Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
Azért azt ne gondoljuk már, hogy ha nem beszélünk róla, akkor már semmi gondot nem is okoz a tuning; minél régebben van húzva egy cucc annál nagyobb az esély a látható hibák megjelenésére (kezdetben leginkább lassulásként). Szóval megjelennek a hibák bizony, de erről ugye nem nagyon szeretnek beszélni az arcok csak a húdefaxa eredményekről, gondolom kitaláltad már miért nem. Mondjuk nem véletlen, hogy nem vagyok híve az eszetlen és legfőképpen felesleges tuningnak s biza' mivel jó ideje nem is nagyon erőltetem (az említett példám is vagy 4 éves), nyugodt szívvel adom el a cuccaimat. Mondjuk ahogy te is írtad a garancia arra van, hogy bebiztosítson eme hibák ellen, ezért nem is vennék 1-2 hónapos v. gari nélküli cuccokat(pláne nem 160k-ért
). (de eladni is mindig garanciával adtam el éés képzeld nekem sem volt soha garis gondom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Samsung A17 mobiltelefon
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). (de eladni is mindig garanciával adtam el éés képzeld nekem sem volt soha garis gondom)