Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
leslien #10092 üzenetére
Igen, talán ez az egy helyzet ( beltér, gyengébb fény, mozgó alak) amiben nem annyira oké a kamera. Lehet egy x13 ultra vagy egy 14/15 pro max ebben ügyesebb, de más helyzetben meg a másik lesz jobb. Ahogy előzőleg írtam, nincs minden helyzetben 100, %os kamera. Ettől függetlenül elfogadom, ha valakinek ez gond.
-
leslien
nagyúr
válasz
S e t h #10088 üzenetére
pl itt is.. Gcam vs gyári [link] ( információknal látod a gcam AGC )
látható gyári OZ birodalmába varázsol minket....szkorhetz
sajnos ezt hétvéngén és tapasztaltam én is ...klaya86
Viszont ahogy romlik a fény, vagy este, esetleg ha zoomolni kell, de legyen az videó hang és kép minőség, stabilizálás.
ezzel nincs is problémám ,de előbb ami előttem van és mozog is talán arról csináljon már egy normális képet.. -
klaya86
senior tag
válasz
leslien #10087 üzenetére
Jobb sokkal, mit anno az s21fe - m, amitől jobb volt utána a realme gt2 pro, főleg este és gyengébb fenyviszonyok mellett . Egyik sem középkategória. Az ultra viszont sok helyzetben megeszi reggelire a gt2 prot, viszont tény, hogy volt amikor nem igazán láttam a különbséget 2 kép között. Gt2 pro vs s23ultra. De azok a képek nagyon jó fenyviszonyok mellett készültek. Abban egyet értek, hogy a középkategória felzárkózott, de ez inkább nappali, jó fenyviszonyok mellett tudják hozni. Ott lehet, hogy nem jön ki a többszörös árkülönbség. Viszont ahogy romlik a fény, vagy este, esetleg ha zoomolni kell, de legyen az videó hang és kép minőség, stabilizálás. Na ott már sehol nincsenek. Erős túlzás középkategórás telefonok szintjén emlegetni. Éppen tegnap teszteltem a munkatársam 13 pro max telójával. Gyártó csarnok, nulla természetes fény, csak mesterséges világítás, az sem az a brutál erős. 10ből kb 2 db kép ahol az iPhone volt jobb, 2-3 kép ahol kb döntetlen, többségben az ultra nyert. Zoom meg teljesen más kategória. Az iPhone ment a levesbe. Videóban teljesen egal volt a kettő, inkább színkezelés volt más.
-
zack
nagyúr
válasz
klaya86 #10086 üzenetére
Egyébként is mindig az a legjobb, amit éppen elő tudsz kapni, és kattintani egyet.
Nyilván vannak minőségbeli különbségek csúcskategórián belül is, de ez elenyésző. Nem feltétlen szélsőséges fényviszonyokra gondolok. Most váltottam S22 Ultráról. Nem vagyok sem egyik sem másik oldal "hívője". S22 Ultra előtt 13 Pro Max-ot használtam, előtte meg Note 10 Plus-t. Aztán S22 használat alatt rájöttem, hogy ahogy öregszem, egyre kevésbé használom ki azt a tudást, amit egy Ultra tud. Viszont prioritás lett a telefon jó fogása, és az 1 kezes használat. Azok a műveletek amiket 45 évesen egy telefonnal használok...Bőven elég egy iPhone is. Viszont ezekben az alap dolgokban talán az iPhone jobb, gyorsabb ahogy én tapasztalom, és kézben tartva hívások közben sokkal komfortosabb. Melegedés nem fog érinteni, nem játszom. Fotó, videó minőséget tekintve az S22 is jó volt. 15 Pro is jó. Nyilván képalkotás terén az S23 Ultra is megfelelt volna S22 után, és előrelépés is lett volna, szinte mindenben. De túl soknak éreztem a droidot, és már nem érzem azt, hogy kell a nagyobb testreszabhatóság, és a végtelen "szabadság". Ettől függetlenül lehet lesz S24 Ultrám jövőre, ha esetleg számomra fontos dolgot a 15 Pro nem tud megugrani. De ezen a a szinten a fotós képességek számomra már nem tartozik a szempontok közé. Jó mindegyik.
-
S e t h
nagyúr
válasz
leslien #10087 üzenetére
Egyébként az élet mely területén készült fotók amelyek nálad kivágták a biztosítékot?
Én használom nyaraláson, partykon, családi fotózáskor és nem nagyon szoktam anyázni.Ahogy klaya írta, egy komplett csomagként kevés telefon veszi fel a versenyt vele és erősen túlzás, hogy képalkotása a középkategória szintjét hozza.
Évente kapkod néhány tulajdonos a szívéhez, amikor perceken keresztül lesik a pixeleket és csak szimplán nem tudják élvezni azt ami a zsebükben van.
Még ha a tesztek húznák le mindenhol, hogy mekkora fosh a samsung, de nem, unatkozó, örökké elégedetlen userek sokszor egymásnak ellentmondó megnyilvánulásaikkal hergelik egymást és van aki még felül nekik.
-
leslien
nagyúr
válasz
klaya86 #10086 üzenetére
Főleg, hogy nincs szerintem olyan telefon a piacon, ami egyértelműen, minden helyzetben a legjobb
ebben abszolút egyetértek,de a S23 Ultra ne legyen már rosszabb egy középkategóriás telótól képeket illetően..mert sajnos jelenleg ez a helyzet és van itthon S23 sima is annál is ez a helyzet.. volt S21 fe a megjelenésétől és azzal nem volt ilyen probléma..
nagyon örültem amikor megtudtam,h Snapdragon nal jön hozzánk is a S23 széria és mint teló nagyon egyben van..
viszont a kamera miatt nem vagyok elégedett.. -
klaya86
senior tag
válasz
leslien #10083 üzenetére
Én kb az a réteg vagyok, aki azért egy középkategóriás telefon képalkotási képességeivel nem vagyok kibékülve, de nem feltétlenül nézegetem belenagyítgatva, hibákat keresve a képeket. Egy átlagosan, kb minden helyzetben magas minőséggel elégedett vagyok. Főleg, hogy nincs szerintem olyan telefon a piacon, ami egyértelműen, minden helyzetben a legjobb. Ez, hogy megy a fikázás, hogy szar az ultra, szar az iPhone, szar a xiaomi egy nagy fasszag. Mindegyik más helyzetben, más fényviszonyok, más szögek mellett jobb. Aki kifejezetten fotózás szempontból választ telefont, nyilván tisztában van ezekkel. Nekem ez nagyon gyerekes, hogy megy a vita a képeken. Én pl komplex csomagként tekintek egy telefonra, mert ez nem egy professzionális kamera. Ez csak egy funkciója, még ha ez az egyik legfontosabb is.
-
Kleroo
veterán
válasz
gyuri81 #10084 üzenetére
Épp ezen lovagol a piac... Azt egyébként fontos tudni hogy egyáltalán nem kicsi érzékelők vannak már a telókban. A 23ban is, a főkamerának egy igencsak combos méretű érzékelője van. A 3x, és 10x , na az egy kis vacak, és ahoz képest brutálisan jó. Ezért várnak sokan nagyon sokat a rohadt nagy főszenzortól: szuper képet. (jómagam is, inaktiv fotósként) Minap láttam egy vidit ahol fotósként megcincálják 50MP raw módban. na z meggyőzött, hogy érdemes váltanom a 23-ra a 22ről(plusz az aksiidő, és akátráynba ragadt hektikus működési tempó miatt)
Egyébként jah, kcisit már túllihegett téma, mert egy A5x is pompás képet csinál, mindenre jó egy átlagusernek.A csamcsungos kretén mikrokontraszt meg hát olyan amilyen, ez kell a tesztelőknek, felhasználóknak. -
-
S e t h
nagyúr
válasz
TODI1111 #10081 üzenetére
Ami ott megy az már Monty Python szint, egymást hergelik a pixeltoxással.
Akiknek ott volt komolyan vehető véleménye azok már kikoptak, maradtak az örök elégedetlenkedők, akik egy normális kompozíciót nem tudnak találni, csak tesztelgetik és fikázzák a semmit.Engem már az meglep ha beesik vki oda tanácsot kérni, hogy mit vegyen.
-
szabeska
addikt
válasz
leslien #10063 üzenetére
pedig a changelog szerint mar nem fagy
igaz csak 10-20 fotot csinaltam mostanaban, de nalam 4 alatt sem fagyott.
"Fixed the issues of stuck after entering camera, forced termination. and not being able to take pictures.
Fixed the problem of not being able to use Motion Photo." -
Omis
senior tag
na jók legyetek kilépek a samu táborból.
-
TODI1111
veterán
Az Accubattery mi alapján dönti el, hogy honnan számol? Ezt mutatja most.
Viszont a készülék már közel 38 órája megy az utolsó töltés óta.
-
leslien
nagyúr
5. béta...
-
BusinessGuy
őstag
Elképzelésem sincs hogy sikerült ennyire félretolnod a dome glass-t...Megjelenéskor Samsung gyári fóliát tettem fel, nemrég megsérült úgy döntöttem jöjjön a Whitestone. Izgulósan lassan feltettem követve a youtube install videóját. Tökéletes. Ujjlenyomatolvasó is hibátlan.
-
-
-
NY_A
őstag
válasz
gippazoid #10054 üzenetére
Szerintem azzal is jónak kell lennie. A másik fólia azért jöhet fel mert vastagabb, és könnyebben felnyomja. 22 Ultránál volt, hogy először Neo Flex HD-t raktam rá, azt felnyomta nekem is a tok, de a gyárit meg nem. Pedig látszólag ugyan annyit fedett mindkét fólia. Nekem a Liquid Air is beér teljesen a kijelző széléig, mégsem bántja.
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
A gyári Samsung fólia teljesen fedi a kijelzőt?
Úgy néz ki, olyan fólia kellene a telóra, ami kicsit alul van méretezve, és nem takarja a kijelző peremét.
Ekkor talán nem kaparná fel a Spigen tok.
Erre ha a gyári megoldás nem alkalmas, akkor GSM boltban tudnak vágni kisebb méretűt.
Nem tudom, merre induljak, de a mostani is GSM boltos, csak máshonnan van, elvileg már ez is kisebbre van vágva. Egy másik GSM boltban javasolták a kisebb méretet. A jelenlegi alatt valami folyadékot is van.
A Spigen tok állandóan felszedi a szélét nagy felületen, a fólia maga meg olyan mintha vastag gumi lenne, körömmel benyomható és kirugózik, viszont érzéketlenné tette a képernyőt. -
DeFence
tag
Volt már akinek ennyi idő után töltő csatlakozót kellett cseréltetnie? Én a napokban viszem, mert egyszerűen megszűnt a gyorstöltés.
Kijelzi ahogy rá dugom a szupergyors töltést, majd pár másodperc múlva mintha ki húznám be dugnám a kábelt, egy pillanat szünet és folytatódik a lassabb töltés.
2 adapterrel és 3 kábellel próbálva. -
Oldman2
nagyúr
A szinkronizálást a Google Fotók alkalmazásban tudod "elindítani".
Belépsz a kívánt Google fiókkal, beállítod hogy a szinkronizálás milyen paraméterekkel induljon, majd a Fotókban a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva, láthatóvá válik a folyamat.
Aztán, mivel sok 10e fotóról van szó vársz türelmesen.
Amikor itt az jelenik meg, hogy "A mentés befejeződött", akkor kész a folyamat. De ekkor nem töltődnek le a készülékre fizikailag a fotók, csak egy-egy előnézet.
Ha megnyitsz egy ilyet, akkor töltődik csak le. Amiket ilyen módon "szinkronizálsz", azok a készülék saját Albumában nem jelennek meg, emiatt célszerű a továbbiakban a Google Fotókat használni.
Így a "régi" és az újonnan készült fotókat is egy helyen látod.
-
Segítsetek légyszi.
Melyik CsC-vel megy a hívásrögzítés és a Google Wallet érintés mentes fizetés? -
Capella
senior tag
válasz
mgTerminator #10033 üzenetére
Úgy adódott, hogy ki tudtam próbálni alacsonyabb töltöttségről a gyorstöltést, lement 17 %-ra reggelre.
Rádugtam a 65 W-os Baseus GaN töltőre, és felkúszott egy pillanatra a teljesítményt 51 W-ra, majd visszaesést 45 W-ra, 46 W-on beállt stabilan, hosszabb időre.
A hosszabb azért relatív, mert pár perc, mire eldöntöttem, hogy fényképet csinálok a másik telóval bizonyítasképpen, a töltöttség 25 %-ra nőtt, és már csak 38 W-tal töltött.
22 %-nál még 46-on volt.
Szóval tudja a 45 W töltést, de csak alacsony töltöttségnél érvényesül, és ott sem sokáig, mert hamar elkezd tölteni annyit, hogy a beállított karakterisztika szerint visszább vesz.
Általában nem gyorstöltéssel töltöm, nem is mindig a 65 W-ossal, csak a 35 W-os "utazó" töltővel, és nem is mindig a kijelzős 100 W-os kábellel. -
mgTerminator
veterán
válasz
Capella #10032 üzenetére
Én próbáltam alacsonyabb töltöttségen is de nekem soha 1x sem ment 40W vagy felé. Csak nem értem akkor miért írják mindenhol 45W-nak ha soha semmilyen körülmény között nem megy bele 1 percig sem. Bár annak sincs értelme hogy megadják a csúcsot mint a Teslanál a 250kW, 1x tudtam éppen csinálni egy screenshotot aztán le is ment 100kW köré.
-
Capella
senior tag
válasz
lexter00 #10016 üzenetére
Az Accubattery egy dolog, vagy ki miben hisz, hogy melyik mit mér, melyik a pontosabb.
Szerintem a Baseus 65 W GaN töltővel gyorstöltés mellett többet kell töltsön 30 W-nál.
Persze nem mindegy az aktuális töltöttség és hőmérséklet sem.
Csak mgTerminatort tudom megerősíteni, próbaképpen most rádugtam 39 % töltöttség mellett az S23U-ra, és a 100 W-os Baseus kábelen felkúszott egy rövid időre 41 W-ra, majd vissza és beállt 37-38 W-ra.
De rémlik 40 W fölötti adat is, nyilván kisebb, 20 % körüli töltöttségnél lehetett.
A 35 W-os GaN töltővel 28 W-on tölti sokáig, afölé nem megy.
Sima töltéssel pedig 9 W. -
Sziasztok!
Vissza tértem egy ugyan olyan 512-es zölddel, mint volt..
Viszont azóta váltottam Google Photosra és az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet az ott lévő fotókat be szinkronizálni a telefonra?
Tehát van röpke 40 ezer a felhőbe és azt szeretnem, hogyha be töltené a sima könyvtáramba is. Ez megoldható?
Másik, hogy ki milyen launchert használ? -
mgTerminator
veterán
válasz
rhunseeker #10027 üzenetére
Tévedsz, a jelenlegi dolgok amiket említettél pont jól vannak úgy ahogy vannak, aksi kapacitást lehetne növelni bár ígyis elég jó, de a kamerán lenne mit csiszolni mert nem vagyok egy megapixel fan meg tudom hogy nem az számít, pontosabban azon kívül szinte minden más számít, de azért kicsit emelhetnék már a széleslátó és a zoom kamerák pixelszámát és azzal együtt ami kell mert kicsit le vannak maradva. Dxomarkon lassan fel se kerül a listába a Samsung
-
Kleroo
veterán
válasz
mgTerminator #10028 üzenetére
Ne aggódjatok, nem olyan cudar a világ amióta van automatikus scrollozás tiktokon. Van temény a normális jövőre.
-
mgTerminator
veterán
válasz
TODI1111 #10026 üzenetére
Kinek van ideje napi 1 órát aludni?!
Amúgy én is vettem Baseus 100w töltőt kijelzős 100w kábellel, a csúcs felvétel 38W volt, sose ment feljebb igaz 1 kezemen meg tudom számolni hányszor töltöttem úgy. A Tab S8 Plus szintén 38W, játék közben lemerülve sem vett fel többet. Na de viszont az S8 Ultra, na az már felvett 42W-ot is!
-
rhunseeker
tag
Ez az 1 órás töltés is bőven gyors, úgy is alszok napi 8 órát, szerintem jövőre elég lenne ha 2 óra alatt töltene fel
Jövőre a 120hz-et is vegyék ki az alap modellekből, mert úgy se látsz különbséget, mint Apple-ék nem?
Ja meg az Exynost is hozzák vissza, mert úgy se veszed észre a különbséget ezen a szinten már nem?
Komolyan mondom a Samsung felhasználók is lassan Iphone szinten vannak, akik lenyelnek mindent.
-
TODI1111
veterán
válasz
mgTerminator #10025 üzenetére
"Szóval kinek van 1 órája a 24-ből töltögetni?!"
Annak aki legalább napi 1 órát alszik. -
mgTerminator
veterán
válasz
lexter00 #10016 üzenetére
De gáz az 1 órás töltés, hát kinek van 1 órája telefont tölteni?? ráadásul utána csak 1 bő napot bír ki, tudom van akinél 2 is, de a nagy átlag szerintem 1 nap. Szóval kinek van 1 órája a 24-ből töltögetni?!
Amikor olyan világot élünk, ahol az emberek a WC-n egyik kézzel markolássza a brét, a másikkal meg pörgeti a tiktok instát és társait? (ha más mondja nem hiszem el...)
-
taschner
aktív tag
nincs a sauminak hozzá vagy vagy venni kell gyárit.
-
taschner
aktív tag
igen
-
taschner
aktív tag
milyen zene le játszót használjak a telefonhoz és még egy van valamilyen átalakító usb ről jack-ra mert a xiaomi nem jó hozzá vagy milyen agy bedugos fülhallgató lenne jó nekem hozzá mert van most egy jbl-es de nem igen tetszik mert ki esik a fülemből
-
lexter00
őstag
válasz
klaya86 #9980 üzenetére
Baseus 65w Gan töltővel és gyári kábellel töltöm a 23 Ultrámat de nagyon ritka mikor 30w fölé megy a töltés az Accubattery szerint(nem tudom hogy az mennyire pontos szoftver)
Én nem ruháznék be 35w töltőre mert annyival többet nem ad mint a 25w töltő.Tudom hogy sokan rugóznak a töltesen de az a 1 órás töltés 15%ról 100%-ra tényleg nem gáz -
gippazoid
senior tag
válasz
arcitec #9992 üzenetére
Sajnos az ügyfél nem kapta meg a kifizetett összegért az ellenszolgáltatást, a válaszokat a kérdéseire. Reklamálni a számla vagy blokk felmutatásával lehetséges!
Addig is a haszontalan gondolatok gazdái várják az egyetlen és igaz tudás, a határtalan bölcsesség birtokosát, hogy mutasson utat elméje fényességével.
-
Lajmund
őstag
Nekem az utolsó van. De ahoz 2 üveg van egy megmarad tarcsiba vagy eladod 11ért pl mindenestül és az is jól jár aki megveszi meg neked is csak 11 volt a müvelet. Vagy megtartod tartalékba ahogy én is. Előző telomon 4 üveg volt 4 év alatt. Hármat repesztettem leejtéssel szerencsére mindig elláták a feladatukat és megvédték a kijelzőt.
-
jeni
félisten
válasz
Lajmund #10005 üzenetére
alábbiakat találtam itthon.
ehhez nincs kijelző felhelyező adapter,de van hozzá UV lámpa.
ehhez nincs UV lámpa (ehhez csak 1db-t mellékelnek?) de láttam az Emagnál 2500Ft-ért lehet venni.
ehhez mellékelik az UV lámpát-igaz 22ezer Ft áron.-kint 44 dolcsi plusz fuvarköltség. -
jeni
félisten
Ilyet vagy hasonlót próbált már felrakni valaki az Ultra telóra?
-
Kossuth
tag
Sziasztok. A fényképezőben hol lehet beállítani, hogy mozgó fényképet készítsen? Az S20+ tudta ezt, a párom S22-ese is tudja. Az S23U-ban már mindent végignéztem és nem találom. Vagy ezt kivették belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest