Hirdetés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
nightmare13 #25198 üzenetére
A hitbox méreten csökkentettek, de a karakterek méretét növelték (forrás), de attól függően tényleg nem lesz akkora sikere mint az elődjeinek (szerintem).
-
Spet
addikt
válasz
Alien83 #25194 üzenetére
Inkább azt mondanám, hogy fél szimulátornak sikerült a dolog. Szép meg minden (gondolom azért, hogy ezen a téren vegye fel egy kicsit a versenyt a MW-al vagy a BF sorozattal), de kevesebb ólom mennyiségtől kifekszik az ember. A vásárlás menü úgy ahogy van irritál, a re-buy nem működik kattogni kell vele (ami ugyebár sokkal lassabb), ha ki van írva, hogy FF (friendly fire) OFF, attól függően keresztül lehet lőni a csapattársat véletlenül.
Sok régi pro játékos nem hiszem, hogy játszik vele, vagy csak én keresőm rossz mert maximum általában 15-20 olyan szervert találok, ahol van játékos rajta, illetve ajánlom a magyar szerverek látogatását CS:S-ben ha nagyon gyakorolni kar az ember, na ott tényleg alig tudok lelőni valakit, a külföldi szerverekhez képest.
Inkább az a kérdés, hogy a MW illetve BF kifinomultabb multija ellen mit fog nyújtani, ha tényleg meg fog jelenni a játék, mert ugyebár az 1.6-nek illetve a CS:S-nek már kialakult egy játékos közönsége, akinek ezek a több éves játékok is tökéletesen megfelelnek.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
cskamacska #25190 üzenetére
Azt helyben statáriálisan ítélném végtelen kőfejtésre, aki újratermelődő ellenfeleket rak egy játékba.
A legolcsóbb és legszemetebb húzások egyike.
-
vante
aktív tag
Pont lemaradtam a Counter-Strike: Global Offensive bétáról, pedig szívesen kipróbáltam volna.
-
cskamacska
addikt
válasz
csaba951 #25182 üzenetére
Érdekes hogy ezt mondod, én normal fokozaton nem akadtam komolyabban el. Igazából bele kell szokni a harcba, először nagyon furcsa volt az irányítás és a harcrendszer, már az első komolyabb harcban(Chapter 1 valahol félúton ahol először egyszerre többen jönnek) dobtam egy WTF-et, de mikor kitapasztaltam hogy a játékban simán vannak végtelenül újraéledős helyek, így óvatosan kell felfedezgetni, és vannak helyek ahol butaság harcolni, inkább csak szaladni kell. Ezeket a játék is mutatja, ha felhők elkezdenek kergetőzni egymással, és a zene sistergős hangzássá válik, az folytonos veszélyt, és a potenciális végtelen ellenfél újraéledő helyeket mutatja, arra érdemes figyelni. Ezek a zónák szinte mindig területhez kapcsolódnak, a pálya "szélei" ezzel vannak bekerítve(ahova nem lenne szabad menned), legnyilvánvalóbb talán Chapter 2-ben a repülőroncs után a lámpákkal kerített faháznál van, ott még az csihipuhi előtt ha elhagyod a pajta vonalát, akkor egy jó részen kapásból jönnek a felhők, ha bunyózol egyet utána eltűnik a vonal(pontosabban kijjebb tolódik).
Bár tény hogy végigjátszás volt nálam a papírfecnik miatt, és annak hála néha szert tettem némi dugi munícióra is, de később (kb Chapter 2 közepétől mindvégig) már folyamatosan teli tárral fejeztem be a pályarészeket, belejöttem a harcba, és az újraéledő ellenes részeknél felhúztam a nyúlcipőt.
Érdemes egyébként a 3-4-es csapatok 1-1 tagját meghagyni a szaladós részeknél, ekkor gyakran nem jön újabb "hullám", és sokkal könnyebb a menekvés.
Szénbánya pályaudvarának meg érdemes kocsival nekimenni, úgy szinte túl egyszerű, gyalogosan viszont tényleg mazochizmus. -
törölt tag
válasz
csaba951 #25180 üzenetére
Szia, nekem sikerült mindenféle külső segítség nélkül eljutnom a második DLC-éig.
Vannak benne nehéz részek, de ott kreativitással, kitartással keresztül lehet vergődni.
Vannak olyan szituációk is ahol írja is ,hogy fussál előre fele ameddig csak lehet, hogy elérd a fényt. Aztán futás közben lehet dobálni fáklyát, flash-t ami van. Nehéz sokszor, de nekem nem veterán fokozaton ment.
Ami a zseblámpát illeti, azért lett meg a 100 elem acsi , mert haverom érkezése előtt összehoztam, amikor ő kezdett el játszani, egyszerűen tökélyre fejlesztette az elemlámpa használatot, annyira, hogy rendszeresen volt olyan amikor legyűrte az ellenséget, és talált elemet fel sem tudta már venni, mert tele volt. Sikerült neki takarékosan és hatékonyan használni, azóta én is erre törekszem, bár én sűrűbben dobok bele új elemeket
-
Crytek
nagyúr
válasz
#41133696 #25179 üzenetére
Egyetértek! Konzolos végigjátszás után egyből előrendeltem steam-en.2szer végigvittem már!Most játszom 3-adszorra az acsik kimaxolása végett. Már csak 2 acsi van a legnehezebb fokozat + az összes oldal megtalálása!
Mivel hamarosan kész az American Nightmare magyarítása is így a nyári saleben tuti azt is megveszem! Csak mert kihozták pc-re megérdemlik! -
TommyX_
őstag
Napi ajánlat -66% : Insecticide Part 1
-
ayo
veterán
válasz
csaba951 #25185 üzenetére
leirom akkor ide spoilert nyomokban tartalmaz:
1 mindig van csomo titkos hely ahol extra tolteny elem fegyver van itt pl a barlangnal kezdesnek egybol van
2 visszatudsz menni regebbi helyekre is ahol van loszer ezerrel
3 ha kisebb szakasz megvan akkor bal oldalt van egy domb ahol van feny es ott el lehet szorakozni az arcokkal.
nem volt nehez sztem. ahogy picit atlattam a helyzetet meg tudtam oldani. engem nagyon nem zavar ha valami nehez foleg manapsag amilyen jatekok vannak. ez egy szorvajvor jatek ahol nem ezerrel kell szetszedni az ellenfelet. en is elakadtam de megis meg tudtam csinalni es nem hiszem hogy ennyire meno vagyok
-
csaba951
veterán
Köszi, de nem kell segítség. A trainer megoldotta a problémát!
Egyébként rákerestem a Google-n. Kiderült, hogy ezen a pályaszakaszon szoktak először elakadni az emberek. Részemről ezért elkönyveltem tervezési hibásnak ezt a részt. Utána még a hídon való átkelés vége volt nehéz. Meg persze a Szénbánya Múzeum udvara, oda-vissza. Na, szerintem ezt sem lehet megcsinálni!
Illetve szerintem ha 100-ból csak a legügyesebb 3-5 játékos tudja megcsinálni, akkor a készítők tervezzék át a helyzetet, vagy ez a rész ebben a formában csak a nightmare nehézségen jelenjen meg! Az átlag játékosokat ne szívassák már ilyenekkel. Én akarok szórakozni, ne a készítő röhögjön rajtam, hogy kifogyott az elemed, meg elfogyott a lőszered, de kerget 2-3 szörny. Ez milyen mókás helyzet! Hát, baromira nem!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
csaba951
veterán
>mindig vannak segitsegek hidd el csak ugyesen kell....
Elveben egyetértek azzal amit írtál.
Viszont milyen megoldási javaslatod van cheat nélkül, az első bekezdésben vázolt helyzetre? A 3+3 ellenfelet mindenképpen meg kell ölni. A +2 elől esetleg be lehet futni a következő checkpointba. Mármint ha még gyorsan tudsz futni, és a végén van időd beindítani a generátort. Ha erre nincs idő, akkor őket is a kiinduló állapotban lévő eszközökkel kell megölni. Mármint azzal a maradékkal ami még ekkor nálad van. Menet közben nincs semmi utánpótlás amit fel lehetne venni.
Spoiler ON
Ez a helyzet a Chapter 2-ban akkor jön el amikor mész a Lovers Peak felé. Az első 3 akkor jön, amikor egy vastag fában lévő alagútból jön első az első ellenség. Ha végeztél, akkor van egy kapu amin keresztül kell menni, itt rögtön a kapu után esnek neked 3-an. A maradék 2 akkor jön amikor szaladsz át a hídon, aminek a túlsó felé lesz a checkpoint, miután sikerült beindítani a generátort.Erre az egészre kapsz összesen 3 db elemet, és 11 db töltényt a pisztolyba.
Spoiler OFF -
ayo
veterán
pcn az ev jateka szamomra is. minden egyes percet imadom, minden cuccot probalok osszegyujteni es varom mikor lesz mar film belole. eddig ugye azt vartam mikor lesz mar pcn
egyik legjobb thriller jatek amivel valaha jatszottam (resident evil 2 volt utoljara ilyen hatassal ram)
trainerhez: annyit tudok mondani hogy anno RE2 nel is hasonlo volt (keves loszer nuku elet), itt is vannak nehez reszek, ez egy tulelo jatek trainerrel kb ertelmetlen az egesz. volt nekem is par resz ami nem ment egybol, de egyszeruen annyira magaval ragadt a jatek hogy probalkoztam es csak sikerult. mindig vannak segitsegek hidd el csak ugyesen kell....
-
csaba951
veterán
válasz
#41133696 #25179 üzenetére
Nekem ez volt idáig az év csalódása! Pont tegnap kezdem el játszani. A Chapter 2 elejéig rendesen ment minden. Itt viszont olyan csatába kényszerített bele a gép amit - szerintem nem lehet megnyerni. Van 11 db töltényem, és 3 db elemem. 3+3+2 ellenséget kell legyőzni. Egy ellenségre minimum 3/4 elem, és 4 db töltény kell. Elfutni nem lehet, mert egy idő után kifáradok és utolérnek. Plusz ugye van olyan ellenség ami távolsági fegyverrel eltalál futás közben, és attól is gyengülök, amitől lassabban futok - és persze utolérnek!
Az külön jó, hogy az ellenfelek egy része a hátad mögül támad! Ha ilyenkor elkezdesz elfutni az elől lévő ellenségek elől, akkor jó eséllyel a hátsó ellenfél elé szaladsz, vagy legalábbis egészségtelenül közel kerülsz hozzá.
Ja, az kimaradt az egészből, hogy az ellenfelek addig eleve hallhatatlanok, amíg le nem gyengítjük őket a zseblámpa fényével. Ami persze idő. Eközben pedig a minimum 2 cimborája simán megöl. Később ugyanez van, csak egyszerre 6-8 ellenféllel, plusz ugye a démonok által megszállt nehéz tárgyak is támadnak, amiket egyáltalán nem fog a fegyver, csak a zseblámpa.
Ez lesz életem első játéka amit szinte teljes egészében trainerrel viszek végig. Elsőre csak az végtelen töltény, végtelen elem opciókat kapcsoltam be, de később be kellett látnom, hogy muszáj az örök életet is bekapcsolni. Jó, most lehet mondani, hogy így nincs semmi értelme, viszont maga a történet, meg a világ szerintem nagyon jóra sikerült. A félelem faktor is megfelelő.
A muníció, meg maga a harcrendszer ami szerintem katasztrofális.
-
m4rk_
aktív tag
9.5 euró a GG-n az Alan Wake... [link] Elgondolkodtatott...
-
JSaN
addikt
válasz
Bluerainbow #25169 üzenetére
Mar en is akartam kerdezni hogy vissza mesz e a steamgiftsre, de ha csak a contributor miatt akkor nem szoltam. Csak igy tovabb.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bluerainbow #25163 üzenetére
Steamgifts???
-
sith7
félisten
válasz
Bluerainbow #25163 üzenetére
Megtörtént ...
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Tessenek jelentkezni
-
csaba951
veterán
válasz
Bluerainbow #25147 üzenetére
Megnéztem a cdr-ét. Nincs olyan (Steam-es) L.A. Noir amiben területi korlátozás lenne az aktiválásra vagy a futtatásra.
Van egy speciális kiadás az ázsiai országoknak, de itt is csak a (meg)vásárlásra van korlátozás, az aktiválásra és futtatásra nincs. Külön orosz cdr meg nincs is.
Szerintem gond nélkül menni fog!
-
danih
veterán
Megcsináltam a listát azokról a játékokról, illetve csomagokról, melyek nagy valószínűség szerint részt fognak venni a Steam Summer Sale 2012-ben.
-
Napi ajánlat (-50%): Offspring Fling!
Én behúzom... -
csaba951
veterán
Kulcsod van? Mert az szerintem nem aktiválható Steam-en. Onnan tudod csak letölteni és használni, ahonnan megvásároltad!
(#25138) Gergosz2
Az EU nem egy gyorsvonat. Legalább 6-8 év mire lesz ebből valami. Ha nem jön közbe semmi. De közbefog, mert a nagyobb kiadók évek óta építgetik azokat a rendszereket amikben ezt nem lehet megcsinálni. Sőt, egyre keményebb eszközökkel lépnek fel, hogy bármilyen formában el tud adni a játékaidat.Most tényleg azt gondolod, hogy a kiadók egyetlen bírósági ítélet alapján fel fognak hagyni a korábbi gyakorlatukkal?
-
Gergosz2
veterán
Üdv!
Esetleg valamelyik steam szaki nem tudja megmondani , hogy steamen mikor lépnek életbe az új változtatások, ugyanis az EU kötelezi a digitális forgalmazókat ,hogy eladhatóbá tegyék az accounton lévő játékokat.Ez steamen meg más klienseknél is lehetővé kell tenni a játékok leválaszthatóságát az accról.
-
Spet
addikt
Üdv srácok nem tudjátok megmondani véletlenül, hogy az orosz honi L.A. Noire játék beaktiválása más régióban gond nélkül megoldható-e?
-
Rusher
őstag
Playblinken 1290 emberből nyertem egy L.A. Noire Complete Edititon-t, el sem hiszem....
-
Executioner
tag
Üdv.,
Nem ide tartozik, de nem találtam jobb topikot neki.
Nem tudja valaki, hogy miért nem tudok PayPallal fizetni a GMG-n?
Mikor rákattintok a checkout with PayPal gombra akkor nem csinál semmit.
Több böngészővel is kipróbáltam, de nem jártam sikerrel. -
törölt tag
Csütörtök este már kint volt a W.D, így sejthető volt, hogy Summer Sale tovább csúszik
-
lostprophet
aktív tag
Erről volt már szó?
[www.steamscore.net] -
danih
veterán
-
danih
veterán
Jön a full Batman bundle is (Asylum, City, Impostors + extrák).
Ha van rá igény kigyűjtöm mi lesz nagy eséllyel, mert már elég sok dolog van. -
csaba951
veterán
válasz
SenorGrande #25120 üzenetére
Folytasd egy kicsit tovább a saját gondolatod!
Ha tudják tapasztalatból, hogy ilyenek előfordulnak, akkor egyszerűen nem szabadna engedni tradelni a frissen vásárolt játékokat, a vásárlástól számított 3-4 hétig. Ekkor valóban csak olyan játékok kerülnének tradelésre amikkel semmi probléma nem lesz a jövőben.
Nem mellesleg legalább egy e-mailt (tudják ugyebár!) elvártam volna, hogy gond volt ezzel és ezzel a játékkal, és eltávolításra került az accountomról!
-
csaba951
veterán
válasz
wwenigma #25117 üzenetére
>Pl. eladas eseten instant ellenorzes csalasra - elkerulendo a kesobbi letiltast
Hogyne! Én cseréltem már játékot a Steam Traden. Nem volt semmi gond a cserénél. 3 héttel később a Steam rájött, hogy mégsem kóser a játék és mindenféle értesítés nélkül megvonta az accountomról. Csak véletlenül vettem észre, hogy hiányzik, mert az Inventory-mban viszonylag kevés játék van még. A Library-ból fel sem tűnt volna a hiánya, mert rengeteg játék van az accountomon. A Steam Trade-re csak úgy kerülhetett az adott játék, hogy valaki megvette a Steam Store-ban.
Egy szó mint száz, jelenleg a Steam a saját boltjában értékesített játékokról sem tudja megállapítani, hogy biztosan nincsenek kapcsolatban semmi bűncselekménnyel.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#65675776 #25116 üzenetére
Szerrintem ha a steam engedelyezi a tovabbertekesitest akkor csinal neki piacteret, meg olyan feltételek lesznek ami kiszoritja a visszaeleseket. Pl. eladas eseten instant ellenorzes csalasra - elkerulendo a kesobbi letiltast, ilyenek. Majd meglatjuk, eloszor nyilatkozzon rola a Steam.
-
törölt tag
Egyébként mielőtt bárki beleélné magát: függetlenül az ítélettől és annak értelmezésétől nálunk szinte biztosan továbbra is tiltott lesz Steam-en vásárolt játékok hirdetése. Már csak azért is, mert komoly lehetőséget ad a csalásra.
-
Pangelus
tag
Aki nagyon unatkozik böngészgesse A bíróság ítélete
-
jozsi252
veterán
válasz
#65675776 #25109 üzenetére
"Az exkluzív jog, mely a játék disztribúciójára vonatkozik, hatályon kívül esik az első eladás után. Ez annyit jelent, hogy törvényesen megengedett számotokra, hogy továbbadjátok a digitálisan megvásárolt játékaitokat, függetlenül attól, hogy hol vettétek és milyen EULA feltételek vonatkoznak a kereskedőre.
"Ettől kezdve, a jogok tulajdonosa még akkor sem tilthatja meg a továbbértékesítést, ha a licencszerződésbe ez benne van."
Örvendjetek, ugyanis ez azt jelenti, hogy a Steam, az Origin és az összes többi digitális árusító lehetővé kell hogy tegye a számunkra azt, hogy leválasszuk az accountunkról egyenként a játékokat. Ez nagyon komoly és jó hír.
"by Ipon
-
-
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Olvastam egy olyan hírt hogy lesz egy olyan törvény aminek az a lényege hogy a digitálisan vásárolt játékokat is ellehet adni. Szóval steam is ebbe esik bele. Steamen erről van valami hír már szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest