Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
klaya86 #10895 üzenetére
Olvasva az írásodat,most ismét megpróbáltam regisztrálni az ujjlenyomatot.
sikerült annak ellenére,hogy korábban írtam arról,hogy azon a ponton nem tiszta a felülete alján az üvegfólián.
Így a kintről rendelt fémkeretes zárt S23 Ultra tokkal rendesen használtató így már a mobil.Az üvegfólia kényelmesen elfér a keret közt,nem akad fent fel. -
klaya86
senior tag
válasz
arcitec #10893 üzenetére
Szerintem poénból írta, gondolom. 😀 Mert valóban arra utal, hogy az ujjlenyomatot nem gyűjti.
Egyébként ujjlenyomat... Mikor megvettem a telefont ideiglenes megoldásként kapott egy sárkány centerben vásárolt üvegfóliát. Nem uv-s volt, hagyományos, viszont ívelt. Teljesen oké volt csak a tok felnyomta két oldalon. Az ujjlenyomat olvasó ahogy felraktam megszűnt létezni. Viszont másnap nem tudom mi történt, de tudtam újra regisztrálni ujjlenyomatot és kb hibátlanul működött.
-
poli27
veterán
válasz
poli27 #10539 üzenetére
Nah hétfőn kapom vissza a telót, amit a Telekom biztosításra cseréltek... mert szerintük a kijelzőtörést nem volt gazdaságos javítani... Viszont megreklamáltam a biztósítónál hogy a 15munkanapos vállalásból 21 lett ha hétfőn megkapom... korrektül elengedték az önrész felét a telefonos reklamációra, és 42k helyett csak 21k kell majd fizetnem
-
válasz
Szellem. #10871 üzenetére
Remélem beáll majd az akksi.
Tok: Spigen Liquid Crystal
Fólia: Samsung S22U fóliájaA tok nem végleges, csak ezt vettem hozzá hirtelen nyáron...még jó előre, mivel tudtam, hogy 1x úgyis veszek egy S23U-t.
A fólia maradni fog reményeim szerint, mert az S22U-n hibátlan szó szerint. -
belashx
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hog, Samsung webshopból mennyi idő a kiszállítás?
Szállítás folyamatban a státusz, de 11.02-re írja a várható érkezést. Ez valid, vagy lehetséges, hogy korábban megkapom? -
arcitec
addikt
Apropó, mint tudjuk a kamera nagyon király, ellenben az, hogy nem középen van az nekem még mindig kissé kényelmetlen, mert bele érhet az újj. Szokni kell az új fogást. Ki, hogy van ezzel a kérdéssel. Már akinek előtte olyan készüléke volt, hogy hátul középen volt a kamera.
Amúgy meg most a napokban néztem, 13T-t az valami borzasztó ahogy hátul a duci kamera dudor elhelyezkedik. Ahhoz képest az S23U egy super cucc, főleg úgy , hogy a hátlapi tok tökéletesen takarja és nem is túl vastag úgy sem. -
válasz
r6man123 #10782 üzenetére
Én Huawei párti voltam, gugli hiánya miatt váltottam, volt S21 Ultra, aztán 23 Ultra, és kijött a Honor Magic 5 Pro erre váltottam a 23 Ultrát két hónap után mert jobban bejön mint a Samsung. Amúgy meg nagyon jó az S23 Ultra föleg hogy Snapdragon proci van benne, de akkor is maradok a fent elítettnél.
-
Rob Rob
tag
Help!
Samsung böngésző valamiért egy teljesen átlagos oldal almenüjét ahol belépési adatokat kell megadni ,nem hajlandó megnyitni arra hivatkozva,hogy nem biztonságos .
Ugyanezt bármi mással (opera,firefox,Chrome stb) simán lehet nyitni,ott biztonságos . Mi lehet a különbség ?. Pár hete még müködött itt is,annyira ,hogy gyorselérés van hozzárendelve. -
-
-Maci-
addikt
válasz
zitrone88 #10841 üzenetére
Korábban írtam, hogy én kb az összes üveget kipróbáltam. Hofi, Whitestone stb...
Mindegyikkel szar volt az ujjlenyomat olvasó. Volt, amit 1-2 nap után rühelltem meg, depl a Whitestone nem volt fent 1 órát...
Annyira bepipultam, hogy letéptem őket és mgterminator fórumtársa hallgatva vettem egy Smart Devil fóliát. Azonban nem volt még kedvem feltenni, ott allódik a táskámban.
Jelenleg semmi védelem nincs a telón, pedig korábban nagy piperkőc voltam a témában. Az S23U-hoz egy héttel a teló érkezése előtt már itt volt a fólia és első dolgom voltfeltenni.
most meg nincs semmi.
Tok ügyben is megfordult velem a világ. Vettem egy Spigen bumszlit, mert az jól véd. Aztán túl bumszlinak véltem és vettem egy Ringke Slim fit-et. Az meg elkezdett repedniSzóval ment az is a levesbe.
Most mindöszze egy ilyen van rajta
Jó, én öv táskában hordom...Ja és még az UV üveghez: No perc alatt le lehet pattintani nyom nélkül. Meg fogsz lepődni milyen könnyel ledobja magát, ha felpöckölöd a sarkát.
-
Mike81
senior tag
válasz
gyuri81 #10821 üzenetére
Én mostanaban azért költöztem parszor
De a Smartswitch tényleg baromi jó lett. Mondjuk ha emlékeim nem csalnak akkor S8 Plusról mikor átköltöztem egy One Plus 8T-re ott sem volt semmi gubanc és utána mikor tovább álltam egy S21P-re akkor is szepen végezte a dolgát.
En is Spigent vettem de az eleg hamar tönkre ment. Ezért végül mérgemben vettem egy Tacticalt és ezzel talán nem lesz egyhamar gond reményeim szerint -
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Ha a telefon névjegybe beírom a születési dátumot, és a naptárba kipipálom a névjegy születésnapját link akkor a naptárban miért nem jelenik meg az illető szülinapja?
Szép napot -
FingR86
őstag
akksi téma: akinek van fent revolut alkalmazás az elég szépen tudja meriteni, gyakran ebresztgeti is a telot a battery guru wakelocks stat szerint szoval en leraktam melyalvasba. Na meg a nova launcher is szepen fogyaszt.
-
golyós
addikt
válasz
gyuri81 #10865 üzenetére
Nekem sosem volt ennél jobb
Reggel 7től 17h-ig mobilnet, utána otthon wifi takarékos módban.
6 óra mindig a SOT. Néha sikerül hétvégén csak wifin a 7 óra, igaz akkor 48 óra a töltés óta, Péntek este veszem le a töltőről, vasárnap estére merül 10% alá.
Face-en többen fotozták a 9 órás SOT-okat, nem tudom, hogy, gyakorlatilag lerakva az asztalra is úgy merül mintha használnám.
Havonta csinálok gyorsítótár törlést, már az aksi tanulást is újraindítottam 2x, de nem tud nekem többet. -
tylerddd
veterán
válasz
gippazoid #10851 üzenetére
A jetit is látni vélték néhányan ...
Bocsi, de ezek a sztorik még urban legend-nek is rosszak! "Volt állítólag egy vezető aki ..." Az ilyen infókat honnan szedik az emberek?! Nem ellened szól, félre ne értsd és nem is tenném le a voksom egyik gyártó mellett sem. Se a Samsunggal, se az LG-vel nem volt még garanciális ügyintézésem, remélem nem is lesz!
-
Leonardo91
őstag
válasz
arcitec #10849 üzenetére
Visszamentem és nem adnak másikat .
Azóta jött a válasz hogy:
"Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot!Amit beküldött, nyugta formátumú, ezért utasítottuk el, de mivel szerepel rajta minden adat, amire szükségünk van az igénylés elfogadásához, ezért felülbíráltuk, és valóban jóváhagyható. Hamarosan kapni fog egy e-mailt az igénylés elfogadásáról!
Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!
-
mgTerminator
veterán
válasz
Mielőtt leszeded, próbáld ki az én módszeremet, nekem bevált:
Moss kezet szappannal, majd a kijelző is legyen szuper tiszta.
Töröld le a felvett ujjlenyomatokat és hozz létre újat de úgy, hogy minden egyes kijelző érintés után húzd le az ujjad a pólóban/nadrágban és a kijelzőt is töröld meg utána. Ezt minden egyes alkalommal ismételd meg amíg kész nem lesz az új ujjlenyomat. Utána teszteld, pár zárással és oldással, ha így sem fog működni, akkor dobhatod a kukába a fóliát. -
AtHoS
nagyúr
Na most már tényleg jön a oneui6 stabil, mert guardian appok lefrissültek oneui6 kompatibilitási megjegyzéssel
-
DeFence
tag
Nekünk LG tv volt, aztán tavaly vettünk direkt egy Samsungot.
Minden nagyon rendben volt vele de végül második nap vissza vittük mert a jobb oldali hangszóró már recsegett.
Nem volt ugyanaz a típus cserére sőt más Samsung sem ebben a méretben. Így LG lett ráfizetéssel.
Hát a képernyőn azonnal észre vettem hogy a Samsung szerintem szebb volt, viszont hangzásban az LG a jobb. Szóval így lett majdnem Samsung tévének -
-
gippazoid
senior tag
válasz
Lajmund #10819 üzenetére
Már nagyon régóta van mélyrepülésben a customer care a samsungnál. Volt állítólag egy vezető aki rendesen tudta menedzselni, sőt, felépíteni a semmiből. Utána jött valami senkiházi, aztán elindult a béka segge alá a színvonal, és most már lehet, hogy sokkal lentebb is van.
TV ügyben hallottam, hogy a TV üzemben nem létezik a selejt fogalma. Minden becsomagolásra kerül és megy a boltokba. Ennyit a quality check-ről.
A TV-s fórumokon meg évekkel ezelőtt is azt olvastam, hogy van aki 1-2-3 TV-t megrendel, mire kap egy olyat, aminek nincs valami problémája.Nem tudom, igazak-e ezek a dolgok, de nem túl bizalomgerjesztő.
-
arcitec
addikt
válasz
Leonardo91 #10848 üzenetére
Max visszamész és tudnak A4-es papíros számlát is gyártani ...(Nekem fel is ajánlották anno).
-
zoltan77
aktív tag
válasz
Az előző telefonomon volt uv-s fólia de levettem én is, könnyen lejött egyben az egész. Azon nekem is nehezen érzékelt az ujjlenyomat olvasó. Ezen a cserélt telefonon csináltam úgy, youtube videókon láttam hogy egy kicsit a uv lötty köttetése előtt megnyomtam a fóliát az ujjlenyomat olvasó környékén, én egy radírt raktam rá azt nyomtam rajta, és úgy uv lámpáztam. De mindenképp ragasztani kell a gomboknál mert kicsi ki fog jönni az üveg alól az uv gél. Na így nekem tűrhető az ujjlenyomat olvasó.
-
bigdigit
addikt
válasz
Lajmund #10819 üzenetére
oled topikba mindig 5 ember fröcsög ha bár ki csak említi a samsungot. Érdekes itt pl még nem sűrűn olvastam ilyet. Ott inkább találsz samsung hate embereket. Párszor fel is merül ott qrvára unalmas már ezért nem is ott verte ki nálam már ismét a biztosítékot. Savanyú náluk a szőlő. De mondjuk mindent lehúznak ami nem LG. Részemről off.
-
pg1966
senior tag
válasz
Leonardo91 #10799 üzenetére
Most jött egy SMS, hogy a GLS kézbesíti a Samsung promóció keretében igényelt ráadás terméket (SmartTag2-t).
-
zitrone88
aktív tag
válasz
zoltan77 #10778 üzenetére
Hát nekem totál hazavágta az olvasót ez az uv-s Hofi üveg... Jól rá kell nyomnom, és még úgy sem biztos a siker...
Nagyon szomorú vagyok, nem bírom elviselni ezeket a szarokat komolyan.... Az a baj, az első karcba belehalnék lelkileg, ha nem használnék ilyet, de egyszerűen gyűlölöm az összeset... Mennyibe kerül egy új kijelző ebbe?
Az is érdekelne, hogy szedem le ezt az uv-s vackot a legjobban, mert nem fogom sokáig bírni -
bcl
senior tag
válasz
-Maci- #10836 üzenetére
Melyik böngésző?
Firefox ezt simán tudja, évek óta használom. Egy Firefox account kell hozzá, az összes böngészőben be kell jelentkezni, amik közöt szinkronizálni szeretnél (nyilván) Még a bővítményeket is szinkronizálja. Szó szerint mindent.
Edge is tud ilyet, azt kevesebbet használom, de MS fiókkal egész' jó az is.
A Samu böngészőjét nem ismerem ilyen szempontból, de gondolom, van arra is valami megoldás. -
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Egyszer már bele kezdtem ebbe a témába, de félbe hagytam.
A telefonon és a tableten (S8U) is van egy rakás oldal megnyitva a böngészőben "majd később elolvasom" jeligére.
A kérdés:
Hogyan lehetne szinkronizáln a kettőt?
-Egy hogy hogyan tudom most "egy gombnyomásra" összefésülni őket?
-Hol tudom beállítani, hogy a 2 böngésző folyamatosan szinkronizálva legyen? -
lala666
őstag
válasz
pcsabat #10826 üzenetére
Biztos előfordul pár telón ilyesmi gond.
Ezek érdekes történések, laptopon használok egy eddig bevált progit egy ideje azt vettem észre hangos a gép és fogyasztása is megnőtt letöröltem azt a progit tökéletes. Valamit elszúrtak benne. Van ilyen egy program is megváltoztatja az egész gép működését. -
-
pcsabat
őstag
Üdv! Csak nálam okozott az októberi biztonsági update bő 25%-os üzemidőcsökkenést vagy ez globálisan előforduló probléma? Két hónapos készülék, bekapcsolt akkumulátor kímélő funkcióval, nem agyon nyüsztölve (fotózok vele, semmi játék), teljesen gyári a szoftver, semmi buhera (telekomos). Korábban simán megvolt a 8-9 óra kijelző idő most meg örülök a 6-nak. Nevetséges. Egyik napról a másikra a frissítést követően. Ilyen fordult elő másnak? Az egyetlen hatalmas előnyét veszítette el így.
-
válasz
Mike81 #10804 üzenetére
Köszönöm szépen!
Át is költöztem, nem tudtam vele várni semmit!
Dobtam rá egy S22U fóliát, meg egy skint hátultra, Spigen tokom meg már korábban beszereztem.
Iszonyatosan sokat fejlődött a Smartswitch az utóbbi években.
Nem vagyok egy sűrűn telefon cserélgetős, azt tudni kell rólam. S22U előtt egy Note 8-am volt és ott azért elég melós volt a költözés.
S22U-> S23U meglepően felhasználó barát a költözés terén. Kb tényleg minimális beállítás kellett utána már csak.Egyelőre ismerkedem a telefonnal. A rendszersebesség tényleg ég és föld.
Az üzemidőről nem tudok még nyilatkozni, még korai lenne bármit levonnom. ( természetesen olvastam a pozitív hozzászólásaitokat e téren) -
Lajmund
őstag
válasz
bigdigit #10815 üzenetére
23 ultrám van mióta kijött... Az első hozzászolás óta olvasom a topikot. Eddig az ora topikjába írtam mivel más se kapott szijjat és azokkal megbeszéltük és az oled topikba még ahol amikor szoba jött a samsung garancia én is leirtam a magamét jogosan és nem voltam egyedül kapásbol még rajram kívül 5 ember panaszkodott rájuk. Olvasd vissza ha ilyen okos vagy. Ide meg szintén egy elégedetlen ügyfélhez csatoltam az én sztorimat hogy milyen a samsung ügyfélszolgálat. És ez globális szinten ilyen szóval jó sok ember fröcsög meg büfög ezen...Szóval inkább ne okoskodj ha nem vagy képbe. Ja és amúgy hova irjam ha nem oda ahol samsung ügyintézésről van szó? Mert velük hiába beszélek telefonon vagy emailbe semmi elorelépés nincs. Akkor legalább hagy irjam ki magamból ha szoba jön hogy mekkora hulladékok. Ha már szíjat nem kapok..
-
-Maci-
addikt
válasz
JockeyEwing #10809 üzenetére
Érdekes, nekem https-sel is fel dobja. Mi lehet a gond?
-
leslien
nagyúr
utolsó betával még jobb lett az üzemidő...
-
Lajmund
őstag
válasz
Ateszpapa #10810 üzenetére
Nem így irtam nekik meg telefonba se így beszéltem hanem normálisan. Ide írom így 3 hónap után... Ez a samsung és nem vagyok vele egyedül. Mindenhol ezt olvasni hogy csapni valo az ügyfélkezelésük. Legyen az fold gari ügyintézés mindent a felhasználora terelenek. Ugyanez tévéknél. Szarházi banda.
-
kengyel
nagyúr
válasz
JockeyEwing #10806 üzenetére
Ezeket én is olvasom, de nekem nem dobálja. Egyszer elfogadtam, azóta nem kiabál.
-
szabeska
addikt
válasz
JockeyEwing #10806 üzenetére
Még egy ok, hogy ne olvasd...
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
A gyári Samsung böngészöben az index.hu minden megnyitás után feldobja a sütielfogadós kérdést. A telex.hu vagy a hvg.hu vagy akármi más pedig nem. Próbáltam chrome-ban, ott az index.hu is jó. Már tóröltem a Samsung böngésző sütiket, próbáltam az alkalmazás adatoknál a gyorsítótárat, de ug,anott vagyok. Nem találkoztatok ilyennel?
Amúgy is idegesítő ez a sütielfogadóa eus marhaság, de így meg h minden megnyitásnál dobja, agyrém.... -
Lajmund
őstag
Az van hogy a samsungnak egy hulladék szar a rendszere meg az ügyfélkezelése. 3 honapja nem küldik az ajándék szíjat ami az orámhoz járt volna. Több mint egy ora telefononálásom van benne meg kb már 10 terelő emailt kaptam hogy majd most a héten jön. Kb ötször irták azt hogy továbbitva van a kollégáknak elindult a folyamat a harmadik után már csak röhögtem rajta. Most a héten is kaptam e-mailt hogy most jönni fog a héten.. Semmit nem kaptam még a kézbesítöktöl csütörtök estig. Szóval a következő telefonom iphone lesz meg apple watch óra. Soha többé samsung. Hulladék szarházi banda. És a garis ügyintézésúkröl nem is beszélve ami globálisan katasztrófa. Jók lennének csak éppen hitvány szennyek inkább. Csak ez van!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Milyen NAS-t vegyek?
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest