Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
perzeus #9396 üzenetére
Az S23U előtt sorban 3 szifonom volt,12/13Pro/14PM ,szóval eléggé hozzászoktam a rendszerhez,a korábbi Galaxy S szériás nem túlságosan nagy elégedettség miatt kicsit tartottam az S23 Ultrától,de nem bántam meg.
Szeretem az ios-t,de sok szempontból jobb az S23U.
Ios-en sokminden fapadosabb/butább/korlátozottabb,bizonyos szempontból ez jó,de van akinek ez inkább hátrány.
Rengeteg dolgot felsorolhatnék,de az nagyon hosszú lenne.
Ki kell próbálni,mert az ios elég szubjektív,valaki imádja,valaki meg egyenesen falnak megy tőle és van egy kisebb tábor akik csak szimplán szeretik,vagy inkább elvannak vele (és mellette a droiddal is így vannak).
Én utóbbi táborhoz tartozom.
Nekem 1-2 dolog hiányzik csak a szifonból.
-FaceID (legjobban)
-Sík kijelző és a könnyű üvegfóliázás
-A szebben szóló hangszórók
-1-2 ios-es gesztusvezérlés
Viszont egyelőre nem megyek vissza (legalábbis most így gondolom,ez bármikor változhat nálam),kicsit ráuntam az ios-re.
Plusz munkám miatt az S-pen nagyon hasznos (na meg motoros kesztyűben is tudom normálisan kezelni vele a telót),jobb a dualsim kezelése,kamerabeállítások szabadsága,gyorsabb a töltés,szoftveresen tele van hasznos dolgokkal az One UI.
Szigorúan csak a tudást nézve az S23U teljesen más liga.
Ja és nincs Dynamic Island,az engem jobban zavart mint a korábbi notch (sajnos FaceID miatt együtt kell élni mindegyikkel).
Én azt mondom,hogy meg kell tapasztalni az ios-t ahhoz hogy tudd hogy neked tetszik-e,vagy sem. -
bcl
senior tag
válasz
mgTerminator #9382 üzenetére
Érdekes. Neked mióta? Nekem pár napja tűnt fel (talán egy hete?), de eddig tuti nem úgy volt.
Úgy értem, Samsung telefon+óra kombóval: Note 10+, Watch 3, majd Fold3 W3, F4 W3, majd F4 GW5Pro. És szerintem nem sokkal ezelőttig az U23-mal sem...
Mi a franc lehet? -
perzeus
tag
Sziasztok
S23 ultrám van...még és egyelőre meg is tartom, de mivel egy ideje már nem hagy a kíváncsiság, így beruházok egy iPhone 14 Pro-ra.
Van itt valaki, aki onnan jött?
Tapasztalat, vélemény?Köszönöm
-
-Maci-
addikt
válasz
HaliGab23 #9388 üzenetére
Ilyeneket én nem tapasztaltam 1x sem.
Pörög az értesítési sáv és az Edge panel is.
(Azért ha ilyen lenne, mint írod, nyomnék egy FR-t, mert idegesítene.)
Szerk.
Nem lehet, hogy az értesítési sáv "fogó pontja" került 2 pixellel fentebb?Illetve elfelejtettem írni mindenkinek:
Nálam működik minden. K&H fizetés, Simple, minden.
Egyedül a Whatch4C- met nem próbáltam ki vele. (Mostanában nem is használom) -
gretzky77
veterán
-
-Maci-
addikt
válasz
HaliGab23 #9383 üzenetére
Mikrop*csányi lagogokat én is vettem észre. Nem tudnám definiálni, hogy mikor, mitől. Csak néha az én szememnek 0,01sec-cel tovább tart valami, mint megszoktam. Hozzá teszem, hogy csak nagyon néha. Próbáltam direkt gyötörni is, de akkor sem volt lag.
Ezen kívül semmi hibával nem találkoztam. Térerő, wifi szuper.
Nekem az előző rom-mal sem volt soha semmilyen bajom.
"Just for fun!" Próbálom ki az újatSZERK.
Az utóbbi update- re húztam rá. Csak egy wc volt, semmi más.
Nem is fogok fr-t nyomni, nem érzem szükségét. -
HaliGab23
senior tag
Ez a béta még nagyon nem jó, laggos, megakad néha, lezár a telefon, a mobilnetet eldobja stb.
Megy vissza a másik -
tylerddd
veterán
A recovery menübe PC nélkül hogy lehet bejutni? Én a kikapcsolt állapotban gépre dug + hangerő fel + bekapcs megoldást ismerem. Mit csinál az, akinek nincs gépe?
-
Curtain
senior tag
Ez a béta teszt hogy működik? Ha kijön a végleges verzió akkor lehet rá frissíteni automatikusan? Vagy majd azt is így külön kell feltelepíteni?
-
gretzky77
veterán
Köszi mindenki, úgy néz megindult a dolog
-
Teal'C
veterán
Tudja valaki hogy a Béta alatt működik a cib bank aplikáció?
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Picit offtopic, mert nem tudom, mennyire telefonspecifikus (nem hinném), de...
Mostanában azt vettem észre, hogy a naptár értesítések eltűnnek egy idő után.
A legújabb update-et tegnap raqktam fel, és nem azon múlt. A telefon 3 hete van nálam, és pár nappal ezelőttig ez nem tűnt fel, de a nyáron kevesebb felírnivalóm is volt
A "tünet" annyi, hogy felírom, szól, látom az órán is (GW5Pro). Nem csinálok vele semmit. Ekkor - eddig - az értesítés ott maradt órákig, akár másnapig, tulajdonképpen addig, míg kézzel el nem tüntettem.
Most (nem is tudom, talán) egy óra múlva már nincs ott.Nem állítottam semmit, legalábbis nem emlékszem rá...
A naptár beállításait néztem, de nem láttam semmi ilyet. Az értesítés beállítások között sem nagyon...
Valakinek van tippje, hol, mit nézzek. -
DefJamHUN
aktív tag
Egyáltalán nem. Én szívtam vele tegnap este, mert nem akarta elkezdeni másolni az update.zipet aztán nyitottam az adb mappabol egy rendszergazdai cmd t és
Adb devices
Adb reboot recovery ( telefonon apply update adb )
Adb sideload update.zipÉs tökéletesen feltolta. Nálam eddig hibamentes teljesen.
-
DefJamHUN
aktív tag
-
-
TODI1111
veterán
válasz
gretzky77 #9351 üzenetére
[Samsung USB driver] telepítve van a gépen?
-
gretzky77
veterán
válasz
szabeska #9339 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond, de hiába kapcsolom be az usb hibakeresést nem dobja fel a kis ablakot,ahol el tudnám fogadtatni a pc-t. Sima fájlátvitel módban kapcsolódik, pedig már töröltem a hibakeresés jogosultságait de így sem! Mit nem csinálok jól vajon? Így ugye adb device ként sem látja
-
Szellem.
nagyúr
-
szabeska
addikt
válasz
gretzky77 #9333 üzenetére
És DefJamHUN:
Ezek az opciók vannak most:
‣ AWF7 ➝ ZWH8
‣ ZWH8 ➝ ZWHO
‣ AWGJ ➝ ZWHO
‣ AWH3 ➝ ZWHOXDA-n fent vannak a linkek az első oldalon: [link]
Nálam ment az otp simple nfc fizetés első bétán is. Néhány beállítás elmászhat telepítéskor (most pl az Akkukímélés és a Többszörös vezérlés volt bekapcsolva nálam), tehát érdemes átpörgetni a beállításokat a telepítés után, ki- be kapcsolhat 1-2 dolog magától
Úgyis lesz kérdés: az akku ugyanolyan, ha nem jobb, mint előtte volt... Viszont nem találom a legutóbbi feltöltés óta eltelt képernyőidőt, mert napokra bontva mutatja csak, egyben nem, mint eddig, vagy én nem találom...
-
DefJamHUN
aktív tag
Még júliusi updaten vagyok.
Mostmár megpróbálkoznék a betaval.
Hogyan csináljam?Julius - beta 1 - beta 2 vagy augusztus - beta 2 egyből ha lehet!?
-
Omis
senior tag
valami átverés nincs a samsung members appra ?(és akkor bedobná a frissítést)one ui 6.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #9330 üzenetére
Ok már látom kijött az új.
-
szabeska
addikt
-
pg1966
senior tag
Most nézegettem a zoom-olást alaposabban, hogy mikor melyik objektívet használja.
Video UHD 30-ban (vagy a kisebb felbontásokon) magától vált az objektívek között felvétel közben:
0,6...1x (0,6x-os obj.)
1...3x (1x-es obj.)
3...10x (3x-os obj.)
3...20x (10x-es obj.)Video UHD 60-ban nem vált az objektívek között felvétel közben, ezért itt lényeges, hogy melyikre kattintunk a felvétel megkezdése előtt, mert csak az alábbi zoom tartományokban fogjuk tudni használni:
0,6x-os objektívra kattintva: 0,6...2x
1x-es objektívra kattintva: 1...10x nem kattintva is ezt használja
3x-os objektívra kattintva: 3...12x
10x-es objektívra kattintva: 10...20xVideo 8K-ban csak az 1x-es objektívet tudja használni:
1...10x (1x-es obj.) -
soko70
aktív tag
Sziasztok! Reggel jelzett a készülék 1350MB gondolom nemcsak biztonsági frissítés. EUX. Lehet telepíteni?
-
Capella
senior tag
válasz
TODI1111 #9313 üzenetére
A biztonsági frissítésekhez nincs köze. Itt nem biztonsági rést használtál ki.
Egyik fórumtárs írta, hogy valakinek lenyúltak egy csomó pénzt a számlájáról, más meg nem nagyon tudta elképzelni, hogy a kétfaktoros azonosítás, SIM kártya miatt ez hogyan lehetséges.
Én ezt mutattam be, de ha a kiinduló téma, a biztonsági frissítés késlekedése, ahhoz közvetlen köze nincs. -
Capella
senior tag
Nem mondta senki, hogy ez egyszerű. Szofisztikált csalás hosszabb előkészülettel, és ha sikerül, nem kevés haszonnal járhat a csalóknak.
Felvetődhet a mobil szolgáltató felelőssége is a SIM csere folyamatában. No meg persze az átvert közreműködése is kell, de hát ezért árverés.
Az meg, hogy mikor veszi észre a tulaj, az kérdéses. Egyáltalán nem biztos, oly olyan hamar. Azért folyamatosan nem nézegeti az ember a telefonját, hogy van-e térerő. És ha nincs, mire gondol? Hogy valami szolgáltatói hiba van, vagy hogy ellopták az előfizetését? És mikorra tud valamit tenni, ha egyáltalán?
Addigra rég lenyúlták a pénzt a számlájáról.
Itt egy tanulságos és részletes pár éves magyar példa. [link] -
rjg
őstag
válasz
gippazoid #9309 üzenetére
Igen, ez jogos kérdés. Amikor néhány éve szigorították a feltöltő kártyás szerződéseket, - évi kötelező megújítás, stb. - ott sem a korábbi szabályozással volt gond, hanem annak be nem tartásával. Úgy adott el néhány száz kártyát "terroristáknak" néhány dealer, ahogyan tilos lett volna a saját utasításaik szerint.
-
gippazoid
senior tag
1-2 éve olvastam egy megtörtént hazai esetről. Céges SIM-et nyúltak le jogtalan cserével, hamis aláírási címpéldánnyal. Az eredeti SIM birtokosa meg azt hitte, valamilyen szolgáltatási probléma van. Másnap ment csak be a szolgáltatóhoz. Addigra már megcsinálták a csalók amit akartak.
Már akkor felmerült bennem, hogyan sikerült hamis címpéldányt megetetni a szolgáltatóval? Mikor ott van az eredeti szkennelve az adatbázisban és kötelező összevetni a kettőt.
Vagy benne volt az ügyintéző is vagy csak tojt az előírásokra. Kevés a pénz, jutalék bizonytalan, de az teszi ki a fizetés nagyobb részét, emiatt nagy a fluktuáció, az emberek nem tanulnak be.
A viszonteladói hálózatban ez még sokkal rosszabb mint a szolgáltatók saját üzletében. -
rjg
őstag
válasz
Capella #9297 üzenetére
Azért ezt nem annyira egyszerű megoldani. Több, mint húsz éve telekommunikációval foglalkozom, mindhárom hazai és egy osztrák szolgáltatóval is van szerződésem, nem kevés SIM kártyára. Heti szinten intézek SIM kártya cseréket. Ha valamilyen csalással, adatlopással megszerzed valaki SIM kártyáját, akkor a valódi tulajdonosának azonnal fel fog tűnni, hogy nincs térereje, nem tud telefonálni. Sokkal valószínűbb, hogy valamilyen kamu e-mailben vagy smsben (GLS vagy eMAG tárgyú a legtöbb mostanában) kapott linken adta meg a banki adatait és nem volt nála bekapcsolva a 2FA.
-
Moci09
csendes tag
válasz
mgTerminator #9306 üzenetére
Nem Szoktam hívást rögzíteni.
Bekapcsolom és meglátom mi lesz.
Köszönöm -
mgTerminator
veterán
válasz
migabi24 #9303 üzenetére
Ha odáig eljutott azt már igazán megérdemli
Egyébként nem tudom elkezdeni hogy lehet manapság pénzt lehúzni mivel ahhoz hogy belépjek kód kell vagy ujjlenyomat. Miután bent vagyok ha csinálni akarok valami mást akkor vagy ujjlenyomatot kér vagy arc adatot és nem azt amit a telefonba vittem fel hanem amit a banki appban rögzítettem és azt az ő szerverük elemzi. Szóval tényleg nem tudom elképzelni hogy lehetséges még ha meg is tudnak szerezni bizonyos dolgokat.
Ha neten vásárolok valamit, az appban minden egyes alkalommal meg kell erősíteni, 2x is, szóval...
-
Moci09
csendes tag
válasz
gippazoid #9292 üzenetére
Igen vannak fizikai jelei hibának.
Nem vagyok sokszor elérhető. Nem érnek el hiváskor.
Most készitettem egy módot hogy amikor hazaérek akkor wifi kapcsolódás után 2g-re áll
Valószinüleg azt fogom tenni hogy 2g-n leszek olyan helyeken ahol ennyire gyenge lesz.....A 20 éves sztorid a betalált amúgy..... Akkor az első telóm pont egy one tuch easy volt.
A második pedig egy 6110....Ég és föl volt a különbség a hálózat terén a két készülék között....az Alcatel javára. -
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #9302 üzenetére
Az a legbiztosabb
azt akár vihetik is
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Parfüm topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Yettel topik
- E-roller topik
- Ingyenes parkolást!!!!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest