Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morvaigaben
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszi!
Ráadásul ahogy látom, ha megcsinálod a tutorialt, az érte kapott acsival Playfirenél kapsz egy 80% offot az Enemy Withinre (gondolom GMG-s kupon). -
morvaigaben
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
"but there are no discounts for users who previously bought earlier versions or any chance to import previous decks to the new game"
Ez tényleg így ahogy írod? Az elég gáz.
Ott van pl a Railworks, ha kijön az új, és neked megvan az előző évi INGYEN megkapod, jó mondjuk ott is van tons of dlc
-
morvaigaben
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
"Jópénzé" marketen van csapatváltó token, meg is éri az árát...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#65900) csana: én úgy tudom nem oszt újra. Tegnap is piros voltam, ma is.
-
morvaigaben
tag
Nem tudom jól csináltam-e, mert most használtam először a G-Driveot.
De akkor aki akarja, az írja be magát a megfelelő csapatba!

már pár embert betettem akiről tudom, vagy jelezte itt -
morvaigaben
tag
Az meredek... CS:GO szed 2,7 giga update-et, és visszaállt a régi menü, és az inventoryban sincs semmi. Eltűnt.
-
morvaigaben
tag
Kezd beengedni. *kopp-kopp*
-
morvaigaben
tag
1 órája még csak EU hagyott ki... DDoS?

-
morvaigaben
tag
Igen, csupán ennyi a gond. Minél több az új fícsör, annál kevesebbet fordítanak optimalizálásra.Hiába írkálnak a patch-notesba bármit,hulladék néha a kliens

A terheltségről nem is beszélve. -
morvaigaben
tag
Arkham Origins Blackgate HD, Killing Floor 2, The Crew, csemegézzetek.
-
morvaigaben
tag
De bírom, hogy kiteszek valamit, és rohadtul nincs ott, de mire megjelenik már 3xolcsóbb a termék.. ^^
-
morvaigaben
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Na ezen meg én!

Más: Steam eléggé összezavarodott....

-
morvaigaben
tag
-
morvaigaben
tag
válasz
csaba951
üzenetére
Speciel én örülnék egyfajta acsik után járó cuccosnak... bár nem hinném hogy meglépik.
Egy évben ugyanarra a szisztémára épül mind a nyári, mind a téli nagy leárazás.'11-ben volt a ticket/szén, na ott lehetett beváltani dogokra a szenet/jegyet, és azt acsiért kaptad.
'12-ben jött a villámakció és szavazás ééééés most hirtelen elfelejtettem hogy volt-e valami specifikus, mindenesetre vártam megint az acsihuntot, és elmaradt, ezért kicsit csalódtam.
'13-ban meg ugye a kártyás mizéria, és valszeg 1 nap múlva is így lesz. Így olyasmit lehet elképzelni hogy craftoláskor majd hógömb mellé kaphatsz dlc-t vagy tf2-ben itemet, passz...

-
morvaigaben
tag
válasz
Arkennys
üzenetére
Majdnem szimplán leírtam hogy "HÁDDENEKEMNEMIS!!!444négy", mikor észbe kaptam, hogy újra lett húzva a gép, és fel sincs téve...
sok lett mára a tanulás már. 
egyébként az updates lista utolsó bejegyzése májusi, a news meg novemberi, pedig ha ekkora méretű, illene valamit szólni
Na a játék hubjában ott van.
"Improved frame-rate.", na az kell is mert nekem valamiért a köd nagyon leette a gépet, mikor alapjában szépen fut.
-
morvaigaben
tag
No, úgy tűnik Bétában megváltozott a Beállítások panel... (vagy csak nekem tűnt fel későn?
)
-
morvaigaben
tag
Az a gáz, hogy el vagyunk kényeztetve leárazásokkal, lassan már minden nevesebb ünnepre jut egy, így a felhasználók számára ellaposodott, ahhoz képest amikor még csak nyári meg téli sale volt. Ez van, hozzászoktunk a jósághoz, így csak akkor kapjuk fel a fejünk, ha valami egetrengető eksön van 1-1 címre...

-
morvaigaben
tag
Szerintetek lesz Encore day?
-
morvaigaben
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Jah azt én is néztem...

Egyébként mi az hogy legörgetek az aljára, és már SPIRNG sale-t ír, és random magyar emberek wishlistjét dobja be? (ráadásul tükörképe az eredeti oldalnak... ???
)így akarják rávenni az embereket a random giftelésre vagy mi?
Mindenesetre vicces

-
morvaigaben
tag
Ha valaki fog játszani a mostani Humbák pakkból a Gyűrűk ura MOBA-val, és van Raptr fiókja, akkor ajánlom figyelmébe az -néhány követelmény után- ingyenes törp DLC-t!

-
morvaigaben
tag
-40% Toki
HokiTori 2+ kuponok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
morvaigaben
tag
jajj a kis huncutok törölték is....

"Half-Life 3: Internal Beta 3 Released
Community Announcements - Gran PC
A new internal beta revision has been released for all members of this group, as some sort of proof that we can count to three TWICE. The update contents are as follow:- Protected against memory editing
- Enhanced texture quality
- No longer crashes on exit
- In the first level of the second chapter, the game no longer crashes
- Solved the glitch where Alyx would get stuck on the conveyor beltThank you for betatesting Half-Life 3: Internal Beta."
most hogy jobban megnézem... olvassátok már össze a kezdőbetűket! XD
-
morvaigaben
tag
21:28-as bejegyzés.
-
morvaigaben
tag
-
morvaigaben
tag
válasz
djculture
üzenetére
Nekem is csak betakulcs volt beregelve, de mikor megjelent a játék, már akkor "teljes játék"-ot írt. De inkább félkész
Csoda hogy ezért nem kérnek külön pénzt, hanem megkaptuk. (na de minek...)bár így lehet adok majd neki egy próbát, ha már mikor teszteltem volna, szerót nem talált....

-
morvaigaben
tag
Dafuq? SG-n első oldal csak COH 2 dlc-ből áll.. valahol ingyen osztogatják, vagy mi?

-
morvaigaben
tag
Jelenlegi legjobb f2p játék a Steamen:

(#48498) bul07: Nekem 4-et dobott most délután...

-
morvaigaben
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Értem, akkor Anomaly 2 (abban talán van multiplayer), bár ez se az a szokványos.
A Dungeon Defenders is hasonló az OMD2-höz. Esetleg még a Sol Survivor jut eszembe, viszont ehhez még nem volt szerencsém. -
morvaigaben
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Sanctum 1-2 (4 fő)
Orc Must Die 2 (2 fős coop)
most egyenlőre ez jut eszembe
-
morvaigaben
tag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Csak szavazáson nyert, ha jól emlékszem.
-
morvaigaben
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
A Steam rájött, hogy jobb ha tömörítést alkalmaz. Egyes játékoknál ez egész jól működik, pl a Hitman is hiába 25 gb, "csak" 12-t szed le, s közben csomagolja kifele.

Ezért megtévesztő 1-1 installálás. Igaz amennyit telepítés előtt ír, az lesz a lefoglalt területmennyiség.
-
morvaigaben
tag
Miért ne... uncommon háttér, és emotikon esett, együtt érnek másfél eurót, persze hogy nem látszik az, amelyeket én kínálom

-
morvaigaben
tag
Na, nálam behalt a Market...

-
morvaigaben
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Az a baj, hogy a kis tizenévesek nem tudnak üzletelni sajnos, nagyon hamar leverik az árakat...
Csak hogy minél hamarabb elvigyék a cuccukat. Megérteném ha kicsivel alá teszik be, de nem féláron.
De ezt már pár éve mmo-kból is tapasztalom. Folyamatosan egymás alá áraznak, persze hogy zuhan az értéke 1-1 dolognak...
-
morvaigaben
tag
Na Killing Floor kártyás lett

+Terraria & Sins of a Solar Empire (Rebellion) -
morvaigaben
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerintem, mivel a Summer kártyák közt van, még ha az is nyerne szavazáson, úgyis egyik nap ő lesz a reflektorfényben, ezért nem hiszem hogy most a TL2 lenne a győztes. De majd meglátjuk.
-
morvaigaben
tag
Köszönöm! Csak nem akartam téves infokkal szolgálni

(de igen, látszik az adatlapján, legközelebb megnézem
)(#47040) AMD_ok: köszi, de ha meg is venném, már az első rész se futott a gépemen.
igaz az nem volt túl jól optimalizálva -
morvaigaben
tag
Fórumról: "They just added System Shock 2 and Metro: Last Light"
Nekem egyik sincs, valaki erősítsen meg.

-
morvaigaben
tag
Hú egy Deadlight -75% jofféle lenne.
-
morvaigaben
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Személy szerint csak a Contracts-al játszottam ez előtt. Nekem speciel semmi bajom sincs az új résszel, bár embere válogatja ugye. + a pontrendszer és minden küldetés maxolása miatt elég magas az újrajátszási faktor. Amúgy is szeretek gyűjtögetni.

-
morvaigaben
tag
Garry's Mod, Tropico 4 megjelent nálam badges közt.. lehet farmolni!

de jó hogy egyik sincs feltéve XD
-
morvaigaben
tag
Na ez már milyen.... már meg se tudom számolni hány kártyás játékom van, nem esett még Foil.
Barátnőmnek csak a Faerie Solitaire van meg ezek közül, de mivel Lv5 ezért most szavaztam Neki. Esik egy Skyrim Foil, az mi...?
-
morvaigaben
tag
Bemutatkozik a Pipeline.
Egyenlőre csak egy weboldal videóval, de azt szűrtem le, hogy egyfajta oktatási és közösségi rendszer lesz, fiatalok számára. Bővebb infó később várható. -
morvaigaben
tag
Evoland kapott egy kemény -25%-ot...

Azért csak lesz nagyobb is rá. -
morvaigaben
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen, hasonló kaliberek, persze a most új játékokra lehet nagyobb akció is.
Kb másfél hét.
A játékok árára? nem. -
morvaigaben
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen, karácsonyi. Tippre már az is ilyen kártyás marhaság lesz.

-
morvaigaben
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
A kiegre én még ezt az árat is soknak tartom, elvégre csak új skilleket tartalmaz. -50%nél megy a kosárba.
-
morvaigaben
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nyugi, biztos fognak... kellene rá dobni

Nekem a DLC-jét kell majd beszerezni. -
morvaigaben
tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Nah... lejárt a szerkesztés, de ők viszont javították, már -75%.
No, kaptam Skyrim zsugát.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sok lett mára a tanulás már.