Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #9899 üzenetére
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #9897 üzenetére
Ja, mondjuk utólag néztem, hogy "ajándék" töltő, szóval esélyes, hogy alapból nem jár mellé, csak a Telekom adja grátisz. 😆
-
-
-
Jack Oneill
veterán
Samsungnal hogy mukodik ez a fiokhoz tartozo csaladi tarhely. Minel tobb embert veszek fel, ugy novekszik a rendelkezesre allo tarhely?
-
fogselyem
senior tag
Lefrissitettem utoljara a telefont, erre valami varazspalcat dobalt fel allandoan ertesitesben.
-
unravel
őstag
válasz
Viktor0610 #9880 üzenetére
"De ez miért akkora dolog?
Nálam sosincs kikapcsolva a Wallet, így szükségtelen a gyorselérés."Jól jön ha váltani szeretnék a sima bankkártyám és a másik kártya között amit a zasszony nem lát.
-
GoodSpeed
addikt
A környezetvédelem jegyében nem kapunk töltőt, bezzeg a belépőszinten tanyázó új modell:
aztán az a töltő sem környezetbarátabb.😃
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #9885 üzenetére
Emlékszem ezekre az időkre. Minden új készüleknél az első dolgom volt a T-s romot lecserélni a függetlenre.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Lord Amper #9884 üzenetére
Ez valtozo. Felesegemnek pl A52 van egyszer ő kap hamarabb frissitest, egyszer meg en.
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Viktor0610 #9880 üzenetére
Nem gond, csak kíváncsi voltam miért nem.
Amúgy az órán most néztem meg ez a verzió van:
Jack: jaja.😆 Frankón benne volt a pakliban mielőtt a Samsung bejelentette a durva áremelést, akkor A56, S24 FE, vagy POCO X6 PRO, meg valami Xiaomi 14, mert kell tartalék telefon.
Nyilván nem piszkáló miatt esett ki az S24 FE csak ő lett az i-n pont.
Mondjuk meglepő volt kissé a váltása.
Azonban a tegnapi szoftveres gondoskodás is megerősített abban,hogy nekem Samsung vonalon a helyem. Megvárom az A56-ot valószínűleg,mert nekem ez a 90 napos frissítgetés sosem jött be, most is ugye a Samsung több tucat rést és sebezhetőséget foltozott, melyek közül számos kritikus besorolást kapott. Ha most POCO X6 Pro-n lennék várhatnék rá akár hónapokat, ráadásul a POCO a Xiaomi almárkája, nem is a fő, még lazábban is kezelhetik.
De mondjuk nem tervezem elhagyni az A54 topicot ha meglesz az A56 sem, ahogy párhuzamosan voltam jelen a Xiaomi 11 Lite 5G és Xiaomi 11 Lite 5G NE topicokban is ameddig megvoltak. 😆Szerk: Skod: csak a Telekom saját applikációja van fent, de gyárilag lezárt csomagolásban érkezik szóval lehet direkt a Telekomnak. De egyébként nincs semmi más eltérő rajta
Ezt is simán lehet törölni mint bármelyik másik appot. A frissítéseket is ugyanúgy kapjuk ugyanakkor mint mindenki más. -
fogselyem
senior tag
-
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
GoodSpeed #9876 üzenetére
Ez:
a verzió sem hozta be ezt a lehetőséget, de mondjuk engem nem zavar, mert:
1. A Samsung Galaxy Watch6 okosórámmal szoktam fizetni.
2. Ha nem akkor az A54-est NFC-jét használomViszont most is megfigyeltem, hogy a Google Play algoritmus frissítéskor még a Solid Explorert is maga elé engedte, meg számos más appot utolsó előttiként frissült a Google Wallet. Pedig azt gondolná az ember, hogy az a logikus ha elsőként a Google cuccok élveznének prioritást.
A Galaxy Store-nál még mintha a McAfee féle védelem nem vizsgálódna nagyon, sokkal gyorsabb a telepítés ott. Mondjuk nekem onnan csak a Samsung és az AnTuTu frissül.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
GoodSpeed #9874 üzenetére
"Amúgy milyen jó hogy az S24 FE-ről lebeszéltem magam. 😆"
Mert? Szerintem jó telefon, csak ugyan az a helyzet vele, mint az a54nél; megjelenés elején túlárazott, drága.Várni kell vele fél/egy évet, és normális áron lesz kapható.
Ha nem gurít nagyot az a56, akkor jövőre akcióban s24 FEt veszek. -
GoodSpeed
addikt
Pár tucat rést és sebezhetőséget foltozott az októberi frissítés.
A hardveres sebezhetőség a Qualcomm CPU-kat érintette l, szóval attól védve voltunk. Exynos 💪
Amúgy milyen jó hogy az S24 FE-ről lebeszéltem magam. 😆
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #9868 üzenetére
Igen, még az órán is. -
fogselyem
senior tag
Sziasztok!
Elhagyom a topikot egy a Hardveraprón olcsóért vett Samsung Galaxy S24 FE-vel.
Akiket megbántottam azoktól bocsánatot kérek, pl.: GoodSpeed topiktárstól amiért dupla pörgő fejrugással álltam bele a Kukurin Legless Snake Bitchin Fast elektromos rollerjébe!
-
-
GoodSpeed
addikt
Ez hol lehet?
Mert itt nincs:
Külsőn van de csak egy:
Itt viszont nem engedi a felsőt sem törölni sem lejatszani:
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
Mi többen vagyunk 💪, ezért nagyobb a veszély is. Ez a hazafias népfront és a munkásosztály okostelefonja. 😀😆Viszont imádom ezt a frissítési tempót. Minden Samsung modell amelyik NEM az utolsó támogatási évében jár, minden hónapban kap egy frissítést. Egyszer az A54 kétszer is kapott az LTE miatt volt a második.
-
-
Meglivorn
aktív tag
Jah amikor megvettem a telót tűnődtem hogy hozzácsapok a szokott pin-emhez még 2 számot de az plusz 2 gomb lenne az OK meg csak egy
-
-
fogselyem
senior tag
válasz
Viktor0610 #9853 üzenetére
Nekem 5 szambol all a PIN, de az S24 FEn mar 6 szam eseten engedi az OK kikapcsolasat.
-
-
unravel
őstag
válasz
Leonardo91 #9843 üzenetére
Juhú megjött a havi.
-
fogselyem
senior tag
Hogy lehet kikapcsolni a lezárolt telefonnál azt, hogyha megadom a PINt akkor ne kelljen megnyomni az "OK"-t?
Emlékszem valahogy megoldottam valami kapcsolóval a beállításokban, de most nem ugrik be, hogy hol van. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #9847 üzenetére
Úgy látom valaki megkapta az FHT-t. Van aki elissza, van aki tokot vesz. 😆
-
-
fogselyem
senior tag
Teaser.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Leonardo91 #9843 üzenetére
Köszi.
Na vazze még ez is. Az alján volt olyan, hogy halasztás 6.h na most, hogy hat hónap vagy 6 hét azt nem tudom. 😆 -
dzf007
aktív tag
Szoftverfrissítés október 1. [kép]
-
Leonardo91
őstag
Jött frissítés.
-
Skod
aktív tag
Nem csak a telefonokra lehet várni a One Ui 7-et, tv-re már elstartolt.
Kíváncsi leszek mikor jön meg. -
fogselyem
senior tag
Az appokkal kapcsolatban a kérdéseket az" Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik"-ban tegyétek fel!
-
unravel
őstag
válasz
Tybor66 #9838 üzenetére
Üdv
Azt nem az [Egészségablak] app váltotta le? Ami egyébként Ügyfélkakukkos.
-
Tybor66
tag
Üdvözletem!
Ha már az authenticator került szóba, bátorkodom megkérdezni:
esetleg tudja valaki, hogy az EESZT működik-e már az Ügyfélkapu+ belépéssel? -
Jack Oneill
veterán
válasz
Luck Dragon #9834 üzenetére
Ketlepcsos azonositast szinte mindenhol hasznalok, de azok sms formaban jonnek. Most munka miatt(de akkor mar magan jelleggel is) kellett egy ilyen autentikator app. Fura volt szamomra, hogy nem parancsra general kodot, mert ezt szoktam meg. De jo ez, eddig tetszik, most amit lehet, azt a fiokot felveszem hozzá.
-
Jabby
őstag
Olyan gondom akadt, hogy vannak olyan appok ahol nem tudom bekapcsolni az értesítést (ikon --> Alkalmazásinformáció ) Itt az "Értesítések"-nél az üzenet, hogy "Blokkolva".
Értesítésekbe belépve "Értesítések bekapcsolása" nem aktív, alatta pedig ez a szöveg:
"Ennek az alkalmazásnak az összes értesítése blokkolva van."Ezt mi okozhatja?
-
unravel
őstag
válasz
Luck Dragon #9834 üzenetére
Ez a legjobb autentikator app
[link] -
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9832 üzenetére
Internetbanknál ugyanez van, csak nekik saját token eszközük van az appjukban.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9828 üzenetére
Igen, ezek digitális tokenek. A Microsoft-nak is van. Mind a kettőt használom.
-
fogselyem
senior tag
válasz
Mi a baj azzal, hogy 30 másodpercenként új kódot ad?
Gond, hogy nehezebb feltörni a dupla autentikációval védett oldalt? -
válasz
Igen.
-
Jack Oneill
veterán
Bocsi, de off kerdesem lenne. Telepitenem kellett egy autentikator appot(google). Tarsitottam a fiókokat. Ennek tenyleg ugy kell mukodnie, hogy ha kerem, ha nem 30masodpercenkent generalja a kodokat?
-
-
Jabby
őstag
válasz
Luck Dragon #9822 üzenetére
Igen, nagyon pontos, s pofon egyszerű felhelyezni.
Még egyszer köszi neked -
fogselyem
senior tag
Psszt!
A Temuról olcsón lehet rendelni üveget!
Pssz!Halkan írtam, hogy más meg ne hallja!
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #9822 üzenetére
Igen, az ritkaság. Az enyém sem ér odáig.
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #9820 üzenetére
Ja, tényleg, múltkor mondtad.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9818 üzenetére
Kíváncsi lennék a fóliájukra is, bár az A54-n már nem szeretném kísérletezni, örülök, hogy van rajta egy patent. 😆
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Luck Dragon #9815 üzenetére
Ezt a foltot hagy dolgot meg tudom erősíteni. A spigen rugged armor hatuljan, ahol fogom a telefont, fura folt lett. Erdekes, ezen a Nillkin tokon ilyen nincs.
Na visszvittem a boltba, 3 nap kb a feldolgozas. En nagy Spigen fan voltam szinten, de most ez a Nillkin sokkal sokkal jobban passzol az izlesemhez. Ezzel nem azt mondom, hogy a Spigen rossz lenne, de szamomra nem volt megfelelo ez a tipus. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9814 üzenetére
A Nillkin egyik előnye a strukturális merevsége is. Egyébként évek alatt, ha sűrűbben szeded ki a telefont az is fárad. Mondjuk nekem a Xiaominál volt többször kiszedve a telefon, mert hol a SIM-et szedtem ki az SD helyéről hol meg az SD-t a SIM helyéről. A vége az lett, hogy a fekete alul végül az egyik saroknál feladta,igaz gyárilag be is volt vágva két helyen.
A54-nél nem sűrűn veszem ki a tokból, mert eleve jól kezeli a microSD kártyát, illetve eSIM-et használok.😆
Ezen felül ez vastagabb tok, mivel a telefon is testesebb, és alul sincsen két helyen bevágva. Pár leesést már védett. 😆 -
fogselyem
senior tag
válasz
Luck Dragon #9815 üzenetére
#régenmindenjobbvoltaspigenis
-
válasz
Jack Oneill #9814 üzenetére
Spigen-fan lennék, de be kell látnom, hogy az elmúlt években nem lett a legjobb választás.
iPhone esetében, és itt is, egy idő után kotyog-lötyög a telefon a tokban.
Pedig nem egy fajtát használtam a márkán belül.
A Crystal sorozatot nagyon szerettem, a clear kevésbé sárgult, mint a konkurencia esetében, és a színezett is jól tartotta magát.
A mostaniak ugyanúgy sárgulnak, mint egy 200 forintos tok, a színezett pedig anyagot vagy foltot hagy tárgyakon vagy a
kezeden. -
Jack Oneill
veterán
válasz
GoodSpeed #9813 üzenetére
Nagyon köszönöm 🤣
Igen, eleg fura, mert azt gondoltam, minosegibb lesz. Szo se rola, a fogasa nagyon jo, valoban minosegi. De engem idegesit a lötyögő kamera védő fedél. Kerdes, hogy ez mindegyik peldanyban ilyen-e. Megvami meg eszrevetel, hogy a Nilkin egy merevebb tok, míg a Spigen egy hajlekonyabb. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9812 üzenetére
Feloldozlak bűnöd alól!😆Mellyel a topic közösségének hasznára tettél tilajdon,azzal hogy kísérleteztél vele.
Tapasztalatod alapján akkor ezzel nem érdemes ennél a telefonnál próbálkozni. Pedig egyébként drága márka, valamiért ezek szerint mégsem végezték precízen a munkát úgy, hogy az A54 néptelefonnak számít. -
Jack Oneill
veterán
GoodSpeed!
Kepzeld, be kell vallanom bunomet. Ugye egy altalad ajanlott Nillkin kameravedos tok van a telomon. Gondoltam, kiprobalom ugyanezt Spigen verzioval is es vettem egyet. Nagyon megbantam. Negyed ora hasznalat utan ment vissza a Nillkin. A Spigen lotyogott, mozgott, egy lehellet eltolta a fedelet. Ha leraktam az asztalra, akkor a fedel kiemelkedett a vedoketetbol es allandoan lotyogott. Semmi tartasa nem volt. Szoval gyozott a Nillkin. A spigen meg mai vasarlas, megy vissza az uzletbe. -
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9808 üzenetére
Ha csak nem találtak fel valami nagyon forradalmi szoftveres megoldást akkor vélhetőleg igen. Kérdés persze, hogy mennyi energiát fogyaszt.
-
Jabby
őstag
válasz
Jack Oneill #9808 üzenetére
Valószínűleg igen, softwaresen nem hinném, hogy megoldható lenne.
Viszont ha csak rizikós helyeken van bekapcsolva, akkor talán nem számottevő az akku használat. -
válasz
Jack Oneill #9802 üzenetére
Valószínűleg igen, mert S23U-ban még nincs benne. Ezért is van a telón ESET Security.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9803 üzenetére
Köszi, bekapcsoltam.
Az offline eszköz zárolását még nem kapcsoltam be.Ti? -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #9802 üzenetére
Ez a kezbol ellopas funkcio jol hangzik de nem hasznalja ez folyamatosan a mozgas erzekelot?
Az a lenyege, hogy erzekeli, ha kikapjak a kezembol a telot es azonnal lezar. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9800 üzenetére
Most mobilról vagyok, mi az elérési útja?
De miközben keresgéltem is találtam olyan opciót ami korlátlan mobilinternet mellett bekapcsolandó:
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest