Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Igen sajna csak download mod jon be viszont ezzel a direkt linkkel meg mindig szenvedek mert csak egy exe file-t akar letolteni mindenaron...
A recovery sajna eltunt vagy legalabbis nem jon be es ha jol tudom akkor igy a toltest sem vesz fol ha meg lemerul akkor szep napom lesz... -
No.01
addikt
Jo reggelt,
Ma reggelre tortent egy kis baleset. Telefonaltam majd amikor par perc mulva sms-t akartam irni a telefon tuz forro volt es nem reagalt semmire. (XWMS3-as alapon volt rajta a NeatROM) eddig hibatlanul mukodott most viszont meg bekapcsolni sem tudom az I9100 Galaxy feliratnal megragad akarhanyszor probalkoztam.
Download mod meg van...Ez a XWMS3 egyaltalan a legfrissebb? Lenne v.ki oly kedves es linkelne, h megprobaljam ujraeleszteni?
Nagyon halas lennek mert igy meg telefonalni sem tudok es innen a melohelyrol elegge korlatozottak a lehetosegeim a sok blokkolt oldal vegettElore is koszonom!
-
No.01
addikt
Miota felraktam ezt a NeatROM-ot (ami mellesleg nagyon igeretesnek tunik) azota az akksi kijelzesem ossze vissza mukodik... Lehuzom toltorol majd 1 percel kesobb mar csak 95%.
Anno volt erre v.mi megoldas ami mukodott is, de arra mar nem emlekszem, h v.mi mod volt vagy app...5let?
-
No.01
addikt
Azthiszem tennek egy probat ezzel a Neat ROM-al. Elotte kellene recovery. Ez rootolva mar elerheto vagy kell egy kernel (pl. Phiz)?
Annyira reg foglalkoztam ezzel a temaval, h mar nem emlekszem pontosan
-
No.01
addikt
Nalam vendegeskedig ujbol egy nagyrabecsult S2
Jelenleg a legfrisebb hivatalos ROM van rajta I9100XWMS1 (4.1.2) de valtanek... A legfontosabb a megbizhato bugmentes mukodes es a jo akksi ido. Mit ajanlanatok?
-
No.01
addikt
V.ki legyen kedves adjon egy direkt linket! Regisztraltam a Sammobilra megtalaltam a megfeleloROM-ot, de letolteni nem tudom mert hiaba irom be azt a hulye biztonsagi kodot jol egy felugro ablak azt irja, h hiba tortent.
leokezom majd uj kodot general az oldal es ez igy megy mar vagy otodszorre...Megoldottam mert lehet a hiba uzi ellenere a letoltesre klikkelni, de ez egy vicc ebben a formaban foleg, h mind3 bongeszovel probaltam es az eredmeny ugyanaz!
-
No.01
addikt
Ujra batorkodnek kerdezni a feltamadott S2 ugyeben. Visszatettem az eredeti legfrissebb ROM-ot, de v.mi nem kerek. Mikent tudnam rendbetenni az egeszet? Regen ugy volt, h volt egy 3+1 file-os ROM majd arra johetett a legfrissebb 1 file-os.
Ez most is igy van meg? Ha igen akkor lenne kedves v.ki linkelni a legfrissebb 3+1-est? -
No.01
addikt
zoleeno1: Nagyon Koszonom!!
Gloob:
A baj az, h mar az akksi sem 100%
mindjart kiderul...
Minden sikerult
Most az uj Neat ROM-ot csak CWM-bol tolhatom fel vagy lehet Odinbol is?
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Egy kis segitseget szeretnek kerni: Eljutottam oda, h felraknam az uj Neat ROM-ot, teljes wipe-al. CWM-et felraktam, de v.mit elszurhattam mert nem indul ujra... JIG-em van, de lehet a CWM a ludas amit meg regrol talaltam itt a gepen
Ha jol sejtem akkro Odinbol nem lehet felrakni igy kaphatnek egy linket amivel tuti lesz recoverym es feltolhatom a ROM-ot?
Elore is koszonom!
-
No.01
addikt
2 kerdesem lenne: Adott a legujabb angol ROM es sajna azota nem mukodik rendesen az automata fenyero. Este a szememet is kiegeti. Ha leveszem manualisan akkro jo, de amint visszateszem automatara megint nem jo. Restart es ROM ujrarakas megvolt. Tapasztalt mas is hasonlot?
A masik kerdesem, h ideiglenesen jol jonne, ha a mobilnetet megoszthatnam a laptopomra.
Mit es hogyan kellene beallitani? -
No.01
addikt
Mar kerdeztem,d e senki nem reagalt igy batorkodom ujra megkerdezni: tapasztalt mar v.ki olyat korabban, h az S tervezoben a Facebookos szulinapok mind 1 nappal korabban jelennek meg?
A masik kerdesem a Swiftkeyel kapcsolatos: Uj SMS-nel mar eleve 70-rol indul a szamlalo. Miert? Van arra, mod, h ezt kikapcsoljam es normal meretu 160 karakteres SMS-eket tudjak kuldeni?
Segitsegeteket elore is koszonom!
-
No.01
addikt
A hugom mar 2 hete nyaggat,es sajna nem jottem ra a hibara igy itt kotottem ki htha van v.ki aki talalkozott mar a problemaval: Legfrisebb gyari ROM mellett a naptar(S-tervezo) minden bejegyzest rosszul szinkronizal a Facebookkal. Szuletesnapok mind 1 nappal korabban vannak a tenylegesnel. Mar mindent megneztem de a a bealliyasok jonak tunnek... tipp vagy esetleg tapasztalat??
-
No.01
addikt
A helymeghatarozos kerdesemre nincs otletetek?
Akksikimeles szempontjabol a helymeghatarosan menuben mely pontokat erdemes kikapcsolni vagy egyaltalan bekapcsolni?
A GPS muholdak nyilvan csak akkor megy ha navigalok, de mi van a vezetek nelkuli halozat es a Helyadatok es Google kereses menuponttal?
Ha jol emlekszem regeb es sem igy volt. hanem a 3. opcio a helyadatok helyett az A-GPS funkcio volt.Ti mikent hasznaljatok?
-
No.01
addikt
Lenne ket kerdesem hatha van itt aki tud segiteni:
4.1.2 frissites elott meg volt olyan beallitas, h automatikusan belep energiatakarekos modba ha egy elore beallotott %-ra esik az akksi toltottsege. Na ez a funkcio sajna odalett.
Milyen megbizhato app letezik ami ezt a funkciot vissza tudna hozni nekem?A masik ekrdesem, h akksikimeles szempontjabol a helymeghatarosan menuben mely pontokat erdemes kikapcsolni vagy egyaltalan bekapcsolni?
A GPS muholdak nyilvan csak akkor megy ha navigalok, de mi van a vezetek nelkuli halozat es a Helyadatok es Google kereses menuponttal?
Ha jol emlekszem regeb es sem igy volt. hanem a 3. opcio a helyadatok helyett az A-GPS funkcio volt. -
-
No.01
addikt
válasz
havri1 #13019 üzenetére
Amit mindenhol irnak 480*800.
Ennek ellenere sem a feloldo kepernyore sem a hatternek nem engedi berakni a helyes felbontas ellenere sem. Most amit enged az nem lehet tobb 320*480-nal... es akkor mar lehet sokat mondtam. A fenti masodik kepen lathatod a problemat. Ami a keret kozepeben van az lesz a hatter. -
No.01
addikt
válasz
kungzi #13012 üzenetére
Koszonom, de ez igy egy vicc!
Fozott ROM-ban sem mukodik jol? Latom ez a NeatROM nagyon nepszeru. Ha valtanake akkor csak arra.
Megnezne v.ki h ott is fennall-e a problema?
Launchert csak ezert nem valtanek. Lehet egyedul vagyok vele, de nekem nem volt abjom a gyarival a hugom meg azt sem tudja mi az, szoval neki tok mindegyHa esetleg megis cserere adna(nk) a fejunket akkor Nova vagy Apex a jobb? (egyszeru kezelhetoseg es budmentes mukodes az 2 kriterium)
-
No.01
addikt
Legyetek kedvesek segitsetek es aruljatok el, h a legfrissebb orosz ROM-nal miert nem lehet 480*800-as kepet beallitani hatternek?
A meret stimmel, de v.miert azt a hulye keretet nem tudom nagyobbra allitani
-
No.01
addikt
Tud v.ki olyan oldalt ahol a szolgaltatos ROM-ok is elerhetoek? (Gariztatas vegett)
-
No.01
addikt
Az elmulasztott esemenyek jelzesere van igazi alternativaja a NoLED-nek? Anno emlekszem voltak vele gondok, h szivta az akksit sot ha nem csalnak az emlekeim nekem nem is mindig mutatta a dolgokat de az lehet csak user error volt
-
No.01
addikt
Stabil jo tamogatottsaggag rendelkezo ROM-ot keresnek a hugom telefonjara.
Nemtudom van e olyan ami esetleg magatol frissul... Az lenne a legjobb mert akkor nekem nem kell vele vacakolnomElore s koszom az ajanlast!
-
No.01
addikt
Mar reg jartam erre... Ma a baratom kezembe adta az uj S2-jet,h tegyek ra foliat ill frissitsem neki a legujabb SW-re.
Ezzel kapcsolatban 2 kerdesem merult fol. Ha siman frissitem a legujabb gyari ROM-ra akkor is ugrik a szamlalo?
Ha esetleg megsem gyari ROM kellene neki akkor fozottek kozott mi az ami atomstabil es jol fogyaszt? (en anno Check ROM-ot hasznaltam de az mar jo reg volt)
Segitsegeteket elore is koszonom!
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Aki hasznal foliat legyen kedves ajanljon v.mi jot... Nemreg S3-nal csak a 4. lett jo... Igaz ott a kijelzo szele gorbe
Anelkul meg nem adom muterom a hugom kezebe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest