Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gangstagergo
senior tag
Netpincér Market kupon akció (NPMNY2) min. 3000 Ft-os rendelés esetén 1500 Ft kedvezmény és ingyenes szállítás.
Korábban is volt akciója a Netpincér Marketnek de a mostani szerintem verhetetlen [link]
Sajnos még csak Budapesten lehet használni és azon belül is inkább a belsőbb kerületekben. Jó néhány termékük erősen túlárazott de van amelyik teljesen megegyezik a kisebb hipermarketek áraival. Mivel ez a spórolós topic gondoltam megosztom a veletek a spórolás magas művészetét Szabályzat szerint egy felhasználónévvel egy rendelésnél egy kupont lehet használni de maximum 5x lehet használni a kupont így ha kimaxoljuk a lehetőségeket akkor 15000 Ft helyett csak 7500 Ft-ba kerül az összes rendelés. Persze sajnos kerek szám sose jön ki ezért egy Dörmi mackó / Balaton szelet mindig befigyel a kosárba.
Ráadásul tegnap még prómoció is volt és minden rendelé mellé még Viper vodkaszóda szerűséget is adtak.Aki Smack leves függő annak különösen megéri a csomagonkénti 100 Ft-os ár
-
arcsin
senior tag
Emagról is lehet rendelni Az bizos van nála. De mit tudom én hogy milyen boltok vannak vidéken,reál/cba penny, coop... egyikben biztos van, csak nem tudok linkelni. Ez az én szegénységi bizonyítványom....még egy fóliat sem tudok bizonyítani hogy kapható lenne valahol is.
emag: 3000es kuponnal biztos megy, ingyenes easybox meg nem jó rá mert nem emag termék[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Kb. minden élelmiszerboltban lehet kapni. Én is a Lidlben vettem évekkel ezelőtt amim most van. Csak egy példa volt a link. Nem írtam hogy hogy PLD itt IS lehet kapni, de gondoltam mivel nem auchan specifikus, saját márkás dolog láthatóan, leesik hogy amúgy bárhol IS kapható termékről van szó. Én kérek elnézést.
-
bul07
nagyúr
válasz fateless #6984 üzenetére
Hát nem tudom de holnap tervezek venni három zacsival, tuti ki fogom tapogatni hogy melyikbe mennyi van és azt veszem amibe több van, tényleg jobb a kisebb
(#6985) BiP
Az a baj hogy előtte nem tudod elvágni és a mégis sikerülne a csirke része sütésnél nagyon megégne
Utána vagdosni se az igazi( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Cornflakes csirkemell-hez
Múlt héten vásároltat ma bontottam ki, és méret változás van
Sokkal nagyobbak lettek, régen 23-25db volt egy zacskóba, most megszámoltam és ebben már csak 13db van, nem a súlya lett kevesebb hanem sokkal nagyobbNekem ez hátrány mert én a kicsiket szerettem amit jól át lehet sütni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bazsimano
őstag
-
Paxker315
addikt
A papír tényleg jó, nekem a szappan elég hamar "illatot vesztett", lehet, gyorsabban kellene használnom? Ha már Penny: valakinek nem bújik meg egy tavalyi erdei kollekcióból származó plüss RÓKA otthon? Szeretnék szerezni, de, marketplace-n találtak közül nem postázna senki..
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Penny csütörtöktől
Mi ilyet szoktunk venni, nekünk bevált
(Dettol adagolója is szereti)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Mikkor megjelent akkor igen
Mondtam hogy nekem már él és csipantottam, még meg is lepődött a péntáros hogy már telepítve volt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BiP
nagyúr
-
bugizozi
őstag
válasz Paxker315 #6972 üzenetére
"Bár már 2nd nature lett pár hét alatt" - Why beszélsz half angolul?
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
DJGABI
addikt
Amúgy nem tudom felétek tolják ezt a lildi kártyát? Mármint oké kinn a prospektus meg minden, de itt nálunk eddig egy eladó meg nem kérdezte, hogy van-e, vagy mondta volna, hogy akkor most kéne lecsippantani. Párszor meg is szívtam, csak vásárlás után jutott eszembe, amikor meg már késő volt.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
bul07
nagyúr
válasz bazsimano #6969 üzenetére
Ahogy írták, de fontos hogy mi ellőt lecsippantod aktiválni kell a kupont saját kezűleg
Ki kell írja hogy hány kupon aktív mikkor a QR kódos részen van( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
w.miki
veterán
FolPack-ból melyiket veszitek? Ami nem ragad össze, csak amikor kell?
Legutóbb Aldi-sat vettem, annak vannak ilyen tépőkörmei is, ami jó, viszont középen nem vágták ki a dobozt, és nem értem, hogyan gondolták, hogy kell használni?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-cobra-
aktív tag
Nincs valakinek esetleg Shell kuponja Ferrari rollerhez? Nagyon megköszöném ha elküldené privibe
-
bul07
nagyúr
Én nem befőttre gondoltam fagyasztva, hanem sima megmosott feldarabolt almát
-
123xyz
aktív tag
Ha már úgyis dinnye téma: most csütörtöktől kezdtek beesni a boltokban (Spar, Lidl) az árak 200 ft alá, az útszéli árusoknál / piacon meg még legalább 300 ft kilója, de azt sokallom. Van esetleg valakinek tapasztalata, milyenek most ezek a bolti dinnyék jellemzően, vagy inkább várjak még amíg csökken az ár? Tavaly boltból nem igazán tudtam jót venni (gyanítom a tökbe oltott "vagy eléggé dinnye ízű lesz vagy nem" típusúak voltak), egyedül a magnélküli volt egész finom, édes, azt is valamikor júliusban vettem amikor már 200 ft/kg-ra mérséklődött az ára. Szóval ha van bárkinek jó tippje, ossza meg nyugodtan (amúgy helyileg Miskolc, de ez a boltokba kerülő dinnyék szempontjából talán mindegy). Nyilván jó lenne minél olcsóbban minél finomabbat, de a lehetőségeim korlátozottak (nincs autóm, csak a tömegközelekedés játszik a városon belül).
-
őstag
Úgy csinálják, hogy az ország déli részén komoly dinnyeföldek vannak és rengetegen termesztenek. Az ottani dinnye a legfinomabb, sokszor ettem már és ha lehetőségem van rá, akkor a piacon mindig tőlük veszek Furgonokkal szállítják az ország összes piacaira, rengeteg termelő van és az a jó, hogy mindegyik ért a dologhoz, mert én még sosem ettem rossz minőségű dinnyét tőlük.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
bul07
nagyúr
Elnézést, de nem vágom hogy mire gondolsz.
-
bul07
nagyúr
Szerintetek azt a Románok hogy csinálják hogy már most ~100Ft kilója a görögdinnyének?
Kaufland appból [kép]Biztos mert közelebb vannak Görögországhoz
Ja tudom mi jobban teljesítünkAmúgy így zöldség gyümölcs szezon elején, ha van fagyasztó ládátok és megy egész évben
Vannak dolgok amik szépen fagyaszthatóak, és télen és akár még tavasszal is vígan felhasználhatóakFehér paprika, megmosni megtörölni feldarabolni, főzéshez pár maréknyi könnyen kivehető
Alma, megmosni héjastól feldarabolni, kompót főzés, gyümölcs leves főzéshez tökéletes, nekünk még most is van vagy 4-5Kg alma a hűtőben, bár nálunk hetente két hetente van igény alma alapanyagra így havi pár kiló elégMagas víztartamú gyümölcsöket zöldségeket nem javasolt fagyasztani
Múlt évben a lereszelt uborka fagyasztását akartam kipróbálni de csekély saját termés volt, erről megoszlanak a vélemények hogy lehet vagy nem jelentős minőség romlás nélkül
Beszerzéshez érdemes nyitott szemmel járni, mondjuk egy ház udvarán nagy alma fa, semmibe nem telik megkérdezni a porta tulaját hogy nem a lehetne szedni pár szatyor almát, és ugye fagyasztásos tároláshoz nem kell szép alma csak ne legyen nagyon kukacos
Pl nekünk itt a munkahelyen van egy almafa, sosincs permetezve nincs gazdája de jó ízű, ha érik bárki szedhet róla, két három szatyornyit szoktunkPaprika az nehezebb de akinek van falun ismerőse jó termés esetén akár ingyen is kaphat, mi is el szoktuk ajándékozni ha több terem mint ami kell, eladással nem foglalkozunk(vagyis ez nem az én reszortom mert édesapám termeli)
[ Szerkesztve ]
-
rushty
őstag
Revolut meghívó pü-ben
-
Keef_Lee
senior tag
A Lildből a Castello tönköly liszt teljesen eltűnt? Már egy ideje nem találom.
-
DrBubo77
veterán
válasz #49155328 #6940 üzenetére
A sárga csíbóval fáradj át az egyszerű kávé topikba.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
törölt tag
-
bul07
nagyúr
Hát nem mondom hogy sok volt a mosószerből egyet azért vettem
Konkrétan vagy 5db volt még a képen láthatóból, feketéből is volt pár darab, és sokkal több nem lehetett mert a helye se nagy volt egy sor végén egy kis papír polcon
(Berettyóújfalu)
Surf meg Perwoll na az volt dögivelAmúgy meglepően jó illata van, már csak a tesztelés van hátra
Bár a rendes árát nem éri meg mert mondjuk a Tesco-ba sokkal többért láttam, ugyan ez a 2.7l valami 2400Ft magasságában, na ennyit nem ér szerintem teszt nélkül[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
norbiápdét-rákegyenmeg cukorral témát offoljuk kérem
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Kaba
veterán
válasz Mr.Csizmás #6919 üzenetére
Kösz! Akkor be lehet speizolni BB termékeket, amit úgyis mindig vennénk.
-
őstag
Személyi kedvezmény a minimálbér 5%-a, 2021-ben havi nettó 8.370 Ft. (éves összeg 100.440 Ft.), ha valakinek a rendeletben felsorolt betegsége van, akkor a munkáltatótól havonta ennyivel több nettót kap, vagy éves adóbevallásnál egy összegben visszakapja. [link]
Leggyakrabban előforduló betegségek: cukorbetegség, laktózérzékenység.
-
cd930
aktív tag
Ízlések és pofonok.
Mi nagyon szeretjük, pár éve Lidl-es ice teát veszünk. A zöldteás a kedvencem, az fanyarabb egy picit, de az nincs benna az akcióban.
Szerintem megérdemelte a korábbi tesztgyőztességet20+ éve a Prohardveren
-
Toobee
veterán
Valószínűleg. Nekem postán is kiküldték, 4 db különböző felhasználhatósági idővel. 9400 felett 2600 lejön. Az elsőt akkor lőttem el, mikor 30% lejött hétvégén az F&F termékekből + a kupon, 14 ezer helyett 9000 körül fizettem. A másodikat a héten, alapból a Tescoban volt a legolcsóbb a Vileda King 8990-ért, plusz lejött még a 2600 is. Ritkán vannak jó akcióik. Azt hiszem, majd június vége körül lesz még 1 ilyen kupon, most nincs előttem a papír verzió. Azt tudja valaki, hogy ha digitálisan beváltottam, a papírral lehet menni megint?
-
Zirowe
nagyúr
Ez vmi spéci reward?
Mert most nézem az appot, de nálam sajnos nincs ilyen.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Paxker315
addikt
válasz #49155328 #6907 üzenetére
vlszg itthon nem téma.
Egyébként nem lennék meglepve, ha az említett Ice Tea cukortalan lenne, mégis olcsóbb úgy előállítani, hogy ciklamáttal&szacharinnal tolják az ipart : ) Kommentek kozt is gyongyszemek, miert nem jo otlet a cukorgia. Tőlem lehetne 1 kg cukor 11111 ft is, pontosan nulla ft-tal költenék többet egy évben rá.
A papírtörlo jo, kár, hogy tele vagyok De sajtot (Gouda) is láttam appból olcsóbban, az kifejezetten kellemes. Btw, a spar-os "Riska" sajt miféle? Nem emlékeztet az íze semmire, ellenben szép krémszínű, és érdekesen édeskés. Semmit sem tudok róla, de ízre adja gombokért.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
"Na de amúgy akkor miért nem ezt írják, pl ez a kupon 99db termék vásárlásra ad kedvezményt"
Mert lehet, hogy van olyan kupon, ami nem 1 termékre szól. (pl. olcsóbb, ha 3-at veszel) Ezért nem mindegy, hogyan fogalmaznak.
Meg ugye a pénztárgép szempontjából is így logikusabb: nem az a lényeg, hogy hány terméket vettél, hanem hányszor érvényesíti a kedvezményt a blokkon.Mint pl. a pénzváltónál is a vételi árfolyam nem azt jelenti, hogy Te mennyiért tudsz venni, hanem az ő szempontjukból fogalmaznak, ők mennyiért veszik meg tőled. Az ő szempontjukból logikus, az ügyél meg fordítsa le magának.
#6906 bul07 : Most rászántam magamat, jövőre csak nem hagyom veszni azt a 90e Ft-os adó-visszatérítést
Ez mire vonatkozik? Mire jár 90e Ft adó-visszatérítés?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Na majd 25-én a diabetológós orvos fog nézni ha majd kérdezi hogy miket szoktam enni
Most rászántam magamat, jövőre csak nem hagyom veszni azt a 90e Ft-os adó-visszatérítéstHázi orvos volt olyan rendes hogy megmondta melyik orvos nem kiabálós hogy ahhoz kérjek időpontot, eszem megáll hogy még ez is szempont kell hogy legyen, nem az átkosban vagyunk már
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Víz meg egy kis íz, meg színezék, semmivel se rosszabb mint mondjuk egy ízesített ásványvíz csak van még benne egy kis színezék
Renden akkor 99db lehet venni
Na de amúgy akkor miért nem ezt írják, pl ez a kupon 99db termék vásárlásra ad kedvezményt[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Nirvatti #6900 üzenetére
Szívesen, már megérte berakni
Penny
Amúgy ezt nézegetem még, emagon nem írnak róla rosszat, és az ár is rendben van, neten 575Ft/l-ért találtam meg még ugye szállítás rá
Valaki innen próbálta már?
(Jelenleg Lanza Vanish 2in1 használunk, ezt a minőséget kellene hoznia)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest