Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Azért azt lássuk be, hogy aki "sportot űz" a tuningból, annak úgysem lesz nagyon gondja a cuccal, mert úgyis cserél, ha megunja, vagy kijön valami új, de volt itt korábban példa arra, hogy valaki írta a korábbi cuccairól, hogy kb mind mennek. Van ezekben már potenciál, persze nem arról beszélünk, hogy +2GHz, vagy 40-50%-os tuning jót tesz a cuccnak.

Holnap megnézem én is, hogy mennyi az annyi, ha jól sejtem, akkor első körben kikapcsolom az energiagazdálkodásos mókákat, elindulok mondjuk 44-es szorzóval és x fix V-al és megnézem, hogy jó-e. Mire kell okvetlenül figyelnem a hőmérsékleteken kívül?
Szerk: vajon az Aida által mutatott, vagy az AXTU által mutatott vcore az, amit valóban megkap a proci? Nekem nem egyezik meg, de a többi érték igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest