Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BIOS frissítés
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kmisi99
addikt
Heló! Lenne egy steam bugom. Haveromnak akartam ajándékként venni egy játékot. Már ott jártam hogy a kifizetésre rámegyek de véletlen átmentem a steammel egy másik oldalra így az ahol ki kellett volna fizetni eltűnt és ha újra meg akarom venni akkor azt írja hogy már a tulajdonába van az szar.
-
BigBlue69
őstag
Nyertem sg-n egy black ops 2-t.. vaaaaaaaaa
-
fi:zi'k
nagyúr
A Steam-féle crashhandler.dll fájlra trójait dob az AVG.
Frissítésnél jelentkezett először. Reinstall sem oldotta meg a problémát.
Ötlet, hogy mi lehet? -
válasz
SenorGrande #33089 üzenetére
thx
-
SenorGrande
senior tag
A Mac verzió megjelenése alkalmából ingyenes Steam-en a Faerie Solitaire!
Én ajánlom, nagyon jól el lehet vele szórakozni. -
Niczo
senior tag
NINJÁK FIGYELEM!!!
Alant a Guns of Icarus Online nevü játék aktivációs kódja.
8N0T5-8QNFE-M6KCQ
Akinek sikerül beaktiválnia, kérem jelezze, mert nekem nem sikerült. A bétája ugyan rajta volt az accomon, de egy bétamentes accon is meg lett próbálva, de nem ment. Azt írta ki hogy már megvan a játék.
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Lenne egy olyan gondom, hogy az egyik játék(No more room in hell) multis részénél kiírja, hogy Invalid Steam UserID ticket. Erre van valami megoldás?
-
válasz
BigBlue69 #33077 üzenetére
Ezt most nem egészen, értem. Addig oké, hogy miért nem gift-ként kapja meg, de az, hogy azt se tudja mit regisztrál(na) be, nem látom, miért jelentene védelmet. (Ha valaki olyan próbálja aktiválni, akinek már megvan a játék az nem is fogja tudni, hogy minek kódja volt ez?) Meg egyébként is, ha megvan már neki és tudja is, hogy minek a kódja, úgy se fog addig találni vevőt, amíg a következő ninja meg nem érkezik.
(Ha nem lett volna egyértelmű, az előző hsz-em arra utalt, hogy sokszor dobáltok be úgy kódot, hogy nem írjátok le, hogy mihez is van.) Én meg nem akarok úgy elhalászni semmit mások elől, hogy utána esetleg egy percet se játszanék vele.
-
FuRiONight
addikt
Dota 2 kulcsom cserélném! Továbbiak PM!
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Most látom, hogy a Crystal Dynamics féle TR sorozat 75%-os leárazásban van, amiről Mardel kolléga be is számolt, köszönjük szépen az értesítést. A kérdésem a következő:
A Legend-nél tényleg kizárólag csak angol nyelvet lehet választani a játékban, vagyis a steames verzióból tényleg kiszedték a többi nyelvet?
Azért kérdem, mert nagyon furcsa, hogy míg az Anniversary és az Underworld a normális, nemzetközi verziót kapta meg steam,en, addig a Legend csak english-only.
Másrészt a Legend dobozos verziója is multilanguage, akkor a steam miért kizárólag angol?Ha viszont a Legend adatlapjánál hibásan vannak feltüntetve az információk és a Legend is többnyelvű - ahogy a másik kettő -, akkor az nagyon király lenne!
-
törölt tag
válasz
Rusher #33068 üzenetére
Egy F-et írj előtte hátha. Az a kis ikon bezavarhat mert ": F" és "F"K4H4-M7V5Q-5RZAH
szerk:
Amúgy nekem nem tudom mit keres Dota2+Dota2 test a listában mert soha semmi ilyesmire nem kértem bete key-t vagy hasonlót. Erre is ízt írta, hogy már megvan de nem tudom honnan. Ja meg Team Fortress2 beta van még, ezeket lehet valahogy törölni? -
BigBlue69
őstag
Hátha még valakinek nincs..
K4H4-M7V5Q-5RZAH
-
Mardel
őstag
Végre Tömb radír deal -75%.
-
Rusher
őstag
válasz
genndy #33053 üzenetére
Letöröltem mást utána engedte, végigment 100%-ig azt kész nem töltött le semmit...mondjuk a beállítások is törlődtek, még jó, hogy a mentéseket felhőben tárolja.
Lorenzo9 Azt próbáltam először, de nem sajnos...köszi azért
olly Mennyiért kéne adniuk 2 hónap után 2€-ért?....
-
joysefke
veterán
ELKÚRTAM BAZ+
utolsó pillanatban sikerült vennem akciósan egy L4D2 játékot de csak 1-et, a barátnőmnek pedig már nem tudtam megvenni akciósan
Pedig szükségem lenne egy második példányra is!)(='"+!§/!Z%+T!"+'"§'§
Tud valaki esetleg steamen keresztül valahogy jutányosan adni eggyet?
J
-
olly
aktív tag
CS:GO -33% pfff...
-
válasz
Rusher #33052 üzenetére
Aha. Legegyszerűbben akkor úgy tudnád megúszni, ha tudnál neki helyet csinálni (akár csak ideiglenesen is), mert telepítéskor ellenőrzi, hogy mi van meg, és a nagyját megtalálná, tehát nem töltene le sokat.
Ha nem gond hogy a letöltés sok idő, akkor pedig töröld az egészet, és engedd neki újra feltelepíteni (hiszen ekkor meg biztosan lesz neki elég szabad hely, csak ki kell várnod amíg lejön... hát, azért egyik megoldás se az igazi...) -
a178
tag
válasz
Rusher #33044 üzenetére
Én pár napja találkoztam ugyanezzel a problémával, ki is akadtam rajta rendesen. De miután a Telepítésre kattintottam, csak újraellenőrizte a tartalmat és nem töltött le semmit seem a játékhoz. Miután végzett ezzel, onnanól már játszhattam is vele.
Próbáld ki, hátha neked is ilyen problémád lett. Ja és nekem is egy Steam kliens frissítés után történt mindez.
-
Rusher
őstag
Volt most nálam egy Steam kliens frissítés és belépve azt történt, hogy a telepített Borderlands nem telepítettként szerepel és nem tudom elindítani....az van ott, hogy "Telepítés", rákattintva elkezdené letölteni, de nincs annyi szabad hely ezért nem indul el, viszont a steamapps mappában ott van a majd 15 gigabájtnyi adat...
Mit tudnék tenni, hogy ne kelljen újra letöltenem? Köszi előre is
-
BigBlue69
őstag
válasz
FuRiONight #33039 üzenetére
Arra még nem tellik..
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
lostprophet #33036 üzenetére
Köszi, páran félik azt a nevet.
-
BigBlue69
őstag
Cs:Go Free Weekend jön Ünnepeljük : Electronic Sports World Cup. Gondolom kap egy minimum 50%-os leárazást is.
-
BigBlue69
őstag
Valaki ha tudna segiteni.. Itt nagyobb a forgás..
Steames Assasin Creed Brotherhoodot, hogy tudom rávenni, hogy rendesen elinduljon?
Bejön Ubika.. Kéri a kódot.. Megadom.. Erre már regisztrálva van.. Hát persze nálam.. De mégis kéri .. és kéri és kéri..
-
amúgy, hány játékotok van steam profilba?
-
sfdrakex
nagyúr
Crysis 3 Alpha keys tudom nem steames, de hátha többeket érdekel.
-
nepszter1
addikt
Nem tudok email címet változtatni , megerősítő emailt küld elég idegesítő a dolog esetleg ötletek ? Webes felületről meg ugye nem tudok email címet változtatni .
-
Hunork
veterán
Ezer hála és köszönet AxBattler-nek, meglett a Section 8 Prejudice DLC-kel!
Fiam ma már tolhatja is! (én melózok...
)
És egy jó hír még: tegnap beaktiváltam, majd telepítettem, holnaptól meg rázuhanok a Crysis 3 MP Alpha verzióra! Hálás köszönet az EA-nak...(ezt se hittem volna, hogy valaha leírom...)
-
bul07
nagyúr
Ha jól látom IndieGala X Happy Hour ON
Ha valaki venne és lenne feleslegese engem érdekelne egy fullos példány -
Lewzke
őstag
Jóval gyakoribb mostanában a kiesés. Erre azért rágyúrhatnának. Esti csúcsforgalomban rendszeresen meghal a Steam. Offline-ba lép, elmegy a community ...
-
olly
aktív tag
Megkaptam a STEAM-es kulcsot a raceroom-tól!
[link]
(linkben a kép van) -
djculture
félisten
válasz
TazLeacher #32903 üzenetére
Na megjött a dead island Lv kiadás, sima dead island western europe kiadást ad.
De nekem ez is jó, a dlc-ből egy érne valamit az arénás amúgy is. -
Cthulhu Saves the World & Breath of Death VII Double Pack
188ft, igaz.. elég gagyi
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
TheSCRiN #33001 üzenetére
Köszönöm, közben megoldottam
Hála az égnek még nem aktiválta, és így vissza lehetett vonni, csak rá kellett bökni megint a "send gift"-re, és felkínált olyan opciót hogy visszarakja-e az inventorymba. phew, ezt megúsztam
Kértem is gyorsan új nyertest steamgiftsen, de most biztos utánanézek mielőtt küldöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Energiaital topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest