- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arcitec
addikt
Olyan akku figyelő app létezik, ami egy beállított merültségi szinten jelez?
-
FingR86
őstag
válasz
kengyel #11393 üzenetére
Battery Guru mindenképp.
-
kengyel
nagyúr
A gyári akkustat helyett, tudtok egy jobb appot ajánlani ? Rendesen nem tudom, mennyi volt a Sot- időm. De kár volt ezt lecserélni.
-
Mike81
senior tag
válasz
mgTerminator #11390 üzenetére
-
dnelb
veterán
válasz
mgTerminator #11390 üzenetére
arra ott van a rejtett album
-
-
Caineevo
tag
válasz
mgTerminator #11387 üzenetére
Tudom, hiszen ez oda van írva, mit változtat ez azon, hogy eltűnt a kikapcsolás lehetősége? Még 1 idegesítő "fejlesztés", ami nem segíti a testreszabhatóságot sem.
-
Caineevo
tag
válasz
mgTerminator #11385 üzenetére
Mert az elmúlt sok évben nem volt ilyenem, és egyszerűen feleslegesnek érzem, ráadásul még meg is kérdezi hogy tényleg a kukába teszem-e holott nem is törli, sok ez a tripla biztonság nekem.
-
Caineevo
tag
Galériában a Kuka kikapcsolása opció csak nekem veszett el? Google se segít megtalálni.
-
válasz
Zsoltg4s #11367 üzenetére
Nagyon nem mindegy hogy mennyit van használva a mobilnet es a wifi... Így megértem az ilyen magas képernyő időket!
1. Nagyon sok mobilnet, autózás, gyenge térerő(ezt a képet már beraktam pár napja): link
2. 100% wifi , gyenge térerő: link
3. 2 napos üzemidő 60% mobilnet , mindenhol gyenge térerő: linkSzóval van szórás rendesen!
De a lényeg hogy ennyitől az S22U már rég kifeküdt volna! -
Sumptuous
senior tag
Ilyen vacak térerővel, nem végig wifin nekem ezt hozza az A14. Stat , Tracker. Volt FR, és minden appot egyenként raktam fel.. szerintem megérte, egy darabig úgysem lesz A15
(Még 40 percet rá kell dobni, éjfél óta még nem raktam le.. most 5%-on van. Szerintem 7:50 körül van a sot, de ez nem verseny.. Használni kell, ha tetszik. Ha nem, lehet venni rosszabbat..
)
Szerintem nem lett gyengébb akkuidőben az új oneUI. Nem értem, ezt az akkumulátorstatisztikát minek kellett megváltoztatni. Ez a legtöbbet bambult dolog a beállításokban, és tökéletes volt eddig. Jövőre kiveszik a kamera alkalmazásból a videófelvételt?
-
Janez0085
tag
válasz
L_ajos #11369 üzenetére
Szerintem a Tactical strapabíróbb mint a Pitaka. A Pitaka az extrém vékony , bár azt hiszem abból is van vastagabb féle. Mindenesetre még i12 pro-n használtam pitakát és egy leejtésnél eltört a tok. A telefon ugyan nem ami jó de a tok igen és nem valami olcsó. Ezzel szemben a Tactical+hydrogel fólia komboval már kétszer is esett és semmi.
A másik ami jó szerintem bár az a picit bumszlibb kategória de ilyen elviselhető módon bumszlibb , az a Gear4-tól a Crystal Palace nevezetű átlátszó tok. Hugomnak vettem iPhone -hoz és hihetetlen jó minőségű már fogásra is és nem annyira zavaró , hogy picit vastagabb illetve nem szineződik el + véd is rendesen.Amint rá rakta a telefonjára és megnézegettem azonnal rendeltem én is, eléggé meggyőzött a minőség meg a kialakítás.
A Spigen szerintem overrated.Szimpla jobb minőségű kínai tok brutál marketinggel . (Persze ez csak az én véleményem )
-
Zsoltg4s
tag
válasz
tylerddd #11370 üzenetére
Nem töltöttem rá, az látszana.
Én még megjelenésekor vettem, azóta ilyen.
Persze ez itthon, végig szinte full térerőn. Autóban, váltogatva a tornyok között, nekem is kicsit jobban merül, főleg, ha navi is megy mobinettel.
A 14-től viszont tartok, hogy nem marad így...
Még nem is raktam fel. -
tylerddd
veterán
válasz
Zsoltg4s #11367 üzenetére
Ez durva! Nem töltöttél rá menet közben?!
Egyébként érdekes ez, hogy amikor július végén megvettem, olyan brutál volt az akku, hogy alig hittem el. Pedig ugye akkor újdonság hatása, lakja be az ember, nyúztam. Ahogy jött rá az első update, egyből megkurtította. Új appokat is alig teszek fel, a szokásos dolgaim mentek egyből rá, majd havi 1-2 új app, amik lehet nem is maradnak, hogy valami új cumó szlopálná le.
Tegnap pl. 7:20 lett a sot, de 13%-ig ment le az akku, ami nagyon ritka. 20%+ esetén töltöm általában. Az AccuBattery is 4989-nek mutatja a számított kapacitást. Nem figyelgetem én ezt feleslegesen, csak az elején rácsodálkoztam a komoly akkuidőre, most meg arra, hogy visszaesett.
-
L_ajos
őstag
4 év S20+ után ma beruháztam egy 23U-ra ( kedden érkezik). Ha nem baj és nem olvasok nagyon vissza, milyen jóminőségű tokot érdemes hozzá venni? Nem szeretnék "körbecsomagolós" tokot, csak a hátlap/kamerasziget a potenciálisan védendő rész. Bár még az üveget sem tudom milyen legyen.
-
Lajmund
őstag
válasz
DeFence #11357 üzenetére
Tactical tokom van nem pitaka.
klaya86 Szerintem a tactical jobb mivel 0.8 mm és a szélein jobban felér ezáltal merevebb mint a pitaka ezáltal jobban is véd esésnél és esztétikusabb is. Semmivel se véd kevésbé mint egy nagy bumpszli tok sik terepen. Egyenetlen talajon mindkettö elvérzik szoval tökmindegy. Elözö telomon a ringke fusion x tok volt nagy batár szar ami persze tetszett meg azt hittem mekkora védelem addig amig le nem ejtettem a fürdöben és a kijelzö felöl fent balra ért földet és ott szépen lejött a tok és a kijelzö széle odaverödött a burkolo laphoz. Szerencsére azon is volt védö üveg és csak az repedt be nem a kilejzö. A tactical annyira eláll hogy sík talajon az ér le elsönek és ez tuti nem pattan le. Ejtettem le durva betonra itt a példe ez lett belöle.
Ez meg hogy mennyire ér túl a kijelzön. Még azt is nézd hogy ezen rajta van a W.D. üveg.
Amugy már sokszor leirtam itt a forumba ha rendes kijelzö védelmet akartok üveget kell feltenni semmilyen tok nem fogja megvédeni egyenetlen talajon csak az üveg. Elözö telomon 3 repedt 4 év alatt mindenféle nagy tok mellett.
Ez meg mindenkinek aki fél hogy a foli vagy üveg nem fér el.
-
Rob Rob
tag
válasz
klaya86 #11360 üzenetére
Szerintem semmit de úgy gondolom ,ha a bunker tokokat nem vesszük ide akkor átlagos védelmet biztosit,kb mint bármilyen más tok csak ez jól néz ki ,nem lesz vele nagyobb az amugy is nagy telefon. Na meg annyira méretpontos, feszesen van rajta ,hogy eseéskor is fentmarad, nem ugrik le.
Nagyobb esésnél a szerencse ami jól jöhet ,más nem nagyon -
klaya86
senior tag
Ez a pitaka és tactical tok oldalt mennyire véd? Nekem elég védtelennek tűnnek ott a kijelzők. Pedig egy tacticalt én is bevállalnék, de nekem a kijelző védelme nem tűnik acélosnak.
-
TODI1111
veterán
Ez a HomeUp modul még mindig nem tökéletes. Beállítottam, hogy folyamatosan körbe lapozható legyen a főképernyő de egy idő után mindig elfelejti. Ha kikapcsolom majd újra be akkor egy ideig megint jó.
-
Mike81
senior tag
válasz
Szellem. #11346 üzenetére
+1 a Tacticalra. 8 vagy 9 000 vettem egy Spigen tokot ami kb 2 hónap alatt tönkre ment megrepedt pedig le sem esett. Ezért vettem végül a Tacticált ezzel remélhetőleg nem lesz ilyen gondom. De ha tudom hogy ilyen a Spigen akkor elsőnek is már Tactivmcalt vettem volna
-
DeFence
tag
válasz
Lajmund #11348 üzenetére
Látom többen vettétek a Pitakát, nekem sosem volt még de akkor lehet ki kéne próbálni. Nagyon ritkán ejtem le a telót az is általában autón belül.
Eddig a Spigen Liquid Air volt a régi telón is és erre is vettem egyet, na meg a Ringke Fusion Matte, abban viszont csalódtam, le kopott a matt réteg a hátuljáról és csúszós is, a Spigenhez képest.
Venni akarok majd még egy tokot, eddig a Ringke Onyx volt tervben, de lehet kéne kicsit többet kiadni rá és akkor ki próbálni a Pitakát. -
nagyj74
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Használ valaki a telefonhoz Galaxy Buds live -t, esetleg még Galaxy watch-is?
Másnál is szakadozik a Live? -
tylerddd
veterán
Üdv! A készüléket DeX-szel tévére kötve szeretnék játszani PS4 kontrollerrel. DeX megy, kontroller csatlakoztatva a telóhoz, de nem az elindított játékot vezérli, hanem magát a készüléket, tehát pl. lépegethetek vele az ikonokon. Kell ehhez a telefonra valamit telepíteni? Köszönöm!
-
S e t h
nagyúr
válasz
mgTerminator #11350 üzenetére
Iphoneban működik is, de itt nem jövök rá, hogy hol a francban vannak a matricák és miképpen lehet őket csatolmányként beilleszteni üzenetküldő alkalmazásokba.
Én próbaképpen elmentettem pár matricát és kicsit meglepődtem, amikor a samsung gyári képszerkesztőjébe a matricák kiválasztásakor bár ott voltak, de nem matricaként, hanem sima képkivágatként.
-
mgTerminator
veterán
-
Rob Rob
tag
válasz
21u-ra vettem egy Lattercase Aramidot mert nem találtam Pitakát.
A sarkoknál,hogy jobban védjen kicsit jobban kállt ezért akadt sokmindenbe pl zsebből kifelé és pár honap után már kopott a sarkoknál,hátul . Aztán használtan találtam rá egy szinte új Pitakát ami megvolt végig .
23u-ra ezért előbb volt meg a Pitaka mint a telefon.
Régóta úgy vagyok ezzel ,hogy inkább egy Pitaka (mert nem változik a telefon mérete ,jó a fogása tetszik,jó minőségű szóval mincs vele gond) mint, hogy veszegessek mindenféle tokot amiket ugyis hamar megúnok,összességében még több pénzt elszórok a sok szarra mint egy rendes tokra.
Néha telefonváltás után elkerül vagy 5-10 tok ami megy a kukába de s10+,s21u utan már csak egy Pitaka maradt de az sem mert odaadtam a telefonnal ajandékba.
Az s21 Pitakája 1,5 év után, minimális kopással a sarkokban, szinte új volt és még mindig hozzáadott értékkel bírt a telefonon.
Egyre többen készítenek Aramid tokot,másolják az Eredeti Pitakát.
Az eredeti biztos jó . -
Lajmund
őstag
válasz
Nekem is ez van fent. Imádom. Ahogy előttem is irták olyan mintha nem lenne semmi a telon és nagyon jól is néz ki élőben. Olyan a a tapintása mintha félfamentes papír lenne és úgy is viselkedik. Ha nedves a kezed pl fürdés után jobban tapad de alapból is szerintem. Tényleg nem kopik csak ha leejted. Nekem már esett ki furdonadrágbol amikor leültem érdes betonra és az egyik sarkán ez látszik de kb ennyi. Néha nézegettem a tokokat de nincs olyan amire lecserélném. Ha élőben másik mellé teszed egyértelműen ez a győztes. Annyit véd mint bármilyen bumpszli tok persze általános magasságbol ha lépcsőn küldenéd le akkor már lehet lenne előnye egy nagyobb bumfordi otromba toknak. Nekem fent van még egy whitestone üveg meg hátul spigen lencsevédő. Így nem aggódok hogy baja lenne. Ha tetszik vedd meg bátran tetszeni fog.
-
Van akinek Tactical MagForce tokja van az S23U-hoz?
Ha igen mik a tapasztalatok vele? Pozitívumok, negatívumok? -
S e t h
nagyúr
válasz
mgTerminator #11339 üzenetére
Én már ott elvesztettem a fonalat, hogy mi a különbség a matrica és a kép között.
-
Diák66
őstag
válasz
Janez0085 #11337 üzenetére
Az a szép, hogy tiszta az idő. (Szóval árva felhő sincs az égen) Aztán elvileg csúcs kamerás mobil. Írtam, manuálisan is fogok vele fotózni aztán kiderül. Csak ha már ilyen csodás fotókkal reklámozzák és agyon dicsérik.... Tudhatná automatikusan is. De ezeken a képeken olyan dolgok látszanak, ami azért gáz. Nem elég, hogy az ISO értéket maxra nyomja fel, még egy csomó érthetetlen és oda nem illő képjavítás is van a fotókon.
-
Janez0085
tag
válasz
Diák66 #11336 üzenetére
Asztrofotozni szerintem sem borús időben sem automata módban nem erdemes illetve az sem mindegy mennyire fényszennyezett a környezet.Ha nem vagy annyira járatos a témában a youtube -on rengeteg videó van komplett beállítással együtt aztán úgy is ráérzel a fényekre meg a záridőre meg az utómunkára.
-
fauv
őstag
Üdv!
Urak, az asszony telefonján a telegram alkalmazás nem jelez, ha írnak a gyerekek. Minden más jól működik, csak a telegram nem. Mindent bekapcsoltam amit csak lehetett. Van esetleg ennél valami spec beállítás ?Előre is köszönöm.
-
-
-
válasz
-Maci- #11307 üzenetére
Lezárt kijelzővel csak felvillan, majd a kamera körüli fényjelzés eltűnik. Ez lenne a lényeg számomra, hogy ne kelljen felemelni a telót megnézni, hogy jött-e üzenet.
Ha kézben tartom, akkor működik rendesen, de ott feleslegesen. 😁
A lezárt kijelzővel nem tud mit kezdeni, már azt is engedélyeztem, hogy otthon ne zárja le biztonsági okból, de így sem akarja a sötét kijelző kamera körüli részt villogtatni.
Remélem, hogy az alkalmazás frissítés megoldja a problémámat. -
Lajmund
őstag
[link] Valaki valami vélemény? Mobilarénás kuponnal 16 ezer ft. Csomagpontra és házhoz is ingyenes a szállitás. Gondolkodok rajta. Esetleg ennyiért van jobb? Kényelmsebb lenne a telohoz meg az orához mint a kábel.
-
S e t h
nagyúr
válasz
belashx #11297 üzenetére
Ez így azért nem akkora újdonság, főleg a korlátozott használhatósága miatt.
Más.
Kezdem átérezni a pixelesek nyomorúságát. Itt van az új rendszer és raknám vissza az appokat amiket használok és hát nem mindegyik kompatibilis az új rendszerrel.
szerk: már nem is lesz frissítve....
-
belashx
senior tag
válasz
AeSDé Team #11310 üzenetére
Értem. Nem próbálgattam, de jó tudni. Eddigi 13 évem alatt nem kényszerültem ADB-s dolgokra, részemről nem gond ez. Néhányaknak kellemetlen lesz akkor, de max kikapcsolják. (vagy be se kapcsolják)
-
DefJamHUN
aktív tag
Vettem egy ilyet, ajánlom! Nincs az ujjlenyomatnál pukli és kamera kivágás se!
https://www.amazon.com/Gatatol-Protector-Support-Fingerprint-Tempered/dp/B0BNH7NK9J
-
-Maci-
addikt
Érdekes. Nálam működik rendesen.
Gondolom próbáltad le szedni, WC, majd vissza...Kiváltani mással?
Hát nem tudom már. Én szoktam próbálkozni a Led Blinker Po -val. Az is elég jó.
Valamiért, márnem tudom miért, mégis az AOD Notify van fent.. -
belashx
senior tag
válasz
AeSDé Team #11303 üzenetére
Külön tudod kapcsolni az Auto Blockeren belül az USB kábelen keresztüli vezérlés tiltását. Úgy sem jó?
-
Sziasztok!
Pár napja frissítettem én is a telót 14-re.
Szerencsére nálam minden rendben volt, ill. van.
Egy egy alkalmazás hasalt el, az értesítés figyelmeztető.
MEGJEGYZÉSEK
"Az alkalmazás nem kompatibilis a Samsung uj
Android 14 frissítésével. Dolgozik a megoldáson."Van valakinek ötlete, hogy mivel lehetne helyettesíteni? 🤔
-
AeSDé Team
őstag
Kipróbáltam az "Auto Blocker"-t, teljesen letiltja az ADB-t még olyan eszközökre is amiket korábban külön engedélyeztem. Vissza sem tudom kapcsolni az ADB-t, ez az opció mindenféle indoklás nélkül ki van szürkítve a fejlesztői beállítások menüben. Szóval nálam ez a feature felejtős.
Ha fejlesztőként most találkoznék először Samsunggal, és az Auto Blocker gyárilag be lenne kapcsolva, rákényszerítve engem hogy Google találatok alapján találjam ki, hogy mégis miért nem tudom aktiválni az ADB-t, akkor jó ideges lennék
Szerintem azért sincs alapból bekapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged