Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
béta 6....
-
Gardaai
senior tag
válasz
Casseius #10294 üzenetére
Miért lenne vicc? Attól, hogy elhagytad a telefonod még nem jogosít fel, hogy hitelesítés nélkül hozzáférj a fiókhoz.
Ha van több Samsung eszközöd, akkor érkezik rá kód. Ha pedig csak SMS van beállítva, akkor kérj egy új SIM kártyát és csináld meg egy másik telefonon.
Legközelebb pipáld be legalább egy gépen a belépve maradást és ott nem fogja kérni a 2FA-t. Persze, ha nem 1 éve léptél be utoljára.
Gondolom Google fiókkal is használod és azzal be vagy lépve valamelyik eszközön, PC-n. Ott is letudod zárni és elveszettnek jelölni. -
Sziasztok!
Off tudom, de nem találtam jobb platformot.
A Samsung magyar webshopjában ti is futottaktok abba a hibába, hogy nem tölti be a kosarat?
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, de szerintük megfelelően működik az oldal...Valaki tudna segíteni?
-
Casseius
tag
Sikeresen elhagytam a telom, gondoltam bekapcsolom az elveszett módot, ez valami nagyonrossz vicc a Samsung részéről???
-
szabeska
addikt
Nem rossz ez a béta, mondjuk a Chrome->Brave váltás is segíthetett. 4 napja reggel töltöttem és majdnem 5 óra a kijelzőidő, és még van 14%-om
Wifi mobilnet 50-50%, gyenge térerővel, Mi Band-al, közösségi szarok nélkül
-
TODI1111
veterán
válasz
leslien #10282 üzenetére
Annyira nem izgat a dolog. Ha visszaolvasgatsz az S szériás topikokban láthatod, hogy régebben mindig bétáztam. Az elsők között voltam akik teszteltek és linkeket adtak a béta verziókhoz. Így a második félidőben már kinőttem ezekből a dolgokból.
A linkelt híredre írtam csak, hogy ezt már mind tudni lehetett.
"igen ez jó ,h már hivatalosan kint van.. "
A cikkből ez jön le:
"A Samsung nem árulta el, hogy a One UI 6.0 mikor indul élesben, de a bétaprogram lezárása után valószínűleg a Galaxy S23 sorozat lesz az első, amely megkapja a frissítést. És valószínűleg még az év vége előtt megkapja a frissítést. Tájékoztatjuk Önt."
Akkor hol van kint? -
leslien
nagyúr
hivatalosan is 6.0 ....
[link] -
belashx
senior tag
válasz
thomas92 #10276 üzenetére
Biztosan ahhoz van köze, hogy a snapi nagyon drága.
Persze lehet exynossal többet nyernek, mint amit buknak a kevesebb vásárlón. Vagy csak optimisták.Engem nem zavarna az Exynos, ha az üzemdő jó lenne vele, mert mindennapi dolgokra bőven elég az is, nem érdekelnek a benchmark pontszámok.
-
gippazoid
senior tag
Feltettem tegnap a Samsung gyári fóliát. A másik olyan vastag volt, hogy szenvedés volt még a billentyűzeten írás is, nem hogy a feloldás meg egyebek. Most már tudom, hogy írás közben is van haptikus visszajelzés...
Az egy dolog, hogy nagyon le kellett tisztítani a fóliát takaró segédfóliákat, hogy ne felrakás közben kerüljön át por a már letisztított kijelzőre. De a végén leginkább azzal sikerült elcseszni, hogy a felső védőfólia réteg eltávolítása közben - ez az utolsó lépés felragasztás után - a kamera felőli végén lévő kis fület meghúzva felrántotta a fő fóliát.
Így levegő ment alá persze, pedig olyan jól megcsináltam előtte...
Maradt is 5-7 db pici bubi amit sehogy sem lehetett kimasszírozni alóla. De bízom benne, hogy lassan majd eltűnnek. Mintha már sokkal kevesebb lenne... Csak nem látom a sok ujjlenyomattól. Mert az ujjlenyomatokat tényleg eszméletlen módon gyűjti, gusztustalanul néz ki kikapcsolt kijelzővel. De végre nem olyan érzés, mintha egy szivacsot nyomkodnék üveg kijelző érintése helyett.Kíváncsi vagyok, megkezdi-e a Spigen tok ezt a fóliát vagy nem...
A kijelzőn, amikor felrakás előtt tisztítottam, láttam az alsó részen két olyan foltot, amely eddig sehol nem látszott és most sem, csak erős lámpafényben. Nem jöttek le semmivel. Arra gondolok, esetleg a kijelző alatti ujjlenyomat olvasó lenne részlegesen látható?
-
Gardaai
senior tag
CP111
Köszönjük! Ezekért érdemes volt hozzászólnod a topikhoz! -
leslien
nagyúr
kezdődik....
Exynos 2400 GPU could only be as powerful as Snapdragon 8 Gen 2
ezek szerint még a S23 szintet sem fogja hozni.. ügyes
-
CP111
aktív tag
válasz
barack1997 #10256 üzenetére
Samsung feature! Ez van!
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
barack1997 #10266 üzenetére
Én román határ mellett lakom. Néha ki is kell mennem. Én rá szoktam, hogy kézibe állítom, ha átlépem a határt manuálisan atcsatlakozok a kinti toronyra. Nyilván egy pár lépéssel tovább tart mint automatán, de így mindig egyből flottul megy!
-
pg1966
senior tag
válasz
barack1997 #10264 üzenetére
Lehet azért, mert már nincsenek olyanok!
-
golyós
addikt
válasz
Tapasztaltam nyáron. átmentünk Ausztriába, jött egyből a köszöntő sms, de a GPS egyből megállt és internet se akart menni. Voda céges kártya. Amig volt saját telekom kártyám nem tapasztaltam ilyet amikor átmentünk Párkányba. Egyből ment flottul minden.
-
Teal'C
veterán
válasz
barack1997 #10260 üzenetére
Lehet blődség de engedélyezve van az adat rooming?
-
barack1997
senior tag
Van hogy repülő mód utan se talal semmi, hanem ujrainditas kell neki...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Szia,
Nekem a 3/4/5G között is iszonyat lassan vált, szóval könnyen elérhető helyen van a repülő mód.
-
szabeska
addikt
válasz
En csak egyszer mentem vele ki Szloveniaba, lattam is a hatar utan par perccel hogy nincs halozat. Repulomodba tettem majd vissza, csatlakozott egybol...Azt nem tudom hogy ez normalis-e.
-
barack1997
senior tag
Sziasztok.
Egy hónapja valtottam Huawei P30 Pro készülékről és talalkoztam egy idegesítő hibával. Iszonyat lassan es nehezkesen all át hatarlépeskor a telefon. Van erre valami megoldás ? Naponta tobbszor is lépek hatart, mivel kamionban ülök, ebbol a szempontbol a P30 Pro nagyon patent volt. -
válasz
TheMartin03 #10252 üzenetére
Elvileg ugyanaz.
Szerintem nagyon jó cucc. -
Kleroo
veterán
válasz
TheMartin03 #10250 üzenetére
Annyiba kerül mint a leggagyibb gyári tokok kb. Innen nézve kifejezetten jó ára van
-
kanál01
tag
Sziasztok, vett vki/használ vki kifejezetten N20U vagy S23U-hoz seflie botot? Ha igen, melyiket, teló súlya, szélessége végett. Hossz jó lenne legalább 75_80cm-es ls minőségibb. Köszi előre is.
-
pantos
csendes tag
Sziasztok
S23 ultram van,mellette egy s10....benti szobai fényviszonyok közt az s10 selfie képe sokkal jobb.Kinti fényviszonyok mellett az ultra képe élesebb jobb...Tapasztalt ilyet valaki?Próbáltam állítgatni de semmi...Ez ilyen ezek szerint? -
Capella
senior tag
válasz
Kripke #10242 üzenetére
Innen szedd le, az oldal legalján van két download link, az egyik MediaFire, a másik AndroidFileHost.
Előfordul, hogy a védelmi programok jeleznek, de nem vírus, hanem hacker eszköz miatt. Minthogy hacker eszköz.
Figyelmen kívül lehet hagyni, vagy berakni a kivételek közé a vírusirtóban. -
Kripke
tag
Sziasztok, nemrég én is csatlakoztam a klubba egy s23 ultrával. Ma rá vettem magam, hogy a még év elején linkelt BusinessGuy leírással meg csinálom a CSC cserét hogy legyen natív hívásrögzítőm.
A problémám az, hogy a linken található SAMFwTool letöltése után azonnal kiabál a windows hogy ez egy kártevő, és kezdjek vele valamit.. Másnál is volt ilyen figyelmeztetés, vagy azóta ki cserélték a link mögötti progit egy vírusosra? Ha ez utóbbi a helyzet, tudna valaki egy olyan verziót ami nem vírusos? -
Gardaai
senior tag
válasz
FuRiONight #10238 üzenetére
Volt itt valaki, akinek sikerült úgy, hogy már volt korábban.
Szerintem szimplán csak rákattintott és beadta neki.
[link] -
Taci
addikt
válasz
Igen, sajnos. Pontosabban tudod, de csak egy másik email címmel, amin még nem volt hasonló aktiválás.
-
arcitec
addikt
válasz
[link] Minden Samsung Galaxy tulajdonos, akinek korábban nem volt YouTube Premium, YouTube Music Premium, Google Play Music szolgáltatása (beleértve a próbaidőszakokat és a promóciókat is).
-
vg
addikt
válasz
FuRiONight #10236 üzenetére
Ha már volt valaha is előfizetésed, akkor sehogy.
-
FuRiONight
addikt
Hali!
Az ajándèk4 hónap youtube prémiumot hogyan tudom aktiválni?
-
Kleroo
veterán
-
golyós
addikt
válasz
arcitec #10231 üzenetére
Egyszerűen leesett az asztalról, nem is láttam, hogy hogyan érkezett.
Nilkin tok van rajta, de amilyen szerencsésen pont az íven nyomta meg valami, bármi lehetett volna rajta.
Oktogon Samu szervizben 120e a csere, felhívni nem lehet őket, mert érdekelne, hogy gyári gari marad, ha ők cserélik? IP védelem? -
arcitec
addikt
válasz
rhunseeker #10230 üzenetére
Láttak már olyan leejtett telefont, hogy az üveg fólia maradt egyben, de összetörte a kijelzőt... Szóval, ha leejted ott bármi megtörténhet. A fólia véleményem szerint a karcok ellen jó, az eséstől meg egy jó tokkal lehet védeni, de az sem 100%. Na meg a belső is érzékeny lehet az erőteljes ütésekre, egyszóval vigyázni kell rá. Ha meg olyan körülmények közt van használva, akkor oda egy törés biztos zárt tok kell - mert van olyan is - vagy egy tök olcsó telefon...
#10227golyós : Apropó leírnád, hogy sikerült a törés? Mit tettél rosszul? Vagy csak egyszerűen leesett a kijelző szélére? Mondjuk nem értem, mert [ez a tok] tökéletesen védi az oldalát is és puha, ha esne számít az is. -
rhunseeker
tag
válasz
Lajmund #10226 üzenetére
Vettem hasonlót még a Xiaomi Mi 10 Pro-ra, mert Xiaomi-ra nem gyárt a Pitaka, kb egy hónap után elkezdett fakulni, illetve el is tört egy helyen, közel sem volt a Pitakához minőségben.
Ez is hasonló minőség lehet, én inkább vennék egyszer jót, mint megvenni a szart aztán a jót.
Akkor már inkább a Tactical, az is olcsóbb picit mint a Pitaka, de hasonló minőség, legalábbis azt hiszem itt van pár embernek.
-
klaya86
senior tag
-
golyós
addikt
Sikeresen betört a kimelzőm széle.
Természetesen pont ahol a fólia vagy üveg ( tök mindegy mostmár )vége van és még az ívből van 1-2mm. Médiamarktos öngyógyuló valami szar 11ezerért.
Agyvérzés kerülget
130ezer biztos lesz
-
gretzky77
veterán
Sok év Android után, adok egy esélyt az iOS -nek, került hozzám egy 14 Pro Max, meglátjuk mi marad!
-
zitrone88
aktív tag
Sziasztok,
Lassan, ha megérkezik, én is boldog tulaja leszek ennek a czuccznak. A sima topikban van összefoglaló, itt nem láttam. Merítettem abból is, de itt, ha valakinek van ilyenhez kedve, pár tudnivalót, jóhatudomot, tippet, trükköt, gondot, bánatot summázva elfogadnék, nem biztos, hogy végigolvasom a fórumot
-
DeFence
tag
válasz
mgTerminator #10206 üzenetére
Nekem a hidrogéles fóliák beváltak. Széle sem szokott felválni, nyilván jó tokkal.
Az hogy most az ütéssel mi a helyzet, nem tudom. Egyszer ejtettem le utoljára az S10-et pofával, akkor csak fóliát kellett cserélni. Azóta nem történt ilyen incidens. -
tylerddd
veterán
Hali! Be lehetne-e állítani azt valahogyan, hogy az AoD megadott időintervallumban folyamatosan menjen, majd ezen kívül csak érintésre látszódjon? Természetesen úgy, hogy ne kelljen kapcsolgatnom a beállításoknál. Köszi!
-
macii97
senior tag
Sziasztok!
Szemezek a telefonnal, xiaomi 12 pro-ról váltanék.
Amúgy nagy bajom nincs, kicsit az üzemidő ami lehetne jobb, illetve szeretném kipróbálni a samsung féle rendszert.
Ebbe már belekóstoltam, gw3-at váltottam gw6-ra és nagyon elégedett voltam/vagyok. Így evidens hogy samsung irányba mozdulnék.Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami rákfenéje a telefonnak ami előjött az elmúlt hónapokban, vagy ami a tesztekben olvasható az meg is felel a valóságnak?
Melegedés, kamera, szoftver?
MIUI-n azért előfordulnak inkább idegesítő bugok amik javítására aztán sokat kell várni. Itt azért ez olajozottabban megy, ugye?
Üzemidő milyen?
Köszi! -
arcitec
addikt
válasz
gyuri81 #10201 üzenetére
Először is a kép alapján ez is íves, csak kisebb a szög, azon túl vastagabb a felső keret,
ami nekem nem tetszik. A képen egyébként is túlzón mutatja az S23 íveltségét, a valóságban nem olyan. Megfelelő tokkal miért lenne sérülékeny az S23 kijelzője? Meg úgy egyébként is, magát a kijelzőt is oda lehet verni. A szélét még egyikkel sem koccantottam. Nem tudom miféle fotó ez, majd 2024-ben fog látszani igazán. -
klaya86
senior tag
válasz
mgTerminator #10202 üzenetére
Nem lesz lapos. A képen sem sík. Inkább azt szemlélteti, hogy még kisebb lesz a hajlítási ív. S22-S23 váltásnál is csökkent. S24 esetében gondolom ez alapján tovább laposodik, de sík nem lesz teljesen.
-
ShadowLac
addikt
válasz
Elit3Zotya #10204 üzenetére
Azt írják csak majdnem egyenes .
-
vg
addikt
smartswitch pc-n előtöltötte a fw-t. Legalábbis most ugrott fel az ablak, hogy letöltötte.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Elit3Zotya #10204 üzenetére
Viszont a fóliázhatóság körülményes... Tudom tudom UV ragasztós bla bla, nekem nem szimpatikus.
-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest