Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Szeretnék megvenni egy játékot, és találtam hozzá eladó régiófüggetlen giftet. Ezt tudom én saját accountt-tal érvényesíteni? Lehet belőle bajom? Mire kell figyelni egy ilyen vásárlásnál?
-
Cheesus
senior tag
válasz
Godimodi #76797 üzenetére
Jobb klikk az adott játékra --> Kategória beállítása --> ott van egy kis fül, hogy "játék elrejtése a könyvtáramból". Nem fogod látni a játékot, és fel is oldhatod ezt a zárat ha akarod.
A Steam support-nak is írhatsz, hogy ilyen meg olyan indokkal, de töröljék az adott játékokat.
Döntsd el te, hogy melyik a számodra legmegfelelőbb megoldás(Én az 1.-t javaslom)
-
Godimodi
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy van-e rá lehetőség,hogy a könyvtáramból játékot töröljek?
Olyat vettem,ami nem fog működni rendesen,mert régiózáras,de szeretném megvenni a régiófüggetlen játékot újból,most már a Steamen.Olyanokat olvastam,hogy a supportnak lehet pl írni,de 50-50 eséllyel előfordulhat,hogy törlik a játékot,vagy becsukhatják az accountom is ,ha épp olyanjuk van.Van valakinek hasonló tapasztalata? -
bul07
nagyúr
válasz
n0tr3adY81 #76795 üzenetére
Nálam kivételesen rendben megy
Böngészőbe próbálva a ki be lépés is rendben -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
DrTechnoid #76794 üzenetére
Még mindig áll? Mert a store megy, de se weblapon se kliensben nem tudok bejelentkezni.
-
-
Kephamos
addikt
Nektek megy a steam? Nekem Connecting...
-
-
Samus
addikt
válasz
Heavyrain #76790 üzenetére
Tudom, de egy-két topikban Steam-en olvastam, hogy a régebbi Origin verzióknál működött az Overlay, Egyszerűen Steam alól indított Origin, majd ebből indítva a Crysis 3, és volt Overlay, és minden jóság. Na én akárhogy mókoltam, ez nem jött össze. Még a hosszú verziót is kipróbáltam ([Steam topik]), ami egy külön fájl, ezt indítja a Steam, ami konfig alapján indítja a cél játékot, de ez sem hozott eredményt...azóta valami változtattak a kódon. Egy évvel ezelőtti a topik, mindenki ajnározza a készítőt, hogy ez milyen baba, mert még Dio 3 alá is lehet így Steam Overlay-t tenni.
-
Samus
addikt
Valiant Hearts 3.74 euró, olcsóbb még nem volt, néztem már róla Otherworld bemutatót, nagyon tetszik, DE Uplay...kérdés. Van Steam Overlay? Mert a Crysis 3-at megvettem Originen, de sehogysem sikerült Steam Overlay-t varázsolni alá.
Illetve pontosan hogy is működik ez a külső klienses dolog? Megveszem, elindítom, mi történik?
-
-
Lackki
őstag
ezzel az uccsó kapu is bezárult... 4pack bontásból már nem 3 ROW giftet kapsz
-
Agyzuzo
addikt
Fallout: New Vegas (RU)
Fallout New Vegas Honest Hearts (RUCIS)
Fallout New Vegas: Gun Runner's Arsenal (RUCIS)
Fallout New Vegas: Lonesome Road DLC (RUCIS)
Resident Evil 4 (RU/CIS)
GRID 2 - All in Pack (RU)
Batman: Arkham Origins - Season Pass (RU + CIS)
Dishonored RHCP (RU)Nincs kiírva melléjük semmi és mennek rendesen. Vagy csak hozzám még nem jutott el a banhammer?
szerk: természetesen nem VPN aktivált cuccok ezek, olyat nem vennék.
-
ZS3NI
őstag
válasz
maross #76776 üzenetére
En remelem nem banolnak minden vpn usert, en pl kenytelen vagyok hasznalni a koleszban egy nemet vpnt mert minden port tiltva van... Igy most tudok dotazni es cszni szoval ha nem lenne vpn akkor unatkoznek rendesen.
eddig sosem hasznaltam ki a rendszert, egy darab ruszki aktivaciom sincs...
-
maross
nagyúr
válasz
wjbhbdux #76775 üzenetére
Ez oromteli hir, vegre nem lesz tele minden szurkebolt ruszki vpn-es jatekokkal.
"Just activated a RU version of Cites: Skylines on my account using a Russian VPN. Activation works fine but in order to play, you have to be connected to the Russian VPN."
remeljuk bannoljak az osszes vpn usert masodik lepeskent
-
wjbhbdux
veterán
RIP gifts
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
Simi37 #76755 üzenetére
Szia!
Nekem anno sikerült a Race07-t ilyen módon feltenni dvd-ről:
" következő parancsot adod a windowsnak a "futtatás"-ban:
"y:\Program Files\Steam\Steam.exe"-install X:
vagy win7-nél:
"y:\Program Files(x86)\Steam\Steam.exe"-install X:Y a windows partíciója, meghajtója, X a DVD-meghajtó
És ezután kell újra elindítani a dvd-ről a telepítést. Frissítéseket pedig fog keresni magától továbbra is, csak a telepítés gyorsabb."
-
csaba951
veterán
válasz
#42308056 #76769 üzenetére
+1 a 200-ra!
Ezért szoktam inkább egyszerűen kivágni a kritikus részeket. Ha nincs benne az információ a képben, akkor nincs is miből helyreállítani!Ilyen üzenet nekem akkor jött, amikor nem a "megszokott" tartományból kapott ip-vel akartam bejelentkezni. Pl. másik országból. Google, PayPal ugyanígy monitorozza/szűri az "idegen helyről" történő használatot.
-
bul07
nagyúr
Ilyen ablak se jött még fel nekem
-
Simi37
őstag
/steamapps -ba van downloading meg sourcemods...
na mind1 majd újrahúzom :/De előtte megnézem mi van ha a downloads megfelelő almappájába átmásolom a telepítettet...
Hát nem veszi észre hidegen hagyja...de kitörölni kitörli amikor a helyi adatokat törlöm...akkor újrahúzás eleget tököltem már
-
NyMRooD
őstag
válasz
Simi37 #76755 üzenetére
Nekem van egy ötletem, de csak tipp. Tipp: kezd el letölteni a steam-es verziót és ha létrehozta a játék könyvtárát állítsd le (vagy esetleg keres rá mi a steam-es verzió könyvtárának a neve és hozd létre a megfelelő helyen), ezután másold be a játék fájljait (a cd-s verzióét) és ellenőriztesd a steam-el a helyi fájlokat. Ha szerencséd van nem nagy az eltérés és egy 5 perc alatt megvagy, ha nem akkor viszont (tudtommal) csak a steam-es verzió teljes letöltése maradt.
Szerk.: Elvileg ez a könyvtár neve "Euro Truck Simulator 2".
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Feltettem valamikor az Euro Truck Simulatort és most találtam rá, hogy van hozzá steam is így összekapcsoltam beírtam Steambe is kódot...erre ez a hülye fel akarja telepíteni nekem úgy, hogy már rajta van a gépen. Nem akarom fölösleges reinstall ni a játékot...főleg nem letölteni, mert a DVDről a steam nem hajlandó telepíteni...
Háá WTF
-
maross
nagyúr
válasz
Agyzuzo #76750 üzenetére
Total Purchase Disabled Games Count : 2 / 13 <- ezekmikezek?
latom vigil blood bitterness benne van a 13-ban, nekem is megvolt, most lehuztak...sot van még hozza egy kodom is... :meatytears:
-
Agyzuzo
addikt
Megnéztem, sajnos még mindig 60 a szükséges... Elég gáz hogy nem sikerült ennyit összevakarnom...
Total Removed Games Count : 47 / 294
Total Removed Software/Hardware Count : 0 / 2
Total Purchase Disabled Games Count : 5 / 13 -
Samus
addikt
válasz
DrTechnoid #76743 üzenetére
Attól, hogy az áruházban nem elérhető, ugyanúgy játszhatsz vele. Te anno megvetted. Steamen külön csoport van azoknak, akiknek a legtöbb áruházban már nem kapható játékuk van.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
DrTechnoid #76743 üzenetére
Miert? Ami a konyvtaradban van, az telepitheto.
-
-
Samus
addikt
válasz
DrTechnoid #76741 üzenetére
Mert már nem érhető el Steam-en az első kettő rész.
-
Hogy lehet hogy ha rámegyek erre a linkre amit már egyszer megvásároltam pár éve, akkor nem látom a könyvtáramban lévő gta1 és a gta2 címeket? Vagy valami gixer keletkezett? Mert a saját Library tartalmazza őket.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #76739 üzenetére
Ja én is a kívánságlistáról találtam meg, mert átirányított, ahogyan genndy írta, és kimásoltam a linket
-
csaba951
veterán
válasz
-secret- #76734 üzenetére
Lásd: Is there any way to start Steam in offline mode without logging in first?
Vége felé ott van, hogy mit kell beállítani. "WantsOfflineMode" "1" -
törölt tag
válasz
genndy #76736 üzenetére
Köszi, megvan: http://store.steampowered.com/agecheck/app/268150/
-
genndy
addikt
válasz
#41133696 #76730 üzenetére
Böngészőben állj rá az Áruházi oldal...-ra akkor kiírja hogy hová vinne, ID alapján akkor már tudod azonosítani mi volt.
Vagy kattints rá, hátha látod hogy hová vinne mielőtt átvált az Áruház főoldalra.-secret-: de, lehet. Ha átváltasz offline-ba, akkor következő indításkor megkérdezni hogy akarsz-e úgy maradni, vagy visszaváltasz online-ba. Mondjuk offline-ba váltáshoz is online kell lenni (mondjuk ha az ember kihúzza a netkábelt, akkor gondolom sok választása a Steamnek sincs és lemegy offline-ba).
Vagy megoldás lehet ha nem lépsz be a Barátokba, mert akkor nem látják hogy fönt vagy, de a kliens attól még online. Mondjuk lvl0 kérelmek így is jönnek, csak akkor a postaládába. -
Olyan beállítás nincs, hogy ha elindítom a steamet akkor automatikusan offlineban induljon?
-
miazmá
tag
Sziasztok!
Tudok olyan barátomnak Steam-en ajándékba játékot venni akinek kb 2 hetes az acc-ja és még nincs rajta game?
-
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #76720 üzenetére
Csak szerintem hülyeség ez az egész? Ha pc-n akarok játszani veszek egy tápos PC-t kb. fele annyiért mint egy Alienware csoda. És akkor azon Windows fut és mást is csinálhatok azon a pár Steam OS-t támogató játékon kívül.
-
Ghostface
senior tag
Valaki keresett itt a napokban Crusader Kings II. dlc-ket. Most éppen akciózzák a gamersgaten, és a dlc collection 75%-ot kapott...
Crusader Kings II akció a Gamersgate-n -
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Steamen kaptam csereajanlatot, de nem fogadtam el es nem utasitottam el. Viszont a srac aki kuldte az ajanlat mar megszunt, mert neki nincs meg a targy, de a steam meg mindig 2 fuggo ajanlatot jelez es nem tudom sehogy torolni.... Valami modszer erre, vagy ahhh idegesito...
Elore is koszi!
-
Mate
nagyúr
Mióta lehet steam áruházban hardvereket kapni? Tud erről valaki bővebbet? Ha walletből lehet fizetni, 1-2 dolgot veszek majd
-
válasz
DrTechnoid #76715 üzenetére
-
Tudja azt valaki hogy mennyi idő múlva tűnik el egy pending trade , ami soha nemi is lesz befejezett? Mert már pár napja ott ragadt és a zöld levélke b@ssz@ a szememet folyamatosan.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Joe Swanson #76710 üzenetére
banned
-
válasz
Joe Swanson #76708 üzenetére
gond nélkül bejelentkeztem
-
Joe Swanson
senior tag
Nektek is le van halva a steam?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
micafighter #76706 üzenetére
De jo hogy mar 2 offtopikja van annak.
-
micafighter
nagyúr
válasz
csaba951 #76705 üzenetére
Shogun 2böl a Steamre is regisztrálható dobozos GOTY volt 2500 Ft nemrég a cdgalaxisnál. TW: Napoleon GOTY szintén ugyanilyen ugyanott ugyanennyi volt. Érdemes figyelnina dobozos akciokat is
Most perpill a Napoleon + Empire együtt kerül 2500be: http://cdgalaxis.hu/PC/22068/empire-es-napoleon-total-war-goty.html
Szerk.: kíváncsiságból megnéztem, még mindig tart az akció a Shogun 2-re is:
http://mobilarena.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic_2/hsz_207-207.html
-
csaba951
veterán
válasz
Kal-El #76698 üzenetére
Szerintem mindkettőből jobban jársz, ha megveszed a Collection kiadást. Persze majd csak valami -75%-os akcióban!
Ha nekilátsz egyenként megvenni őket, akkor sokkal rosszabbul jársz. CKII-nél én még nem vásárolnék a helyedben, mert szerintem jön még hozzá egy halom dlc.
Total War: Shogun 2 Collection
Crusader Kings II Collection -
default.
őstag
Sziasztok!
Ha berakok kívánságlistába egy játékot, akkor automatikusan küld valami értesítést, ha az adott játékra pl. leárazás van, vagy valami történés?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 256GB gyári független kék és fekete színben makulátlan kiváló akkuval + jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független független modellek új akkuval! Kék, ezüst, Grafit
- IPhone 13 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest