Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
kovacss72 #40488 üzenetére
Miért, ez egyáltalán lehetséges opció? Mármint CM alatt monitorra kötni? Én úgy tudom, hogy ez (vagy ez is) a Mali zárt drivere miatt csak Samu alapú romokon működik, vagyis 4.1.2 fölött nuku. Nekem egyébként eddig egyetlen dolog miatt hiányozna egy újabb verzió, de lehet, hogy az a Neat -ben meglesz. Csak nagyon nehéz magam rávenni egy rom cserére. Én nem tudom, mások hogy csinálják a pikk-pakk átállást. Nálam még hetek múlva is becsúszik olyasmi, amit újra be kell állítani/hangolni.
-
kovacss72
aktív tag
Végre működik az OTG is, csak egy új kábel kellett hozzá...
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #40493 üzenetére
Enyémen csak fifa14 és clash of clans fut időnként, ezekkel nincs gond a Nova alatt sem.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #40490 üzenetére
Nekem hibátlanul települt. Mondjuk én a Nova -val használom, de a Trebuchet sem törlődött.
-
toto0569
addikt
Sziasztok.
Az egyik haveromnak kellene valami facca rom az S2-re,lehetőleg olyan ami nem frissül minden nap.Az én telóm volt és már régen eladtam neki ,de most valamiért bekakkantott a Youtube és a frissítés óta nem működik neki.(simplistic V ROM),Segítsetek nekem . -
Just_Reboot
addikt
válasz
kovacss72 #40483 üzenetére
Épp most tettem fel én is a launcher befagyott de úgy hogy csak reboot segített. Alapból nem volt benne Trabuchet csak a Google féle ezért én felraktam cm es launchert azzal hibátlan. Nekem a tárcsázó nem tetszik elb@szták azzal a kék színnel. De egy jó témával könnyen orvosolható csak akkor meg nem látszanak a számok.
-
kovacss72
aktív tag
-
oba
addikt
válasz
kovacss72 #40485 üzenetére
hát akkor nálam van valami mert nálam eddig minden CM rom alatt olyan volt... nem annyira feltűnő, de azért észre vehető
és ha jól rémlik ez hivatalos CM bug is az S2 esetében, valami driver hiány miatt...de akkor nem tudom, hogy nálam miért volt olyan... kb. 1 hónappal ezelőtti cm11 nightlyban is olyan volt
-
kovacss72
aktív tag
Feltettem a 4.4.3 alapú nightly -t. Hibátlanul működik a megújult tárcsázó és névjegyzék is. Front kamera sem fagy már le videóra állítva.
-
GMAIL címtárban van olyan lehetőség, hogy visszaállítás. Még időpontot is meg lehet adni. Ha valakinek szüksége lenne véletlen törlés esetén. Az "Egyebek" fül alatt kell keresni.
Más:
CM11-et használok mindig a legfrissebb Nightly-val és semmi gondom vele. -
noto
senior tag
válasz
Just_Reboot #40480 üzenetére
Van hozzá màsik !
Igaz nekem Tabon van( Omni rom) de biztos itt is lesz uj -
Just_Reboot
addikt
4.4.3 hoz jön új gapps vagy marad a 2014.01.05 ös?
-
.zSoLTi.
senior tag
Hát pedig nálam se tökéletes a neat 6.3. Apollo light kernellel nem tudtam rávenni h a fizikai gombok ne világítsanak hiába lett kikapcsolva, következő bill zárnál megin világított. Valamint bill zár nyitásnál mintha 1mp-vel később kapnának az ikonok nevet.. Philz kernellel meg pl nem működik a crt-s képernyőzár efekt. Akksi időbe meg semmi extra cm 10.2 pl jobb volt nalam, az a top. Kinek a pap kinek a papné
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség/tanács kéne. Mitől lehet az, hogy időről időre tűnnek el a telefonos kapcsolatok a telefonkönyvből? Gmail címtárral szinkronizálva van nap mint nap. A simkártyán lévők nem tűnnek el, de ami a telefonban van, illetve a gmailen, azok igen.
Találkoztatok már ezzel a problémával?
Kitkat van fönn. -
Csari93
aktív tag
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni azzal a problémával kapcsolatban, hogy a telefonom tárhelyileg egy nagy katasztrófa.
Elöljáróban: CM11 Nightlym van, és kínai sd kártyám.
Problémák:
-Sajnos a belső tárhellyel is van valami gond, ha zenét akarok másolni gépről adatkábelen, a másolás kis idő után megáll, és ezzel egyidőben a kapcsolat is megszűnik a gépek között.
-Volt olyan mappa a telefonomon, benne tartalommal, amit a számítógép egyáltalán nem látott, minden mást viszont igen.-Ha a külső kártyára zenét másolok USB-n, töredezett lejátszhatatlan katyvasz kerül oda, de ezt betudhatnám a kártya hibájának is.
-A kártyát a gép be sem olvassa kártyaolvasón keresztül.Most ott tartok, hogy ebből a hatalmas kulából(telefonon amúgy minden lejátszható) szeretném kimenteni a dolgaimat, mert ezek nem tűnnek túl biztos alapnak a fájljaim biztonságára nézve..
A kártyáról nem sikerül kimásolni usb-n keresztül a dolgokat mert lefagy az intéző, a kártyaolvasó ugye nem is olvassa, most felhőbe próbálnám feltölteni, de dropboxba csak egyenként lehet fájlokat feltölteni, a telefonos rar applikáció meg semmit sem ér.Tudtok tanácsolni valamit, hogy miért van ez a sok anomália és mit kezdhetnék velük?
Köszi előre is! -
x1port
addikt
válasz
kovacss72 #40470 üzenetére
Úgy látszik nem teszett neki ez a Samu push tiltás.
Tudnál dobni egy linket róla légyszi ?
Melóban nem nagyon akarok böngészgetni.(#40473) noto : semmit nem csináltam , feltettem aztán jónapot.
Már a legelső bekapcsolásnál a gmail fiók megadásánál van egy " rendszer ui " leállt hiba.(#40471) Burt1793 : nem olyan különös az. Van egy nagyon jó gyári rom amibe belepiszkált valaki.
Nem csoda ha hibádzik valahol.
Megy vissza az XWLSS -
Burt1793
veterán
válasz
kovacss72 #40467 üzenetére
Igen, az a baj, hogy tökéletes ez a neatrom most. Áltathatom magam, hogy jajj a cm-mel jobb lenne, de biztosan nem. ez ennyit tud. Nekem 100%osan elég is.
Meg is hagyom még egy darabig, meg amúgy is biztosan stabilabb és minden működik is. Plusz mondogathatom magamnak, hogy ez is milyen jó, de ott a cm, ha váltani szeretnék, jó érzés, ha van lehetőség.
Emlékszem, hogy azért a cm néha-néha feladta a harcot. Pl amikor a 4-es metrót kipróbáltuk szombaton, amikor átadták, az x-edik videónál beszart és nem nyílt a galéria/kamera újraindítás után se. A neatrom egyszer nem fc-zett, egyszer nem bugosodott össze, ami jó jel. Persze nem gond, ha összefossa magát az s2, mert itt a tablet, arról is lehet mindent intézni, de akkor is.(#40469) x1port: Ez különös, azt kell mondjam, hogy ez sajnos user error.
A Samsung Push service meg simán törölhető: [link] -
x1port
addikt
Kész !
Meghalt a neatrom.
Fekete képernyő se kép se hangKészülék ébrentartás megoldva
-
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Burt1793 #40463 üzenetére
Lehet naponta OTA -n frissíteni, de mindig letölti a teljes telepítőt, kb. 200 megát.
Viszont elég egy síma wipe cache/wipe dalvik cache.
Ezzel én 10 perc alatt megvagyok és semmit sem kell újra beállítani, minden adat megmarad.
Személy szerint csak a beépített kernelével ajánlom. (dori, gustavo nem vált be.) Így stabil és megbízható.
Gyors is, antutu legutóbb 11500 pontot adott rá. -
Burt1793
veterán
válasz
kovacss72 #40462 üzenetére
Ha felrakom ezt a nightly-t, akkor azt tudom naponta OTA-szerűen frissíteni, úgy, hogy csak azt az 1-2 megát tölti le, ami frissült? (neatromnál ez mindig a 700 megás aroma letöltését eredményezi...).
Milyen kernellel használjátok? Stabil, megbízható? Lehet, hogy valamikor rápróbálok. -
kovacss72
aktív tag
Akkor valószínű, hogy az új google tárcsázó is működni fog. Tegnap sikeresen feltelepítettem, de hívni még nem tudtam vele.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #40458 üzenetére
Én itt szoktam nyomon követni a frissítéseket: http://www.cmxlog.com/11/i9100/
Ma én sem fogom kihagyni. -
logarithm
őstag
válasz
Just_Reboot #40458 üzenetére
igen azon, ez pár alap android hibát befoltoz, mivel google javítás történt
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #40455 üzenetére
Nálam is bevált, annyira hogy 4 napja már nem is frissítettem. A maira már kiváncsi vagyok, állítólag egy régi bug is javítva lett, most már a front kamerával is lehet videót rögzíteni. (Ezért használtam a snapshot -ot.)
-
x1port
addikt
válasz
Just_Reboot #40453 üzenetére
Hát nem tudom.
A gyárit felteszem és megy mint a kisangyal.
Pedig az aztán tele van mindennel. -
logarithm
őstag
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #40449 üzenetére
Ilyen rövid távon úgysem lehet levonni messzemenő következtetéseket, ha fennálna a korábbi problémája akkor meg 100% közelében volna az awake.
-
Burt1793
veterán
válasz
kovacss72 #40448 üzenetére
Én még arra jöttem rá, hogy a képernyő automatikus forgatását ki kell kapcsolni, mert az nagyon sokat elvisz valamiért. És igazából nem szoktam elforgatni a képernyőt, mert netezésre ott a tablet. Én ma 5-6 percet telefonáltam... azért ilyen jó az aksiidő. A telefonálás sokat elvisz, mert közben nem világít a kijelző.
-
Burt1793
veterán
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #40439 üzenetére
Szerintem meg teljesen rendben van, 3ó 9p használat után.
Nekem most 3ó 18p után 16% -on van, mivel aktívan használom telefonálásra és a proximity sensor ébren tartja. Hosszabb időintervallumot nézve természetesen jelentősen csökkeni fog. -
Burt1793
veterán
válasz
x1port #40443 üzenetére
Nem, töröld nyugodtan. Ha jól emlékszem semmire se kell, nekem biztos nem, de lehet, hogy a samsung hub-hoz kell. (amit nem használok, hiszem ott a play).
XDA-n van valahol egy olyan cikk, amiben minden ilyen szolgáltatás meg van említve, hogy mi mivel függ össze, és hogy törölhető-e fc-k nélkül. Mindjárt megkeresem, régen a könyvjelzőm is volt... amikor még sok volt a romolás errefelé.Itt van pár oldal: [link]
Volt egy neatromos is, ami részletesebben leírt mindent, de ezek sem rosszak. -
Burt1793
veterán
Nekem se megy a mobilnet este (de 3G-n van), a play auto frissítés be van kapcsolva és általában 1%-ot merül esténként, vagy annyit se, de 2 másodperc használat után lemegy 1 %-ot...
Tegnap volt az, hogy leshazamoztam valamit, és a shazam nem akarta az igazságot és azt írta ki az erős mobilnetemre, hogy nincs net. Egész nap csesztetett, hogy majd nettel megmondja mi a szám és gondolom ezért, óránként több százalékot is merült. Persze otthon wifivel azt írta ki, hogy sajnos nem tudja kitalálni, hogy mi a szám, nagy a háttérzaj... hát anyád.
Persze az is lehet, hogy azért merült gyorsabban, mert 3 napja nem volt töltve és szarul jelezte az aksiszintet és próbálta behozni magát.(#40441) x1port: Ha egy bezárt állapotban is merítős alkalmazást el akarok teljesen tüntetni (mert mondjuk tudom, hogy most nem fogok a mobilhoz nyúlni), akkor home gomb hosszan nyomása utána kihúzom a listából. Az a vicc, hogy, ha a tárcsázót vagy a névjegyzéket kihúzom onnan (sose szoktam), akkor 4-5 másodperc mire megnyitja...
Ezért szeretném valahogy folyamatosan ramban tartani ezt a két gyári alkalmazást. A miui-ban ez megoldható, furcsa, hogy itt nem. -
x1port
addikt
válasz
Just_Reboot #40439 üzenetére
Ébrentartás már 7% nál jár.
(#40440) obalix : Nekem óránként 1%. Ha nem nyúlok a telefonhoz.
-
oba
addikt
válasz
x1port #40434 üzenetére
nem tudom, hogy van e hozzá köze, de én a playben kikapcsolom az alkalmazások auto frissítését és az értesítéseket... azt már nem tudom, hogy ez okoz e wakelockot
nálam 1% -nál többet sosem merült még neatrom éjszaka
mondjuk én greenify -t használok és éjszakára a wifit/mobilnetet kikapcsolom (amikor alszok nem akarok netezni
)
-
x1port
addikt
Este hajtott a kíváncsiság és visszatettem a netarom-ot wakelock detectorral.
Így elsőre ami szemet szúr az a Google Play Szolgáltatások.
207x ébresztette fel a telefont.
A kernelt pedig a Power Manager Service 300x -
vrgkrisztian
aktív tag
sziasztok.
ma vitte el a futár a telómat,csereutalványt ígértek bevizsgálás után.
nagyon fog hiányozni,messze az eddigi legjobb telefonom volt...
csak sok gondom volt vele(kijelző beégések,kamera rózsaszín folt,stb,tipikus s2 hibák.nem bírtam tovább,mert elég drága volt)
ha minden jól megy,hétfőn megkapom a csereutalványom.
az utód is tutira samsung lesz,mert a prémium garanciájuk lekörözhetetlen.
note3-al szemezgetek,bár szóbajöhet iphone5s is,de túl sok a kompromisszum vele számomra,na meg az ára... -
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
válasz
x1port #40426 üzenetére
Hey te srác!
Nem sok minden van olyan szájbarágósan leírva, mint az odinos romfelpakolás.
Ezt skubizd./Első hozzászólás/
-
x1port
addikt
Azt nem értem,hogy sammobile-on van gyári rom ( Poland ) 2014 májusi.
Viszont a build dátum 2013 apr.Akkor mitől 2014-es ez
-
kovacss72
aktív tag
válasz
x1port #40414 üzenetére
Már több, mint 2 hónapja ezt használom, általában az aktuális nightly -t. (Most éppen a 06.02 -n vagyok). Amire szükségem van az minden stabilan, jól működik benne. Néha mondjuk jól jönne az OTG is, de végülis nem létszükséglet.
Amennyiben megjelenik egy új beállítási lehetőség, kb. 1 hét után le is van fordítva. -
stefi68
addikt
Még jó, hogy ennyi féle ROM van (egy 3 éves készülékhez) és lehet válogatni...
Azért az érdekes, hogy míg egy ROM az egyik embernek tökéletes azt egy másik halálra szidja.
Nálam pl. SlimSaber-nél nem tudtam megoldani a RILJ ébrentartási problémát modem cserével sem, így aztán én is feladtam a kísérletezést.
-
x1port
addikt
válasz
kovacss72 #40408 üzenetére
Marad a gyári .
Ez hihetetlenül jól bírja szuflával.
Neatrom-ban igazából csak az átlátszó status bar ami jó. (bár ott is vannak hibák )
Ráadásul vannak benne fordítási hiányosságok.
Zavaró,hogy angol és magyar szövegek is vannak a beállítások menüben.
Érdemi többletet nem hoz a Neat.SZerintem a gyári teljesen korrekt.
-
emiki6
veterán
Van egy kis problémám: foltok jelentek meg a hátlapi kamera képén. Leszedtem a hátlapot, meg is törölgettem a modul lencséjét, de a foltok maradtak...
Gariztatás? Hogy tudom észrevétlenül visszatenni a gyári romot stb. ? -
mogyesz
aktív tag
CM11 - 20140504 M6 snapshot - teljesen korrekten működik, ám a profile scheduler+-al van egy kis gondom:
este szépen lekapcsolja a mobilnetet/szinkronizálást, ám reggel nem kapcsolja vissza. A stock-on működött ilyen beállításokkal. Valakinek 5lete? Esetleg másik scheduler prg ami megy rajta? -
stefi68
addikt
válasz
Sanyi.mTs #40403 üzenetére
Google első találata ez volt -> S2 Stock Sounds
-
Sanyi.mTs
addikt
párom megkapta az s2-m. az új telómon hiányzanak a megszokott samsung jelzés hangok. honnan tudnám őket letölteni?
-
Eclips21
őstag
válasz
Burt1793 #40400 üzenetére
nem, mert tegnap raktam fel a 4.4.3-et rá
(#40401) logarithm ja elég baba teló volt, 1hete cserélte le G2-re pedig megjelenéskor vette jól bírta vele.
Amúgy v112 hogy szuperál nálad? mert nála katasztrófa 3 raktam újra a telót cm11 slimkat (egy új egy régi) de állandóan újra indult főleg töltőn és van hogy csak behal se kép se hang
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest