Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus X
tag
válasz
Alien83
üzenetére
Nézd már meg légy szi' ezt a két linket, és ezután mondd azt, hogy semmi értelme a 60 fps-nek a játékoknál. Ami nem jön át a látottakból, hogy mennyivel változik a játék irányíthatósága a nagyobb fps-nél.
Unom már ezt a filmes összehasonlítást. Korábban az volt, hogy a játékok minél életszerűbbek legyenek, most meg az, hogy filmszerűbbek.
Persze a valóságban is 24 fps-sel nézem a világot, mert annyi elég nekem, minek erőltessem túl a szememet és az agyamat...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Alien83
üzenetére
Nem. Pont ez a baj, hogy nem fix, hanem 30-60 között ingadozik. Legyen fix, legyen folyamatos, de ne legyen észrevehetően változó az fps-szám mert az zavaró. Neked nem, jó neked, a játékosok 90%-ának igen, ezért rossz a FF XIII PC-n. Apróságok tudják elrontani az élményt sajnos.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Alien83
üzenetére
Akkor miert nem 23,976FPS? Hiszen az is folyamatos nem? Fáj ez a konzolb*zi hozzáállás, nagyon szépen köszönjük hogy egyre lejjebb és lejjebb süllyesztitek a játékokat.
Nem kell a sok FPS, autoaim minden jatekba mert a kis bütyköcskékkel vérpistike nem tudna célozni. Legyetek buszkék erre, gratulálok. 
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Alien83
üzenetére
A port minősége befolyásolja PC-n a játékélményét, úgyhogy szerintem nagyon is hozzátartozik a megítéléshez. Többen írták amúgy, hogy az átvezetők ráadásul nem is mennek 60 fps-sel, ami elég érdekes...
Szóval akkor legyenek boldogok a Steam userek, hogy kaptak egy játékot, amit nem tudnak testreszabni gyakorlatilag semmilyen formában, nincs 2014-es elvárásokhoz igazítva, mégis ki lett adva idén, úgy, hogy tízszer akkora, mint a vanilla Skyrim. Nem vagyok amúgy grafika fétisiszta, de ez már a ló túloldala.
Nem véletlen amúgy, hogy Metacriticen külön adatlap van a különböző platformok verzióinak, 7.6-os PS3 átlag mellett a PC-s 4.9 elég sokat elárul ajátékrólportról.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Alien83
üzenetére
Itt vagyunk a Steam topikban, úgyhogy szerintem a port maga a játék. Óriási, elavult és nincs a PC-s közönség számára felkészítve a termék, úgyhogy eléggé lehúzásnak tűnik ez az egész.
Maga a játék szerintem is jó, de ilyen portokat szerintem elvből sem szabad megvenni, még a végén azt látják a stúdiók, hogy érdemes ilyeneket gyártani. -
törölt tag
válasz
Alien83
üzenetére
Én egyetértek veled, tudom hogy így van. Előbb odaadni nem szabad semmit, majd akkor ha megkapod a pénzt, de akkor jönne az ki az a hülye aki előre utal stb...
Én az ilyet alapból ellenzem, hogy Acc eladása, meg utalással megbeszélni, külföldiekkel, meg ismeretlen emberektől.
Itt PH-n lehet venni játékokat, van 1-2 megbízható ember tőle lehet venni utalással.Én meg továbbra is várom a választ a Supportol
Gyerünk VOLVO! 
-
-
válasz
Alien83
üzenetére
Én nem tartom lehetetlennek, ha valaki napi szinten rengeteg cuccal kereskedik, esetleg scriptje is van rá amivel nem bukik meg... simán.
(Pl automatikusan megvesz valami nagyértékű kártyát ár alatt... vannak tudatlanok akik pl 1 EUR kártyát feltesznek fillérekért. Aki gyors meg felkapkodja ezeket és 1 EUR-ért árulja pl... vagy 0.1 és 0.5... tökmindegy sok kicsi sokra mehet.)Én kb fél éve foglalkoztam kártyákkal, úgy hogy nem kereskedem csak ami kiesik eladtam és én vettem kitűzőket belőle. Tehát semmi extrát nem csináltam, csak amit minden játékos. Játszottam és eladtam vettem ami jó áron ment, ami meg olcsó abból kitűzőt.
Ez az egyenlegem:
Purchase total:17,73€
Sales total:46,28€
Net gain:28,55€Mégegyszer mondom úgy hogy nem kereskedek, nem árulom napi szinten... csak ahogy jön normál mód.

Simán lehet ezzel pénzt keresni, ha ésszel csinálják.
Tudod ez olyan hogy kisembernek pl a valuta biznisz is fillérb*szogatásnak tűnik hogy pár forint le vagy fel... aki meg nagyban üzletel vele milliárdokat keres. Ilyen a "piac".
-
DJGABI
addikt
válasz
Alien83
üzenetére
"SAM-re SEMMI kifogás nem lehet"
sokan voltak itt akiknek steam nem adta be az acsikat (batmannél azt hiszem) meg offline módba se ad talán? ilyenkor azért elfogadható szerintem a használata, lévén valve nem szankcionálja a használatát. innentől az hogy egy külsős oldal erre épít (sz*rul) az más kérdés. [csinálnám a goatsim feladatokat, erre steambe látszik, playfire 2 nap alatt nem adja meg, bekattintgatom sam-mel újból, másnapra elkönyveli. ilyenkor mi van? no comment)
-
válasz
Alien83
üzenetére
Valami csak van mert vagy televagyunk milliomos fórumtársakkal vagy bizniszböl tehetik meg hogy tegnap vették a watch dogsot 18 ezerért mint a cukrot. Én ha fejemhez pisztoly szorítanának se adnák ennyit egy nyavaja játékért, ennyi pénzért már ssd-t meg egyéb hardvereket lehet venni ami ezerszer többet ér érték álló.
Egy watch dogs amit most előveszel 18 ezerért fél év és hatod áron beszerezhető lesz. -
phenomHUN
senior tag
válasz
Alien83
üzenetére
Állj, nem trade, vagy egyéb bant kaptam, hanem account lockot - amit ha minden igaz minél előbb fel is oldanak.
Az előfordulhat, hogy Steam Achievement Manager (SAM) miatt kaphattam? Playfire achik feloldásához használtam. Nem tartom valószínűnek, de kizártnak sem.
(#62933) Alien83 : köszi
-
-
csaba951
veterán
válasz
Alien83
üzenetére
Ez még semmi! Az igazán kínos az lesz, ha úgy döntenek, hogy a kora délutáni eladásaim nem érvényesek, és "visszaadják" a már eladott több mint száz Winter Offensive Weapon Case-t! Igazából én se tudom mennyi volt, de 2-3 órán keresztül folyamatosan csak tettem fel őket a Market-re, megállás nélkül. Baromi sok volt!

-
cskamacska
addikt
válasz
Alien83
üzenetére
Szerintem meg akinek nem tűnik fel a gyenge nyelvtan, meg a helytelen cím, az megérdemli.

Bár akit egy ilyen "román vírussal" be lehet ugratni, annak szerintem már rég lerámolták mindenféle online fiókját.
mate3553: Említettem már, hogy a Renegade X mammut tankjai működnek Steam túlterheltség esetén is?

-
sagem
addikt
válasz
Alien83
üzenetére
Amint elmúlik az újdonság varázsa az X1 joyok ára is esni fog 17ezerről, akkor meg már ugyanott lesz, mint a régi x360 joyok, 1árban meg nyilván az újabbik a nyerő, nem?

Zuhan az x360 ára is (40ezerért már boltból kijött 0 perces gépek vannak ajándék játékkal..ha azt nézzük, hogy csak a joy kerül 10ezerbe külön újonnan..
), s így a hozzávalók árai is egyre olcsóbbak lesznek, így megy ez. Persze nem azt mondtam, hogy mostanában, ez még akár fél év is lehet, vagy több..
-
válasz
Alien83
üzenetére
Jó hát ez éppen nem a magyar átlagra van szabva aki kézhezkap 80-100 ezer nettót és egy vga meg ami jó valamire 30 ezer. Persze hogy mintha a fogát húznák annyira szeretne vga-t cserélni a kaja vásárlás a gyereknek ruhavásárlás és egyéb húszezerszer életbevágóbb dolog helyett.
Elég megnézni az aprós oldalt , rengeteg embernek max a valaki által levetett használt vga az amit megengedhetnek magának. Szerintem senki se azért vesz használt cuccot mert ez az álma nem pedig a 2-3 éves rendes új garis cucc. -
-
-
-
-
válasz
Alien83
üzenetére
Gondolom akkor bankszámlád sincs, és abakusszal számolsz...
Én szeretem a Steam-et. Minden játékom egy helyen, katalogizálva, gombnyomásra játszható formában elérhető. Nem kell lemezekkel bajlódni, kódot beírni, telepítés közben lemezt cserélni ("
krekkelni"
), jó, persze, azért időről időre eszembe jut, mi lesz, ha megszűnik a Steam, de nagyon remélem, hogy ez belátható időn belül nem következik be. Ahogy remélem, hogy a bankom sem dől össze holnap, a netszolgáltató sem szívódik fel, és a Google sem vonul ki európából. Csak ezért utálni egy rendszert egy kicsit, hogy is mondjam... -
Assimilator
őstag
válasz
Alien83
üzenetére
De figy. (már csak perverzióból is) Ha veszel egy sima PC játékot akkor neked végül is az is király nem? Csak egy PC-hez van kötve. S meg lehet fogni nem veszik el.
Csak az egész ott furcsa egy kicsit, hogy elindultunk onnan, hogy nem tudod eladni a Steam játékot, a konzolosat igen, aztán már az volt a gond, hogy a Steam nem biztonságos, most pedig az, hogy nem kézzel fogható.
(azt azért halkan hozzátenném, hogy konzolon nem szerzel be 1 dollárért akár 7 játékot, vagy nem veszel meg úgy játékot, hogy igazából csak játszottál)
Na de mindegy, nem nagyon akarom folytatni, mert ezen estig lehetne pörögni.

-
Assimilator
őstag
válasz
Alien83
üzenetére
Hát nézd. Az, hogy véletlen bannolnak egy dolog. Nyilván van rá megoldás. Pl. honosítás miatt még senkit nem hallottam bannolni. Ha normális jelszavad van Steamen, akkor is valószínűleg 0-hoz közelít az esély a vesztésre. Főleg, hogy azért ugye azt is vissza lehet szerezni, ha már vásároltál Steamen.
Az meg, hogy meghal a Valve kb. annyira esélyes, mint, hogy leég a lakásod/házad az összes konzol játékoddal együtt. Szerintem egy kicsit túlpörgöd a dolgot.De persze mindennek megvan a maga szépsége.

-
Mate
nagyúr
válasz
Alien83
üzenetére
De mitől buknád a steam profilod?
Bankba se teszed be a pénzed, mert mi van ha valami oknál fogva eltűnik onnan a pénzed? Inkább rakod a párnádba? És ha lakástűz van és elég a párnába vart pénz?
Lehet paranoiásnak lenni, de van egy szint amin túl felesleges belemenni a dologba.
-
válasz
Alien83
üzenetére
Pc Játék meg befektetés az eleve egymást ütő fogalom. Főleg manapság. Nagy befektetés most megveszel 10000-ért valamit jövőre meg 5 euro lesz ugyanez, de lehet ha ugy alakul 1 dolláros bundle csomagban fog vigyorogni. De maga a pc hardver és bármilyen más elektronikai cucc is a legrosszabb befektetés.
-
válasz
Alien83
üzenetére
Nem rossz az csak van olyan helyzet amikor jól jön hogy nem kell semmilyen nyavaja keretprogit telepiteni egy gépre plusz harcolni a valve gépezetével és még internet se kell mert anélkül is lehet játszani...
Régen virágbolti verziókkal kellett pl egy javitani való gélpet is letesztelni mert már nagyitóval kellett keresni az olyan játékot amit lehettet játszani nagy kinlódások nélkül is , most már legalább egy ideje van a GoG átmásolom rá a telepítőt és szépen feltelepitem. -
válasz
Alien83
üzenetére
Amióta ez a steamem megvan azóta warezolt nem játszik.
Akkori accounton is volt vagy 30-40 játék aztán 2011-ben volt... drága volt minden, nem fos humbli játékokkal raktam tele az accountot mint kb most.Jól emlékszem 290+ játékom van. De ebből talán a COD részek amiket teljes árban vettem meg még 1-2.
-
-
Heavyrain
őstag
válasz
Alien83
üzenetére
Fölösleges az Facebook oldalukat nézni,nem mindegyiket oda rakják ki,inkább használd a linket,amit előbb írtam. (Vagy amit genndy írt,bár azt ritkábban frissítik)
A kulcsokat a játékon belül kell beírni a SHIFT Kódok-részbe. Általában 1,3, vagy 5 aranykucsot adnak,amiket játékon belül lehet felhasználni,a Sanctuary-ban lévő arany láda kinyitására,ami minden egyes alkalommal nagyonerős lila cuccokat fog adni.
Továbbá van olyan is,hogy nem kulcsokat,hanem fejeket/skineket ad a SHIFT kód,de minden le van írva,kódokkal együtt, itt: Link
-
PeL
addikt
válasz
Alien83
üzenetére
Én sem szeretem ha átbasznak valakit, hangot is szoktam adni neki. Itt most HW aprón is vannak akik a bundle játékokat árulják igen magas föléárral, de nem írok be neki(k) mert tuti kapnék érte a modiktól.
(#50607) Agyzuzo: Ezzel nem lehet mit kezdeni, de ha jól tudom benne van az end-user license-ben ugye hogy a vásárolt kulcsokkal-giftekkel eleve nem kereskedhetsz ill. nem adhatod tovább 3. személynek, ugyanúgy ahogy minden egyéb nem Steam DRM-es játéknál. Ebbe nem tudom az ingyen átadás is beletartozik-e.
(#50608) Crytek: Bolti áron szinte semmit nem lehet eladni. Bármi más terméknél is amint kihozod a boltból hiába bontatlan, hiába vadonatúj azonnal veszít az értékéből
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Gyúrósok ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem kell a sok FPS, autoaim minden jatekba mert a kis bütyköcskékkel vérpistike nem tudna célozni. Legyetek buszkék erre, gratulálok. 

Gyerünk VOLVO! 

eami