Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
morvaigaben
üzenetére
Ugyanannyi kártyát kap mindenki, mint eddig. Csak nem kell 8 óránként csekkolni, elég naponta egyszer

-
csaba951
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Meg Market-en nem frissültek 20 órája a grafikonok!

-
Agyzuzo
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
Igen, pl. erre is utaltam ezzel a HSZ-el, valami ilyen megoldást vártam volna el itt is.
Ez így még szarabb mint amit a COD-al művelnek... Vagy a BF-el.jer1cho: 2012-es óta megvan minden rész, most lett elegem. Részemről itt finito. Ennél többet kell hogy felmutassanak.
-
törölt tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Szerintem szavazáskor kapja meg az ember a csapatmunkáért járó kártyát. Én 11-kor szavaztam, akkor jött össze a három elvileg. Aztán most este is és megint kaptam egy kártyát.
-
warcat
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Nagyon ügyesen lett kitalálva a mostani vásár,simán jutalmat osztanék érte,ha 1-2 fő érdeme.
Folyamatosan vásárlásra/pénzköltésre csábít,és az érdeklődés látszik a summer kártyák árain,ilyenkor korábban már kezdett csökkenni az áruk,most meg stabil a 8 óránkénti döccenőket leszámítva - és ez több jutalék nekik is.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
morvaigaben
üzenetére
a legnagyobb ötlet a csapatváltós token,
igaz meg is öli az élményt
-
törölt tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Adtál pontot a csapatnak?
(#65986) albert8
Bízom benne, hogy lesz szóval várok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#65988) alratar
Nem a lilák lettek a másodikak?
-
ruti
Közösségépítő
válasz
morvaigaben
üzenetére
re, hát bocs, nem nagy az érdeklődés a csapatverseny iránt

-
Heavyrain
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Megosztásnál állísd be,hogy mindenkinek engedélyezed a szerkesztést.
Ja,már megelőztek. -
ayo
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
nem lehet beleírni
-
maross
nagyúr
válasz
morvaigaben
üzenetére
+3$-t boven meger az ironclad tactics is, 6$-ban pedig ott van eador, ami szinten megeri.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
morvaigaben
üzenetére
na, valaki szedje már össze plz, mert vége a vb meccsnek, most meg én megyek sportolni
-
Ryder62
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Nálam mindenki szinte rózsaszín.

-
Arkennys
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
én a kékben vagyok
de nem fogok craftolni csak ezért az is ziher 
-
Pangelus
tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
engem is oda rakott de én instat belenyomtam 40pontot
-
Mate
nagyúr
válasz
morvaigaben
üzenetére
Akkor megúsztad a dolgot

Update 7: Steam is again working in some countries, but the store appears to be unavailable. Users are provided with the following error: "Unable to connect to server. Server may be offline or you may not be connected to the internet."
Ryder62: Kopogd le

-
Mate
nagyúr
válasz
morvaigaben
üzenetére
Nem szabad letölteni, visszaállítja a 2012-es CS-t, majd frissíti 3,x Gb-al újra, naprakészre.
Elvileg akik most lépnek majd be, már nem találkoznak ezzel a hibával.
Update 6: a number of users in the United States are reporting that Steam is back online and everything appears to be working just fine.
-
maross
nagyúr
válasz
morvaigaben
üzenetére
óó, hogy rahibaztam
. remelem jo lesz, es remelem karacsonyig csiszolgatjak, addig alabb hagy a diablo laz 
-
válasz
morvaigaben
üzenetére
A klienssel semmi baj, az adatbázis dobja el magát a nagy terheléstől.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
morvaigaben
üzenetére
Majdnem pi, az 3,141529.
-
sagem
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
lol, sok pihent agyú

(mondjuk szvsz nem sokáig lesz elérhető a szerzői jogok blabla miatt ) -
Arkennys
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
Köszi akkor megvan mi ez.
Érdekes.Második is fent van, ahhoz nem szedett semmit

-
Heavyrain
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Az "automatikus frissítések korlátozása egy adott időpontra" új funkció,vagy csak én nem láttam eddig?

-
genndy
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
Meg bejött a többi digitális áruház a saját akcióival, +az egyre durvább bundlék...
Winter Sale sem lesz "erősebb" a kiszivárgott infók szerint. De jól írod, el lettünk kényeztetve, ezért nem érezzük ütősnek már a Steames akciókat. Mondjuk ez azoknak, akik tudnak várni az akciókra, jó.
-
BigBlue69
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Igy is lesz aki: "Ajj mááár, tegnap vettem meg erre ma megkapta a -75%-ot.. ajj márr. "

-
válasz
morvaigaben
üzenetére
nem véletlenül van fejjel lefele (Ausztráliában tavasz van
) -
szami777
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
Próbáltam ezt én is, de steamgiften egyszerűbb volt, 2-3 ember jelentkezett csak ezekre

elég könnyen be lehetett zsákolni a dlc-ket igy
-
Zamery
senior tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Azta, ezt hogy? Nincs mentésed róla?

-
Joe Swanson
senior tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Honnan is tudom beszerezni a bétát ?

Szerk.:Hoppá , jah ez ilyen belsős cucc, akkor nem szóltam
, de örülök a half-life bétájénak, mert az azt jelenti ,hogy lesz új moddolható cucc. Lásd: half-life (1) - cs 1.6 
-
válasz
morvaigaben
üzenetére
Nekem mikor elindítottam eleve ki volt írva hogy demo, úgy 2 hónapja változott mert előtte nem volt ott ez a felirat. Most legalább teljes game lett, el lehet vele lenni de tucat cucc ahogy írták.
-
Arkennys
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
letilthatnák a felajánlását a retekbe, mert marha zavaró így -.-
aztán meg lesz sírás ha bekerül a CV-t nem adók közé

-
VoidXs
nagyúr
válasz
morvaigaben
üzenetére
Most van egy halom kulcsom, amivel nem tudok mit kezdeni. 
-
csaba951
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Éppen pont ezzel (is) "játszom"!

-
törölt tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
És tényleg. Hirtelen minden gémer spekuláns lett.

-
DeFranco
nagyúr
válasz
morvaigaben
üzenetére
LOL találó

-
DJGABI
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
ó rohadj meg, de nevetek

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
morvaigaben
üzenetére
Köszönöm.

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
morvaigaben
üzenetére
Köszönöm, de mindkettő ilyen "hibrid". Én inkább valami klasszikusabbra gondoltam, ahol csak a tornyokat kell lepakolgatni, oszt csókolom. Nem tudom, hogy létezik-e ilyen többjátékosban, de én leginkább úgy képzelném, hogy a pálya bizonyos részei az enyémek, bizonyos részei az ővéi.
Mindenesetre még egyszer köszi, kicsit beleásom magam ebbe a két játékba...hátha megjön hozzájuk a kedvem.
-
warcat
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Viszont elvileg -75%-on ragadt azóta a 8 óra helyett.Most is annyi,este 7-ig tart.
Ennél többet kétlem,hogy kapna,amcsiknál magasabb a dollárban számolt ára,így amazonon sem lenne olcsóbb.
Ha kell most,játékra,nyugodtan megveheted szerintem. -
ViharVadász
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Az olyanoknak azt kell mondani, hogy vagy elolvassa az 1. hszt-t, vagy nem kap segítséget.

-
bul07
nagyúr
válasz
morvaigaben
üzenetére
Én úgy értettem a feldolgozást , hogy ahogy érkeznek be folyamatosan teszi a helyére és van hogy sok van előtte amit a helyére kell pakolni, tehát az össz kártyákat nézve sorban áll
-
bul07
nagyúr
válasz
morvaigaben
üzenetére
Várni kell van hogy sokára jelenik meg , szerintem halálra vannak terhelve a szerverek és ezért lasult be a piac
Rettentő sok kártya meg miegymás jelent meg a piacon , nem is értem honnan, és lassítja a feldolgozástDe most komolyan honnan van ennyi kártya a piacon, egyesekből 20-25 ezer darab is van
-
válasz
morvaigaben
üzenetére
Most már nekem is jó!
-
Wolverine
félisten
válasz
morvaigaben
üzenetére
A folyamatos undercut még nem probléma. Az igen, amikor hirtelen 20-30-40%-os undercut jön, és ebből 3 egymás után...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
morvaigaben
üzenetére
Azt kell mondjam, hogy iszonyat bután adnak el kártyákat a Marketen. Amikor feltettem az első KF kártyát, votl egy bent 0,43-ért, fölötte meg egy 0,32-ért. Mire betettem az enyémet 0,42-ért, már 0,23-nál jártak az elsők, azóta meg 0,20. Olyan seperc alatt leverik az árakat, csak hogy azonnal eladhassák a cuccukat.. hihetetlen. Gyakorlatilag magukat is megrövidítik, mert aki elszánt gyűjtögető, az azonnal megveszi ha reális áron van (nem 7-8 euróért).
-
warcat
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Na,csak nem megkaptuk előre mi lesz ma a napiban?

-
törölt tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Megkérdeztem neked .
-
AMD_ok
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Metro nagyon allat, en megvettem amikor megjelent az 576 KByte-ban 8 ezer forintert. Egyebkent a CDgalaxisban most is annyi, lehet jobban jarsz vele, mint 30 euroval...
-
TommyX_
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
System Shock 2 kártyás igaz, és a Metro is az. Nekem sincs meg egyik sem, csak oda van írva mind2-höz.

-
válasz
morvaigaben
üzenetére
-
válasz
morvaigaben
üzenetére
store címlapon mindkettőn látszik, hogy cards-os lett (már, ha nem bug)
-
Agyzuzo
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
System Shock 2 kártyás lett.

-
bijesz
aktív tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
A system shock 2 jó játék volt annó, dehát ez egy 1999-es játék szóval 14 éves ezért én max 0,5 eurót adnék de annyit se biztos.
A metro-ról meg olvass teszteket és nézz videókat az alapján el tudod dönteni.
-
BigBlue69
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Nem!
Ez egy 2000 éves hindu hagyomány.. ami magába foglalja a te általad említettet is..
-
törölt tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Ha leteszem az asztalra a játékot akkor is kapom a kártyákat?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
morvaigaben
üzenetére
Kb múlt héten szedtem le a Tropico 4-et a gépről... Kéne egy 2 terás vinyó, arra az összes játék felmenne.

-
SQX_Barto
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
Szavazások után random esnek a kártyák? Azt hittem mindenki Summer Sale Getaway kártyákat kap csak.... Nekem eddig mind a négy az lett (két Mistery Card meg 2 szavazás)
-
SQX_Barto
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
"Teenagers like yourself" hát a lányom / fiam lenne már tinédzser lassan
Ez talán a kezdő IT-s fiataloknak lehet jó lehetőség, persze USA területén főképp gondolom...
Szimpatikusnak hangzik.Kell egy olyan Valve-s nyakbaakasztó

-
Bjørgersson
félisten
válasz
morvaigaben
üzenetére
Akkor is ilyen szintű akciókra kell számítani? Milyen hosszú szokott lenni akkor nagyjából? Azt sem tudom mik ezek a kártyák, van hatásuk az árakra?

-
sagem
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
Igeeeen, ennek tökre örülök, meg a Civilizationnak is! Most már tényleg mindenféle stílusú, árú stb játék képviselteti magát
Talán még az xcom is kap majd, de ezt még csak pletykálják. -
eami
Topikgazda
válasz
morvaigaben
üzenetére
de hogy miért a SR lett a választott, teljesen érthetetlen... :-\
-
warcat
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Na most ezmiez, kötözködünk? amcsiknál 9-én jelent meg,a Brave New World európai megjelenés meg július 12.Hajnalban kaptam meg az előrendelői kódot.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Remélemis , hogy dobnak ,mivel nekem a kiegje is kellene meg maga a játék is

-
ruti
Közösségépítő
válasz
morvaigaben
üzenetére
nekem is rögtön megérkezett (chivalry lett)
-
morvaigaben
tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Nah... lejárt a szerkesztés, de ők viszont javították, már -75%.
No, kaptam Skyrim zsugát.
-
genndy
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
Miért ne kapnál? Egy Summer Sales kártyát kapsz.
-
Mate
nagyúr
válasz
morvaigaben
üzenetére
Összegyűjtheted más kitűzőkkel is. Nekem 5 SS kártyám van (ebből 4 különböző) és 3 3/4 állapotban lévő kitűzőm. Holnap gyorsan összedobom a 3 kitűzőt, azokért is kapok még 3 kártyát + még lehet lesz még egy kitűzőm, így lesz 9 kártyám+ami szavazásért jön. De van olyan érzésem, hogy ebből a 10 kártyából lesz olyan, amiből 3-4 is lesz
-
sagem
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
tuti, hogy zuhan, kb a felénél már a szavazgatások s egyebek miatt jó sok kártya lesz a piacon

-
int
tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Remek
"You have not purchased anything on the store since the sale began.
körülbelül 10.00 USD kártyánként"
*Remélem kiváltható lesz szavazással
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
morvaigaben
üzenetére
Vedd meg a jatekokat a badgeert? Kapjakbe...

-
csaba951
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Wolrd exclusive! Na igen! Ebben az egy dologban tényleg nem hazudnak. Dobozos változatban ez tényleg nincs máshol!

Esetleg lehetne még "PC exclusive!" is, de elismerem, hogy ez nem hangzik olyan menőn!
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Énis naon várom már
Szerintem este 7 körülre várható. -
BigBlue69
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Azt csak az indie listákra írták.. Nem mintha védeni akarnám őket..
-
válasz
morvaigaben
üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Nincs is olyan szerkezet, amivel ki lehetne vinni Gabe-et a világűrbe.

-
Chiller
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Ja, kínai (koreai?) lett a loading felirat, meg még egy s más. Tegnap csak néztem, mit akar ez 3,7 gigát letölteni (!). Mindenesetre én letöltöttem

-
csaba951
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Szerintem június 27-július 7 között kerül megrendezésre a Summer Sale.
Így még az is logikus, hogy a kártyás rendszert június 26-án élesítik. -
Jofi81
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Az a baj, hogy sehol nem látok ilyen gombot...
-
csaba951
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
És ha már megvan a lvl 57, akkor beléphetsz ide: TOP LEVELS ONLY

(#45092) Jofi81
Szerintem csak annyi, hogy valamelyik tevékenységedet (képernyő mentés, játék ajánlat másoknak, játék vásárlása/aktiválása) lájkolnia kell valakinek a barátlistádról.(#45094) Vertigo18
Nem jó, mert suspened accountot csak a Steam Support tud visszaállítani. Ők is csak az ügyféllel való kapcsolatfelvétel/adategyeztetés után.Egyébként tényleg furcsa, hogy ilyen egyszerű dologgal ezt el tudtad érni. Ilyesmit nem csinálnak csak úgy. Mindenképpen valami olyan tevékenységet csináltál, amit tilt az SSA.
-
válasz
morvaigaben
üzenetére
ha csak a 2013-as érdekel, akkor ne várj summer sale-re. ha 75%-os akcióba kerülne steam-en, akkor is ~3700 Ft lenne. hardveraprón 2000 Ft-ért van már most is aktiváló kód. (Legális, Never Settle Reloaded kuponból.)
-
ayo
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
volt az es lesz is jo akcioban : tomb raider collection par ezerert.

szerk.: legutobb mikor akcios volt elegge jol tudtam en is beszerezni, egyszeruen olcsobb volt mint kulon

-
JoolsNOS
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Fura, mert minap a sima trine2 verziója complete story-vá vált, hasonló okból kifolyólag.
-
Arkennys
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
hát nem bánnám, mert 3 ismerős is mondta, hogy ha bekerül, megdobnak a kártyáikkal, mert nekik nem kell. Így már ennek pl egész örülni tudnék.
-
válasz
morvaigaben
üzenetére
valszeg a kártyákra is van valami olyasmi, mint az achi-ekre a SAM. na és? a drop idővel tud valamicskét csalni, de darabra nem fog több összejönni neki. annyit nyer az egészen, hogy szinte egyből piacon lehet, mielőtt lenyomnák az árakat. na de ki vesz első pillanatban a piacon kártyákat, mikor tudja, hogy mindjárt elindulnak lefele? ráadásul a badge szerzésnek az idejét se figyeli senki, szal ha valaki azzal akarna e-penis-t növelni, hogy neki a 5 perc után megvan mind az 5 szint és ezért hajlandó a 0 perces árakat kifizetni, akkor az igen rövid "királyság", mert másnap hatod annyiért ezer másik gyerek csinálja meg ugyanezt.
vagy javítsatok ki, ha valamire nem gondoltam volna.
-
Wolverine
félisten
válasz
morvaigaben
üzenetére
Pl. legyünk optimisták... Mázlival. A 20 perc nem azt jelenti, hogy pont 20 perc után, hanem azt, hogy átlagosan ennyi játékidő kell hozzá. Lehet kevesebb is.
-
törölt tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Csalsz , hogy néhány kártyával több legyen a profilodon vagy el tudd passzolni őket jó pénzért ?

-
Alien83
senior tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Régióeltérés valszeg és náluk 1 nappal vagy fél nappal előbb megy, és lehet fel van telepitve a játék, illetve az a 9 lap az nem 1 EMBERTŐL van!
Ha 30 perc eltelt aaz aktivitás után, vagy asszem első karinak elég 20 perc is.
Akkor 9 noname külön ember kaphat 1-1 különféle kártyát, ez nem akkora nagy szám.

-
sagem
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
Zombim van csak, az is csak a legutóbbi humblibundli miatt..akkor telepítem nagy duzzogva

-
JoolsNOS
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
A guns of icarus ment felajánlásra steamgiften pár hete, a zombie driver meg itt ph.n

Szerk: hopp van belőle még1, megy is fel
-
Alien83
senior tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Tuti lesz foilod, kb 4-5 játékból kiszedsz karikat, 1 foilnak kéne lennie, persze ha csak 1-2 játékkal csinálod meg abból tuti nem lesz, nekem 5-6 címből jött 1 foil.
-
sagem
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
A Ninjaaaa, 100% hogy kártyás lesz, a múltkor vki belinkelt ide egy listát, amik a biztosra vehető címeket tartalmazták, s közte volt (a fejlesztő írta ki Twitterre, hogy lesznek kártyák)
-
JoolsNOS
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
De aki nyer valamit, azt szigorúan kiközösítjük és szégyenfalra tesszük

(#45003) Alien83 nekem 4ből nem jött. Talán ma jön valami ami megvan. Elmegyek kínaiért, addig talán lesz valami.
-
sagem
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
+1..hm, esetleg csinálhatnánk egy ilyen Steam csoportot..az elátkozottak néven..

-
ayo
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
igen en is ezt akartam irni hogy akkor nekem is egy kettobol dobhatott volna egybol... de mindig pontosan 30 perc utan adta oket. most megkerdeztem az egyik sracot mert veletlen pont magyar volt aki feloran belul mar rakott fel kartyat... hatha kiderul.
szerk: hat nem arulta el...
-
ayo
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
igen ez engem is erdekelne mert mindig nezem hogy valakik mar egybol rakjak fel...
-
válasz
morvaigaben
üzenetére
Erre mondom azt, hogy kompenzál!

-
zseko
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Van neki egyáltalán bármi élete? Ja, van a gép előtt.
Szvsz ez is szimpla epenis növelő pótszer, ha már irl nem megy
Azt hiszem én kimaradok ebből a mókából, nem érzem hogy adna bármi plusz játékélményt nekem 
-
cashback
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Kár.
Folyamatosan 11XP hiányzik minden szintemhez... kicsit idegesítő. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
morvaigaben
üzenetére
Oh, köszönöm, hallottam már ezekről a kártyákról, csak azt hittem, a kitűző valamilyen más móka.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
morvaigaben
üzenetére
Mit kell ezen nézni? Mik ezek a "kitűzők"?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Hardcore café
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de nem fogok craftolni csak ezért az is ziher
Most van egy halom kulcsom, amivel nem tudok mit kezdeni. 

eami