Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Ehhez a telefonhoz tényleg nem ad a cég csere tollhegyeket? Eddig az összes tollas Samsungomhoz volt (8, 10+, meg talán a Foldokhoz vett tollal is).
Azért kérdezem, mert használtan vettem a telefont, és nem volt a dobozban. Néztem kicsomagolós videókat, de azokban sem láttam, vagy 5-ből egyikben sem.
Nem nagy csapás, lehet kapni (ha valaki vett, és bevált neki, örülök, ha megosztja, honnan, mennyiért!), sőt, még cserélnem sem kellett soha az elmúlt 6 évben, de sose lehessen tudni
Köszi!
-
leslien
nagyúr
válasz
DefJamHUN #8394 üzenetére
mit írjak róla? kamera hozza amit eddig, üzemidő ua, felület tetszik, több idő kell , meg gondolom az Android 14 ram menagment probléma megoldása ...
szóval működik tetszik... btw volt már ilyen ,h írtam aztán még majdnem én voltam a hibás, mert vmelyik alkalmazást nem használom és pont az nem volt 100% os.. szóval mindenkinek ott a lehetőség.. -
Zsoltg4s
tag
válasz
BusinessGuy #8385 üzenetére
Én a frijáról töltöttem, de az még az előző volt. Egyébként az INS is tökéletesen működött a júliusi frissítésig. Felment otán, majd pár nap után nem tudtam vele fizetni. Ha találsz ILO-t, told fel azt. Egyszerre megcsinálod a kettőt. Lényeg, hogy ne csak a régiót cseréld le CSC váltással, hanem a firmet is odinnal.
-
-Maci-
addikt
Srácok!
Most jövök a Barcelonai nyaralásból.
Hogy a pitlákban van az, hogy ott H+, nagyon max 3G volt? Tetű lassú volt a google maps, netezni már nem is próbáltam nagyon.
Telekomos vagyok, korlátlan mobilnet. Hálózat mód természetesen 5G auto. Adat roaming be.
Próbáltam kézzel hálózatot váltani de semmi.
Mi a ***? -
leslien
nagyúr
megint mi van itt.. ja megint egy helikopter....
amúgy f@sza a béta...
-
Kincsesss
tag
válasz
BusinessGuy #8387 üzenetére
Azt gondoltam , h fèl èv alatt kipofozzák. Nem pofozták. A zenfone èltetès nem vicces. 13-14 készülék előzi be. Úgy reálisabb.Ès bűnrossz.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
gretzky77 #8386 üzenetére
Nem is igazán értem, megjelenéskor rendes müsort csinált a fotós topikban milyen fos az S23U fotós tudása, közben volt Zenfone éltetés ami már önmagában vicces, erre most vett egyet hogy itt is tolja miközben azóta az amúgy akkor is azért top kategóriában fotózó tel amit max 3-4 készülék előzött be még jobb lett trükközés nélkül, nem beszélve arról ha még a Google camot is kezelésbe veszed rajta...... Bünrossz...Az...
-
Zsoltg4s
tag
válasz
BusinessGuy #8383 üzenetére
Odin után már mehet Samfw toolal az ILO.
-
Zsoltg4s
tag
válasz
BusinessGuy #8374 üzenetére
Igen, páran belefutottunk, de már ez régi történet. Az INS volt a ludas. Az ILO-soknál nem jelentkezett. Én már átálltam ILO-ra, azóta ismét hozzá tudtam adni a kártyát a banki apphoz és működik az nfc-s fizetés.
Odinnal fel kell rakni egy EUX romot, ha home cs-t tallózod be mindened megmarad, nem gyalul. Ezután egy wipe chache. Utána már átrakhatod ILO-ra, működni fog. Ha csak SAMFw TOOL-al rakod át a CSC?t, nem lesz jó. Sajnos elkerülhetetlen az odin... -
BusinessGuy
őstag
válasz
BusinessGuy #8374 üzenetére
Na kipróbáltam az eredeti CSC visszarakással is,úgy is ugyan az....
"Phone doesn't meet security standards"
Valaki futott hasonlóba? -
Kincsesss
tag
válasz
dragon1993 #8370 üzenetére
Bontatlanul, de kéz alatt vettem. Így nem tudom visszavinni. Sajnos.
-
BusinessGuy
őstag
Nem tudom valaki futott-e már a problémába de egyre több app irja ki amikor telepiteném és inditanám hogy nem felel meg a google elvárásainak a telefon mert developer vagy rootolt vagy bootloader nyitott.... Eképp nem tudom a google pay-hez hozzáadni a bankkártyám, vagy nem müködik pl a mcdonalds app.....
A telefonom nem rootolt, a bootloader nem lett piszkálva se, a developer mód be volt kapcsolva de kikapcsoltam újrainditottam,nem segit..... Az egyedüli amire gyanakszok az a CSC mert az a gyári hivásrögzitő miatt cserélve lett, próbáltam INS,t ILO-t, mindkettőnél áll a hiba a magyart még nem néztem mi van ha visszateszem, ott ugye nincs hivásrögzités......
Futott már valaki ebbe a jelenségbe? -
Lajmund
őstag
válasz
Kincsesss #8366 üzenetére
Töltsd le a samsung storebol az expert rawot és állitsd saját kényed kedved szerint. Elég jó képeket lehet csinálni te meg biztos értesz hozzá nem lesz nehéz beállitani. Ha neked az is szar lesz akkor tényleg csak egy jó sony fényképezögép fog kielégiteni. Szerintem kielégitö képeket csinál én még a gyárit is jól be tudom állitani sima meg pro modba is.
-
Azért a sz@rtól messze van....
Mutatsz olyan képet vagy képeket ami szerinted rossz minőségű lett?
Olvastál a vásárlás előtt a kamera képességeiről?
Milyen típusú képeket szoktál készíteni? Milyen téma?
Ez még mindig egy mobiltelefon, nem pedig egy cél eszköz sajnos... Hibába a fél milliós árcédula, ez nem fényképező. Ha nekem fontos lenne a profi fénykép készítés, eszem ágában sem lenne mobillal fotózni. -
Kincsesss
tag
válasz
dragon1993 #8365 üzenetére
A gyári elég sz.r képeket csinál....gcam mennyit javít, és miben?
-
Kincsesss
tag
válasz
dragon1993 #8319 üzenetére
Összeomlik....
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
gyuri81 #8361 üzenetére
Hát, ettől a videótól/update-től nem vagyok eldőlve... Van pár hasznos dolog, de nagyon sok csak átrakás/átdesignolás... Vagy a külsős samsung customize appokból behúztak dolgokat a OneUI-ba egyből. Widget, lock screen-nél is pl. ez volt a feeling...
De lehet hogy csak én nem értékelem. -
DefJamHUN
aktív tag
leslien: ha megtennéd, hogy írsz majd egy pár sort róla ( újdonságok/bugok azt megköszönném, addig nem frissítek augusztusra!
-
golyós
addikt
válasz
dragon1993 #8322 üzenetére
Egyik változat sem megy, összeomlik folyamatosan, import után is.
R16 és R17 se -
tylerddd
veterán
Hali! Szerintetek az akku widgetet miért nem lehet eszközök számának megfelelően méretezni? Tehát ha valakinek csak a telefon kellene, miért van ott a 3 üres slot (össz. 4 darab lehet)?! Ez szerintem így hülyeség.
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #8341 üzenetére
-
leslien
nagyúr
válasz
MikeWazowski #8341 üzenetére
erre gondoltál?
[kép] -
leslien
nagyúr
ami nagyon fontos...
S918B eszköz
Szükséges firmware: júliusi AWF7 javítás.
direkt link!!!!! megnyitás új lapon..
itt van videó ,h kell telepíteni..
XDA oldal..
csak az kezdjen neki aki már csinált ilyet vagy érti, h miről van szó!! felelősség a tiéd.. -
thomas92
aktív tag
válasz
csanyix #8296 üzenetére
Nekem Pixel 7 van az S23U mellett. Más előnye van mindkettőnek.
S23U kevésbé melegszik, gyordabban tölts, videóban jobb, jelentősen jobbak a hangszórók, sokkal testreszabhatóbb a One UI, nyilván a sima Pixel7-hez képest a zoomtartomány meggyőző. A portré esetén a szeparálás jobb.
Pixel animációi még mindig simábbak, a bőrtónusok valóban szebbek, az elkészült képek színei szebbek, realisztikusabbak, nincs shutterlag.
A 6 Pro úgy tudom, hogy nem egy jól sikerült darab, szerintem rosszul nem jársz a cserével, de más előnyei lesznek az S23U.
-
golyós
addikt
válasz
Tényleg jobb a gyári fényképezőnél?
Teljesértékű vagy van benne ami nem megy? -
Kincsesss
tag
válasz
-
Kincsesss
tag
válasz
AeSDé Team #8302 üzenetére
Egy jó, működő képes Gcam-et tudnál mellékelni?
-
-
kaisers
aktív tag
Akinek esetleg van a kinyitható gyári tok az megtudná mondani, hogy a kis "résen" megoldható-e valahogy, hogy pl Google térkép látszódjon össze csukott állapotban?
-
Szellem.
nagyúr
Alkalmazás problémám van. Hátha tudtok segíteni. Index bezárul. Ma kezdte. Letörlöm, majd újratelepítem és az alkalmazás bezárásáig működik, majd utána ha újra elindítom megint összeomlik.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
csanyix #8308 üzenetére
Fotóban nem dönt babérokra. Videóban viszont csúcsszuper. Szerintem ma a legjobb videós mobil.
Pixel 6 Pro ára: [link]
Itt a HA-n lehet adnának érte 140-et, 150-et. De sokan fognak alkudni. Én a helyedben megválnék tőle 99 ezerért.
A topiknak is kellenek a kedves emberek. -
csanyix
tag
válasz
AeSDé Team #8302 üzenetére
Szia, köszönöm, hogy válaszoltál.
Az, hogy meló van vele, az nem gond, tudom vállalni. H-apró az egyedüli és legjobb megoldás vagy tudsz esetleg más fórumot is, ahová fel lehet tenni?
Igazad van, az, hogy a költöztetést én csinálom, az fontos, és ehhez tényleg jó, hogy a teló nálam marad.
Kamerában szuper a P6Pro, de ha egyéb téren mindenben jobb a S23U, akkor egyértelmű a döntés: csere. -
csanyix
tag
válasz
gretzky77 #8299 üzenetére
Köszi, hogy írtál. A P6Pro 20 hónapos (még garanciális), Franciaországból (G Store) vettem, tökéletes állapotú (tok, fólia elöl + kamerán). H-aprón nem láttam ilyet hirdetni, más tippem nincs, h hol adhatnám el??? Telefon állapotot néznek, számítógépes listából dolgoznak, ezért nem árt, ha működik.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
csanyix #8296 üzenetére
Ahogy a többiek mondják, aprón ennél jóval többet kapnál érte. Hátránya hogy foglalkozni kell vele és nem azonnal jön be a pénz, viszont előnye hogy nálad lehet a régi telefonond a költözés alatt.
Kamera teljesítményében ne várj többet (esetleg Gcam-al lehet hasonló), minden egyéb téren sokkal többet tud nyújtani az S23 Ultra.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest