Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
VanAzAPénz #11498 üzenetére
Ezt csinálta a Sony amikor a Z1 compact új telefon volt. Akkor is azt mondtam, hogy le a kalappal, követendő példa.
De azóta sem csinálja senki más, a Sony-tól meg elköszöntem azóta, úgyhogy öket sem tudom, hogy most hogy adják elő. -
Tikakukac
titán
válasz
StarKiller89 #11497 üzenetére
A papír valóban hülyeség és amúgy jogi alapja sincs.
Annak viszont van, hogy nem mindegy hogyan vetted a telót.
Valamiért mondjuk más cégek megoldják az SN alapú garizást is, itt nem megy -
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
StarKiller89 #11497 üzenetére
Én sem, úgy tudtam hogy "digitális" garancia van, nyílván a rendszerükben látják melyik régióban lett értékesítve a készülékük, IMEI-t megadják kidobja hogy garos-e vagy nem. Az már más kérdés hogy ki milyen módon értékesítette tovább (milyen régió, adó stb), de ha valamire garanciát vállalnak akkor a gari az gari. Független attól hogy melyik régióban vásároltad a terméket.
Én ezt így tartanám korrektnek. -
StarKiller89
senior tag
válasz
VanAzAPénz #11494 üzenetére
én a szervízt se értem minek kötik az ebet a karóhoz ezzel a hülye papír alapú garanciával... előző években is ha bármi gondom volt a SES szervízhez fordultam... miután megvettem az S23-at kb utána zárt be a miskolci emag, így max BP-n tudnám lepecsételtetni azt az átkozott garanciajegyet...
-
qltsar
veterán
válasz
VanAzAPénz #11494 üzenetére
Nem talalgatas volt, linkeltem a hivatalos oldalrol a dokumentumot, amiben ottvannak a boltok: #11482
-
Tikakukac
titán
válasz
zsinyeg #11484 üzenetére
Mint már fentebb írtam: ha nem életveszélyes szituációt old meg a telefon, akkor nulla, zero, semmi értelme van azon merengeni épp milyen státuszban van egy bolt és abban milyen a készlet. Mert úgyis lesz egy laza hétvégi akció valamelyik nagyobb boltban, amikor zugGSM ár alatti áron megveszed 3 év garival a garantáltan tiszta telót.
Áruhitel: 0% THM-es, 2 helyről is kérhető 4 hónaptól 60 hónapig konstrukció is volt amikor vettem az enyém.
Szerintem ez egy elég tiszta képZárójelben jegyzem meg: előző melóhelyem is volt xy márkabolt és szerviz. Majd egyszer nem kellett bemenni már hétfőn dolgozni, mert egy köbkilométer szürkés telót mostak át titokban és elvitte a NAV a teljes bolthálót. És itt az említett boltnál tízszer nagyobb országos láncról beszélgetünk.
Kolleginától kérdezd meg megérte-e szürkén venni S23-at. 160 rugó az alaplap
-
Janaboy
veterán
válasz
qltsar #11482 üzenetére
https://www.samsung.com/hu/storelocator/
De amúgy a FirstPhone honlapján is írják, hogy hivatalos partnerek lettek.
Azt nyilván nem tudom, hogy azok-e még -
zsinyeg
csendes tag
válasz
alex devil #11478 üzenetére
Úgy értem a megbízhatót hogy gyári Samsung garancia érvényes. Nem szürke importos. Nincsenek régiós gondok. Frissítések rendben.
-
zsinyeg
csendes tag
Tudom hogy a FirstPhone nem hivatalos Samsung partner , de megbízható?
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Az S23-hoz USB-C - USB-C kábelt adnak? -
kelly416
veterán
válasz
Rigormortiis #11471 üzenetére
Ez jó vannak a kitűféle samsung cuccot használ otthon. Nálam ez esélytelen. Max az asszony samsung telefonjára tudnék net-et adni, de neki is van céges mobilnetje.
Egyébként a funkció tök jó. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Oldman2 #11472 üzenetére
Nem, akkor éppen nem voltak egyáltalán wifin. Ki is volt kapcsolva a router. A 23U mobilneten volt és ennyi. De anno utánaolvastam, amikor először küldtem át több gigányi adatot még az s21-ről a párom s22 telefonjára és a szemeim kigúvadtak, hogy szó szerint pár másodperc alatt átzavarta. Kiderült, hogy ilyenkor nem a routeren megy át az adat, hanem egymás között hoznak létre egy local wifi hálózatot.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Rigormortiis #11471 üzenetére
Nem szükséges ehhez a Hotspot, szerintem csak azonos WiFi hálózaton volt mindkét eszköz. És ekkor megy ez a funkció.
-
Rigormortiis
veterán
Szembe jött velem egy számomra eddig ismeretlen Samsung funkció, amit hasznosnak találok, hátha valakinek jó lesz valamire:
Éppen a Tab S8amon neteztem itthon, amikor egyszer csak jelezte a készülék, hogy elment a hálózat. Oké, a router újraindítása után megnéztem a Wifi hálózatok listáját, és észrevettem, hogy ott van az S23U-m. Mondom mi a csuda, nem kapcsoltam be mobil hotspotot, pláne nem itthon. És valóban. Ez az úgynevezett automatikus hotspot funkció, az ugyanazon Samsung fiókba tartozó Galaxy eszközök között, külön beavatkozás nélkül. Persze ki lehet kapcsolni, de szerintem vannak helyzetek, amikor kifejezetten hasznos lehet.
És ez nem is meríti a hostot, alapból nincs hotspot üzemmódban, de valahogy mégis összekapcsolódik és beszél egymással a két készülék, gondolom egy saját, láthatatlan wifi hálón, mint amikor quick share-vel áttolunk valamit.
-
qltsar
veterán
A root nelkuli trukkozeses megoldas mar nem mukodik tudtommal, ahol elrejtetted a 3 gombos navibart, majd felraktal egy root nelkuli navi gesture-os progit (nem goodlock modul remlik).
De ehhez kellett adnod ennek a csodaprogramnak sys setting RW-t, meg azt, hogy 0-24-ben olvassa a kijelzo tartalmat, ez egy hatalmas thxnothx.
-
qltsar
veterán
válasz
Oldman2 #11459 üzenetére
12 evig hasznaltam Nova-t, ~30 Androidos eszkozon, innet jon a tapasztalat.
Google Android 10 ota a gesztusvezerles integralasaval tette ilyenne az osszes 3rd party launcher kezeleset.
Nincs ezzel gond, valakinek nem tunik fel, de azt irni, hogy nincs gond, es 100%-os egyszeruen false info.
Anno meg maga Nova es Lawncher is feltuntette ezt a hivatalos oldaluk FAQ sectionjeben.
-
qltsar
veterán
válasz
tibike8 #11456 üzenetére
Ha alap gesztusvezerles + nova, akkor teljesen mindegy milyen telefont hasznalsz (Android 10+), akad es fagy.
Ha nem latod, orulj neki, valoszinuleg nem hasznalod annyira porgosen a telefont, hogy eszrevedd, a szaggato animaciokat meg mar megszoktad.
Csak 3 gombos navival megy normalisan barmilyen 3rd party launcher, vagy root+magisk.
Kivancsi lennek mi a helyzet a Samu sajat felhuzos navijaval.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #11431 üzenetére
Ebben a pillanatban találtam meg (külső iránymutatást követően), hogy mi az amit, és azt hol kell engedélyezni...
Szóval a Nova Engedélyek lap megnyitása után jobb oldalt felül van egy Hamburger menü, abban kell engedélyezni az ott megjelenő egyetlen engedélyt (angolul vélhetően "allow restricted settings"). Bekapcsolás után már más jelenik meg, nem csináltam erről Screenshot-ot.
Ezt követően már aktív az eddig inaktív sor, engedélyezhető a Nova hiányzó jogosultsága. -
Probert75
addikt
válasz
StarKiller89 #11448 üzenetére
Nem csak a kétkoppos lezárás miatt kell a nova, hanem az alkalmazástárban a rendes függőleges görgetéshez is.
-
fzboxx
senior tag
válasz
fzboxx #11444 üzenetére
Igen, ezt tettem fel. Ma reggel töltöttem le Samfirmware-ről. Az ODIN és a technika nem ismeretlen számomra, nem először csináltam. Gond nélkül lefutott az ODIN is. A letöltésnél én nem látok OneUI verzióra vonatkozó információt. Köszönöm, hogy próbálsz segíteni.
Megcsinálom mégegyszer, biztos én benazok valamit...
-
fzboxx
senior tag
-
TODI1111
veterán
válasz
fzboxx #11441 üzenetére
Mit tettél fel? Ez nem a legfrissebb. Megnézted a linkeket?
Elolvastad az S22 ultra topikban a segítséget?
Nálad a képed szerint az S3BWL3 van
A legfrissebb pedig U3CXD3
Ezt kell letölteni és feltenni
Régebben az S23 ultránál és most s24 ultránál is ILO csc-t használok
[Ebben a hozzászólásban megtalálod a csc csere módját]
[Itt pedig a saját tapasztalat] -
fzboxx
senior tag
TMH-t akartam írni, csak már nem engedte a szerkesztést...
-
S@c@
őstag
Már az új gyari e-mail applikációból is kivették a angol-magyar fordítást.
Nem tudjátok melyik az a gyári böngésző verzió amibe még benne volt a fordítás? Apk-ról leszedném. One ui 6.1
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
tibike8 #11371 üzenetére
Ma vettem egy S23-ast, a Nova ment fel ré szinte elsőként. A 8.0.17-es verzió, ahogy látom a Play áruházban is ez van, én a Nova Discord csatornáról tettem fel.
Egyetlen gondom van csak vele, részemről teljesen passz a dolog.
A kijelző duplagombos lezárása a Kisegítő lehetőségek funkcióval nem megy, belépve a Kisegítő lehetőségek beállításaiba, a Nova Launcher sora inaktív, így nem tudom azt aktiválni.
Valami ötlet esetleg? -
fzboxx
senior tag
válasz
StarKiller89 #11419 üzenetére
Megerősítem, nekem sem ment S23-on soha a gyári tarcsazoval
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #11425 üzenetére
Feleslegesnek tartom, amit telepítek ott vagy átmegy a Playsotre-os security check-en, vagy a Samsung Store-oson.
Ha minden nap telepíted az apk-kat apkmirrorról / 4pda.ru-ról, akkor meg nem egy alap hulladék McAfee fogja megfogni szerintem, szóval felesleges.
Talán annak van értelme, ha gyereknek adod a telefont, és ott admin accounttal letiltod, hogy apk-ból ne tudjon felrakni semmit, mert azt máshogy nem tudod korlátozni elvileg, Playstore-ra, meg Samsung Store-ra rá lehet rakni a telepítési megvonást child accountra - ha jól rémlik, így, hogy teljesen letiltod ezzel a menüponttal, ez meg van oldva, tehát ez a része akár hasznos is lehet valakinek.
-
qltsar
veterán
válasz
StarKiller89 #11423 üzenetére
& PedroPascal: Nézzétek meg a Settings ->Security and privacy -> Auto Blocker-t, hogy be van e kapcsolva, mert ez tiltja a kódok futtatását a Caller-ből.
-
Janaboy
veterán
válasz
Tudom banális kérdés, de nem gépeled el véletlenül?
-
kelly416
veterán
válasz
Tárcsázó, bebillentyűzöm a *#0*# karaktersort és már nem is tudok mást nyomni, mert ugrik azonnal a teszt menübe. Nálad valami nem ok.
-
Janaboy
veterán
válasz
StarKiller89 #11417 üzenetére
Nem lehet hogy nem a gyári tárcsázóban próbálod?
Nekem ott megy..
Minden a legfrissebb. -
TODI1111
veterán
válasz
StarKiller89 #11413 üzenetére
Érdekes. Ennek minden samsungon működnie kellene. Nekem 24 ultrán és a párom 23 ultráján is működik.
-
PedroPascal
őstag
válasz
StarKiller89 #11413 üzenetére
Diagnosztika, telefondiagnosztika
-
StarKiller89
senior tag
válasz
PedroPascal #11410 üzenetére
nekem sem működik
Membersben hol? -
TODI1111
veterán
válasz
PedroPascal #11410 üzenetére
Gyári tárcsázót használod? Azzal működnie kellene.
-
PedroPascal
őstag
Hol találom a teszt funkciókat? *#0*# nem működik.
-
ADGCF
tag
válasz
baitsee23 #11407 üzenetére
Köszönöm szépen, így működik!
Találtam amúgy a lehetőségek között egyetlen Viber üzenet hangot. Gondoltam rákeresek a file névre, hogy az melyik mappában van és bemásolom oda, viszont a Total Commander nem találta. O.o De igen így működik, és a Viber üzenet hang is abban a mappában volt persze. -
ADGCF
tag
Sziasztok!
One UI 6.1-en vagyok. Nem hittem volna, hogy ilyen kérdést fogok feltenni, de hogy tudok egyedi értesítési hangot beállítani? Gyári hangok között tudok csak válogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest