- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klusi86
tag
válasz xrvman #11991 üzenetére
Kicsit utána olvastam még, tényleg nem támogatja a HEVC formátumot, átkonvertálva tölti fel a felhőbe, hogy takarékoskodjon a tárhellyel. Hosszú videót csináltál? HDR-t? Lehet még csak konvertál és nem fejezte be azért nem látszik. Ha alkalmazásban töltöd le a videót akkor csak sdr-ben kapod vissza, viszont ha weboldalról, akkor HDR lesz, csak vp9 formátú.
Reddites értekezés róla -
Indiant
addikt
Szisztok!
Az FE ára tetszett meg és a teló tulajdonságai, de a boltban sajnos mellette volt az S23.. és rögtön megtetszett. Csak hát a +50e -es árkülönbség. Esetleg valakinek van ötlete privátban költséghatékony beszerzésre? (200e-es lélektani határ alatt.)[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz voncci #11975 üzenetére
Sziasztok!
"Úgy néz ki, hogy jó lett, üzenet, nincs tegnapóta, fizetést még nem próbáltam"
Egy kis tapasztalat...
Én is feltettem OTA-n keresztül a májusi frissítést. Én THL csc-t használok.
A Wallet nem jelzett hibát, viszont a Play Integrity ellenőrzésen megbukott a telefon. Ez később problémát jelenthet banki és más fizetős appoknál
Ezért kénytelen voltam ODIN-al feltenni a teljes EUX Firmware-t.
Most már tökéletes ismét a telefon.
Ajánlom mindenkinek az ellenőrzést a Play Integrity check-el.OTA frissítés után:
ODIN frissítés után:
[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
Oldman2
nagyúr
válasz VanAzAPénz #11985 üzenetére
Azon felül, hogy kikapcsolja (miért kellene kikapcsolnia?), a „már meglévő” videóval kapcsolatosan mit tud tenni?
[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
Sziasztok,
Készítettem videót, ám a Google Fotók nem támogatja a HEVC formátumot, mivel tudom a legjobban átkonvertálni H.264 formátummá?
-
Kami11
őstag
válasz voncci #11968 üzenetére
Kár volt törölni, frissítés után nekem is bedobta, hogy nem jó, kényszerleállítás, majd újra elindítottam a wallet-et, és már nem volt semmiféle hibaüzenet. Ma fizettem is vele sikeresen.
[ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Khelben
nagyúr
válasz Viktor77 #11979 üzenetére
Így van. Felhasználják a bizonyítékot, de ha törvényellenesen keletkezett, a rögzítőt meg fogják büntetni az engedély nélküli rögzítés miatt. Nyilván ilyenkor is mérlegelni fogják, hogy mi történt, nem fognak lecsukni azért, mert felvettél egy csalóval folytatott beszélgetést.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
-
rep3at
őstag
válasz TODI1111 #11973 üzenetére
Nekem is hasznos lenne egy hívásrögzítő, régen az ACR-t használtam, de hogy emiatt mókolni, nem is tudom.. Pláne hogy két telóm van, multiSIMmel..
Bár ugye abban a világban ahol az adott szó már sajnos semmit sem ér hasznos lehet. Más kérdés hogy bizonyítékként nem használhatod fel, hiszen a másik fél beleegyezése nélkül törvényellenes a hívás rögzítése.
Forward thinking. كرر
-
TODI1111
veterán
válasz antal750 #11972 üzenetére
Valószínűleg még nem tapasztaltad a gyári natív hívásrögzítés minőségét samsung készüléken. Amióta GDPR van azóta az összes külsős alkalmazás egy rakat kaki mellette. Tudom miről beszélek, mert nagyon sokat kipróbáltam ( ACR, True phone, Cube ACR...) megvásárolt teljes értékű verziókkal.
-
xact
tag
Gyári töltők keresek és nem vágom mi a különbség az árakat és a típust leszámítva :
- EP-TA800EBE
- EP-TA800NWEG
Tapasztalat töltési sebességben, melegedés stb van valakinek? -
voncci
aktív tag
Bár csak jó lenne 🙏 nekem a hívásrögzítés fontos a munkám végett... De a fizetés is
[ Szerkesztve ]
-
voncci
aktív tag
Rá engedtem odinnal a firmware-t, de ugyan úgy be dobja a waletet-nél az üzenetet mit csiltam rosszul
-
nortx55
csendes tag
Én vissza tettem a simple-t kártyás vásárlásra... Nem volt kedvem flashelgetni azért majd lesem mi lesz ennek a vége, ha jól sejtem ha jön egy újabb frissítés akkor megint elszálna nem?
-
TODI1111
veterán
válasz StarKiller89 #11948 üzenetére
-
Luigi962
őstag
Nekem itthoni Samsungtól vásárolt a készülék és benne van mióta megvettem.
-
voncci
aktív tag
Nem tudna valaki segíteni a SM-S911B_EUX_S916BXXS5CXDF letöltésben? Egész nap húztam le, erre a végén 7 óra utan 99% kiirta hogy sikertelen letöltés a Sam firmware töltöttem
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Amennyiben magyarországi hivatalos vásárlású a készülék akkor gyárilag biztosan nem volt benne. [CSC cserével] lehet előhozni. Egy kis [saját] tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
van tippetek arra, hogy a telefonom (S23) gyári tárcsázó appjában miért nincs benne a hívóazonosító és spam védelem funkció, ennek lehet köze a szolgáltatóhoz? mert kb mióta Netfone-os vagyok azóta tűnt el...| Samsung Galaxy S23 |
-
TODI1111
veterán
Mégegy [frissítés] lesz májusban.
Kérem tegyék meg tétjeiket, hogy működni fog-e a wallet a frissítés után? -
TODI1111
veterán
válasz Kami11 #11944 üzenetére
"lehet csak nekem van üldözési mániám. "
Szerintem igen
Szerintem simán csak valami hiba csúszott a frissítési eljárásba. Mint említettem nálam ez a hiba régebben akkor jelentkezett amikor főverzió váltás előtt béta szoftvert használtam. Mikor beindul a béta program ott szinte sosem használható.[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
válasz TODI1111 #11943 üzenetére
Ez rendben van, ezt tudom, de mi ugye csc-t cseréltünk, nem azt használjuk amit "kellene" és ezt próbálták akadályozni. De mint mondtam ez csak spekuláció, lehet csak nekem van üldözési mániám.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
őstag
-
samu74
addikt
-
pirigabi86
csendes újonc
Sziasztok! Tartós feloldáshoz a megbízható eszközöknél hozzá tudok adni pl.egy Huawei órát is? Vagy csak Samsung eszközökkel működik? Galaxy Watch 5 pro-t használok, amivel működik, de kíváncsi vagyok van e lehetőség más gyártó eszközét is hozzárendelni?
Köszönöm a segítséget. -
voncci
aktív tag
válasz Blackphant'r #11923 üzenetére
Köszi szépen az infót
-
-
Kami11
őstag
válasz Blackphant'r #11927 üzenetére
Köszönöm!
-
Oldman2
nagyúr
válasz Blackphant'r #11928 üzenetére
"az ota frissítés okozott neki valami problémát..."
Ez valóban elképzelhető.
-
Probert75
addikt
válasz Blackphant'r #11928 üzenetére
És a hívásrögzítés is maradt?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
Blackphant'r
tag
válasz Oldman2 #11926 üzenetére
Semmi sem új benne. Feltétezem az ota frissítés okozott neki valami diszkrepanciát, ami csak 3,5 giga volt. A teljes firmware 13 giga. Gondolom azzal hogy újra húzta rendbe tette amit az ota eltolt. Azóta nem írja samfw tool sem a root státuszt.
Szóval a kérdésre a pontos választ passzolom mert nem vagyok samsung fejlesztő, de a tény hogy megoldotta.Lehet az ILO rommal ugyanez lett volna az eredmény.
-
Oldman2
nagyúr
De ebben mi az új? Mitől oldana ez meg bármit? Nem értem a dolgot...
SM-S911B_EUX_S916BXXS5CXDF S23
SM-S916B_EUX_S916BXXS5CXDF S23+
SM-S918B_EUX_S916BXXS5CXDF S23 Ultra@anti1966 A "home csc" a letöltött zipben lévő két csc fájl közül a "HOME" kezdetű.
@Kami11 miért kellene visszaváltani?
[ Szerkesztve ]
-
anti1966
tag
Ez SM-918B, ahhoz milyen fájlt kell letölteni, mert gondolom, hogy a megadott ehhez nem lesz jó.
Mindig olvasom a home csc-t. Az mit takar? Az adott ország csc fájlát, mint pld az XEH?[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
Ha jól értem, akkor ILO-ról nem is kell visszaváltani a rom-olás előtt EUX-ra, hanem mehet rá egyből CXDF fw?
-
Blackphant'r
tag
Mindenkinek akinek a google wallett nem működött TODI1111 fórumtárs javaslata a megoldás [link] .
Le kell tölteni s23 és s23 plusz esetén a SM-S916B_EUX_S916BXXS5CXDF. Fel kell tenni Odinnal, telefont dowload módba kell tenni. [link] Odinban értelemszerűen a fájlokat be kell tallózni az elnevezésük alapján.
A lényeg, hogy home csc-t kell a csc-hez betallózni akkor minden adat marad. Részletes képes leírás a s22 ultra összefoglalóban. [link][ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz MrBazsi #11920 üzenetére
Az üzemidőn én meglepődtem, pedig jó ideje használom a telót. Ugyanis tegnap Kiskunfélegyháza -BP - Kiskunfélegyháza vonattal, majdnem végig nyomkodtam a telót. 2x 1:30 chrome böngésző minimum. Pesten unatkoztam 2x min. fél órát úgyhogy töltöttem le játékot és játszottam ezen idő alatt. Ok, nem hyper sokdimenziós akármi, csak valami golyóval kristálytörős vacak, de akkor is ment a teló. Mindezt úgy, hogy 5-kor vettem le töltöről, 17 óra magasságában volt még 48% az akkuban.
Szerintem határtalanul jó. Ok, a T20-am hetente töltöttem tetrisz mellett is, de a mai vetélytársak mellett nagyon jó.
-
MrBazsi
senior tag
Egy kis helyzetjelentés 2 nap után, nagyjából már belakva:
Ez még mindig nagyon pazar teló, üzemidő még tanul de bőven rendben van, már most. Remelem csak jobb lessz.
Android 13al, 5.1el vettem ki a dobozból, belaktam minden app lefrissítve , és nem érzek nagy késztetést a 6.1et felrakni, használtam az ultrán 1 hónapig, pár dolog rossszabb is a 6.1ben mint itt, az AI meg abszolút nem érdekel.[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz Petya25 #11918 üzenetére
Szigorúan magánvéleményem:
- Ne használd sötét módban a Facebook-ot
- A Facebook nem autóba való és igazából én eddig úgy tudtam, hogy csak a Messenger kompatibilis az AA-val, maga a Facebook app nem. A FB az egyéni alkalmazás indítóban sincs a kiválasztható appok között.Vagy nálad valami teljesen más fut és nem az AndroidAuto...
Ugyanakkor a telefonon az AndoidAuto beállításaiban található a "Nappali/éjszakai mód a térképekhez" rész, ahol lehet választani az állandó nappali vagy állandó éjszakai vagy az automatikus mód között. Utóbbival nálam (Suzuki SX4 S-Cross, SLDA fejegység) aszerint változik a megjelenítés, hogy vagy amikor automatikusan kapcsolódnak be a tompított fényszórók/helyzetjelzők a fényérzékelő alapján és akkor aktiválja a fejegység kijelzőjén az éjszakai módot is és ezzel az AA alatt futó térképalkalmazás (nálam Waze) éjszakai módját is. Vagy ha én magam az automata mód helyett direktben felkapcsolom a tompítottakat/helyzetjelzőket, akkor is úgy sötétül a kijelző.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Petya25
őstag
Túl vagyok egy AndroidAuto párosítási problémán, addig nyomkodtam a telón mire összejött a kapcsolat.
Viszont azon nem tudok túl lendülni, hogy sötétben visszavett fénynél teljesen elszürkül pl a Facebook sötét verziója. Nem fekete hanem szürke az egész.
Erre van valami megoldás?Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
TODI1111
veterán
válasz bloggiold #11915 üzenetére
"Esetleg Smart Switch frissítés helyette?"
Az teljesen más.
Odin használatához a készüléket [download] módba kell tenni. -
TODI1111
veterán
válasz bloggiold #11910 üzenetére
Odinnal, home csc használatával. Az odin használatához az [S22 ultra] topik összefoglalójában találsz egy kis segítséget.
-
zolikaDB
veterán
válasz Oldman2 #11909 üzenetére
Pitaka kopi aliról.
Nekem a mágnes nélküli van, mióta megvettem, ez van a telefonon, 1-2 hónapja volt 14$.
Baromi jó minőség, jó fogása van, nem csúszkál, pedig nagyon ódzkodtam ettől a "toktípustól"...
Ez volt az: [link]
Van több eladónál is, a mágnesesek drágábbak, de Pitaka ár alatt vannak jócskán.[ Szerkesztve ]
-
bloggiold
tag
-
qltsar
veterán
válasz Oldman2 #11903 üzenetére
En ennel a boltnal szoktam venni a Nillkineket (hivatalos forgalmazok), S23+-on es S24 Ultran is a Nature Pro-t hasznalom, bar nem a magsafes verziot. Nagyon penztarcabarat, es szepen ki van alakitva vedelem szempontjabol.
-
Oldman2
nagyúr
válasz Blackphant'r #11906 üzenetére
Igen, ez az SU: yes kellően fura...
Nálam ez No állapotú, miközben THL CSC-n vagyok. És nem, még nem frissítettem, így megy minden normálisan.
-
Blackphant'r
tag
válasz Oldman2 #11896 üzenetére
Köszi, hogy ezt is csekkoltad.
Nem kételkedem az azonosságban de valami hibát okozott, hogy ILO-n kaptam meg a frissítést. Samfw tools ILO csc-vel adb info kérérésre azt mutatja, hogy SU :yes. Mintha rootolva lenne. Gondolom ez a wallett baja is. Ezt viszont nem oldotta meg simán a csc visszaváltás. Csak az oldja meg valószínűleg ha újra felmegy rá a teljes fw.
De ha holnap megpróbáltam akkor majd kiderül. -
Oldman2
nagyúr
válasz Roxbury #11898 üzenetére
Én most MagSafe-es tokot keresek, egyelőre csak ezt találtam:
Nillkin Super Frosted Shield Pro -
őstag
- **Töltés közben**: Az akkumulátorok hőmérséklete általában 0°C és 45°C között van töltés közben. A 40°C tehát ezen a tartományon belül van, ami még biztonságosnak és normálisnak tekinthető.
### Mikor kell aggódni?
- **45°C felett**: Bár 45°C-ig az akkumulátorok általában biztonságosan működnek, hosszabb ideig tartó ilyen magas hőmérséklet csökkentheti az akkumulátor élettartamát.
- **50°C felett**: Ha az akkumulátor hőmérséklete 50°C fölé emelkedik, érdemes megszakítani a töltést és hűvös helyre tenni a telefont.Összességében a 40°C hőmérséklet szupergyors töltés közben még normálisnak tekinthető, és nem jelent közvetlen veszélyt az akkumulátorra vagy a telefonra. Ha azonban az akkumulátor hőmérséklete tovább emelkedik, figyelmet kell fordítani a megfelelő hűtési és töltési körülmények biztosítására.
Üdv: Mcrazy
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...