- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- CES 2025: nyárra megjönnek az Acer új kézikonzoljai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz sambenez #7291 üzenetére
Akkor volt az Omnia-Karaván-Mokka triumvirátus, oszt kész. Nem volt túlgondolva semmi. Emlékszem, akkor az Omnia már drága volt, legtöbbször ajándékba is azt vették.
Mikor anno bejött a Tchibo, egy teljesen jó kávé volt. Ünnepekkor mindig az Exclusive-ot vettük, de a sokat fikázott sárga is teljesen iható volt.Ciccuka 7287: Ezt meg honnan lőtted?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
BiP
nagyúr
Pontosan.
Akinek meg annyira fontos volt a kávé, és megtehette, az meg gondolom beült a New York kávéházba.
Ne felejtsük el, hogy akkoriban csomó minden nem volt otthon elérhető, mimt ami ma is, így a sznobizmus csak az igazán gazdagok kiváltsága volt.
Ma meg már minden középosztálybeli paraszt lehet sznob is -
Top cat
addikt
Szerintem is diódarálóra gondolt, csak elírta.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Soulfly842 #7276 üzenetére
Fagyibol en se szeretem a csillamponi supersweet izeket
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Soulfly842
addikt
válasz Mr.Csizmás #7275 üzenetére
Nekem tabula rasa étcsoki dukál csak Az az optimális.
Ne rontsák el nekem semmivel. Soskaramellával se Nekem ideális így. Pont
Meg a tiszta citrom jégrém pl. (az is van ám jó a lidl-be )
Nem vagyunk egyformák
A zasszonypajtásnak viszont veszek majd 1-2 olyat kóstolóba, köszi azért, h. jelezted
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Soulfly842 #7274 üzenetére
Ennek van dobozos kiadasa, soskaramellassal parositva mennyei.
@sajt tema: legalabb ezeken a helyeken jo arban van a jo minosegu oem sajatmarkas sajt
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Paxker315
addikt
bármilyen szar sajtot kávédarálón lereszelve bele lehet keverni vmi tésztába, tojásba, oszt egybű' ehető sütögetve. Vagy elő kell venni a pragmatikus megközelítést, és a zsír&fehérjetartalomra koncentrálni, az ízt meg le...ni. Néhány sajtnak kifejezetten jót tesz, ha fagyasztóban pár hónapot érlelődik, pár hete egy 2017!-ből megmaradt tolle akadt a kezembe, esk jó íze volt felolvasztva.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #7269 üzenetére
A Tolle-be mi is belenyúltunk, de nem hittük el, hogy ennyire "érdekes ízű" így többször is próbálkoztunk vele, de mindig az extra csípős piros arany mentette meg, nehogy kivágjuk a szemétbe
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
rushty
őstag
Régen a trappista is élhetőbb volt.
Revolut meghívó pü-ben
-
Paxker315
addikt
válasz Mr.Csizmás #7266 üzenetére
Szerintem biztosan, bár nem emlékszem rá specifikusan. Legkellemesebb emlékeim a raclette-tel vannak, illetve az aldi dán erősen kesernyés sajtjaval, illetve minden maasdami, leerdamer. Amiket kb ehetetlennek találtam eddig, az nagyjából az összes tolle és karaván. majd odafigyelek jobban ...
-
BiP
nagyúr
válasz #49155328 #7261 üzenetére
Nem mondtam,hogy nem jó a Budweiser. sőt, én is szeretem, de ezt írtam is. Ennyire rosszul fogalmazok vagy az iróniadetektor van mindenkinél kikapcsolva?
Meg most épp most nem járok Lidl felé, ennyi.
A nincs kínálatot meg nem általánosan értettem, oda is írtam, hogy a nálunk lévő relatív kisméretű Lidl-ben elég szegényes a kínálat.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #7259 üzenetére
Ha legközelebb arra járok, teszek (veszek) egy próbát.
#7256 FPSTunker : biztos van, de az ilyen kézműves/nagyon egyedi sörökkel nem próbálkozom. Az ilyenekből több volt, ami nem ízlett, mint ami igen. Ahhoz meg túl drágák.
#7258 Aflamin : Én szeretem, épp azért írtam, hogy "szegééény, kénytelen vagy beérni ilyennel"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nincs sörválaszték a Lidl-ben
Szerintem nézz körül!Tegnapi vétel : https://www.hedon.hu/termek/charlie/
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #7254 üzenetére
Nem tudom, azt nem kóstoltam. Ahogy nézem, ez is Argus. Hiába cseh, és szeretem is a cseh söröket. Kétfélét ittam Argusból, egyik rosszabb volt, mint a másik. (megj: az én ízlésemnek, de az meg ugye mindenkinek más. Ettől még lehet jó). Onnantól hagytam a márkát, nem próbálkoztam tovább. Pedig nem vagyok egy sörgourmet, meg nem is iszok sokat, de olyankor inkább nem kockáztatok, a bevált kommerszek közül választok.
-
erdey_a
addikt
-
Ármester
válasz erdey_a #7246 üzenetére
A gyros párna speciel nekem az egyik kedvencem, de azt aláírom, hogy a gyroshoz semmi köze.
Aldiban húsos párna vagy mi a bánat a neve, jobban illik rá.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Paxker315
addikt
ez bazáribb olcsólötty, de, egy próbát megér. Eddig úgyis nagyjából mosogatószer&öblítő kombival mostam, meg évek óta előkerült kapszulákkal.
kuponnal 2800 ft alatt van 1 kiló dzsijó, dejó! A múltkori aldi mandulaakciót bánom, hogy nem táraztam be jobban, de, most diverzifikálom a zsírbevitelem, tökmag, len, dió, mandula és halolaj mellé még olíva. Kell a ki...ekúrt kalória.
-
erdey_a
addikt
ízlések és pofonok ugye. nekem az aldi virslis is és pláne a lidl giroszos párna nagyon bejön.
de hát én nyilván minden szemetet megeszekVérboci
-
BiP
nagyúr
Én 2 hete ettem először és utoljára. Ízre nem is emlékeztetett a gyrosra, nyomokban sem.
Nagyon újhagymás volt, amivel nem lett volna baj, mert szeretem, de szerintem csak az ízek elfedésére használták.
Romlott lehetett, mert rosszul voltam tőle 2 napig, délutánra egy h@ny@s is befigyelt. Köszi.Pár éve egy májas párna okozott hasonlót, úgyhogy innentől befejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Fú ne is mond , az tényleg bűn rossz
(#7243) blg
Hát itt nem volt szezámmaggal szórt
(#7241) Paxker315
Ebben a hozzászólásban láthatóból még ma is láttam és azon az áron
Én vettem a múltkor, viszont még nem volt kipróbálva, de az illata jó[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Paxker315
addikt
Lidl-ben most van valami roppant fantáziadús "Detergent" feliratú mosógél. Ezt be lehet vállalni, vagy, olyan foltokat hagy a szöveten, hogy a batik lóf. hozzá képest?
-
bul07
nagyúr
Hát az aldi egész virslis péksüteménye milyen bűn rossz nem igaz
Ketchup szírű valami van benne smi kicsit édeskés, csak azért ettem meg mert autópályán már mit vegyekA Penny, Lidl, Tesco ilyenje mind mustárral van, azok jók is
Penny mától
Én a Mascarponr-erdei gyümölcs ízűt szeretem nagyon[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz HunChris #7235 üzenetére
Először nekem sem tűnt fel, mert azt írták az oldalon, hogy 35%, de amikor használod, akkor ott már 40% -ról szól a fáma, érdekes sztori. (gondolom % -ban 35 -öt húz csak le, azt nem ellenőriztem)
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Zeki
nagyúr
válasz Soulfly842 #7231 üzenetére
Most hogy ezt megláttam, én jar platinum yellow tablettából vettem összesen 170db-ot. Így kuponozva 30.5Ft-ra jön ki darabja futárral.
Na az már baráti! -
rushty
őstag
40% kupont eMAG mire adnak?
Revolut meghívó pü-ben
-
HunChris
senior tag
Penny Jar Platinum 85dbos 3999 Ft 47Ft/db
Spar Silan 2700ml 1249 Ft (supershop)
Aki kupon nélküli.[ Szerkesztve ]
-
Paxker315
addikt
grat, ez így adja ! Kár, hogy belefulladok az öblítőbe
-
Soulfly842
addikt
Ez így elég tűrhető vásárlás volt
112 db Jar Platinum Plus mosogatógép tabletta
5,4l Silan6997 Ft végösszeg
-
veterán
Számomra amennyiben az egész cipő egy hatalmas "pipa" is egyben, akkor az kb reklámhordozóvá degradál engem, mint ahogy egy pulcsi, amint egy 40cm-es logo van.
Amennyiben kicsiben van rajta a gyártó jelzése, akkor - bár nem örülök neki, de - nem tartom magam reklámhordozónak, még ha szerepel is rajtam.
De leginkább olyan ruhát veszek, amin nincs rajta az ilyen márkajelzés..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
8
senior tag
válasz Stylewars_kp #7216 üzenetére
Makitából ittam, teljesen jó volt meló közben, az akksit viszont hamar leszívta, tulképp két-három csésze után lehetett felrakni a töltőre, így kb külön kellett a kávéfőzőnek egy akksi, az nem volt opció hogy a behajtóból átpattintod mert utána nem tudtál vele dolgozni.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #7220 üzenetére
Hát tudod sokan a címkét márkát fizetik meg a ruhadarabok esetén
Hiába emeli le a egyik dolgozó a szalagról mielőtt rávasalják a címkét azt aztán fel nem venné hiába csak egy rávasalt címke a különbségPersze cipő az más mert más a gyártás, de sokan még azon is fanyalognak hogy két éves modellt nem vesznek fel
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #7217 üzenetére
Ha postáz olyan országba ahol még nem jelent meg a helyi Lidl-be akkor lehet hogy megveszik
-
sambenez
addikt
válasz Stylewars_kp #7216 üzenetére
Nem ők találták ki.
Van belőle "márkásabb" is. -
bul07
nagyúr
Hát van aki kufárkodni veszi
Van egy két eladónál igen vaskos ár [link]
Mondjuk mióta több országban is elkérető évente párszor azóta beesett az ár[ Szerkesztve ]
-
Paxker315
addikt
Koszi, megnéztem, lészen majdan zokni, póló, papucs is. Azt hiszem, most felülíródik a "ruhát a következő 5 évben nem kell venni" mantrám, igaz, kicsit tucat, kicsit kommersz, kicsit bazári, de, ha jól áll és jó anyaga lesz, miért ne? boxer hiányzik mondjuk... v egy szép nyakkendő
Más:
LIDL felmosófejhez felmosórudat honnan? Időszakos kínálatban vettem fejet, de rúd kimaradt : ) Vastag-erős jól szigetelő "duct tape" jellegu termék van most valahol olcsón? Barkács-tákolás[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Itt a szokásos ajándék
És Lidl rajongóknak kötelező cuccok is lesznek, papucs, zokni, rövidnadrág is Lidl felirattal
Lidl 07.10-től(szombattól)Múlt évben én csak azért nem vettem mert kicsi volt a lábfejemre, nyelve nem takarta a lábamat annyira ki kellet volna tágítani
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz Laca1212 #7206 üzenetére
Ja, nálunk is szokott fogyni, jó kis csalogató akció, de általában van elég. Múltkor is előttem szedték zacskóba, 30-40db-ot biztos vettek.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
A Lidl-ös 150-200Ft közötti pálcikásokkal nekem eddig általánosan elég jók a tapasztalataim, normális méretűek, és kellemes íze van a krémnek és a csokiborításnak is. Sokszor akciózzák 100-150Ft közé is akár, akkor baromi jó vételek.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
törölt tag
válasz Sanyi.mTs #7195 üzenetére
4 liter szűrt vízbe ízlés szerint, cukor vagy édesítőszer .
3 db bió citrom kifacsarva, utána a héját is beleszeletelem.
+ Egyegy csokor citromfű, menta.
+ Amit találsz otthon eper, alma, bármi.
Lehet uborkásat is.
Lehet tuningolni fűszerekkek is, rózsa bors, boróka bogyó.
Amíg volt friss bodza abból is csináltunk, az két napig ázik.
Most majd készül a levendulás is. -
Top cat
addikt
válasz Digitalpimp #7196 üzenetére
Amikor először vettünk ilyen ostyát finom volt. Másodjára már nagyon cukros ízű lett.
Nem merek belőle most már venni, pedig hétfőtől lesz 800 pénzért.De a minőségromlás nem csak a Lidl sajátossága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Samsung Odyssey G3 S27AG32
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra. I7 9700 / RTX 2070S / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Nitro AN517-51 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 500GB NVMe magyar vilbill gar