Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
formanekzs
tag
válasz
Plasticbomb #44145 üzenetére
Nekem is fent volt két napig, egész jónak tűnt, de egy idő után nem tudtam csak bonyolult módon hívást fogadni, mert a képernyő nem éledt fel.
Lehet, hogy valamelyik app okozta, de nem tudtam megoldani, ment vissza a jól bevált régi.
-
formanekzs
tag
Spirit ROM új verzió (1.3)
-
formanekzs
tag
-
formanekzs
tag
1. Spirit ROM 4.4.4
2. Pound ROM 4.4.4
3. JellySnap ROM 4.1.2
4. Neat ROM 4.1.2
5. Chameleon 4.1.2Mindegyiket hosszabb ideig használtam, most az 1.-t használom közel egy hónapja. Ebben annyi lehetőség van "gyárilag", hogy kipróbálni is több napig tart.
-
formanekzs
tag
válasz
Willanyasz #41721 üzenetére
Természetesen van benne magyar nyelv.
Közel egy hónapja használom és egyre jobb. -
formanekzs
tag
-
formanekzs
tag
válasz
Just_Reboot #41464 üzenetére
Kísérletező kedvemben voltam.
Elvileg lehet széltében 24-42 dp, magasságban 24-48 dp. -
formanekzs
tag
Sziasztok!
Akinek szüksége van egy extrákkal telerakott CM 11 alapú rendszeresen frissített ROM-ra az próbálja ki ezt:
Spirit ROMTíz napja használom, semmi gondom nem volt vele. Bírja az új Apolo kernelt is, de az eredetivel is jó volt.
Van benne Halo, paraméterezhető Hover, Suspend Actions, Wakelock Blocker és rengeteg egyéb funkció és opció.
Akinek van kedve ROMolni, próbálja ki, nekem bejött. -
formanekzs
tag
válasz
Just_Reboot #41067 üzenetére
Addig állítgattam, ameddig sikeresen eltűntettem a Hover kapcsolóját. Nem tudod, hogy hogyan kell előhozni?
-
formanekzs
tag
válasz
Just_Reboot #41063 üzenetére
Én is nagyon szeretem, nekem kB 1 órával hosszabb kijelzőidőt bír, mint bármi más és ma jött ki a frissített verzió.
-
formanekzs
tag
Újra van friss Pound ROM. Év elején sokáig használtam, szerintem a legjobb volt az első CM-11 alapú ROM-ok között.
PoundROM -
formanekzs
tag
4.4.4-re vált a CM. Vajon mi lesz benne?
-
formanekzs
tag
Sziasztok!
Kipróbáltam néhány 4.4.2-es ROM-ot, de nekem egyikben sem működött a böngészőben a nagyítást követő újratördelés, valamint az automatikus űrlapkitöltés sem működik úgy, mint 4.1.2-őn (Boat browser). Van erre valamilyen beállítás, vagy megoldás, mert ezek számomra fontos funkciók. -
formanekzs
tag
válasz
Tomika86 #37342 üzenetére
Szia!
Remélem erre gondoltál:
Az alábbiak vannak még ott, ha valami hiányozna:
JellySNAP ROM MODs (v6.0 and few v7.0) :
Stock transition effects : #HERE
Fancy transition effects : #HERE
AOSP MMS : #HERE
Old BTK/MTK MOD : #HERE
Transp StatusBar on LockScreen : #HERE
S4 STOCK WHiTE Ui : #HERE
Samsung account FiX : #HERE
Modded stock camera : #HERE
SonySketch FONTs : #HERE
Stock FONTs : #HERE
Stock EMail : #HERE
Note2 JB Gallery : #HERE
Whatsapp+ BlueZ THEME : #HERE
My ViPER4ANDROiD SETTINGS -
formanekzs
tag
Sziasztok!
Felraktam a Chameleon v3.0.4-et, eddig ez teljesített a legjobban üzemidőben, de van egy gondom vele. A BT kapcsolat az autóban lévő MédiaNavval egy kicsit féloldalas. A bejövő telefonhívást nem hangosítja ki, viszont a telefonon lévő zenéket le tudja játszani. Ugyanígy a telefonkönyvet nem hozza át de a híváslistát meg igen.
A párosítást töröltem a telefonból és a MediaNavból is, majd újból létrehoztam a kapcsolatot, de nincs változás.
Tudtok erre valami megoldást?
Neat rommal és Omegával is tökéletesen működött. -
formanekzs
tag
Sziasztok!
Új Apolo kernelek:
Apolo versions 4.12, 5.1, 6.1
For all bases:
- Reverted the stupid android_secure change I did in last kernel
- Added new governor Neox
- Added MyFluxi sound interface (to control it you'll need to use the new Apolo configurator 5.0)
- Fixed mdnie in the camera with mdnie sharpness disabled
Only For 5.1:
- Fixed vibration control
Only For 6.1:
- Added support for framework-2.jar
- Fixed com.android.phone FC in latest releases -
formanekzs
tag
válasz
Revolution85 #30734 üzenetére
Ez is megoldás lehet a problémádra:
[Intelliring] -
formanekzs
tag
Sziasztok! Nem tudok APK-t telepíteni. Az ismeretlen forrás be van pipálva, de mégsem engedi a telepítést, egyszerűen a "Telepít" feliratú gomb nem reagál. Mi lehet az oka?
-
formanekzs
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest