- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz Divinity #9098 üzenetére
Hát pedig készülj fel lelkileg, hogy ez egyedi hiba lesz és valazeg te csinálsz valamit rosszul. A legnagyobb tiszteletemmel.
Wipe cache volt?
Próbáltad újra rakni az appot úgy, hogy előzöleg az adatait, aztán magát az appot is törlöd? Utána whipe cache, majd újra telepít?
Persze 99,99%-nincs szükség erre, de néha van az a bizonyos 1 kivétellelAz Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-
Divinity
őstag
válasz Lajmund #9096 üzenetére
Kb bármelyik megnyitásakor és záráskor is előfordul, hogy megakad az animáció. Nem mondom, hogy zavar csak a pár év iPhone/Pixel használat után egyértelműen észlelhető jelenség csak gondoltam megemlíteni a nagy ájuldozás közepette
fun User.resolveSign() = StringUtils.EMPTY
-
Divinity
őstag
válasz Dave Crank #9086 üzenetére
De legalább laggok vannak
fun User.resolveSign() = StringUtils.EMPTY
-
leslien
nagyúr
gyors kép ..one ui 6.0 béta vs Gcam [link]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
S e t h
nagyúr
válasz Dave Crank #9086 üzenetére
Ezek egyike sem volt nálam, tuti hibásat kaptam.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
tylerddd
veterán
válasz Dave Crank #9088 üzenetére
A gsmarena szerint van 12/256-os kiszerelés.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Dave Crank
senior tag
válasz FuRiONight #9087 üzenetére
Csak az 512 és 1tb verziókban van 12gb ram, alatta 8gb.
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
FuRiONight
addikt
válasz FuRiONight #9085 üzenetére
Egy kérdés csak: 8Gb Ram az alap? S21U 12/256 verzió használtam itt ilyen nincs?
-
FuRiONight
addikt
Köszönöm mindenkinek a Segítségét és a véleményét!!
-
NY_A
őstag
válasz FuRiONight #9076 üzenetére
Nekem megvolt az összes S szériás Ultra, volt amelyik kétszer is, és mindegyiket elsődlegesen használtam relatív hosszú ideig. Eddig az abszolút etalon a 21Ultra volt nálam is, 20U minden hibáját javította, sokkal jobban szerettem mint a 22U-t. De ez most tényleg egy nagyon jól sikerült telefon, ezt nem fogod megbánni.
Üzemidőben a legnagyobbak között van. Amit legjobban utáltam 21U után a 22U-ban az a hangszóró volt. Hát az abban valami botrányosra sikerült. Ebben végre megint olyan mint a 21U-ban volt. A térerő is jobb mint a 22-ben, és nem hittem volna de a gyorsulás is érezhető. Nem melegszik, minden téren a topban van.
Rengeteg telefonom volt már és ezidáig a 21Ultra volt a kedvencem, de ez most megelőzte.[ Szerkesztve ]
-
szkorhetz
őstag
válasz Dave Crank #9081 üzenetére
Mit jelent neked a stabilitás?
-
Sumptuous
senior tag
Én kipróbáltam az elmúlt években a samsung összes csúcstelefonját. Volt S20 Ultra után s21 ultra, majd s22 ultra azután visszábbléptem egy Note 20 Ultra-ra, majd jött egy 23 ultra majd egy adag Z Fold (2,3,4) (korábban írtam) és most megint 23 ultra. Maradok ennél.
Alá tudom támasztani, amit előttem írnak. Eddig ez a legjobb csúcskészüléke a samsungnak, semmilyen negatívumot nem tudok mondani, csak azt, hogy kicsi. De ezzel a véleménnyel általában egyedül vagyok. Nem melegszik, örületes az üzemidő, (most pl: [kép] )
Én a kamerával is elégedett vagyok, de néha kicsit fakó a samsunghoz szokott szememnek. Ha szerzel, a gyári ( kék ) szilikontokot tudom ajánlani mellé, baromi jó. Mivel nincs agyonkerekítve a széle a kijelzőnek, különböző fóliákat sem annyira nehéz rá rakni. (Persze nem könnyű, de a note 20 ultrához képest gyerekjáték.)S22 Ultrát én nem vennék így, hogy van s23 ultra is. Főleg ár-érték arányban. Korábban láttam a topikjában hogy volt gond egy új megjelenésű játékkal is, az amd gpu miatt. Nincs igazán elterjedve, így a fejlesztők nem optimalizálnak rá. Azóta lehet megoldódott, nem néztem, de riasztó.
A jelenlegi pletykák alapján a 24 Ultrára sem éri meg várni most, ugyamis visszatérhet az exynos, illetve valami furcsaság lesz a kijelzővel is. (Sík lesz?)
Összegezvén: Nyugodtan megveheted, ha csalódnál, add vissza/el.. sorban állnak érte a hardveraprón.. nem véletlenül.
Szerk: Na jó, egy negatíumot tudok, de ezt is nagyon keresnem kellett.. A kijelző sampling rate-je, "csak" 240Hz, (a fold 5-é és más csúcstelefonoké is 480) illetve a kijelző pwm-je elég alacsony. Ez erre erzékenyeknél okozhat fejfájást, és sajnos dc dimming opció nincs.)
[ Szerkesztve ]
-
Dave Crank
senior tag
S22U és S23U ég és föld.
Stabilitásban és üzemidőben is.
Szerintem a droidok almája lett az S23 széria.
Nincs vele semmi macera megy, teszi a dolgát.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
-Maci-
addikt
Szia.
Én pont S21U-ról jöttem.
Az S22U valóban nem lett nagy dobás, azt ki is hagytam.
Viszont az S23U már annyi újdonságot kínált, hogy bele vágtam.
A Snapdragon proci, az új kamera, a toll...
Megérte váltani.
Az én felhasználási szokásaim szerint kb 2x annyit bír az akksi.
A kamera sokkal gyorsabban indul a bekapcs gomb 2x-re, mint S21Un.
Az egész rendszer pörgősebb, pattogósabb.
Az új chipsetnek köszönhetően a képek PC-re másolása is sokkal fürgébb. Pc-n kb 4x gyorsabban bevillannak a miniatűrök.
Szóval minden téren érezhetően gyorsabb.
Kb ennyi részemről. Ha van rá keret nem fogod megbánni.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Lajmund
őstag
Gyors gördülékeny használat gyönyörü szép kijelzövel és sokáig birja. Szerinem is jelenleg a legjobb telefon ha az összképet nézzük. Ha volt samsungod tudod hogy mennyi állitási lehetöség van gyárilag a goodlock-kal rutinokkal. Én sok mindent csinálok vele sose lagol be mindig villám gyors. Szerintem a fénykép video is rendbe van. Én azért nem vettem 14 pro maxot mert a zárt buta rendszer nem jön be meg a lekerekitett kilejzö és a kamera sziget. Vedd meg imádni fogod
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
kakuk100
őstag
Szerintem jelenleg a lehető legjobb telefon. Ezt fogják mondani mindenhol akár hol kérdezed. Nyugodtan vedd meg!
-
Omis
senior tag
Egyszóval : Nem bánod meg!
(garantált) -
FuRiONight
addikt
Hali!
Gondolkodom S23U beszerzèsèn. Jelenleg i13Pro-t használok, de ez nem az én telefonom/rendszerem. Előtte S22U-t (S21u után szerintem minden szinten gyengébb telefon és számomra mai napig az S21U az etalon) használtam. Rengeteg review néztem/olvastam, de azért mégis csak egy fórumtárs összefoglalója lenne az igazi, szóval ha valaki írna nekem a telefonról (lehetőleg már hosszabb ideje használja) egy ilyet azt megköszönném, akar privátban is jöhet!
Köszönöm -
pg1966
aktív tag
-
pg1966
aktív tag
SES-ben akció van kijelzővédő, tok, és töltőre!
-
iceQ!
addikt
válasz tylerddd #9071 üzenetére
Note 9-nél még hatul volt az ujjlenyomat olvasó. Note 10-en is volt ilyen fólliám, azon nem volt lyuk.
Ez az egyébként: [link]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
tylerddd
veterán
-
-Maci-
addikt
válasz karldergroße #9068 üzenetére
Aggódik a f.....
A fene!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
golyós
addikt
válasz Dave Crank #9056 üzenetére
Így van. Nem kapcsol ki csak nagyon halvány lesz, tehát végülis sporól az energiával.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
-
Sumptuous
senior tag
válasz gippazoid #9057 üzenetére
Nem értem, mit problémáztok ezen, hogy zsebben nem kapcsol ki..
Mi a neve a funkciónak? Always On Display.. magyarul? Mindig aktív kijelző. Ha lekapcsolna zsebben, nem ez lenne a neve..*fején_kopogtató_sötétbőrű_bácsi.jpeg"
Bezzeg a sáominál is így hívják, és sok telefonon mégsem lehet megadni, hogy 10 másodpercnél tovább menjen a dolog. Az jobb vóna'?
Korábban írta már valaki, csak őt ismétlem: A közelségérzékelő folyamatos használata (amivel érkézelné a zsebed) többet fogyaszt, mint a fényérzékelő és az aod összeadva, ezért oldották meg így. Szerencsére attól sem kell tartani, hogy beég, mert: -1.Folyamatosan máshová teszi, 2. Rendkívűl alacsony a fényerőn van ilyenkor (is).
-
pg1966
aktív tag
Még mindig jobb (legalábbis fogyasztás szempontjából), mintha azonos fényerővel világítana az ember zsebében. Nekem úgy tűnik, nincs köztes fokozat, vagy a beállított fényerővel világít, vagy "rohadt halvány"-an, ha be van kapcsolva az automata fényerő.
-
gippazoid
senior tag
A "rohadt halvány" az lehet annyira halvány, hogy már nem is látjuk. Amit nem látunk, az nincs. Tehát: eltűnt!
Gippazoid Novelties Inc.
-
Dave Crank
senior tag
válasz lipothp #9049 üzenetére
Szerintem nem tűnik el nálad sem, csak annyira halvány lesz, hogy alig látod.
Én most néztem meg, kipróbáltam, elsőnek mondom tök fasza, eltűnik, de nem, csak rohadt halvány, tehát visszaveszi a fényerőt.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
zoltan77
aktív tag
-
-Maci-
addikt
Jaja. Végülis nem fontos, nekem nincsenek kifogásaim a készülékkel kapcsolatosan. Nem igazán tudom elképzelni, hogy miben lesz jobb. Lehet, hogy átlag felhasználás mellett észre se vesszük majd.Csak a dizájn lesz szembeötlően más.
Apropó frissítés:
Akinek lejött az Agusztusi, tapasztalt bármi változást kamera fronton?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
iceQ!
addikt
Ebből szokott az lenni, hogy visszavonják a frissítést mert valami nem jó.
Nem értem miért kell ennyire kapkodni, bár ha tényleg minden f@sza akkor jöhet, de ezt én kétlem.Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-Maci-
addikt
válasz TODI1111 #9041 üzenetére
Korábban olvastam valahol, hogy már kész a Beta2.
Majd megpróbálom kikeresni a cikket.
Mindenestre: [link]"Earlier, it was rumored that the second Beta could be coming on August 29, but it reportedly got canceled."
Lehet hoy már ki sem adják a Beta2-t, hanem avégleges verzió jön.
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
klaya86
senior tag
válasz csimpy131313 #9045 üzenetére
Én a sárkány centerben hasonlót vettem. Talán ugyanaz, csak át vannak ezek brandelve. A spakli, amit a felhelyezéshez adnak, koppra ugyanez. Felraktam,miután megvettem. Ujjlenyomat hibátlan volt vele és tök frankó is volt méretben is. Viszont a tok nekem felnyomta többször is. Na onnantól folyamatosan levegős volt, nagyon ocsmány. Így lecseréltem samsung gyári fóliára. Ha a tok nem nyomna fel, szerintem tartós cucc lehetne.
-
iceQ!
addikt
Note 9-en volt valami hasonló nekem. Elsőre felraktam tökéletesen. 3 évig volt rajta. Mikor eladtam akkor vettem le. Akár jó is lehet.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
veterán
Ahogy én láttam ez koppra kerettől keretig ér,aminél esélyes hogy a tok felnyomja.
Meg az íves fóliát/üveget keret nélkül felrakni úgy hogy biztosan jó legyen...
Ha csak 0,1 mm-rel csúszik el a felrakás gyönyörűen feljöhet a széle,sőt valószínűleg rendesen fel sem tapad. -
csimpy131313
csendes tag
Mit találtam!
Ez vajon tartósan rajta marad?
-
AtHoS
nagyúr
Valamit benèztél erősen
Úgy emlékszem írtam, hogy egyetlen rutint használok illetve azt is, hogy nem értek hozzá, de pl. a kérdéses AoD vezérlést automatikusan ezzel/ilyen APPal lehetne megoldani.
Elég rendszertelen az életvitelem így nincs egyetlen fix pont sem, amihez hozzá tudnék kötni akármit is.
De nem vagyunk egyformák, másoknak - vagy majd egyszer valamikor talán nekem is - hasznos lehetöségeket biztosíthat. Legalább a lehetőség adott... Számomra pl. az üzemmódok is haszontalanok: otthoni=utcai=melós, rezgőbe vagy néma módba pedig úgyis kézzel kell raknom, mert alkalom szüli mikor/hol van rá esetleg szükségemread-only mode on the forum
-
golyós
addikt
Nem tudom miért vagy elájulva a rutinoktól, szerintem a világon semmi értelme.
Próbálkozom vele kb 3 éve, de mindig egy dolog marad meg : mint régen a Nokiáknál az üzemmódok, otthoni profil, utcai, éjszakai. Ezek is szigorúan kézzel indítva mert a helymeghatározás alapu egy vicc.
Kipróbáltam a melóban is, de mivel 150 méter a hatósugár minimális értéke, így értelmetlen. Maradt a melóhelyen lévő wifire csatlakozva halkítja a csengést, de mivel ilyenkor természetesen 20 méterről is érzékeli a wifit, rengeteg hívásról lemaradtam.
Otthon szintén, hazaérek és átvált. Igenám, de panel 7. emelet és a parkolóban még vígan van wifi, a helymeghatározás alapú szintén kilőve, mert ugyan a ház melletti játszótéren vagyok, de a 150 méteren belül, így szerinte még otthon vagyok.
Kézzel működik, de automatizálva nem az igazi.
AOD-re meg semmi ilyesmi amit a forumtárs szeretne.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
NY_A
őstag
Annyit késik a frissítés, hogy gyanús, hogy már a beta stabil verzióját kapjuk. Így volt emlékeim szerint a 21U-val is. Nem akart jönni a frissítés, aztán egyszer csak bedobták a friss Androidot.
-
Sumptuous
senior tag
válasz mgTerminator #9031 üzenetére
Szerintem is. Nekem volt mindegyik, az 5öst kivéve. 3asról váltottam 23 ultrára, majd vissza fold 4-re, arról akartam 5re..de hiába vártam azt is. Amikor megjelent, a 4est nem lett volna értelme lecserélni rá, kevés volt az újdonság. Közben kijött a magic v2.. na az már mutatott fejlődést, de sajnos nem könnyű szerezni belőle, illetve én a oneui-t jobban szeretem. Ha sikerült vennem, kipróbálom, de addig is inkább használok egy 23 ultrát, ebben a nyitogatáson kívűl minden megvan..csak ne lenne ilyen kicsi
Pletykák szerint az S24 ultra már szélesebb lesz valamivel, illetve van egy vastagított kijelző káva hír is, de szerintem csak trollkodás. Hát hogy néz ez ki?
-
Signat84
tag
válasz csimpy131313 #9027 üzenetére
Akkor okés! Igen, elvileg előtte kapcsonod kell... rémlik valami, hogy addig én se láttam sehol. Az a lényeg, hogy működik neked is!
[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
válasz mgTerminator #9025 üzenetére
Kereken 600-ra, így majdnem olyan minden, mint egy Fold-on. (Arról váltottam és hiányzott az az elrendezés. Így egész jól megoldható.)
-
mgTerminator
veterán
Nemrég jött meg az Aliról az itt belinkelt keret fólia. Csak azért rendeltem meg mert olcsó volt. Minőségre egész jónak mondható én egy átlátszót rendeltem, ami kiderült hogy matt, végülis nem baj, jobban bejön a matt mint a fényes (bánom hogy nem a piros verziót rendeltem a telóból mert annak matt fekete a kerete).
A felhelyezés alul és felül gyerekjáték, a gomb felőli oldal is könnyű, a másik hosszú oldal ahol nincs semmi ott már egy kicsit nehezebb mert nincs mihez viszonyítani. Elég vastag szóval lehet érezni a szélét, kicsit fura. Akinek Pitaka tokja van, ott a 2 felső oldalsó fólia sarkából vágjon le egy kicsi mert egyből fel fogja nyomni ahogy legfelül is. Szóval miután fel lett izzadva a tok, ne sűrűn szedjétek le! -
Sumptuous
senior tag
Mi a toszt csinál a windows kapcsolat a háttérben 9 óráig, ha még össze sincs párosítva a gépemmel.. Na majd mindjárt.
[kép] Ez átlagosnak számít, ugye?
-
Signat84
tag
válasz csimpy131313 #9020 üzenetére
Az eleg fura! Tárcsázó -> 3 pötty jobb felül -> beállítások -> hívások rögzítése. Itt se találod?
Melyik csc-re álltál át?
-
retardalt
csendes tag
válasz csimpy131313 #9020 üzenetére
Belső tárhely -> Recordings mappa nincs meg?
-
Omis
senior tag
Okés köszi.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Egy excel file (pl) megnyitásakor korábban többféle appot ajánlott fel a telefon amivel megnyithatom a file-t. Többek közöt a Samsung Note-ot.
Valamiért már csak 2 appot ajánl fel, pedig nem nyomtam rá, hogy mindig azokkal nyissa meg.
Hogy lehet megcsinálni, hogy újra ajánlja fel mindet? Az alapértelmezett alkalmazásoknál nem találom.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Omis
senior tag
Hello ,jó minőségű íves részre is tudtok ajánlani üveg fóliát(ami nem uv ragasztós) és tetszik az ujjlenyomat olvasónak is ?!
-
AtHoS
nagyúr
válasz Hunfiu12 #9014 üzenetére
Azt sem írtad, hogy megnézted a rutinokat, de nem találtál megfelelő feltételt hozzá, így honnan tudja a "paraszt" nézted már azt is, de nem jutottál előre szóval lehetne direktben bixby rutin segítséget kérni, de ugye még azt sem dobta senki, hogy azzal talán lehetne próbálkozni, csak én
Én biztosan nem fogok mások helyett ilyeneket nézegetni, mert egyrészt nem vagyok rutinos benne, másrészt nekem tökéletesen megfelel az érintésre megjelenő AoD - okosóra rulez, azon látom a fontos értesítéseket - és csak egyetlen bixby rutinom van: töltőre csatlakoztatáskor bedobja a vezetékes és vezetéknélküli gyorstöltés ki-be kapcsolhatóságát, így alkalomhoz tudom bármikor igazítani.
Amúgy pedig MacroDroid és Tasker szélesebb körben tud működni, ha éppen a kívánt módosítást a rendszer engedélyezi számukra. Nem tudom, hogy az AoD ki-be Samsungon ilyen-e, de ha bixby-ben nem találtál erre lehetőséget, akkor MD-nél bekérdeznék a helyedben, mert ott kaphatsz ehhez segítséget
read-only mode on the forum
-
Hunfiu12
csendes tag
Ez a KeysCafe tökéletesen megoldotta a problémát. A Rutinoknál nem igazán találok olyat amivel meg tudnám oldani, hogy kikapcsoljon az AOD ha le van takarva a telefon. Maga az akció, hogy kikapcsoljon az megvan csak a "HA" hiányzik.
Bocsánat, hogy csak várom a sültgalambot. Azt hittem, hogy ez a toppik arra is való hogy segítséget kérjünk a tapasztaltabb felhasználóktól. Ez az első Samsung telefonom, eddig LG volt, - csakhát azt elvitte a cica, maradt a másik Koreai - én is kiröhögtem mindenkit aki nem találta a bekapcsoló gombot a telefon oldalain.
-
gippazoid
senior tag
Nézegettem ma az itteni téma miatt az AOD beállításokat de nem állítottam át semmit. Meg egyébként is, csak azóta tapasztalom, mióta hazajöttem: AOD-n az értesítés küldő appok ikonja feleakkora lett. Viber, Messenger bármi.
Ez mi lehet?
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
válasz PeteePeti #9006 üzenetére
Ez az a billentyűzet app amely a júzerek által beírtakat egy bárki által elérhető adatbázisban tárolta, ha jól emlékszem. Ki is szivárgott annak rendje és módja szerint. Én is érintett voltam, a haveibeenpawned.com oldal közölte, hogy innen kerültek ki az adataim és tényleg használtam egy ideig ezt a billentyűzetet.
Gippazoid Novelties Inc.
-
Hunfiu12
csendes tag
Na szóval, végszóként az AOD-os témához. Utánna olvastam fórumokon, redditen stb, azt írják mindenhol, hogy S10 óta nem kapcsol le. Van aki szerint szoftverhiba??, van aki szerint takarékosabb, ha folyton megy az AOD minthogy azt figyelni, hogy le van-e takarva vagy sem. Mondjuk ez szerintem hülyeség. Lényeg az mint már korábban is mondtam: EZ VAN.
Következő dolog ami engem zavar és esetleg megpróbálnám eltüntetni, az az, hogy nekem nem kell az u-hoz ū, ů, ų és ụ, elég lenne az amit a magyarban használunk. Szóval ezt nem lehet valahol beállítani?
-
DefJamHUN
aktív tag
-
AtHoS
nagyúr
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz Pythoncobra #9000 üzenetére
És ez a két alkalom után nem lett baja a telefonnak? Itt remélem Te is tudod hogy nem a tok hanem az istenti szerencse védte meg a készüléket!
" Vegyetek jót ha tudtok "
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest