Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
válasz
omikron23 #6334 üzenetére
Ja értem. A dual BIOS lényege pont az ha beszarik a fő bios, akkor visszarakja a másodlagosat (BACKUP BIOS), ami nem feltétlenül egyezik verziószámba a MAIN BIOS-al.
Ez az egyik. A másik meg hogy Beta nem feltétlenül rosszabb mint az eredeti.
Csak ha valamire már rá van írva hogy beta attól már kicsit óckodnak az emeberek.
AIDA-ból se adnak ki minden héten végleges verziót, és jobban teszed ha a Betat használod a legfrissebb hardvereknél. De az nVidia driverrel is hasonló a helyzet. Ott ami nem kapja meg a Microsoft WHQL minősítését betafázisba kikerül a GeForce.com-ra, és esélyes hogy mondjuk az 1-2 hét / hónapon belül kiadott játékok jobban fognak menni egy beta driverrel, mint a régebbi WHQL-lel.
Persze lehet hogy én csak egy bolond user vagyok, és én tudom rosszul
De akinek ez van a neve alatt: GIGABYTE Guru - Admin annak én adok a szavára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest