Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Zárolási képrnyő jelszavas belépés csoport házirendből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brxx
kezdő
Sziasztok!
Valaki feltette már ezt a nagy AI frissítést? Csak érdekelne hogy mik a tapasztalatok vele.
-
Fuvaros
senior tag
Lehet még kapni új s23+ telot?
-
kcsa
veterán
Ma reggelre jött szeptemberi security patch.
-
nortx55
csendes tag
válasz
autotaxmo #13959 üzenetére
Az a gond lami még nem válaszolt meg néznem olyan üzemido mellett mennyi az app, én úgy gondolom hogy ez a fő ok a merülésre, toltam vissza gyári resetet és alap appokkal mostaninál többszörös sőt-volt most nekem van hogy csak 2 óra a kijelzo idő 24 óra melett. Reset után emlékszem 5-6 óra sot megvolt. Szóval ezt akarnám ki nyomozni ha valaki akinek 5-6 óra sot-ja van be screenelné mennyi appja van.
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy ezt a Messenger Aktív chat-fejes értesítést, hogy lehet kikapcsolni? Eddig jó volt, de a Messengerem becrashelt és muszáj voltam adattörlést csinálni, viszont azóta sehogy sem sikerül kikapcsolni.
-
kelly416
veterán
válasz
batai15 #13971 üzenetére
Nálam csodálatosan jól gogyasztott a I13, meg is lepődtem rajta, de ahhoz képest is jó az S23, még jobban bírja az akku. Szóval ez ne tartson vissza.
Androidautóról meg csak annyit, én inkább kihangosítom bluetooth-on, a teló képe a navi googlemaps-el, és ha kell akkor szivargyújtós töltővel töltöm a telót, de nem androidautózom.
Lehet, én vagyok a kretén, de amikor megyek ki egy helyszínre, amiről csak azt tudom, hogy Mezőkovácsházától Megyesegyháza felé kb. 2km, akkor had ne álljak meg Mezőkovácsházán beírni Megyest, hanem csak mikrofon gomb és diktálom. De az AA néha érti, néha meg csak angolul tud és USA címekre akar vinni, a gmaps pedig mindig minden körülmények között megérti amit mondok. Így nálam AA kiesett. -
Nyomattam én is egy wipe cache-t a telón, mert a legutóbbi frissítés óta néha beröccent a telefon, korábban pedig nem volt erre példa. Kíváncsi leszek megszűnik-e a jelenség.
-
Probert75
addikt
Valami gebaszt olvastam az NFC-s fizetéssel kapcsolatban itt a fórumon, hogy nem lehet rendesen fizetni vele.
Haverom fizetni akart és nagy felkiáltójellel kiírta a teló, hogy ne mozgassa, teszem hozzá nem mozgatta.
Lett valami megoldás rá? -
TTomax
félisten
Nem tudja véletlen valaki, hogy lehetséges-e helyadatokat rögziteni fénykép készitésekor vizjel gyanánt?
-
ClioRS
őstag
válasz
qltsar #13974 üzenetére
Tudom, de most úgy voltam vele ha már úgyis b.szkódni kell akkor megcsinálok mindent 0-ról, még akkor is ha már lassan 4 órája csinálom
Legközelebb majd a google-ből állítom vissza.
Bújtam én is redditet meg xda-t, volt olyan is akinek a üzemideje lett kevesebb az átmásolt appok miatt. Reset és újrabelakás után jelentős képernyőidő növekedést tapasztaltak. -
-
qltsar
veterán
válasz
ClioRS #13973 üzenetére
Nem kell újracsinálni, nyugodtan visszahúzatod felhőből, de csak Google-ből, nem a Samsung Cloud-ról beszélek.
Ami problémás, azt úgysem fogja visszahúzni.
Én a hajam kitépném, ha mindent újra be kellene állítani, így is több, mint 2 óra, hogy visszahúzom gDrive-ról a beállításokat automatikusan.
#13968 Des1gnR: Tele van Reddit olyan postokkal, hogy sikeresen átvitt mindent, de nem csak, hogy a rendszer lett instabil, hanem az átvitt adatok is sérültek voltak, vagy egyáltalán nem voltak meg, mégis sikeresnek írta SmartSwitch
.
Amíg személyesen nem tapasztaltam meg ezt, addig adatátvitelre használtam néhányszor, aztán az elmúlt 2 évben többször is megtörtént ez saját, és ismerősök telefonján. Kiírta, hogy mindent átvitt, aztán ahogy átpörgettük, láttuk, hogy hiányoznak videók, néhány kép megnyithatatlan, sérült dokumentumok - esetemben ráadásul 3 féle Samsung telefonos költözésnél is, tehát még a "rossz" márkákra sem lehet ráfogni, vagy nem az eredeti Samsung kábeles általában odavágott hülyeségre.
Volt próbálva kábellel, és nélkül. Egyszerűen hulladék a program, ezt a sok Reddit, XDA post és a saját tapasztalatom is megerősíti.
TL;DR: Attól, hogy sikeresen lefut, még bőven lehet probléma, főleg a fileátviteli veszteségekkel, és az alkalmazások és adatainak átmásolásával attól, hogy látszólag "sikeresen" végigfut.
-
qltsar
veterán
válasz
ClioRS #13965 üzenetére
Nem kell ennyire szigorúan venni, de smart switch használatát javasolt kerülni több katasztrofális tapasztalatom van a használatával, ráadásul Samsung telefonról Samsung telefonra költözésnél
.
Nyugodtan Google-ből mehet az alap restore, itt visszaállít több alkalmazásodnak is beállításait, de legalább visszatelepíti mindazt, és nem neked kell egyesével, valamint SMS, Hívásnapló, alap beállítások (pl. WiFi hálózatok), billentyűzet, képernyő tulajdonságok, néha háttérkép stb. visszahúzza gDrive-ról.
-
batai15
félisten
Sziasztok váltott valaki iphoneról s23ra?
-
duckload
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni.
Február óta használom a telefont. Minden nagyon rendben van vele.
Egy dolog ami most már kezd nagyon zavarni.Samsung böngészőben teljesen random időközönként ha visszatérek a kezdőlapra ahol a legutóbbi weboldalak vannak beállítva, egyszerűen nem reagál semmire. Nem nyit meg egy oldalt sem, olyan mintha nem érzékelné, hogy megnyomom a kijelző.
Facebook messengerben ugyan ez a helyzet. Teljesen random de ott is gyakran előfordul. Használom aztán nem bezárom, hanem csak becsukom. Aztán amikor visszanyitom, nem reagál semmire.
Be kell zárni teljesen, utána oké.
Csak ezzel a két appal csinálja, minden más rendben működik.
Van valakinek hasonló tapasztalat?
-
ClioRS
őstag
Van egy elég nagy problémám. S22-ről költöztem Smart switch-csel, alkalmazásokat is másoltam, ezek közül pedig pár nem tud frissülni, folyamatosan hibát kapok, illetve ha letörlöm nem tudom a Playből telepíteni, ugyanazzal a hibával elszáll. Wipe cache, Play áruház és Play services adat és cache törlés megvolt, egyik sem segített. Pár alkalmazás túljutott a frissítésen, sokszor jópár próbálkozás után sikerült csak, de ugye nem mindenre jött frissítés, szóval nem tudom még melyik lesz a következő ami nem fog tudni frissülni. S22-t szeretném eladni, most még át tudom onnan küldeni az alkalmazásokat, de ez nem tartható állapot. Mi lehet a megoldás teljes reseten kívül?
-
sonice
tag
válasz
EngineerBoy #13949 üzenetére
Sima fotó mód.
-
pheni79
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérek, mert már nem tudom, hol keressem a probléma okát.
A férjem csütörtökön frissítette az S23 telefonját
Viszont tegnap óta random 1-1-et csippan,olyan értesítő hanggal, mintha töltőre csatlakoztatjuk, csak rövidebb.
Már az összes alkalmazást, értesítés engedélyt átnéztem, a Bixby Voice is letiltva, de nem jövök rá, mi okozza.Talán ami rendszer észrevehető benne, hogy ujjlenyomat feloldás után az első (bármelyik) alkalmazásra rákattintva rezzen és csippan egyet.
Samsung Pass-t is néztem, nem találok ilyen beállítást.Köszönök előre is minden segítő ötletet.
Az én S23 telefonom tegnap frissített, semmi ilyen problémám nincs, én is használom a Samsung Pass-t és az ujjlenyomat feloldást -
sonice
tag
Sziasztok.
A korábban leirt zoom probléma során igy berezonal a lencse és ilyen képet készít. Lehet hogy ezt a szoftver frissítés nem oldja meg?.. 🤔 -
kelly416
veterán
válasz
undercover #13942 üzenetére
100-20 között, ha van rá lehetőség és időben elérem a töltőt.
-
válasz
Igen. Azért van a telefon, hogy használjuk.
-
Viktor77
titán
válasz
Még jó.
-
EngineerBoy
tag
válasz
En mindig 100-ra töltöm, majd gariba cserélve lesz az akksi
-
undercover
őstag
Ti amugy nem 80%-ig használjátok? Mindig 100%-ra töltittek?
-
Minap észrevettem, gyenge fényviszonyok között fhd 30 fps, videostabilizálás opciókkal mozgáskor elég durván mosódik a kép, kvázi élvezhetetlen lesz a végtermék. Ilyenkor érdemes kikapcsolni a stabilizálást és megszűnik az "anomália", illetve 60 fps használatakor már nem jelentkezik zavaró mértékben a jelenség, tehát maradhat a stabilizálás.
-
ClioRS
őstag
Ha már képernyőidő, elég brutál ez a telefon, mondjuk az S22-höz képest nem nehéz jobbnak lenni.
Tegnap 5 óra SOT jött össze, ebből 2-2,5 órán keresztül párhuzamosan ment a Teams és a Waze, ez 50%-nál kevesebbet merített az akksin.
Egyébként beleszámolja a munkaterületi alkalmazásokon töltött képernyőidőt is vajon? Csak mert az akkumulátorhasználatnál lévő alkalmazások között nincs és nekem a Teams Munka profilban van, sokszor telefonon meetingelek nem lezárt képernyővel, mert nézem a megosztást. -
jano_77
nagyúr
Neked sikerült beállítani telefonon a Brave böngészőt? PC-n minden gond nélkül sikerült, áthozott mindent Chrome-ból, ahogy azt kell, de a mobilon hiába van beállítva az alapértelmezett részen böngészőnek, többször feldobja, hogy állítsam be alapértelmezettnek!? És a beállításokat, könyvjelzőket sem tudtam importálni!?
-
-
Nem használom, mert ez az első Samsungom ami okos, és nem kivánok rászokni a Sansung böngészőre. Operát azóta használom amióta létezik. A Chrome-ot csak akkor használom, ha pl. kormányablakban van dolgom (Operán bugos) vagy privát böngészést csinálok. Nem szex, hanem áruböngészés és nem akarok mindenhol olyan reklámmal találkozni amire épp rákeresek.
-
válasz
autotaxmo #13922 üzenetére
Én egy éve nyúzom a legkisebb S23-at (aki nálam többet nyomkodja az hazudik, vagy fejlesztő). Ha egy nap alatt lemerítem 100-ról nullára az nálam minimum 9 óra SOT. De két nap alatt se kevesebb 8 óránál, pl.
Ha egy töltésből csak 4 órát tudnék kifacsarni, már rég eladtam volna, mert annyit a híresen pocsék üzemidejű S22 tud. Ennek a telefonnak az üzemideje az egyetlen pozitívuma, amivel kiemelkedik a többi közül. -
jUUh
addikt
Nekem amúgy érdekes módon ugyanolyan, vagy jobb az akksiidő. Ha kijön a 7.xxx OneUI lehet tolok egy factory reset-et, de amúgy minden oké.
-
autotaxmo
őstag
Na, vegyes hasznalatban nalam 1 nap 9 ora alatt 100-rol 0-ra vegyes hasznalattal, ejszaka energiatakarekos, minden off, 4 ora 30 perc SOT jott ki. Hat erezhetoen gyengebben teljesit az akksi igy masfel ev hasznalat utan.
-
qltsar
veterán
válasz
Juhaszatti #13918 üzenetére
Ugye nem csak az elonezeti kepet nezted?
-
Légyszives ne sértegesd a kinai dzsunkákat. Mert igaz, hogy kinaiak, igaz, hogy dzsunkák, de még azok is fejlesztgetnek, minden évben lépnek előre egy kicsit. És nem csinálják azt, hogy 4 évig ugyanazokat a kamerákat teszik bele a telefonjaikba, aztán a kameraképességekkel reklámozzák a 4 éves cuccot. A vevő meg nem érti, hogy miért nem látja azt a fene nagy minőséget. Mintha SD888 procit tennének a telefonba és marketingelnék, hogy csúcsteljesitmény.
-
weiss
addikt
Tyű, most nézem, hogy a One UI 6-ban az alkalmazások nevei rövidítve vannak az új sorba tördelés helyett
-
fzboxx
senior tag
Többen írtátok a frissítés óta javuló merülést.
Elkezdtem én is nézni, és valóban lassabb a merülés. -
ClioRS
őstag
-
Roxbury
őstag
válasz
Indiant #13910 üzenetére
Nem tudja használni, mivel először annak az accountnak az adatait kell megadni, ami a visszaállítás előtt volt használva. Mivel az nem lett visszavonva, így azt kérni fogja, addig új accountot nem tud bevinni. Mondjuk ez jó dolog. Igaz sokra mi nem megyünk vele akkor már.
-
undercover
őstag
Múltkor mondtam, hogy nekem is szeret merülni
Most az új frissítéssel 7 ó és 28 perc alatt 46%-ot merült, 3 óra SOT idővel. Jah ez 80%-ról 34%-ra. Nekem éjszaka wifi off, de órával összevan kötve aztán olyan másfél%-ot merül. De szerintem akinek van óra annak jobban merül a telefon is.
-
gurabli
őstag
Jól gondolom, hogy az 5G-t érdemes kikapcsolnom? Otthon 4G van csak, pont a szélén lakunk az 5G/4G térerőnek. Ha utazom, max bekapcs.
Nem mintha a 4G ne lett volna eddig mindenre elég. Ha jól tudom, az 5G valamivel jobban meríti az akkut? Mert nekem az fontosabb. -
-
autotaxmo
őstag
Latom itt vannak egy paran akik uj S23 tulajok, nekik ajanlol figyelmukbe ezt a nagyon fontos beallitast. Szerintem ezt nem is tudjak az iphone-ok talan.
Igy kvazi a telefonod ha elvész, elllopjak, egy hasznalhatatlan tegla lesz szamukra es ha nem dobjak be a dunaba vagy torik ripityara, akkor meg is talalod. Ja es kikapcsolni sem lehet a telefont, mert keri a kodot, amit minden telefon gyarto kotelezoen kene hogy hasznalja es integralja a rendszerbe. Még egy nagyon fontos biztonsagi kockazat lehet az ha fizikai sim kartyat hasznalsz a telefonban. Dobd ki, aktivalj esimet, mert igy a tolvaj vagy aki megtalalja es rossz indulatu, annak az lenne az elso dolga hogy kipattintsa a fizikai sim kartyat a telobol, de ha esimed van, akkor minden letezo opciot kiiktattad es a telefonod megtalalalara nagy az esely.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zárolási képrnyő jelszavas belépés csoport házirendből
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest