Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
-
-
mgTerminator
veterán
Én Xiaomi 11 Ultra-ról váltottam a sok szoftveres hülyeség és hiányosság bosszantott és mivel már volt egy S8+ tabletem és láttam milyen szépen és jól muzsikál mondom a teló is biztos jó (Egyébként a tablet most a 2 frissítés között nem volt újraindítva, 1237 óra üzemidő volt benne és fél sem tűnt). És bizony marha jó lett! Volt egy csomó dolog ami a Xiaomin nem működött vagy rosszul itt meg mindenre rácsodálkoztam hogy jééé, ez is működik! Kivéve a GPS, mert az nem túl jó ha az ember futárkodik vagy taxizik, de [GPS Connected] app megoldja ezt a problémát.
Nálam egyébként a térerő jobb a Samsungon mint a Xiaomin volt. Azon sokszor 3G volt és nehezítette emiatt a munkát, de az S23U-n szinte folyamatosan 5G, néha 4G.
Ja mégvalami, majdnem elfelejtettem... A 11U-t melóba indulás előtt feltöltöttem 100%-ra, és 30-35%-on volt amikor hazaértem de volt hogy jóval alatta. A múltkor 65%-al mentem el és 15%-on volt amikor hazaértem, de volt amikor 85%-ról 40-re ment le szóval az akku idő nálam nagyon jól alakul.
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
Én sok év Xiaomi (Mix3, Mi9, Mi10 és Mi11 után) váltottam. Jó a Xiaomi, de a xiaomi.eu ROM-mal. Ha nem akarsz bootloadert nyitni, mókolni, akkor jobban jársz a Samsunggal. Ha szívesen játszol ilyenekkel, akkor a Xiaomi semmivel sem rosszabb. A Samsung hosszabb távon adja a szoftveres támogatást.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
TomPack
őstag
Ha hazamegyek bekapcsolja a wifit. Ha csatlakozik az autóm fejegységéhez, -és rádugom tölteni akkor bekapcsolja a hotspot-ot, netet adva a céges telómnak.
Ha otthon vagyok és hívnak, akkor leállítja a filmlejátszást a samsung tévémen.
Ha a Galaxy Watch-om azt érzékeli hogy elaludtam, akkor kikapcsolja a tévét, és lenémítja a telót + energiatakarékos módba vágja magát. Ha felébredtem visszacsinál mindent.
Ha otthon vagyok, akkor csak 85%-ig tölti az akksit, és a gyorstöltést is kikapcsolja, kivéve ha reggel 6-és 8h között van.
Otthon a hálózati mód átvált kizárólag 2G-re.
Ha töltőre dugom a mobilt, azt mondja; -Köszi!
De még legalább egy tucat rutint beprogramoztam magamnak.
Ha egyszer elkezded használni, és beprogramozni magadnak a rutinokat, akkor többé élni sem tudsz majd nélküle, és többé szóba sem jöhet a Xiaomi! -
-
Dave Crank
senior tag
Standby-ban ezt tudja hozni, gondolom nem túl sokat nyomkodhattad előző ciklusokban sem és az alapján kalkulál akkuidőt. A múltkor nekem 24h-ban kb 30perc SOT volt és kb 10%-ot merült 24h-ban, javarészt mobilneten.
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Gardaai
senior tag
Nekem mélyalvásban is 0.5% / óra.
Évek óta automata rutinnal minden lekapcsol, szinkronizálást is és power saving mode be. Ki lehet számolni, hogy 8 óra alatt ez 4%-ot jelent.
Vagy nincs egy applikációd se, vagy nem tudom hogy csinálod.
Bár mintha A13 sokkal jobban bírta volna.
Én csak 85%-ig töltöm pár hónappal a vásárlás után, hogy nekem így is bőven kibír másfél napot, de érezhető kevesebbet bír hiába csak 15% a különbség. 100-ra töltve ha nem nagyon nyomkodom, csak e-mailek, értesítések jönnek, akkor 2-2,5 naponta töltöttem. Így mínusz 0.5-1 nap.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
arcitec
addikt
Aha, akkor a repülő mód szinte teljesen leszedálja a telefont. Mert nálam is éjszakai módban van autó, mint ahogy Gardaai írja. De akkor felhívni sem tudnak, szóval ha amúgy nem szoktak hívogatni éjjel, akkor sem nagyon ok, mert lehet olyan szitu, amikor meg feltétlen szükséges az elérhetőség.
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
*H*
aktív tag
-
félisten
-
*H*
aktív tag
Hol van ezen a képen a kikapcsolási lehetőség amit írtál?
"After the June 2023 software update, it is not possible to turn off Emergency SOS automatic dialling."
Nyomogasd a gombot jó gyorsan egymás után...
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
Kleroo
veterán
Addig jó, amig nem lépnek szintet. Reálisabb áron(320-ért mondjuk), Betárazni rengeteg FB profilt évekre előre, igy nem árulkodó a friss reg. Aztán AI által generált képekkel feltölteni, és kb kész is. Lényegesen többen benyalnák. Ezért áldom a HA-t, hogy itt lényegesen biztonságosabb terep van a reg, értékelés, stb miatt, nem kell annyira résen lenni. De addig jó, amig ilyen bénák a csaló-patkányok, és azonnal levágós.
#12357spileraaa:
Pont erre a pszichológiai triggere utaznak a csalók. VAlósnak tűnő portéka, durván áron alaul, és "én vagyok az, aki megtalálta a kincset". De senki sem jótündér, hogy 100-140el áron alul adja a telóját. Miért is tenné? Mert ez ennyiért használt S22U ár.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
spileraaa
senior tag
Ez alapján igazi és nem hamisítvány. Viszont valószínűleg akkor lehet baj ha ott hagyja a szolgáltatott. Így érthető miért adja ilyen olcsón viszont így nagyon rizikós. Itt hardverapron legalább van értékelés ami alapján el lehet dönteni menyire lehet megbízni benne.
Mondjuk a Facebook profilja teljesen privát. Egyetlen egy borítókép nyilvános ami októberi. Így nagyon nem bizalom gerjesztö.
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
klaya86
senior tag
Neves webshopban vettem eco csomagolású "gyári" samsung 25w-os töltőt anno, az S21 fe-hez. Töltés közben össze vissza érzékelt a kijelző. Azt hittem a telefon szar. Aztán Euronicsban vettem eredetit, hibátlanul működött. Azóta kerülöm az ilyen hulladékokat. Főleg 5 kilós telefonnál. Ha nagyon érdekel, régebben raktam is fel képet az s21fe fórumba, eredeti vs kamu samsung töltőről.
-
gippazoid
senior tag
-
*H*
aktív tag
Ez még a hamisításnak is a legalja, ezt nem kellene mutogatni. Ha már a feliratozást sem sikerült jól kivitelezni, mi lehet belül? Ha nem is beszélsz az összes rajta található nyelven, ez akkor is szembetűnő. Hiányzó / jelek, a modelo helyett hodelo, frekuensi helyett fpekuensi, saida helyett sajda, a shock meg 6hock-nak írva. Az EN fordított N-nel írva és a Dublin.IE-ből Dubt in lett, a majufacture szóról már nem is beszélve.
EP-TAB00 modell nem is létezik, csak EP-TA800, az is 25W-os.[ Szerkesztve ]
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
addikt
Nem tudom mennyit segít, a mai állapot.
Nagyon sok mindentől függ, hőmérséklet, térerő, utazás közben (bázis adó váltás), kijelző fényerő és felbontás stb.
Ha jól értelmezem, akkor óránként átlagba 2.3% merült ma.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Topikgazda
Ez így nagyon tág fogalom....
Pontosítsd kérlek mire is vagy kíváncsi.
Wifi, mobilnet? Milyen alkalmazást használnál ebben a 3 órában? Vagy csak készenleti állapot lenne?
Most így állok: link
Tegnap reggel vettem le a töltőről. Wifit csak este 5 órától látott a telefon, a munkahelyen gyatra a térerő.
Ha wifi-n lógok egész nap pl hétvégén, akkor 50%-nál meg szokott lenni az 5 óra kijelző idő is.
Remélem tudtam segíteni valamit.[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest