Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
A steam-es Warhammer 40k DoW II-re lehet valahogy magyar nyelvet tenni?
Úgy tudom hogy magyarul is megjelent! -
deathtania
senior tag
w40k: dow II pack és space marine megvásárolva.

azt hiszem megvan, hogy mivel fogok játszani a nyáron...

-
Źşë'
addikt
elindult az új indieroyale
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Számomra egy 1000 Forintos játék is sokat ér. És mint azt tudjuk egy játék nem azért értékes mert drága, hanem azért mert jó.
-
Youri
veterán
Amúgy meg kit érdekel, ha ő az ajándékozást ilyen feltételekhez köti, megteheti, akinek kell az jelentkezik, akinek nem, az nem
-
Youri
veterán
válasz
bishoplogan
üzenetére
elég sokszor volt 2,5 font a GG-n
-
bishoplogan
senior tag
Steamen elég drága, 20 euróért adják.
-
Źşë'
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
lehet ők drágábbért vették
reklámszöveg 
-
lostprophet
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Itt most nem is a nyereményjáték tényére tértem ki, az dicséretes, ha valaki felajánl valakinek ingyen valamit, hanem csak így beleírni a szövegbe, hogy "igen értékes" (kulcs 1000-1200 forint).
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
lostprophet
üzenetére
Belegondolván hogy hány értékes játékot adtunk már át itt csak úgy ingyen , meg is lehet őket érteni.
-
lostprophet
aktív tag
válasz
bishoplogan
üzenetére
"Persze senki sem várhatja el tőlünk, hogy csak úgy odaadjuk ezt az igen értékes játékot valakinek." Ezen most felnevettem egy picit

-
bishoplogan
senior tag
-
NorDezs
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Köszi a kimerítő választ!

Egyelőre megvettem a DoW2 Completet meg a Space Marinet, a DLCket majd majd valami későbbi leárazáskor

-
kovsol
titán
válasz
cskamacska
üzenetére
Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution, Warhammer® 40,000™: Dawn of War® II, Warhammer® 40,000: Dawn of War® II Chaos Rising
ezek hogy viszonyulnak egymáshoz ? mármint a történet összefügg ? Melyiket érdemes megvenni ? vagy mindet ? -
cskamacska
addikt
válasz
NorDezs
üzenetére
A Retribution DLC-i a következőképpen oszlanak meg
- race pack: A single hadjáratban használható tárgyak amelyeket kapásból megkapsz a játék elején. Szerintem feleslegesek, normálon így is olyan cuccokat szedhetsz össze kis szerencsével, hogy hozzád sem tud nyúlni az ellen.
- chapter/skin pack: Egyszerű kinézetbeli változás az egységeken, amit sima multiban és skirmishben tudsz elérni. Játékmenetet nem befolyásol, kihagyható.
- Last Stand wargear: A túlélős coop játékmódhoz plusz tárgyak, hát akár hasznosak is lehetnek, mert ott nincs lootolás, szintenként nyer az ember tárgyakat. Nyilván akkor van értelmük ha játszol ezzel a móddal.
- Last Stand hero - Tau Commander: A túlélős coop játékmódhoz egy plusz hős. Megint csak az van, hogy ha tetszik a Last Stand, akkor érdemes belevágni, egyébként fölösleges.Space Marine-nál hasonló a helyzet, de itt csak multihoz vannak DLC-k.
Vannak a skin pack-ek, amik csak a kinézetet változtatják meg, a Dreadnaught DLC amivel robotolni lehet egymás ellen, de csak olyanokkal akiknek meg van a DLC(és sajnos nem sokan vették meg, lehet most azért többen lesznek), a Chaos Unleashed meg Exterminatus nevű coop túlélős mókához lehet Chaos Space Marine-ként csatlakozni(ha tetszett az Exterminatus alapból.. blabla). -
NorDezs
senior tag
A Retribution DLCket illetve a Space Marine DLCket érdemes megvenni? Vagy a DoW2 completeben alapból benne vannak a Retribution DLCk?
-
Serpiko
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Nem tudom mit tud nekem nincs meg vegyük meg aztán toljuk.

-
Niczo
senior tag
Ma sem indul steamon sumér széle?
Azért napi van: Midnight Mysteries Collection -67% 9,99€ -
Crytek
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Igen azóta már értesitettek erről

Akkor kivárom a karácsonyi széngyűjtést vagy akármi is lesz ha lesz és majd akkor "ingyen". -
csaba951
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Mármint gondolom annyiért adná tovább. Mert neki 199 RUB (~6,2 USD) kerül a mostani akcióban...
-
Wolverine
félisten
Hogy csinálnák mások a Steam Summer Sale-t?

-
Crytek
nagyúr
Valaki lenne olyan kedves és tudna nekem szerezni orosz áron Warhammer 40,000: Space Marine -t és Warhammer 40,000: Dawn of War II - Complete Pack-ot?
-
Tomics
addikt
Steam-et csak a C-re engedi feltelepíteni? Mivel SSD-n van a rendszer és kell a hely, ezért a vinyóra szeretném telepíteni, de nem engedi...

Vagy olyan lehet, hogy a steam-et a C-re, a játékokat meg más meghajtóra rakja?
-
chungee
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszönjük!

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Niczo
senior tag
Indiegaláéknál Happy Hour van!
(gondoltam szólok ha valakit érdekel) -
danih
veterán
Megjelent az adatbázisban ez:
Stardock Collection Pack - Summer 2012meg ez:
1C Collection Pack - Summer 2012Csak nem indul a nyári party?

-
Felhívnám a figyelmet, hogy aki a Dawn of War első részén gondolkodik, eléggé félreárazott a Gold Edition, van ott egy Platinum Edition is, ami fele annyi és tartalmazza a Gold Edition mellett a Dark Crusade kieget is.
-
TommyX_
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Ez egy vizuális novella, röviden annyi, hogy te alakítod a játék menetet a kérdésekre, vagy a szituációkban lévő lehetőségek kiválasztásával.(Persze, ha jól tudom
) -
chungee
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Szintén zenész

-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Írd meg privátban az email címed.
-
Kareszovics
addikt
Tudom, hogy koldus gané vagyok, de valaki meghitelezné ezt nekem.
Egy fillér folyószámla pénzem sincs, 10-e után megtudnám adni; köszönöm!

-
danih
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ha az FPS vonalon az UT-Quake stílust szereted (klasszikus hardcore stílus), akkor töltsd azonnal

-
horvathd
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
WTF is ... [link]
-
tupacamaru
veterán
Ezt a Tribes: Ascend nevű free gémet próbálta valaki?

-
HS 2142
őstag
A Steamet amúgy személyre lehet szabni annyira, hogy pl.: azt a ronda kék csíkot "Link your Facebook profile to find friends!" felirattal el lehessen tüntetni a community lapról?
-
morvaigaben
tag
Most gondolkodok, hogy a Valve nem szereti a 3-as számot... és ez lenne a 3. Sumér Kemp.
Félek ez a Sale sosem fog megtörténni xD -
válasz
üzenetére
Aha, meg is van, lesz Weekend Deal, így a Summer Sale érdeklődés hiányában elmarad

Warhammer® 40,000: Dawn of War® II Gold Edition
19,98€4,99€
Warhammer 40,000: Dawn of War II - Complete Pack39,97€9,99€GoodSpeed: Steam fórumán már írva volt
-
válasz
chungee
üzenetére
Lehet holnap indul, mikor letelik az L.A. Noire akció. Csütörtökön kiszokták nyomni a Weekend Deal-t is, de az nem érkezett, ez is utalhat a holnapi kezdésre.
Azért mára is jutott egy "kihagyhatatlan" ajánlat.Napi deal:
Analogue: A Hate Story9,99€5,99€ -
chungee
addikt
És nem most van. Csak közeledjen 10-e felé
Yó van. Nem lenne baj, ha most lenne. Tudnék kölcsön kérni, de akkor is 
-
cskamacska
addikt
válasz
phenomHUN
üzenetére
Ez nem bizonyíték, ez ígéret.

De ha tényleg 40 euro lesz az 1C pakk, az elég gyenge eresztés a tavaszi Gamersgate-es 20(IGN kóddal 17) dolláros/eurós árhoz képest, mikor ott kétszer annyi játékuk van fent(de komolyan, steamen 43-at dob a lista, GG-en 83 játék volt akciózva 3 MAC-es változattal együtt), mint Steamen.

-
chungee
addikt
Miért pont sokadikára esik ez a szar

-
csaba951
veterán
válasz
phenomHUN
üzenetére
SZVSZ ezt a rekordot ma módosították, esetleg ma hozták létre. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ma élesítik is ezt az akciót. Viszont megfigyelésem szerint a felvitel után 3-5 napon belül a felhasználói felületen is megjelennek ezek az akciók.
Ezek szerint a szorgos kezek szép lassan elkezdték már bevinni a háttérben a speciális akciókat az adatbázisba. Ez viszont azt jelenti, hogy tényleg csak pár nap választ el az akció indulásától, ami remélhetőleg a nyári vásár lesz. Vagy megtréfálnak mindenkit, és most hétvégén nagy 1C kiadói akciót tartanak.

-
csaba951
veterán
SZVSZ július 4.-ének és legalább 1 hétvégének mindenképpen benne kell lennie. Ha csak 2 hét múlva kezdődne, akkor nem lenne benne július 4., így szerintem korábban fog kezdődni.
Ezzel az erővel összevonhatnák a karácsonyt és az újévet is. Vagy mondjuk idén augusztus 20-át augusztus 26-án fogjuk megtartani, mert az esik vasárnapra.

-
phenomHUN
senior tag
Igen, eszerint csak 2 hét múlva lesz (és Adi86 szerint is
). -
KRi2
aktív tag
Vihar elötti csend

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Vásárolgatni meg beszélgetni lehet vele.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
droidos teljes értékű
játékokat nem tölti le/futtatja

-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Láttam hogy van az iPhone-omra Steam mobile app. Használ valaki ilyet az iOS-es telóján vagy iPad-on esetleg? Ha igen akkor megtudnátok mondani hogy ez csak olyan hogy a friends megjelenik azt helo, vagy pedig lehet rendesen játékokat is venni meg stb. Tehát teljes értékű steam app ez?
köszöntem a segítséget

-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

eami