Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
válasz
MikeWazowski #11248 üzenetére
Én is most vettem egy S23 Ultrát, direkt előbb belakás nélkül feltoltam a OneUI 6-ot, gyári visszaállítás, majd belakás, de nekem is 2023. július maradt.
-
S e t h
nagyúr
válasz
mgTerminator #11294 üzenetére
Ez alapján azt gondoltam, hogy a one UI része lesz és nem külön alkalmazás telepítésétől függ.
-
golyós
addikt
válasz
mgTerminator #11286 üzenetére
A Home up már tegnap. Szerintem már mindegyik modul megy. Ez a 2 volt még problémás
-
S e t h
nagyúr
Az image cliperrel készített matricák csak a saját képszerkesztőben használhatóak fel?
Üzenetküldő alkalmazásban nem elérhetőek?
Whatsappban nem találtam öket sehol. -
Skillerz
aktív tag
válasz
MikeWazowski #11264 üzenetére
Nekem előtte is ez volt, próbáltam frissiteni már akkor is, de azt írta, hogy ez a legfrissebb, most is ezt írja
Vannak vicces dolgok, pl. A google app widgetei közül eltűnt a financial widget, miközben az s10+-omon is ugyan ez a verzió van fent abban benne van.qltsar: köszi, közben nagy nehezen sikerült.
-
golyós
addikt
Frissült a Good Lock és a Registar is
-
Capella
senior tag
válasz
Capella #11278 üzenetére
Megnéztem a Fejlesztői beállításnál bekapcsolható frissítési gyakoriságot is. Némiképp más.
Amíg a MaxHz stabilan 120 Hz-et mutatott a főképernyőn, a gyakoriság 120 Hz és 24 Hz között váltott, majd tartotta a 24 Hz-et. Ha a MaxHz 60-ra csökkent, ez ismét váltogatott 60 és 24 közt, majd 24-re beállt.
A böngészőben pedig stabilan 60 Hz mindegyik. Ez nálam nem megy le 24 Hz-re. Valami van...
Úgy néz ki, hogy frissíteni kellene a MaxHz-et is, de most már csak adb paranccsal lehet.Miközben írtam és várakoztam, egyszer mégiscsak méltóztatott lemenni 24 Hz-re a böngészőben is, mindkettőnél.
A poszt elküldése után.
Valami nem oké, szerintem. -
Capella
senior tag
válasz
gyuri81 #11268 üzenetére
A Samsung böngésző és a Chrome nekem is visszavált, de csak 60 Hz-re.
A főképernyő viszont beragad 120 Hz-en, pedig azon tuti nem történik frissítés, miközben korábban szinte azonnal dobta 24 Hz-re. Ezért is tűnt fel az anomália.
Ezek szerint csak nálam. Nem tudom mit kellene csinálnom. -
KZP
őstag
válasz
Ha ott rányomtok, akkor sem talál újabbat?
-
Capella
senior tag
Néhányan rövidebb üzemidőre tettek megjegyzést One UI 6.0 után.
Nekem feltűnt az, hogy a MaxHz szerint sokkal később vált le 120 Hz-ről a képernyő frissítés, már kezdtem azt hinni, hogy be van ragadva 120-on. A 24 Hz-et igen ritkán éri el, inkább 60 Hz-re jön le, az is jó soká, viszont akkor azt tartja.
Eddig inkább 120 Hz és 24 Hz között váltakozott, ha jól emlékszem, és szinte azonnal reagált mindenre.
Talán lehet valami összefüggés az üzemidővel. -
Mazsika
őstag
Sziasztok, felraktam az ui-t. Valaki megmondaná mi ez az ikon a masodik sim jelerossegem mellett?
Köszönöm -
seria
tag
Sziasztok!
Android 14 frissítés óta megszakadnak a hívasok. Tud rá valaki megoldást?
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Vissza szeretném tenni az android 13-at, csak simán odinnal minden gond nélkül vissza mehet simán?
-
Szellem.
nagyúr
Tudom, hogy baromi unalmas a tok téma, de lenne egy kérdésem.
Van valaki aki itt használ Ringke Air-S tokot?
Ha igen, lenne olyan szíves, és dobna nekem pár képet a tokról, meg leírná a véleményét? Köszönöm. -
qltsar
veterán
válasz
Skillerz #11247 üzenetére
Ugyanez volt nálam is pár hete, amikor visszakaptam szervizből az órámat. Amikor már nem tudtam mit kitalálni, eszembe jutott, hogy a fülhallgatómmal csatlakozva vagyok BT-n a telefonhoz, ami mint később kiderül bezavarta, valamint a PhoneLink is futott a Desktop PC-mre.
Miután minden BT kapcsolatot megszakítottam pikk-pakk működött.
Ezt követően le akartam tesztelni még egyszer, hogy tényleg ez volt e a ludas. Csináltam egy factory resetet az órán, majd megint füles csatlakoztat a telefonhoz, és PhoneLink elindít.
Ugyanúgy elhasalt, majd amikor lecsatlakoztam a BT kapcsolatokról megint működött.
Egy próbát megérhet nálad is, ha esetleg valamire csatlakozva voltál eddig a setup közben.
-
FingR86
őstag
-
Caineevo
tag
Whitestone Dome Glass van a telefonomon, többször olvastam hogy problémás az ujjlenyomat vele, nálam ilyen.
Annyit még hozzátennék hogy ha valaki tesz fel ilyen UV ragasztós üveget arra nem árt figyelni, hogy felül a hangszóró nyílása jóval szélesebb mint a hozzá adott maszkoló szalag, szerintem nem árt szélesebben leragasztani. -
Skillerz
aktív tag
válasz
Július 1
-
Skillerz
aktív tag
Sziasztok, ma csináltam egy gyári visszaállítást a telefonomon (23ultra) a drasztikus aksi csökkenés miatt. Viszont most nem tudom a watch 4-et hozzáadni a telefonhoz (azon is csináltam már egy factoryt...), kiirja a párositó kódot rámegyek, hogy rendben és pörög a végtelenségig majd 10 perc mulva kb kiírja hogy sikertelen próbáljam újra. Valaki járt már így esetleg? Szerintetek mi lehet a gond?
-
mgTerminator
veterán
válasz
AeSDé Team #11244 üzenetére
Erről volt már szó párszor. Nekem is van ilyen 65W töltő, de megvan a 100W-os is.
Kábel nekem szintén kijelzős baseus.
40W vagy felette 15-20% körüli töltöttségnél tölt kb akkor is 1-2 perc tehát az a 45W a csúcs egy parasztvakítás mert csak 38W-al tölt.De mondom már ki lett tárgyalva párszor.
-
AeSDé Team
őstag
Egy rövid töltő review, aki a gyári helyett inkább valami mást venne:
Ma érkezett ebből a boltból egy Baseus GaN5 Pro 65W-os töltőm, és működik vele a Super fast charging 2.0. Adnak hozzá 1m-es 100W-os kábelt is.
Plusz vettem mellé ugyaninnen egy ilyen kijelzős kábelt: BlitzWolf BW-TC23 100W, 0.9m. Ez nagyon tetszik, szépen kiírja hány wattal tölt. Egyelőre csak maximum 36W-ot tudtam leolvasni róla, mert most 40% körül van az S23 Ultra, és ilyenkor nem használja ki a teljes 45W-ot. Majd még kísérletezem vele.
-
válasz
Kleroo #11238 üzenetére
"Nem birok betelni vele, hogy mennyire gazdagon szól az összes korábbi telóm után"
Ezt én is észrevettem! Előtte az S22U-t sz@rrá állítgattam, hogy valami értelmeset ki tudjak belőle hozni, hát nem sikerült, elfogadtam ez ilyen. Így inkább külső háttértárból szólt a zene.
S23U-val viszont megdöbbentő a különbség( és semmit nem állítgattam hozzá...)
-
Capella
senior tag
válasz
szkorhetz #11233 üzenetére
De, van Store-on frissítés. Én onnan frissítettem. Azzal lett a Home Up 15.0.00.7 verzió, és működik, de a "csökevényes" Task Changer funkciókkal.
Nem tudom, hogy lenne-e ennél újabb. Akkor még a Good Lock nem hozta frissítésként. Most meg azért nem, mert nincs frissebb, gondolom.
Elég furcsa, hogy egyik helyen van frissítés, a másikon meg nincs. Szerintem a Good Locknak is egyből jeleznie kellene, vagy így volna jó. -
Kleroo
veterán
válasz
TheMartin03 #11236 üzenetére
2015ös más márka fejegységénél tökéletes; mint előtte. Továbbra is elképesztóen jó minőségben tolja át, hiába csak SBC coded (Nem birok betelni vele, hogy mennyire gazdagon szól az összes korábbi telóm után)
-
Bferibörs
addikt
válasz
TheMartin03 #11236 üzenetére
Nemrégen olvastam,lehet,hogy itt 🤔, hogy célszerű törölni a kapcsolatot,majd újra felvenni.
-
TheMartin03
aktív tag
Sziasztok!
Nem vette valaki észre rajtam kívül, hogy Android 14-es frissítés óta nem jó a BT kihangosítás a kocsijában?
Viszonylag kezdeti az autóban a BT kihangosítás (bőven nem Android Auto, meg ehhez hasonlók, csupán gyári Mazda 6 GH 2012 fejegység), de egész eddig működött tök szépen, mióta frissítettem azóta a "BT" helyett "Phone" állást jelez az autó a csatlakozáskor, és nagyon ortó minőségben megy a zene lejátszás... -
csubííí
senior tag
válasz
Lajmund #11232 üzenetére
Én szintén Brave böngészőt használok YouTube-ra
, minden másra Samsungot.
Az előbbi hozzászólásomban kimaradt. A gyáriban az is jó, hogy az adott oldal gyors eltérésként is kirakható a böngészőben a kezdőoldalra. Sötét mód is szabályozható csúszkával, oldalra rakható görgetősáv, stb...
-
Lajmund
őstag
válasz
gyuri81 #11230 üzenetére
Nekem nincs ott. Mindegy majdcsak lefrissül. Reggel update all-ra nyomtam goodlock-ba de a home up nem volt benne.
A böngésző témához: Én is a gyárit használom szerintem is nagyon király. Én sok éves opera használatáról váltottam. Igaz a gyári mellett ott van még az opera mert gépen még azt használok és legalább tudom szinkronizálni a dolgokat. Brave böngésző nekem meg csak a youtube helyett van. De olvasgatni forumozni vagy bármihez is a legjobb nekem a samsung kivéve ha reklámos youtube video van a linken meet akkor se kép se hang egyből link másol és megnyitás brave. -
Lajmund
őstag
válasz
gyuri81 #11226 üzenetére
És hogy lehet frissíteni? Nekem reggel frissült pár dolog de ez nem volt benne és most se tudom visszaállítani azokat amik régen voltak.
Mindenki:
Amugy csak érdekességképpen. A goodlock-bavalami angol valami magyar. Miért? Miért nem lehet az egész magyarul? Persze tudom tanuljak meg angolul. NEM! A ..szomat azt. Legyen magyar ha már az egész telefon menüje az. Mindig úgy kell kisilabizálni mi mit jelent. ..szom ki van ettől. Most hogy egyszer mindent beállitottam kezdhetem előlről a frissítés miatt. -
Mike81
senior tag
válasz
Szellem. #11210 üzenetére
Én speciel a gyárit használaom teljesen jó és sokkal jobban testre szabható mint a Chrome. Amiért ez mellett döntöttem az azért volt mert itt lehet alul is az új lap a vissza megosztás stb funkció. A Chrome-nál tudtommal.ez nem változtatható. Legalább is amikornutoljára használtam akkor ez nem volt opció. Ja meg a lap tetejére vagy aljára ugrás görgetés nélkül ami még hasznos számomra
-
Home Up frissítése mostmár elérhető a Goodlock modulok között.
-
klaya86
senior tag
-
vg
addikt
Ez a home up még mindig nem teljes, task changer-ből csak kettő érhető el. Ez a 14-es verzió nem adja a "ejha" érzést, inkább amolyan "mehh" az egész.
-
Szellem.
nagyúr
Lenne egy kérdésem, hogy a gyári webböngésző jobb választás, vagy a Chrome?
-
-
arcitec
addikt
Jópofák vagytok, felraktok sok egyéb appot, még + akku figyelőt is (amit saját maga is sasol, oszt sajnálkoztok, hogy nagyon merül.
(Meg ha állandóan nézegetitek, attól is jobban merül)
Egyébiránt most komolyan, látszatra nem sok változott, részemről rendben van, jobb lett és nem tapasztalok jelentős változást akku időben. De persze ez nyilván használatfüggő is ...
-
bigdigit
addikt
Mai messenger frissítés sem oldotta.meg az alkalmazás leállásokat de szép próbálkozás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenWRT topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6