Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz f4lcon #24999 üzenetére
Nállam nem, sima old spice stift-et visszont nem bírja a bőröm
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Willhunting #24990 üzenetére
Old Spice-ben is van alumínium , és illatanyag is ami amúgy is kellene ehhez is pluszba
De jó tudni erről
Hmm most ez nagyon elgondolkoztatott(#24993) zoleeno1
Pont az alu a lényeg az az izzadásgátló része nekem bejött, és tényleg sokáig bírja
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pubili
csendes tag
válasz Geo19870322 #24960 üzenetére
Ha sehol sincs akció, az Eco Family-ben szokott a legolcsóbb lenni.
-
Willhunting
aktív tag
Alumínium-kloriddal kend be magad, az úgy elzárja a pórusaidat egy hónapig csak a nyelveden keresztül tudsz majd izzadni. Na az költséghatékony
-
Beni2360
félisten
válasz sherlock82 #24987 üzenetére
Aprító gépbe tettem mindent és már csak szaggatni kellet a levesbe.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Nálunk ez volt tartár mártással ebédre. Az új 50 e Ft hiper szuper mikróval. Ahogy elnézem az AyrFrira sem nagyon sem a rizsfozore nem volna szükség. [kép]
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz sherlock82 #24956 üzenetére
Múlt héten csináltunk májgomboc leves és van eltéve kimondottan erre csirkemáj. Na végül 2 adg jött össze, kifőzte asszonykam a maradékot sós vízbe és ment a fagyasztóba.
-
bul07
nagyúr
Én egyedül vagyok. Senkre nincs gondom, így ha felélem a tartalákomat akkor felélem.
(#24976) tisn
Én ha melegre gondolok már izzadok, kell az izzadásgátló
(#24978) f4lcon
Pont most próbáltam
Egy kicsit bántja a bőrömet is(kipirosodik tőle, égő érzés), és közelébe sincs izzadás gálásban az Old Spice-hoz, nállam
Mert jól lett volna annyiért de így marad az Old Spice ezért is táraztam be
Ezt Fa-t próbáltam [kép]
Meg most ennyi, de jön egy fuvalatt és rádobnak egy kétszáz forintott mindenre EuroFamily-ben isAhonnan régen vettem az Old Spice-t egyik napról a másikra 840Ft-ról 1150Ft-ra emelték az árat, én erre számítok
Vagyis arra hogy jövőév elejére drágulni fog mindnek az ára[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #24972 üzenetére
Míg van mibből addig megteszem és betárazok. Január óta élém a munkanélkülek szabad villágát. Nem is keresek munkát amúgy, ezt a nyarat kihagyom, de lehet a telet is.
Amúgy ma sült oldalas lesz a vacsi, valami körettel
(#24974) arcsin
Hát igen
Túsfürdő, én kettőt használok folyamatosan váltogattom hol az egyikel hol a mássikkal. Jobb így.
Aztán ha kifogy olyan háromhavonta akkor váltok egy másik illatra.[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
-
bul07
nagyúr
Ha valaki akarna több évre elegendőt rendelni
OLD SPICE Original 150 ml [link]
2025/12hó a lejárati idejeOLD SPICE Citron 150 ml[link]
2025/08hó a lejárati idejeAmiket most utoljára kaptam
Én már betáraztam van itthon izzadás gátlósból (Citron) 15-16db , és a simából meg vagy 10-11db
Ezzel kihúzom kb 2026 elejééig( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Geo19870322
tag
válasz Mr.Csizmás #24966 üzenetére
Sajna nem szállítanak Zalaegerszegre...
-
Bobbysolo
tag
válasz Geo19870322 #24963 üzenetére
mySpar appban is van 2 (eddig 4 volt, de most különszedték food/non-food )
-
DGery
aktív tag
válasz rgranc #24964 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. A bontatlan zsugoros termékekre aminek nincs külön kódja arra is használható 1db. 3.5-es tejet szoktam venni jellemzően vele, és a 12db-os kartonra 1-et húznak le rendszeresen úgy, hogy 1db-ot vesznek ki belőle, majd még 3 használható...
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
alkuguru a barátod.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
rgranc
aktív tag
Spar újságban van 2 db kupon, és egyben max akkor tudod, ha van külön vonalkódja a nagy kiszerelésnek, egyébként egyesével kell mindre
-
Geo19870322
tag
válasz Bobbysolo #24962 üzenetére
És honnét lehet ilyen 20% kupont szerezni? Minden termékre külön rá kell rakni a 20%-os kupont? Nem lehet egyben venni mondjuk 10 csomaggal és arra rápattintani?
Nincs valahol olyasmi, hogy vennék egy kartonnal és akkor jobb árat kapnék?Látom van a Sparban elvileg XXL csomag is az jobb árra jön ki 20-as kuponnal...
[ Szerkesztve ]
-
Bobbysolo
tag
Sparban a 25 db-os zacskós a 20%-os kuponnal 480. Ennél jobb nem hiszem, hogy van.
-
edk-
őstag
Én nem vagyok hajlandó kifizetni az Orbit árát. Sajnos nincs már a Lidlben a nagy zacskós sajátmárkás. Most az Aldiban vettem kis papírdobozos sajátmárkást. Van zöld és kék mentolos. Nekem ízlik.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Geo19870322
tag
Sziasztok!
Kifogyott a rágógumi készletem. Vajon honnét lehet most jó áron beszerezni?
Orbit játszik, a többi amit eddig próbáltam mind kuka.
Nemondjátokírjátok, hogy az Árukereső a barátom, mert ebben a témában nem az...
Tippek, ötletek? -
Beni2360
félisten
válasz Mr.Csizmás #24947 üzenetére
Én most aktiváltam mindkét tartalak kártyán.
-
-
Beni2360
félisten
-
Top cat
addikt
válasz rushty #24949 üzenetére
Itt nem írja, hogy havidíjasoknak 16-ig lenne aktiválható.
Cirminél kijön a 9+7=16. -
Top cat
addikt
válasz abdulka1 #24946 üzenetére
Aktiválható augusztus 9. és 13. között.
Cirmi.
Az appban azt látod, ha most bekapcsolnád, akkor meddig lenne érvényes.[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
válasz abdulka1 #24942 üzenetére
A megfelelő topikban megláttad volna.
13-áig lehet aktiválni.
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Valahogy sehol sem jött szembe a dolog, de most találtam a Telekom appban, hogy holnapig aktiválni lehet 15 GB mobilnetet 7 napra, ingyenesen.
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
zoleeno1
veterán
Alzában a 6-os csomag, propoliszos protex szappan alapból nagyon jó áron van (1590/6db).
Ha sokat rendelsz belőle, GVH kuponnal még sokkal jobb
[link][ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
pubili
csendes tag
Aldis 3 rétegű Kokett milyen a Tento-hoz képest?
-
Laca1212
őstag
válasz Mr.Csizmás #24937 üzenetére
Köszi!
-
Laca1212
őstag
válasz Mr.Csizmás #24934 üzenetére
"korábbi kárpótlós (törölt rendelés) "
Az ilyen kuponthoz hogy lehet hozzájuti? Kaptam egy sajnálkozó rendelés törlő emilt, amibn írják, hogy adnak kárpótló 3e-es kupnt. De kód nincs az emilben...
-
raziel01
veterán
válasz Mr.Csizmás #24934 üzenetére
Rendeltem én is simán csak a 3 ezres kuponnal. Minőségre teljesen jó.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz rushty #24932 üzenetére
most rendeltem, GVH + korábbi kárpótlós (törölt rendelés) beváltás így éri:
TENTO Ellegance Classic (16 db) - WC papír | Alza.hu 2690"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
AssAssynn
őstag
válasz Prinz Eugen #24928 üzenetére
Én egyelőre jó vagyok. A múltkori többször felhasználható -1000 ft-os tesco kuponnak hála betáraztam a Reginából.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
bul07
nagyúr
Még mindig él az alza kupon (gvhkedvezmeny)
VELVET Delicately White (12 ks)
[link]8csomag(96tekercs) 7580Ft +szál
Postán maradóként +990Ft 8570Ft 89Ft/tekercs
690Ft-os más szállítás (Alzabox) 86Ft/tekercsHasonlít a TENTO Ellegance Classic fajtára csak nem annyira puha a felülette
(#24929) abdulka1
Számoltam ezt is de ez drágábbra jön ki
9csomagot kell venni 90tekrecs
10720 +száll
Postán maradó esetén 8710Ft a végösszeg és 97Ft/tekercsre jön ki[ Szerkesztve ]
-
abdulka1
őstag
Olyan mint a Tento, és még GVH-s kedvezményt is tudsz tenni rá ha eleget veszel.
LINKNem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
AssAssynn
őstag
Van az ismeretségi körömben elég termelő, azért tudom ezt mondani. Az ilyen nagy üzletláncok akciózásaikor általános, hogy nagybani beszerzési ár alatt adják jóval.
Ezen lista alapján is a legolcsóbb ár görögdinnyére 170 forint volt, de mindjárt megkérdezek valakit, aki tegnap-ma volt fent, hogy mennyi volt a legolcsóbb, amennyiért talált."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
bul07
nagyúr
válasz AssAssynn #24924 üzenetére
Ne hidd
Mint ahogy írtam zöldségesnél is kaphat 159Ft/kg áron, úgy hogy őt aztán nem befolyásolja nagy üzletláncok árai, más a vevő réteg
Itt [link]
És biztos vagyok benne hogy így is van haszna rajta[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Hát ez a dinnye akció tényleg nevetséges, ilyen áron még a termelőnek sem éri meg termelni. Egyértelmű kartell az egész. A bolt veszteséggel adja, hogy vevőt csábítson, egyúttal a termelőket akarják kivéreztetni. Ez azért rossz neked, mert miután mindenki felhagyott a termeléssel, eladta a földjét, és el is felejtette a termelési fortélyokat, utána hirtelen újra kapható lesz tízszeres áron, de addigra már senkinek nem fogja megérni visszatérni a termeléshez.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
bul07
nagyúr
Esetleg még, azt nem néztem melyik naptól
Penny
Fancy folyékony szappan utántöltő 1l 399Ft (-31%)
Penny ostyaszelet 99Ft
Fagylakoma májgombóc levesbetét 349Ft kuponnal ennyiLidl
Sajttal szórt pogácsa 109Ft( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
perempe
veterán
Köszönöm a válaszokat.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
A metrós gasztrokupont szükséges nyomtatni? -
arcsin
senior tag
válasz Donki Hóte #24910 üzenetére
Jójó, de te nem írod be minden alkalommal a SPÓROLÓS topikba perempével ellentétben. Illetve azzal sem hencegsz hogy öltönyzsebbe meg sztaniolba csomagolod az állófogadás maradékát a fél rokonságnak. Ami azért valljuk be, nem túl kifinomult
-
veterán
válasz arcsin #24906 üzenetére
Sűrűn látogatom én is ott a fülharmonikásokat, mindig veszek is egy hűtőmágnest
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
perempe
veterán
-
arcsin
senior tag
válasz Willhunting #24905 üzenetére
De nem jár lidibe mert messze van neki és nem tud odamenni csak a bécsi filharmónikásokra bécsbe. Life sucks,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest