Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Mézet hol vegyek? Melyik nagy megbízható? Ajándékba
kaptunk Spar mézet, de nem tudok róla véleményt alkotni.* Brahms: 4. szimfónia *
-
-
st6969
őstag
Ha vonalkódot olvas, akkor nem szabad összenyomni otthon a palackot. Így viszont tárolni kell, na arra nekem helyem nincs
Bizonytalan, hogy milyen gyakran járnék Szlovákia felé, valószínűleg jó néhány palack összegyűlne, így jobb híján inkább megy a magyar szelektívbe... -
st6969
őstag
válasz Peterhappy #24189 üzenetére
Néztem a mozgó bolt állomásokat, Szentesen pont nincs
A levendulás és a camembert szerintem ki lesz próbálva. A kaskaval kimarad. Most voltam Romániában, ott szinte minden sajt kaskaval (az lehet az ottani trappista ), hoztam is több félét. Nem azt mondom, hogy rossz, de különösebben nem is jött be. -
Peterhappy
őstag
válasz st6969 #24188 üzenetére
Na, majd referálj
A Madoc által említett mozgó boltjuk jár a környező településekre is! Lista és időpont az oldalukon. Hátha.Mi ma jöttünk haza, levendulás krémsajtot és kaskavalt hoztunk Anyóséknak szuvenír gyanánt. De ha nem szombat du. zárás után kóstoljuk először a camembertet, azzal (is) pakolom tele a kis hűtőtáska fennmaradó szegletét
-
st6969
őstag
válasz Peterhappy #24164 üzenetére
Nagyon köszi Itt van egy köpésre, rokon Kunszentre jár dolgozni, ki fogjuk próbálni
Nálunk a sajt amúgy is úgy fogy, ha gyárunk lenne, a saját igényinket akkor sem tudnánk kiszolgálni -
maestro87
őstag
válasz KutyiHU #24186 üzenetére
Ha nem lenne máshol, akkor EcoFamily-ben is ennyi most.
-
Madoc
veterán
válasz Peterhappy #24164 üzenetére
Hozzánk jár a mozgó boltjuk, évek óta onnan vesszük a vajkrémet, sajtkrémet. Nagyon jó áraik és finom termékeik vannak valóban
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
bul07
nagyúr
válasz raziel01 #24160 üzenetére
Ránézek akkor holnap a kaufland-ba
És eldöntöm hogy megér e nekem 5600Ft-ot
[kép]
Bár a 108db-os már van itthonIgen Romániában a kaufland is forgalmaz Parkside cuccokat
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Timeola
aktív tag
válasz elbundy01 #24179 üzenetére
Olyan kupon kell hozzá, amit a kövi hsz-ben mutatott freelancer68 .
-
elbundy01
csendes tag
válasz bbsofficial #24135 üzenetére
Minden üzletükben érvényes ez az akció?Clubcard-ot kell beolvasni hozzá?
-
AssAssynn
őstag
válasz Lackooo84 #24163 üzenetére
Még "őrült akcióban" is drágább a sajt most, mint régen alapáron, így én nem kérek ebből. Illetve, senkit meg nem bántva, de sok "trapista sajt", amit akciózgatnak, az nem is igazán sajt.
Egyébként én is azt szoktam csinálni, amit te, de a néhány évvel ezelőtt betárazott dolgok már elfogytak, és ilyen árakon nem töltöm úgy az itthoni készletet. Van, amit én sem veszek már, amit 2 évvel ezelőtt még megvettem, de mivel régen is főként alapvető dolgokat vásároltam, túl sok mindent nem tudtam teljesen elhagyni.
Árstoppos dolgokat vásárolgattam mostanában dögivel, de ugye azt is kivezetik nem sokára, szóval amiből még lehet feltankolok, aztán rábízom a hajót a szélre.
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
edk-
őstag
válasz Sungoo #24169 üzenetére
Konkrétan tejből van benne a legtöbb
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
jack982
aktív tag
Ti hova viszitek vissza a jacobs espresso kávékapszulákat?
mivel aluminium kapszula, ezért nem dobnám a szemétbe.
bevihetném a nespresso butikba is, de valami jobb lehetőség után kutatok. -
erdey_a
addikt
válasz Rodzser Mór #24153 üzenetére
a lidl mint adathalász.
név meg a lakcím, mint érzékeny adat...
irigyellek. nekem ennél komolyabb gondjaim vannak.Vérboci
-
Peterhappy
őstag
Ha mar sajt. Iszonyatosan lokalis akcio, de megerdemli, hogy megemlitsem.
Kunszentmartonban voltunk par napot, ott van egy fantasztikus sajtuzem, olyan termekei vanna, hogy a szavunk elakadt.
En nem vagyok nagy trappistas (kicsi sem), de kiprobaltuk a 45%-os kivitelt, ha mar akcios (1800/kg), hat en ilyen finomat meg nem ettem!
A goudajuk (amit viszont szeretek) kozel tokeletes, kenterbe veri a Lidl/Aldi vonalat. A komenyes ❤️ es a pestos trappista, a kremsajtjaik (1+1 akcioban, 250 forintert!) egeszen zsenialisak. A camembert pedig olyan friss es finom volt, hogy szerintem ma azzal fogok almodni.Ha valaki errefele jarna, ne hagyja ki!!! [link]
Ja es a Kaskaval [link] is egy csoda, erdemes bevizsgalni (es kozel felaron van) azt is.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz AssAssynn #24162 üzenetére
Pedig sajtból pont elég sokszor kapni jó áron. Én meg azt csinálom, h mindenből be van tárazva itthon így minden akkor veszek amikor akciós. Nincs olyan, h valami elfogy, és drágán kell megvennem, mert odanyúlok a polcra és bontok egy másikat. Sok dologról amik sokat drágultak (főleg édességek, nápolyi, pisztácia stb) egyszerűen leszoktam, megvagyok nélkülük, mondjuk régen is csak akciósan vettem őket. Na de egy akkor akciósan 500ft-os Lidl nápolyi most akciósan 1400? Hát kösz nem... És ez csak egy példa volt.
The Truth is out there...
-
AssAssynn
őstag
-
Timeola
aktív tag
Nem mindenki kapott. Valakinek jött végösszegi, valakinek hétvégi összesítő jött (tej, alkohol, háztartási, édesség vagy szépségápolási, babaápolási) ilyen kategóriák vannak, ha jöttek. Igen összevonható a végösszegivel is.
-
rushty
őstag
-
solor
tag
válasz Rodzser Mór #24150 üzenetére
Lidl önkiszolgáló pénztár a telefonszámod alapján azonosít be . Gondolom a visszaélések csökkentése érdekében...
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
Lakcímet nem kell megadni.
A telefonszám vélhetően azért kell, hogy ne lehessen korlátlanul regisztrálni náluk(a megadott telefonszámra jön sms-ben a szükséges kód).[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz arcsin #24151 üzenetére
A többi helyre nem a valós adatot adtam meg, kivéve az emailt és a lakhelynél a települést.
Nincs leírva sehol, hogy milyen célra kell a telefonszámom. Ajánlat, kapcsolattartás, igazolások, akármi ... Bár ezek mind fölöslegesek telefon(szám)ra egy applikáció esetén. Szóval nem világos ez nekem. Inkább adathalászat jellegűnek vélem.
-
sambenez
addikt
Ha nem akarod ne add meg. Legfeljebb nem használod.
-
arcsin
senior tag
Havernak van Otto von Bismarck-os IKEA kártyája Nem muszáj igazi adatokat megadni, ha neked kényelmetlen
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Lidl Plus applikációban miért kell megadni a telefonszámomat? Nem is tudom kihagyni ezt a lépést.
Így is csomó személyes adatot kér, amitől én ódzkodom: név, lakcím, email cím -
rushty
őstag
válasz Soulfly842 #24141 üzenetére
Rákóczi jövő het: 5762/kg - nem is jó ár
0709V-ig téliszalámi (az is Pick?) 4248/kg (ha Pick, akkor tobbet ér...)
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
tibbike01
őstag
Köszi! A 10000/1000 kupon és az alkohol kupon tud működni egyszerre?
-
perempe
veterán
Az azt jelenti, hogy 40 százalék lemegy a 299 és 329Ft-os sörből?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
raziel01
veterán
Nekem mondjuk ilyen nincs az appban.
Kaba: 4610 Ft a 2x40 deka szóval 5760 Ft a kiló ára. Akkor inkább a nemespenészes szalámi ami néha szokott lenne a Lidl-ben 1600-1800 Ft körül.
Mondjuk ezt a fajta kiírást én büntetném is. Mert simán kiírhatnák, hogy 2 darab vásárlása esetén 34% kedvezmény.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Most már elvárható, hogy ha harmadik nekifutásra se lett valós ár (az első db-ra vonatkozó ár még mindig nem lett ismertetve), akkor promótálás után a topichűség alapján azt kapjunk. + (büntetőpont! :)figyelembe véve a minden másodikra mért kedvezményt, egy kilós árat Kösziii
-
-
Sungoo
addikt
Szerintetek a tesco akciós újságból a 10000/1000, és az appban lévő 8500/1700 kupon összevonható? Elfogadja mindkettőt?
-
bbsofficial
aktív tag
Tesco Clubcard appal 2000 Ft kedvezmény 5000 Ft alkohol vásárlás után a hétvégén, holnap estig.
Így egy tálca sör bőven a brüsszeli szankciós idők előttire jön ki.
(Kupon nélkül Gösser: 299, Dreher: 329)[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz AssAssynn #24132 üzenetére
Nyugi mi is ezt csináljuk vagy 3 hónapja, bízva az árak csökkenésében. A havi nagybevásárlást is offoltam már, #rohaggyatokmegmermindendrága# 😂 ha értelmesen akciós valami akkor vesszük meg.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
AssAssynn
őstag
válasz Lackooo84 #24130 üzenetére
Igazság szerint, lassan már semmit sem veszek, pont hasonló megfontolásból, de csak fél szívvel bízok benne, hogy ez hatásos, mert sokan úgy vásárolnak a legdrágább cuccokból, mintha nem lenne holnap.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
bul07
nagyúr
válasz AssAssynn #24129 üzenetére
Hát pedig simán lehet hogy nagyban már a stoppos ár se annyira bukó sőt lehet pici hasznot is hoz
Elég csak megnézni a Román Lidl akciós árát [link], 392Ft-ért adják akciósan
Régen stop előtt olyan 100Ft volt a Román árelőny, így bármi meglehet törlés után lehet nem is fogják megemelni az árátMa delelőt voltam az egyik felkapottabb Nagyváradi Lidl-be és volt még belőle, nem sokat vettem 24db-ot, a fele az öcsémé lett
Blokk [kép]
Jégkrémet vettem még, kuponos volt de limitálva hogy csak 5db-ot lehet, és el is tűnt a kupon a listából nem lehet még egyszer felhasználni
Meg vettem még ételízesítőt 10csomaggal, akciósan volt csomagja 3.69Lei (296Ft), és teljesen ugyan az mint itthon a Lidlbe 7-800Ft-os áronNa meg vásárlás összegétől függő ingyen cuccok nem ám mint itthon hogy 80e Ft-ért kel venni hogy kapj egy tábla csokit
Most nem tudom megnézni pontosan mert ezzel a vásárlással elértem de azt hiszem hogy 60Lei volt a legfelső limit
Így az én 365Lei vásárlásom teljesítette is bőven így felmarkoltam a három ingyen dolgot, egy péksütemény, egy fél kilós tészta, meg egy tábla mogyorós csokit hoztam el(valami joghurt, meg zab vagy valami ilyen őrlemény meg valami tejtermék volt még az alternatíva)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
AssAssynn
őstag
Múltkor a Lidl-ben láttam, hogy lekerült a mennyiségi korlátozás az árstoppos étolajokról. Elég fura, pedig nem tudok róla, hogy ennyire leesett volna a nagyker ára. Gondolom inkább csak kezd rájuk rohadni.
Másik kézből pedig szomorúan tapasztaltam, hogy a Tesco-s ruhák immáron bőven 2x annyiba kerülnek, mint eddig. Van, amelyikből a leárazott, féláras ár is magasabb, mint 1-2 éve a rendes..."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
DrBubo77
veterán
válasz warcat #24124 üzenetére
* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban, a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy áruházainkban az áruellátás folyamatos és
zökkenőmentes legyen. Amennyiben azonban gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves megértését kérjük.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz AssAssynn #24113 üzenetére
(#24115) raziel01
(#24114) lord_m
(#24116) raven12
(#24118) Jofi81
Köszönöm a választ mindenkinek !8 előtt mentem be, de nem volt semmi. Majd talán legközelebb .
Meg szoktam nézni a lejárati dátumokat, és aznap szoktam menni. Eddig bevált .[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
8
senior tag
válasz Jofi81 #24118 üzenetére
Én elvettem volna belőle ennek ellenére. Az eladótérben van, mindegy hol, akkor meg lehet vásárolni. Legrosszabb esetben nem kasszázták volna le, de akkor biztosan megkérdeztem volna a boltvezetőt udvariasan, illetve beírtam volna a vásárlók könyvébe egy mondatot.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
raven12
senior tag
válasz xcvbxcvb #24110 üzenetére
Nálunk is inkább a nyitás a jellemző (nálunk 7-kor nyitnak). De volt már olyan, hogy napközben is volt cimkézős kör (vagy aznap épp akkor volt).
Olyan is volt, hogy a karácsony előtt a nagy lazacokat a dolgozók benyúlták. Nem sajnálom tőlük, övék az elsőbbség, ha már ott dolgoznak -
AssAssynn
őstag
válasz xcvbxcvb #24107 üzenetére
Bármikor. Sokszor látom, hogy este, zárás előtt csinálgatják, de ez gondolom inkább azért van, mert akkor kisebb a forgalom, jobban van rá idejük, meg hogy reggel elvigyék hamar. De napközben is, amikor van szabad kapacitásuk nézegetik a dátumokat.
-
AssAssynn
őstag
Régen sosem szerettem a Tonicot, ezért régóta nem kóstoltam már. De ahogy írod is, igen, az is ugyanúgy cukros, és még keserű is. Cukormentes, édesítőszeres, aszpartám, aceszulfám-k és egyéb társait messzire kerülöm.
-
AssAssynn
őstag
válasz osztraksajt #24104 üzenetére
Ha megtalálod, szólj kérlek.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #24108 üzenetére
Azért kérdeztem mert reggel szoktam boltba járni, általában szokott lenni lejárt cucc.De ma nem volt semmi, pedig ma jártak le biztosan, mert figyeltem a lejárati dátumokat .
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
Azt tudja vki hogy a lidliben a lejáró hűtött húsokat este v reggel rakják át a leárazott helyre?
-
edk-
őstag
válasz AssAssynn #24103 üzenetére
Még egy ötlet: gyömbéres-ecetes ital. A vércukorszint stabilizálásában is segít a Glucose Goddess szerint.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
osztraksajt
őstag
válasz AssAssynn #24103 üzenetére
Most nem tudom létzezik-e, de nagyon régen lehett venni keserűvizet, de nem azt amit bélbántalmakra adnak, és pár decit lehet csak inni belőle, hanem 1L-es üvegben lehetett még venni. Én szerettem, utána is nézek.
Mondjuk én a Tonikból is szeretem a kimondottan keserűt, a régebbi Aldis tonik nagyon bejött, de az is az áremelések áldozata lett, jópár hónapja nem látom. 169-ről elkezdett felszaladni az ára, a végén már valami 400 közeli lett, gondolom annyiért meg már a kutya se vette.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz Soulfly842 #24102 üzenetére
Köszönöm neked is és másoknak is az ital ajánlásokat! Lesz, amit ki fogok próbálni.
Bár a válaszokból azért az kiderült, hogy nem csak én nem ismerek olyan italt, amilyet keresek, hanem ilyen nincs is igazán. Ami nem is édes, és nem is alkoholos. Amolyan férfias üdítő. Itt a piaci rés annak, aki vállalkozni szeretne!Az a baj az ilyen gyümölcsös akármikben, hogy édesek különben, bár a citrom jó ötletnek tűnik, csak első hallásra elég karcsúnak és savasnak.
Tegnap nézegettem alkoholmentes söröket is, mert egyelőre még mindig az tűnik a legkézenfekvőbb ötletnek. Viszont azt látom, hogy az ilyen ízesítettek azok kb inkább cukros löttyök. Valamennyi sör és üdítő keverékei. Csak kevés ízesítés nélküli, "rendes" alkoholmentes sört találtam. Majd megkóstolgatom őket. Habár nem olcsó, ~350 ft egy fél liter innivalóért..."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Soulfly842
addikt
válasz AssAssynn #24014 üzenetére
Én mostanában a hideg Lipton Yellow label-re esküszöm, csak egy citrommal (/1,5-2l) legtöbbször cukor nélkül - hidegen, vagy jegesen a legjobb.
(alapban én is sima szénsavas vizet ittam mindig vagy bodza szörppel (ritkábban), vagy csak tisztán citrommal/citromlével)
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz Zizmand #24096 üzenetére
Néznének egyet ha beváltásnál pisztáciás balaton expresszt követelnél pisztácia ízű helyett
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S