Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED TV topic
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtesteban
tag
Üdv mindenkinek!
Felraktam nem rég a Neatrom 6.3-as verziót amivel nagyon megvagyok elégedve. Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy a telefonszámokhoz hogyan tudok hozzáadni hívóképet?
Előre is köszönöm a segítséget, válaszokat.
üdv: Pisti
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Tudna nekem valaki segíteni hogy pontosan hogy kell a KitKatot felrakni a telóra.
Linkeltek itt a Skacok egy oldalt csak az angol. Nem merem onnan csinálni nehogy tégla legyen a mobil.
Nem tudom pontosan mit kell letölteni meg honnan.
Ha valakinek lenne ideje segiteni azt megköszönném.
Lehet privátba is hogy ne zavarjuk a forúmozókat.
-
xcds
őstag
Vettem egy kijelzőfóliát, fel is tettem szépen. Amikor lehúztam a védőfóliát, akkor látom, hogy véletlenül mattot vettem. Ki az a barom, aki ilyen fóliát csinál
A felbontás mintha feleződött volna, a színek szarok, meg mintha smirglin húzgálnám az ujjam.
-
Hege1234
addikt
xxms2 nincs
XWLSS jó helyette ?
-
Hege1234
addikt
ez alapján
vagy inkább melyiket ajánlanátok ?szerk:
de ahogy nézem ezt már az 1. hozzászólásból is megoldom -
Hege1234
addikt
válasz
Just_Reboot #41089 üzenetére
köszi a gyors választ!
van különbség hogy melyiket válasszam ?
mert az apk egyszerűbbnek néz ki
x1port
köszi!
az efs mappa után valami kit kat cm-re gondoltam
abból tudnátok valamit ajánlani ?
én ezt néztem ki
ebben van magyar nyelv ?
ezt a Recovery_CWM_6.0.4.7_I9100.zip fájl-t lehet gyári recoveryből is installálni ? -
Hege1234
addikt
Sziasztok!
szeretném rootolni ezt a telefont
EFS mappa lementése miattmivel ezen már nem a gb-van hogyan kellene eljárnom ?
xxms2-höz melyik leírást ajánlanátok ?
köszi előre is!
-
Just_Reboot
addikt
válasz
formanekzs #41085 üzenetére
Sajnos nem.
-
formanekzs
tag
válasz
Just_Reboot #41067 üzenetére
Addig állítgattam, ameddig sikeresen eltűntettem a Hover kapcsolóját. Nem tudod, hogy hogyan kell előhozni?
-
W1
senior tag
válasz
x1port #41075 üzenetére
Idő közben megérkezett az akksi, de semmi. Viszont megint sikerült bekapcsolni, de, hogy ne örüljünk, nem volt rajt a hátsó takaróműanyag, így ki kellett venni az akksit.
Talán valamit segíthet, hogy ismerősöm akksijával is próbáltuk bekapcsolni, és amikor visszaraktuk az ismerős telefonjába, 1%-ot írt, pedig többön volt, majd töltőre rakás után fel is ment 18%-ra pillanatok alatt, és a barátnőm telefonjába is hasonló volt, amikor töltőről lehúztuk 1x%-on (pontosan már nem emlékszem), majd egy kis használat után 30%-ig felment, töltés nélkül.
-
válasz
Braddock #41080 üzenetére
Elmászott az IMEI, de van mentésem (16 fájl, 5 MB), most próbálkozom. Nem tudom a pontos menetét, szeretném, ha valaki linkelne egy kis segédletet. Köszönöm!
Gyári romot már visszatettem ODIN-nal. Érdekes, hogy akármilyen visszaállítást csinálok, az újrainduláskor nem visz végig a beállításokon, hanem egyből a Home jön be. -
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #41065 üzenetére
Este én is feltettem. Tényleg jók a + funkciók. Akkuhasználat is rendben, pedig egyúttal a G.P.S. is frissült az 5 -ösre, de nincs állandó ébrenlét.
Jó lesz ez ha a CM11 frissítéseit folyamatosan megkapja. -
W1
senior tag
válasz
x1port #41072 üzenetére
Töltőn sem mindig kapcsol be, próbáltam úgy, hogy nyomtam rá az akksit, akkor sikerült felvillannia a töltő képnek, de amint elengedtem, nem volt tovább. A mai bekapcsolás is így sikerült, de ha elengedtem, bekapcsolva maradt.
(#41073) xcds: Próbáltam másik töltővel is, az akksit elméletileg 100%-ra töltöttük ma, mert gondoltam rá, hogy kisütöm, de már nem látom annyira értelmét. A másik S2 akksi folyamatban van ismerőstől, bár lehet bemegyek egy GSM boltba és szépen nézek, hogy nézzük meg másik akksival.
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Adott egy S2, 2011ben lett vásárolva egy GSM boltban. Barátnőm anyujáé volt, majd barátnőm megörökölte, nagyon nem volt vele gond. A napokban elkezdett valótlan akksi százalékot írni a telefon, majd tegnap a "Csatlakoztassa a töltőt" ablak ott volt a telefon kijelzőjén elhalványulva, a százalékjelző 0-t írt, de a telefon nem reagált semmire. Kiszedtem az akksit, utána nem tudtam bekapcsolni a telefont. Ma szétszedtem és sikerült tölteni, bekapcsolni, de amikor barátnőm lehúzta a töltőről kikapcsolt. Hogy egyből, vagy valamivel később azt sajnos nem tudjuk.Mit érdemes ellenőriznem? Köszi!
-
Sziasztok!
Philz cwm van fent a gyári JB romon.
Hogy tudom visszaállítani a stock cwm-met?
Csak az Odinos módszerrel?
Köszi! -
Just_Reboot
addikt
válasz
formanekzs #41066 üzenetére
Töltöm is lefele. Amúgy nekem a legfontosabb funkció benne a Hover ami ugye a PA ból jött de nekem a PA nem jön be mert a CM hez képest fapados. Ha te nem írod hogy van ilyen rom akkor soha nem találok rá. Köszi.
-
formanekzs
tag
válasz
Just_Reboot #41063 üzenetére
Én is nagyon szeretem, nekem kB 1 órával hosszabb kijelzőidőt bír, mint bármi más és ma jött ki a frissített verzió.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #41063 üzenetére
Akkor olyasmi lehet, mint az S+ ra aZ ADC team féle CM11. Teljesen használható lett vele az "ős" teló.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #41060 üzenetére
Hivatalos nincs rá, de ez nagyon spéci. Több jó kernel van hozzá,100 MB - tal több a rendelkezésre álló memória, mint a gyári 2.3.3 esetében. Játék közben is hozza a közel 4 óra képernyő időt.
-
logarithm
őstag
válasz
x1port #41057 üzenetére
Nem egyszerre szórja szét, a frissítést a google. mivel több csillió*billió android van a világon így, szépen fokozatosan frissül automatán (szerver terhelés és egyebek miatt), aki nem bír várni, letöltheti hivatalosan és felteheti magának külön, manuálisan stb.
Nekem ez van fent, automatán frissült, nem szoktam ilyennel foglalkozni-> [link] ja és nem merül a teló, nincsen semmi drain stb. normál minden. -> [link]
-
kovacss72
aktív tag
válasz
x1port #41053 üzenetére
Utólag települt, nem a ROM/gapps váltáskor! És hivatalosan lett kiadva: [link]
Szerintem hamarosan a Play Áruházban is fent lesz (bár lehet, hogy pont a wakelock probléma miatt késlekednek vele), addig valószínűleg azoknak települ, akiknél az automata frissítés be van kapcsolva. -
törölt tag
-
x1port
addikt
Ne viccelj már ezzel a a user errorral.
Nem ma kezdtem..És látod más is jelezte hogy összeomlik a rendszer neki használat közben.
Kellene egy log fájl és ki is derülne ,hogy mitől van.
Azért kíváncsi lennék,hogy mennyire buherált bele a készítő a memóriakezelésébe.A gyárit akárhogy nyüstölöm ( van is ) soha semmi hibát nem dob.
Szóval hw hiba kilőve.Igazából mindegy is..mondom ,egyedül az átlátszó értesítési sáv hiányzik.
Lassan át akarok térni S3-ra..így ez a "gondom" is megoldódik -
oba
addikt
válasz
x1port #41039 üzenetére
hát akkor az vagy user error vagy valami hardveres nyűg lehet a telefonoddal
philz cwm alól telepítsd, abban van egy opció, hogy wipe -> I want to intall a new rom, ez megcsinálja az összes szükséges wipe -ot, nem kell mást, és mehet az install zipha így sem jó akkor nem tudom... mondom, nálam hibátlan.. amióta apolo kernelt használok az üzemidő is sokkal jobb
-
porse
őstag
En is szenvedek egy ideje a play services el, minnél újabb annál több sz*r van benne..
Disable service el szórakozok vele, (meg h menjen a google kamera) ha egyik dolgot offolom, akkor a másik akad be ha azt akkor megint egy ... de valami location mindig kell a google nek
A sima google szolgáltatásokban a systemupdateservices t kikapcsolva nem frissül magától play services, hacsak nincs már abban is benne a systemupdateservices.....
Most az utolsó hivatalos aokp nightly val játszok apoloval, ez is jo.. volt. -
logarithm
őstag
válasz
x1port #41036 üzenetére
Lehet egy újra vétel után jó lesz. (wipe-ok nélkül, max cache és dalvik + csak egy format/system és telepítsd újra, így adatod és beállításod nem veszik el.)
Egyébként neatrom így szeret települni: philz kernel & recovery alól. full wipe előtte, mindenképpen md5sum érték ellenőrzés, és belső sdről telepítés.
(esetleg arra tudok gondolni, hogy aromában valami olyan dolgot nem tettél fel ami szükséges lehet, egy google szolgáltatás vagy valami.)
-
oba
addikt
nálam neatrom még soha nem dobott fc -t... nem tudom nálatok miért csinál ilyeneket
amióta megvan az S2 kisebb-nagyobb megszakításokkal mindig neatromot használok rajta
zero probléma. -
palee69
senior tag
Sziasztok!
Már másodszor csinálja velem Neatrom 6.3 alatt,hogy sms írásnál adnám hozzá a címzetett
és a "Névjegyzék leállt" üzenetet kapom,ami nem is lenne baj
de mindkétszer kitörlődött az összes névjegy a telefonból.
Valaki találkozott már ezzel? -
Just_Reboot
addikt
válasz
Willanyasz #41028 üzenetére
Gravitybox vagy Xblast ha ezekel sem lehet akkor nem tudom.
-
Willanyasz
tag
Szeretnék a CM 10.1.3 alá ugyan olyan pillanatnyi wifi sebesség mutatót az értesítési sávba mint ami a neatrom alatt van.Csak nem tudom hogy találom meg ,hogy lehet telepíteni?
-
kovacss72
aktív tag
válasz
F.B.I. #41022 üzenetére
Én elég sűrűn frissítek (06.28 -on vagyok jelenleg), de csak az 1. telepítéskor voltak merülési gondjaim.
Javaslom, nézd meg wakelock detector -ral, hogy mi tartja ébren a telefont.
Most 1ó22p beszélgetés után és 12 perc képernyővel vagyok 79% -on. (Teljes idő: 5ó 47p)
Maximálisan meg vagyok vele elégedve. -
F.B.I.
veterán
Egy kis segítség kellene, mert tanácstalan vagyok: feltettem a cm11 nightly-t (06.25-i) és gappsot (01.05-i), a telefonban fél éves 1650-es gyári aksi van, intéztem ma egy 5 perces telefont és a készülék, 33 perc képernyővel, 6 óra 6 percnél tart és már 60%-ra merült.
Ilyen ez a rom? Esetleg cseréljem le egy régebbire? Mivel tudnám megnézni, hogy mi szívja az aksit? -
törölt tag
Olvasgatom az Apolo lehetőségeit, mert esetleg kipróbálnám Dori helyett. Viszont az XDA -n azt írják, hogy nem kompatibilis az Avast -tal. Próbálta ezt már vki? Arra lennék kíváncsi, hogy mit is jelent ez a gyakorlatban? Az Avast egy összetett alkalmazás. Nálam alap, de nem a vírusírtó funkció miatt. Az teljesen ki van kapcsolva. Ha esetleg csak az a része akad össze az Apoloval, az nem zavar. Ha viszont egyáltalán nem működik, az gáz.
-
logarithm
őstag
válasz
geckowize #41015 üzenetére
Nem arra gondolt, hanem a neatrom egy aroma telepítős dolog és ott kiválasztod extra lite ként a telepítést.
[link] -> itt van miket lehet törölni biztonságosan. (de majd gondolom leírja neked miket törölt)
apolo kernel-nek van configuratora -> [link] ezen belül lehet testre szabni.
s amikről beszélt azok : Governorok és I/O Ütemezők (Schedulerek)
bővebben [link] [link] -
F.B.I.
veterán
válasz
Just_Reboot #41008 üzenetére
Köszönöm!
-
geckowize
őstag
válasz
Burt1793 #40970 üzenetére
Elég kusza a neatrom oldala, ezt találtam csak, ez jó?
pluszban kigyomláltam, apolo light-tal, cfq/intelidemand konfigurációval.
Elmondanád ezt részletesen, hogyan gyomláltad ki? Rootexplorerrel miket töröltél még systemappokat?
Apolo lightot vágom, én is azt használok. A másik, amit nem nagyon ismerek, eza cfq/intelidemand. Mire jó ez? -
hevizms
addikt
válasz
#79335424 #41013 üzenetére
Köszönöm.
Az igazat megvallva másik s2-n már végigjártam ezt az utat,szóval nem lesz gond,csak gondoltam esetleg megy a hivatalos frissités is.Nem értettem hogy akkor minek ajánlja fel ha aztán meg mégsem csinálja végig.Sajat dolgok nincsenek rajt,mert tegnap vette a gazdája szóval olyan mentés nem kell.Akkor efs mappa mentése,aztan feldobom a philz kernelt aztán jöhet a 3 fájlos JB.Bár ez utóbbi linkje az összefoglalóban nem jó,de talán találok hozzá. -
törölt tag
válasz
hevizms #41012 üzenetére
Megfogtál, mert ha a "hivatalos" utat követed, akkor nem én vagyok az embered. Az EFS alap. Én először feltennék egy CWM -et tartalmazó, rootolt kernelt, hozzá a Superuser -t. Titanium Backup -pal csinálnék egy mentést az alkalmazásaimról, jelszavakról (pl. Wifi, Bluetooth), menteném a kontaktokat, sms -eket, kimásolnám legalább a fontosakat a belső, felhasználói tárról (vagy a /mnt/sdcard teljes tartalmát), majd CWM -ből egy "lemezkép" mentés a rendszerről. Ha ezek megvannak, akkor nagy baj már nem lehet. Teljes radír, majd Odinnal flashelnék egy 3fájlos JB -t, pit -tel, repart -tal.
-
törölt tag
válasz
hevizms #41009 üzenetére
Egy főverzióváltás nem ugyanolyan, mint egy verzión belüli frissítés. Ez csak tipp, de arra gondolok, hogy az ICS olyan átpartícionálásokat igényel, amit PC nélkül nem lehet megcsinálni. Hogy akkor miért kezdett bele a frissítésbe? Passz. De egy biztos (bár ez is csak egyéni vélemény). Főverzióváltást még PC -vel is csak teljes rendszermentés után csinálnék. OTA frissítéssel pedig bele sem kezdenék. Ha meg már PC, akkor én kihagynám az ICS -t (nálam is kimaradt). GB után egyből JB -t raktam fel. Nem gyárit, de gyári alapút, szóval lehetett volna gyári is.
-
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek.
GB rendszer frissitése ICS-re telefonon keresztül miért nem sikerül?
Kiirja hogy igen létezik ujabb rendszer,le is tölti a szerverről,ellezdi a telepitést,egyszer ujraindul majd kiirja hogy nem sikerült,próbálkozzam pc-n Kiessel.
Ez mitől van hogy nem tudja saját magát frissiteni?
Recovery még a gyári,a rom is official. -
törölt tag
Hááát... Sztem már azt is nehéz beadni, hogy rendeltetés szerű használat mellett, karcos lesz a kamera. Nekem ezer éve nincs rajta a gyári hátlap, de úgy rémlik, hogy azon a kamera helyén egy lyuk van. Akkor viszont semmi köze a hátlapnak a kamerához. Őszintén szólva nem jut eszembe olyan "behatás", ami indokolná a hátlap garanciális cseréjét.
-
Sokee
aktív tag
Tudja valaki mit kell mondani hogy gariba cseréljék a teló hátsó részét? Házhozjövős garit akarok igényelni, de nem tudom mit irjak hibának hogy kicseréljék a hátoldalát, mert van rajta jónéhány sérülés, és akarok egy újat. Ha azt mondom karcos a kamera vajon cserélik?
-
Sokee
aktív tag
válasz
x1port #40983 üzenetére
Én régebben vodánál vettem 4500 körül, speedshopos csomagolásba volt gondolom onnan rendelik és rátesznek valamennyit, gondoltam még így is elég jó ár egy gyári akkuért, hazahoztam kicseréltem, már itt gyanús volt hogy nem illeszkedik olyan jól mint az eredeti tök könnyen kiesett a telóból volt még valamennyi töltöttség gondoltam lemerítem, mikor olyan 5%-on volt elkezdett vibrálni a kép és hirtelen kikapcsolt plusz ha teljesen lemerül nagyon nehezen veszi a töltést. Visszavittem hátha szart adtak, kicserélte egyböl egy másikra de ez is ugyan olyan fos szóval szerintem ez nem gyári hanem valami jó fajta másolat...annyi a különbség hogy kiesik könnyen a telóból, és a végén a műanyag rész matt anyagból van nem olyan fényes mint az eredeti.. Szóval engem is érdekelne hol lehet valóban eredetit szerezni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest