Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
ILO-ra is megjött a frissítés.
-
mgTerminator
veterán
-
jeni
félisten
válasz
Gabb0225@ #11793 üzenetére
A Vodafone ha letilt akkor alapból nincs térerő,mert nincs hálózat sem!
Én már találkoztam letiltott Voda általi telefonnal,nálam 2 x volt ilyen.
Mindkettőnél volt szerencsém pozitívan kijönni abból.
Azóta nem veszek előfizus telót még nagyon kedvező jó áron sem a piacon.
Surfym@n
Milyen csere telót adnak? Azt milyen forrásból szerezték be? Ha pedig készlethiány van nekik tutira veszem ,hogy azt se a Samsung magyarországi képviselettől szerzik be, ha igen akkor azt igazolják le neked. -
jeni
félisten
válasz
Surfym@n #11788 üzenetére
Én már nem problémáznék ezen,holnap mennék a B-tel-.hez a csere telóért. ezt a videó-kép lementést szerintem el kell engedned.
Ha pedig vannak képek,videók a felhőben azt más telóval is is be lehet hozni és letölteni.
Csúcs telóknál már kevés van ami még használ microSD kártyát.
Honor Magic 5 Pro abban van ilyen és csúcsmobil."Akkor viszont anyagi kártérítési igény is fel fog merülni (még jó hogy van ügyvéd a családban)"
Ha ezzel állsz eléjük akkor nem vegyél többet tőlük és biztosan eltart majd jó hosszú ideig a jóvátétel. A cserekészüléked sem lesz meg 1 órán belül. -
Gabb0225@
kezdő
válasz
Surfym@n #11792 üzenetére
-Ez szerintem is le van tiltva. A Vodafone is így tiltja le a Samsungokat. Azért van térerő a telefonon, mert nem a hálózatról van letiltva. (Ezért is jött meg az üzenet és ezért is tudod keresni őket, és telefonálni bluetoothon)
-A készüléked az Amazontól származik és hitelre lett vásárolva. Ez nincs fizetve, lehet, hogy az első egy-két hónap még be lett fizetve, utána ment a felszólítás, arra sem lett válasz és 30napon belül tiltották.
-Az IMEI chek az előfizetéses telefonokat figyeli. Ez hiteles, vagy az Amazon bázisa nincs benne ezekben. Tiltani, egyik pillanatról a másikra szoktak. Régebben délelőttönként volt a jellemző 8-10 óra között. Mostmár vasárnap délután is akár....
-A készülékedet, kereskedők összevásárolták és a magyar üzlet tőlük vette meg. Ezért ajánlotta fel, hogy cseréli az üzlet, ahol vetted. (Ez a szürke import)
-Az Amazont nem érdekli, hogy Te hol használod a terméket. Ha ez jelenik meg a telefonod képernyőjén, akkor elhiheted, hogy ez a protokoll a Samsung-al meg van dumálva, és minden jogszabálynak megfelel. (Elvégre a szoftveres részét a Samsung adta a bulihoz, nem az Amazon)
-Amugy szerez egy embert aki normálisan beszél angolul és hívjátok fel a számot. Mi történhet? Lesz plusz 2e forintos telefonszámlád? Ez tétel?
-Én addig nem adnám vissza a telefont, ameddig nem lett pontosítva, hogy mi is történt.. Már csak a további feltételek miatt sem...
Remélem nincs igazam, mert ez atom kellemetlen mindenkinek.. De, ha igazam van akkor ez a telefon nem volt 5-600e egész biztosan, és 3 év garit sem biztosítanak rá.
-Az eredeti kérdésedre válaszolva, nem lehet leszedni az adataidat sehogy. Főleg, ha le is van frissítve a legújabb szoftverre.
Majd azért jelez, hogy mi lett a vége... Remélem hasznos infóval segítettem...
-
Surfym@n
senior tag
válasz
klaya86 #11789 üzenetére
Ebben van igazság, nyilván a cég a jó hírnevét próbálja védeni.
Akkor viszont anyagi kártérítési igény is fel fog merülni (még jó hogy van ügyvéd a családban)
Amúgy kezdtem én is egy hasonló készülékkel szemezni, jelenleg note 20 ultrám van, de ilyenkor mondom, hogy de jó, hogy abban van még MicroSD kártya...
Mindenesetre megpróbálom vhogy a képeket lementeni (külső szoftver + ADB), aztán majd holnap okosabbak leszünk
-
klaya86
senior tag
válasz
Surfym@n #11788 üzenetére
Szerinted a Btel miért cseréli neked szó nélkül? Ha szoftver hiba lenne user error miatt, akkor nyilván elhajtanának, hogy nem garis probléma. De valószínűleg tisztában vannak ezzel a problémával, talán nem is egyedi eset. Ezek az áfa csaló GSM boltok nyilván simán szereznek be kétes eredetű telefont is.
-
Surfym@n
senior tag
válasz
mgTerminator #11787 üzenetére
ok tegyük fel, hogy valóban blokkolt:
- miért lehetséges még telefonálni vele az autó BT kihangosítóján keresztül (nincs letiltva az esim?)
- miért írja minden imei checker, hogy korrekt a telefon
- B Tel Kft miért adna el kétes eredetű telefont (holnap egyébként kicserélik minden faxni nélkül)
- miért egy félig angol félig magyar képernyőfedvény jelenik meg a telefonon (kéri a képernyőmintát, aztán jelenik meg az üzenet)?
- Magyarországon egy nem hatóság, csak egy külföldi kereskedelmi cég hogy járhat így el?
- 4 hónapja lett véve a telefon, eddig mindig jött rá az OTA frissítés, pár napja frissült OneUI 6.0-ra, miért csak most "tiltanák le"- Call Samsung opció nem szerepel a képernyőn. Nem Samsungra, hanem Amazonra hivatkozik...
sok kérdés jön elő...
De a lényeg, hogy a képeket s videókat szeretném lementeni, nem pedig jogi húrokat pengetni tovább.
Köszi -
Surfym@n
senior tag
google bard ezt javasolta:
Download and install Dr. Fone on your computer.
Connect your phone to your computer using a USB cable.
Boot your phone into recovery mode. To do this, press and hold the Volume Up, Bixby, and Power buttons at the same time until you see the Android Recovery Menu.
In the Android Recovery Menu, select "Sideload from ADB".
Launch Dr. Fone and select "Data Recovery".
Dr. Fone will automatically detect your phone.
Select the types of data you want to transfer and click "Next".
Dr. Fone will start scanning your phone for data.
Once the scan is complete, select the data you want to transfer and click "Recover".
Dr. Fone will transfer the data to your computer.lehet ez még működhet. (sideload from ADB)
Elvileg az egy teljesen valid szitu, hogy pl egy törött s működésképtelen kijelzővel működő telefonról lementsenek adatokat (Dr. Fone)
-
dnelb
veterán
válasz
Surfym@n #11784 üzenetére
ahhoz hogy átvegyék a telefon felett az irányítást szintén telepíteni kell valamit, vagy olyan security hiányosság amitől már hangos lenne az internet.. ez nem igy működik. szóval mindenképp user error van itt a háttérben.
a nexus rootolva volt, nem volt frp, persze hogy mukodott.
a dex jó ötlet amugy, elvileg fel van oldva a telo.. -
Surfym@n
senior tag
lehet települt a háttérben valami, de tuti hogy azt nem feleségem tette (inkább átvették a telefon felett az irányítást)
most még két lehetőséget fogok este kipróbálni, ha hazaérek, s végre rálátok a készülékre:
dex mód (bár nem várok tőle csodát, sztem gondoltak ezek mindenre)
ami inkább jobban izgat, az az, hogy régen recovery módban lehetett fájlokat mozgatni... (anno mikor még ROM-oltam naponta a galaxy nexus-t
)
kérdés ez mennyire működhet manapság
-
-
Surfym@n
senior tag
válasz
Pistike1985 #11767 üzenetére
igen, eddig eljutottunk
-
klaya86
senior tag
Szerintem ez a telefon le van tiltva nem pedig vírus.
-
-
Surfym@n
senior tag
Sziasztok, feleségem s23u telefonjára letöltődött egy zsarolóvírus, s leblokkolta a telefonját.
Szeretné lementeni róla az adatokat, amennyiben lehetséges. Van erre valami mód?
Esetleg kikapcsolt állapotban kábellel PC-ről hozzá lehet férni a képekhez, videókhoz?
Régen volt valami adb mód, az most itt működne?
Kérlek segítsetek, ha tudtok, köszi.
-
nagyj74
senior tag
Jött frissítés 338MB.
-
gippazoid
senior tag
válasz
Teal'C #11746 üzenetére
Például alkalmazáslista függőlegesen, nem oldalra lapozhatóan. Pont akkor szedték ki, mikor rájöttem, hogy van ilyen lehetőség. Szóval nem minden működik, ami eddig. Sőt, 1-2 beállítás például nem szinkronizálódik GoodLock és a telefon menüje között. Van olyan beállítás is, amely elront egy másikat. Egyik GoodLock modulban állítottam valamit és erre a másikban beállítható opciót - 7 db ikon az alsó sorban - visszaállította a OneUI által alapból kínált 5 db-ra, így 2 db ikont kihajított a főképernyőre. Miközben a szintén csak GoodLock-ban beállítható 7 soros főképernyőt nem bántotta.
Szóval van még mit javítani a frissített GoodLock-on is. -
Capella
senior tag
Csak most vettem észre, hogy az új Kamera appnál kiszedték az elforgatás funkciót a fénykép szerkesztésénél.
Eddig, ha a ceruza ikonra ráböktem, volt opció 90°-kal elforgatni a képet. Ez jó volt, mert az érzékelő miatt néha álló képként rögzített a fekvő helyett, ha olyan szögben volt a teló exponáláskor.
Ez most nincs, csak a szöget lehet korrigálni. -
válasz
mézespálinka #11733 üzenetére
Videónál nem tudom mi a helyzet, de képnél, ha az elmentett, szerkesztett képen megnyomom a szerkesztést, akkor ott a Visszavonás lehetőség.
-
Szellem.
nagyúr
Épp akartam írni, hogy frissítés van, de látom már megelőztek.
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Butus voltam és nem foglalkoztam vele, mert eddig nem kellett, de:
videó/kép szerkesztésnél, az eredeti felvételt nem lehetett valahogy előhozni a módosítások után is? Rémlik ilyen.
Most viszont ráfaragtam, mert szerkesztettem videót és az eredeti eltűnt, csak a kivágott rész maradt meg. (kukában sincs, és a 3 pontra kattintva sincs opció az eredeti visszahozására).
Eddig sem volt és rosszul emlékszem, vagy volt, de már nincs? -
Tomi881
tag
Ha még nem volt....
-
NextError
tag
Megjárta a telefonom a szervízt, kamera csere (fekete pixelek a 10x zoomba) + usb C port meghibásodott ( nem töltött gyorsan és csak egy irányból bedugva vette fel a töltést.
Örülök, hogy hamar megcsinálták, fura volt a kis Oneplus 7 pro, főleg a maga kis 3-4 órás SOT idejével.
Hogy valami jó is legyen, legalább így muszáj volt a factory reset. -
-Maci-
addikt
válasz
bordi10 #11722 üzenetére
Huuuu, ez nagyon más Nova után!
Végre megint van felfedezés való
Annyit segíts még, hogy az időjárás widgetedet hol találom? Az alapértelmezettek közt nem találom.
A többi mindent felfedezem majd magam.
Végre valami új! Nyomogathatom egész héten a telót.......és a tabletet is
-
-
válasz
Szoke1982 #11685 üzenetére
Az én eddigi tapasztalatom, az S7 Edge jó volt, az S8, S9 nem annyira, S10 Plus jó volt, S20 nem annyira, az S21 Ultra az igen szuperre sikerült azt sokáig is használtam, S22 Ultra nem annyira, az S32 Ultra az nagyon jó de csak azért adtam el mert ki jött a Magic 5 Pro és arra cseréltem le. Meg kell várni a 24 est ha kijön, meg a teszteket hogy mit írnak, de én ha maradt volna a 23 Ultra nem cserélném le a 24 re.
-
-Maci-
addikt
válasz
bordi10 #11664 üzenetére
A múltkori bejegyzésemre sok kommentet kaptam, tele jó ötletekkel.
Én szeretem időről időre teljesen megváltoztatni a telóm stílusát, úgyhogy jó, hogy többen is írtak.Nézelődöm, inspirálódom, tűnődöm, hogy mi lesz a következő kinézet.
Esetleg lehet egy olyat kérnem, hogy a naptár widgetedet meg osztanád velem?
Megtaláltam az appot, amivel készítetted, de nekem ez hónapokba telne
Szóval ha nem túl nagy kérés. Baromi hálás lennék. -
-Maci-
addikt
válasz
Szoke1982 #11685 üzenetére
Hát ha szeretnél egy ilyen kaliberű telefont, én nem várnék az S24-ig.
Általában minden 2. Galaxy nagy gurítás. Az S23U az, az S24U valszeg nem lesz az. Az eddigi hírek alapján én nem várok sokat. Úgy tűnik, hogy a fejlettebb AI-ra gyúrnak. Ha ez vonz téged, várd meg. De ha nem, akkor ne várj. Max valami blekkfrájdéjra, de az meg ugye nem tudható előre. -
-
belashx
senior tag
válasz
Kleroo #11701 üzenetére
Valaki beírhatná, hogy mennyiért vette az S23 Ultrát a megjelenéskor. Nyilván azokra gondolok, akik foglalkoztak az ár csökkentésével(előrebdelés, kuponok, ilyesmi).
Sajna akkor még nem figyeltem ezekre a dolgokra, mivel csak jövőre akartam cserélni az S20+5G-t, de az a bogár, ha beindul...
-
klooo
tag
Sziasztok! Lenne egy nagyon hülye kérdésem. Wipe cache törlése csak a gyorsítótárat törli ugye, nem mindent? Az elvileg a FR lenne.
Azért kérdezem, mert nekem korábban Oneplus-om volt és én ott rendszeresen minden frissítés után nyomtam egy wipe cache törlést. Viszont annó az Android 12 frissítés után mikor rányomtam törölt mindet. Nem is értettem.. nagyon mérges voltam. És nem én rontottam el. Egyszerűn gondolt egyet az Oneplus és más funkciót adott neki. Samu vonalon annyira nem vagyok otthon, olvasgattam, keresgettem korábbról, de nem volt konkrétan leírva, de úgy jött le nem töröl mindent.
6.0 után néha mikrolaggokat tapasztalok, ezért gondoltam.
Jó lenne egy megerősítés mielőtt nekiállok.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Trollok komolyan
- Call of Duty: Black Ops 6
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest