- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- TPM (trusted platform module) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
katt777 #4761 üzenetére
Csak az RMClock-hoz lenne hozzáfűzni valóm, a többi rendben lenne részemről is.
Nálam jelenleg úgy van beállítva az RMClock, hogy a Performance of Demand profil 5x...10.5x szorzó között dolgozik. A Maximal Performance-ra 11.5 lesz a szorzó és kap egy kis plussz feszt a proci. Így a számolásigényes feladatokhoz tudok kapcsolni nem kevés kakaót, mivel alapállapotban bőven elegendő a PoD-ban beállított sebesség.
Mikor először bekonfiguráltam a PoD-ot, kaptam pár kékhalált. Először a lépcsőknél beállított feszt növelgettem, hátha az a gond, de kicsit átgondoltam a dolgot és a 10-es szorzónál módosuló memóriaosztó miatt azt kihagytam a lépcsőből. A memófreki így nem ugrik olyan tartományba, amit már nem bírnak a modulok. A 9.5-es szorzónál pedig a proci órajele már lecsökken olyan értékre, ahol a kisebb memosztó mellett is működőképes tartományban marad a RAM.
Lehet nálad is hasonló probléma volt RMClocknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- DDR5 RAM Modulok
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest