Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Sziasztok, tudtok esetleg ajánlani valamilyen tesztet/hírt ahol összefoglalva láthatom, hogy milyen AM3-es chipsetek vannak, és lényegében mi a különbség? Lehetőleg ne a gyártó oldalát, hanem valami átláthatóbbat/lényegretöbőrbbet
Pl. Asusnál néztem AM3-nál hány fajta chipset köré építenek lapot, és nevetségesen soknak tűnt, és bár nem néztem végig mindet (jó hogy), de nem tudom elképzelni, milyen különbségek lehetnek.Láttam vannak ddr2 illetve am2+ kompatibilis lapok is. Nekem sem ilyen ramom, sem ilyen procim nincs, így tehát érdemes ddr3+am3-ban gondolkodni, vagy mi szólhat még a ddr2 támogatás mellett? Jelenleg talán olcsóbb a ram, de hosszabb távra tervezek, és ha később mindenképp ddr3-ra kéne váltani (nem tudom, mi miatt) akkor inkább olyat vennék. Pl. egy izmosabb Phenom proci mellé mit illene rakni?
Ti amúgy melyeket ajánlanátok, milyen különbség van köztük? Fogyasztás, memóriakezelés, vagy mik? Tervezek venni valamikor, így a 20eft-os kategóriában, elég egy pci-e 16, sok sata, gigabit lan, esetleg e-sata... nem tudom, mi még, de talán ennyi. Később lehet egy erősebb procival és vga-val megtámogatom és játszok is majd rajta, ez nem tudom chip szempontjából mennyire lényeges.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Milyen routert?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Haditechnika, harcászat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pl. Asusnál néztem AM3-nál hány fajta chipset köré építenek lapot, és nevetségesen soknak tűnt, és bár nem néztem végig mindet (jó hogy), de nem tudom elképzelni, milyen különbségek lehetnek.