Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
92% 1.5 év alatt, aktív használat mellett teljesen korrekt:
Ja, ez az app minden rendszerfrissítés után konfigurálást igényel.
S Google Play rendszerfrissítés szintje maradt tavalyi.
-
Az idei első biztonsági frissítés megérkezett:
-
Meg lett a megoldás, SPS valamiért feladta a harcot , újra kellett telepíteni és minden helyreállt (elvileg) .
-
Skod
aktív tag
válasz
Luck Dragon #10691 üzenetére
Lehet egyszerűbb újra telepiteni. Nem találom a megoldást, pedig végig néztem minden lehetőséget és nem akarom elhinni, hogy erre nincs opció a beállítasok között.
-
válasz
Luck Dragon #10693 üzenetére
Nekem ez fájlrendszer sérülésnek tűnik. Tudom,meredekül hangzik, de így elrontani máshogy nagyon nehéz.
-
-
válasz
Luck Dragon #10691 üzenetére
Esetleg nem tudod felidézni,hogy pontosan miket csináltál előtte?
Pl számunkra is hasznos lenne okulasul. -
-
Skod
aktív tag
válasz
Luck Dragon #10689 üzenetére
Alkalmazas ikon hosszannyomva i betű a jobb felső sarokban. Onnan elered az engedélyeket.
-
-
Skod
aktív tag
válasz
Luck Dragon #10687 üzenetére
Beállítások/Értesítesek/Alkalmazások ertesítései, kikeresed az alkalmazást rányomsz a nevére, elvileg ott visszatudod kapcsolni az értesítéseket.
-
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
Valamit sikerült elállítanom a telefonon, de nem tudom, hogy pontosan mit.
Van néhány alkalmazás, amelyek értesítései nem érkeznek meg, bár az appok megnyitása rendben működik.
A Beállítások/Értesítések menüben, az „Alkalmazások és értesítések” szekcióban már magát az adott alkalmazást sem találom, sem a kereséssel, sem a rendszeralkalmazások között.
Ha az alkalmazásokon belül keresek, megtalálom az appokat, de amikor az értesítésekre próbálok rákattintani, azt a hibaüzenetet kapom: „Blokkolva”, és a leírás szerint „Ennek az alkalmazásnak az összes értesítése blokkolva van”.
Kérlek, tudnátok segíteni, hogy hogyan tudom ezt orvosolni?
-
válasz
ViharVadász #10685 üzenetére
Szívesen
-
ViharVadász
őstag
válasz
Luck Dragon #10684 üzenetére
Azta, na ezt nagyon jó tudni!
Koszi az információt, igyekszem memorizálni.
Mondjuk az igazat megvallva nekem nem volt olyan húzós a helyzet, mivel nekem csak 1.8GB-os a zenei album amit le kellett tölteni.
Köszönöm szépen még egyszer az új infókat! -
válasz
ViharVadász #10444 üzenetére
Megtaláltam a megoldást (YouTube Music):
1. A könyvtárban készíts egy új lejátszási listát.
2. Mentsd ide az összes kedvenc zenédet.
3. A beállításokon belül, a letöltés és tárhely menüpont alatt legalul találod a letöltések törlése opciót. Ezzel törölheted az összes tartalmat, beleértve a régebbi letöltéseket is.
4. Ha az SD-kártyára mentés aktív, nincs más hátra: a készített lejátszási listánál nyomj hosszan, majd válaszd a letöltés opciót. Ebben a formában az összes kedvenc dalod a listából az SD-kártyára kerül.
5. Érdemes a hangminőséget a letöltéseknél a legjobbra állítani, hogy a lehető legjobb hangzást élvezhesd. -
válasz
Luck Dragon #10681 üzenetére
Csakis az AVM
-
-
válasz
Angel2014 #10678 üzenetére
Nálam nincs tiltva egyik imei sem, de mindegy is melyik helyre teszem a simet vagy épp egyet vagy kettőt, a végeredmény ugyanaz.
APN4/ APN6 -ra van állítva, ezek szerint nálam sajnos nem ez a gond.
Próbáltam, hogy sima LTE-re állítom csak az egyik simet, a másikat pedig 2G-re, azzal úgy is csak telefonálok max, de hiába. ( Korábban az A52-nél ezzel voltak gondok, nem szerette egyszerre a 4G-t mindkét simen.) -
válasz
Luck Dragon #10670 üzenetére
Az az igazság, hogy az ASUS RT-AX86S-sel több gondom is van ilyen téren. 2,4 GHz-en pl nem engedi fel a Sony DSC-WX350B fényképezőgépemet egy 2022-es Firmware frissítés óta. Azóta kapott számtalan frissítést, de ez is maradt.
Az ASUS illetve router topicban sem tudják, hogy mi lehet az oka.
#10671ViharVadász: Általában magától nekem sem, és egyik telefon sem, de ebben az az érdekes, hogy a jelszót ugye nem kell megadni újból, a MAC szűrés (is) be van kapcsolva, de az sem változik. Szóval, hogy miért van az, hogy az A54 meg a többi általában nem csatlakozik vissza rá automatikusan, de ha rátapintok akkor meg azonnal?!
Ezért is jó, ha több készülékkel rendelkezik valaki, pl egy FR vagy szerviz könnyen megspórolható amikor az van, hogy nemcsak az A54-gyel tapasztalható. PC-im meg vígan felcsatlakoznak. -
Angel2014
addikt
válasz
NdrewSunix #10658 üzenetére
Nálam csinálja, de nálam tíltották az 1-es simet.
Írtam korábban #10123 ha volt recoverys visszaállíts vagy gyári törlés akkor mit kéne beállítani. lehet az a gond. Ha megcsinálod a jobb felső sarokban mentsd is el .
-
-
-
unravel
őstag
válasz
NdrewSunix #10673 üzenetére
Milyen régiós a készülék?
-
válasz
NdrewSunix #10673 üzenetére
Azért is írtam , hogy ettől függetlenül készíthetsz egy visszaállítást , láttunk már csodát .És semmibe nem kerül .
-
válasz
Luck Dragon #10666 üzenetére
Szia!
Amikor megérkezett a telefon és bekapcsoltam, akkor szerintem vissza volt állítva a telefon, mert teljesen a nyelv megadásától kezdve kellett mindent beállítanom rajta.
Sajnos attól még, hogy Rejoy, rossz is lehet. Olvastam azért jó pár negatív véleményt is a cégről, de döntően több volt a pozitív, gondoltam nem lehet nagy baj. Szerencsére 30 napon belül visszaküldhetem, illetve véleményem szerint ez még a 2 év gariba is belefér, mint hibás készülék. Próbálkozom még, hátha csoda történik, bár amikor visszateszem mindkét simet az A52-be tökéletesen működik minden.
Attól tartok az lesz a vége visszaküldöm és ha megkaptam a pénzem veszek egy újat, de nyilván gyengébbet. ( Bár akkor meg már használhatnám tovább az A52-t is.)
-
-
-
-
válasz
Viktor0610 #10667 üzenetére
2 sim van a telefonban, egy Digis és egy Yetteles.
Az első számlás előfizetés sok nettel, a másik feltöltős net nélkül. Na most először kivettem mindkét simet, csak a digist tettem vissza, ugyanaz a helyzet. Majd betettem vissza mindkettőt és vettem netet a Yettelesre, átkapcsoltam erre most, kiderül hálózati hiba-e vagy legalábbis a Digis kártyával van e baj. -
válasz
Első körben kártyacserét javasolnék, ha nem segít, esetleg próbáld meg a másik kártyahelyre tenni a SIM-et, de simán lehet telefonhiba is, vagy akár a hálózati probléma.
-
válasz
Szia!
Nincs beállítva valamilyen VPN? Vagy ha már három vagy annál több éves a SIM kártya érdemes lehet akár annak cseréjét is fontolóba venni.
Vagy mivel használt készülékről van szó, ha még az a Rejoy is, érdemes lehet egy gyári visszaállítást készíteni , hátha segít a dolgon. -
válasz
NdrewSunix #10663 üzenetére
DIGI-s kartyánál úgy rémlik, hogy volt itt panasz. Nálam Telekom és Yettelnél nincs ilyen panasz. A Telekom az nálam eSIM. Nem bonyolult átállni rá.
Ami viszont nálam érdekes ha elmegyek itthonról tehát a telefon le csatlakozik az ASUS RT-AX86S routeremről, nem mindig csatlakozik vissza automatikusan,amikor hazaértem. Normál esetben az A54-re gyanakodnék, sőt ameddig csak az A54 volt, addig arra is gyanakodtam, viszont ugyanezt eljátssza a POCO X6 PRO 5G is, így inkább a WPA3-as instabilitási tényező okozhatja. Amúgy manuálisan ilyenkor simán feljelentkezik mind a kettő. -
unravel
őstag
válasz
NdrewSunix #10663 üzenetére
Nekem A53al volt UGYANEZ a hiba. Nem tudtam 100%ig eldönteni mi okozza.
Ezért vettem A54et .... az jó. -
-
válasz
Ha fizikai SIM, érdemes kipróbálni eSIM -mel is. Mobilról WiFi-re váltással nem szokott gond lenni?
-
samsungfan18
csendes újonc
válasz
NdrewSunix #10660 üzenetére
Na erre nem tudok mit mondani, Samsung telefonjaim vannak csak, úgyhogy nem tudom ezt tesztelni😢. Lehet, hogy a frissítés lesz a ludas vagy a szolgáltatónál van valami😕📱📶. Mindenesetre már megszoktam ezt a problémát és szeretem használni az A54-emet tavaly április 30-a óta, egy nagyon jól eltalált készülék és remélem megoldódik ez a probléma😇📱📶. Használd egészséggel az A54-edet, remélem sokáig kiszolgál😇📱! További szép napot és jó egészséget kívánok😇!
-
válasz
samsungfan18 #10659 üzenetére
Digis vagyok, azaz most már ugy One én is.
Ezek szerint erre nincs megoldás? Lehet nem a készülék rossz, hanem a szolgáltató miatt van? Vagy a kettő együtt?
(Amíg visszatettem a régi telefonba a simet, addig ott jó volt a net.) -
samsungfan18
csendes újonc
válasz
Leírom az én verziómat amit tapasztalok a One hálózatán! Kikapcsolom a mobilnetet és utána amikor pici idő múlva visszakapcsolom sima 4G-t jelez 1, 2 percig aztán elmegy a térerő is talán ha jól emlékszem és utána azonnal már ott a 4G vagy a 4G+ kapcsolat! De van ilyenkor amikor Edge-re(2G) vált a hálózat és olyankor a repülő üzemmódot kell ki-be kapcsolnom, hogy helyreálljon a 4G kapcsolat vagy a mobilhálózatoknál 2G-re állítanom majd automatikus kapcsolódásra! Ugyanez van újraindítás esetén is! De van amikor magától Edge(2G) hálózatra vált a készülék! Azt, hogy mikor jött elő pontosan nem tudom de volt ilyen hibám talán 2023 elején az A40 esetében is szintén a One(akkor még Vodafone) hálózatán! Melyik szolgáltatónál vagy?
-
Megérkezett az a54 a Rejoy-tól, külsőleg nagyon szép állapotban van a telefon, az akksija is ok talán, azoban mintha valami gond lenne a mobilnettel.
Folyamatosan elveszti a hálózatot, lte-ről edge-re vált vagy még arra sem. Aztán visszajön kis időre, majd megint elmegy. Érdekes amikor YouTuberól játszottam le valamit az simán ment 20 percet gond nélkül. Kinyomtam, vártam pár percet és már megint nem tudtam használni a mobilnetet. Valaki tapasztalt ilyet? Telefon hiba lehet? -
Jaj.😂
bocsi, de ezt imádom.offba teszem.😂
-
unravel
őstag
Miért nincsenek ajánlott személyek a megosztashoz? Itt szokott lenni a Google messages és a személyek akikkel a legsűrűbben kommunikalok. Mit nyomtam el?
-
válasz
Luck Dragon #10651 üzenetére
Egy gyors kártyaolvasó egy 130-180K közötti ársávban mozgó telefonban elvárható lenne. Arra írtam,hogy selejt bosszúja,hogy ami benne van, azt veri egy különálló kiszerelésben is maximum 4-5K-s modell. Nem tudod benne a kártya teljes sebességpotenciálját kihasználni.
Ami egyébként nem is a videók, mert a 4K 30FPS -hez elengendő, 4K 60 FPS-t meg nem tud, 8K-t meg abszolút nem..
Hanem inkább az alkalmazások beolvasásánál lenne jelentősége.A osztályon kívül Samsung esetében nincs is MicroSD ugye szóval itt még a bezzeg az S osztály sem állja meg a helyét.
Látom én is, hogy a trendek alapján kezd eltűnni az az opció.
Nem mondanám jó iránynak. -
-
válasz
Luck Dragon #10649 üzenetére
Persze, tisztában vagyok vele, hogy ez is az A54 rokkantságai közé tartozik. Mondju kicsit durva, hogy még kártyaolvasóból is ilyet rajtak bele. 🤣 A selejt bosszúja. 🤣
-
-
-
válasz
Luck Dragon #10644 üzenetére
Alapvetően nem volt rossz ötlet e beleinvesztálni a MicroSD kártyába, persze az igaz, hogy azért nem gondoltam, hogy ennyire nem lesz előrelépés sebesség terén a 12 évvel ezelőtti állapotokhoz viszonyítva. Emlékszem 2013 körül belül az lg optimus L7 II idején pontosan ugyanez a micro sd-re várakozási élmény volt adott mint most, pepitában. Persze akkoriban sokkal indokoltabb volt sd kártyát használni, hiszen az akkori középkategóriás okostelefonok körülbelül 4 gb belső tárhelyyel rendelkeztek, ahol igazán jól jött az általában 8gb-os SD kártya használata. Most azért viszonyítva sokkal sokkal jobb a helyzet hiszem negyedterrabyte belső tárhely van az a54-ben és 512 gb a mikro sd kártyán, annyival nem nőtt az applikációk mérete hogy an úgy kelljen spórolni a tárhelyyel mint akkoriban.
Azonban bootolás közben, mégis visszaköszön 2012 -2013.
Amit viszont a belső tárhely használatával a fontos appok esetében ki tudok küszöbölni, az meg hogy melyik játék parancsikonja mikor vált am szürkéből színessé teljesen irreleváns.Tutyimutyi: ja 😂
Fogselyem: már aggódtam hogy elhagytad végleg a topikot, de ezek szerint azért mégiscsak vissza jársz olvasni. Az ajánlatom az ingyenes munkavégzés tekintetében rád is áll! Ha az S24Fe-ben akkumulátort kell cserélni, vagy fóliát kell felhelyezni legyen az üveg hidrogél, rám számíthatsz! Garanciát nem vállalok de egyébként utóbbira sehol senki nem szokott a garanciát vállalni. Ajándék lónak meg ne nézd a fogát!
Az esetleges elírások miatt elnézést kérek totál rácuppantam a Gboardnak való diktálásra.😂 -
-
válasz
dzf007 #10640 üzenetére
Samsungra megérkezett, a másikra meg nem tudom, a building szám, mondjuk ugyanaz. Olyan király, hogy megint maradt november 1-jei a dátum.
Más:
Így azért zavaró, hogy microSD-ről boot után lassan olvassa be az appokat. Szóval ami kint van az első asztalon, azokat visszahelyeztem belső tárhelyre, úgyis negyedét sem használom a 256 GB-nak. -
válasz
Lord Amper #10638 üzenetére
Bekapcsolható Samsungon, hogy a telefon jelezze, ha kopog valaki az ajtón,vagy pl jelez a CO érzékelő , stb. Az általa érzékelt hangokat el is lehet nevezni, nekem pl két CO érzékelőm is van a lakásban, és mind a kettő másként jelez, így elnevezhetem őket pl a típusúk alapján esetemben:
Emos GS819-nek és Honeywell XC100D-nek. -
dzf007
aktív tag
Új play rendszerfrissítés letölthető!
-
unravel
őstag
válasz
Viktor0610 #10636 üzenetére
Engem nem nyűgözött le hogy mozgatható bajuszt csinálhatsz a cicának
[link] -
-
Megnéztem CO érzékelővel is működik:
-
válasz
Luck Dragon #10631 üzenetére
Teljes mértékben egyetért ezen meglátásoddal, igazság szerint arról van szó, hogy rengeteg applikáció között osztályozással dől el hogy mely alkalmazást helyezem el a kezdőképernyőn és melyet helyezek mappába illetve másik asztalra. Ha vissza gondolok nyolc - tíz évvel ezelőttre sokkal de sokkal kevesebb applikációt használtam. Ennek nyilván az az oka hogy akkor még nem volt külön applikációja minden bevásárlóközpontnak, Repontnak, Patikának, de még a közösségi hálózatokból is kevesebb volt. A Max és az Amazon Prime amik igazából csak azért vannak kirakva mert elég combos havi díjat fizetek értük, és néha telefonon böngészem, de egyébként az Amazon Fire TV Stick 4K Max Gen II-n használom őket immáron az esetek 85%-ában.
Az elsődleges célom hogy a bő számú de sűrűn használt applikációimat a lehető leggyorsabban tudjam elindítani, a második hogy minden mobileszközömben nagyjából ugyanezek az appok ugyanazon az útvonalon legyenek elérhetőek.
Mivel mindegyik okostelefonom androidos, így némileg könnyebb a kvázi összhang mintha az egyik almás lenne, és bár eléggé hihetetlen, de amiből lehet - ha az számomra megfelelő - akkor a saját gyári appokat használom. Ez Xiaominál általában Google és Xiaomi fejlesztéseket takar, Samsungnál viszont szinte mindenből Samsungot használok. Például Samsung saját tárcsázó,T saját naptárat, órát, időjárás appot, egészségügyi alkalmazást stb, de mégis van egy csomó ezeken felül is, és féltucatot szívesen kivágnék (üzletek) , de ha nem akarok sokkal többet fizetni a kasszánál - és ugye ki akar? - akkor rá vagyok kényszerítve a használatukra.
-
-
-
-
Toncos
tag
válasz
Toncos #10623 üzenetére
Előre menekülve ebből az állapotból vajon lehet manuálisan szoftvert frissíteni, ami helyretenné ezt a dolgot?
Mert egyébként is le van ragadva, és ahogy olvasom, ezen leginkább egy manuális frissítés segíthet. Márkaszervíz min. 1 hétig kotlana a telefonon, lehet, hogy mégis csak az a jobb megoldás, ha megoldom magam... -
Gmail-ezés közben:
Ezt most nem vágom, mert folytatásra mentem aztán el is tűnt. De eddig is be volt kapcsolva remélem. 🤣 -
Toncos
tag
Sziasztok!
Mit lehet tenni, ha Download Mode-ban (Odin Mode (SVB Fail)) ragadt a készülék?
Ágyon maradt elalváskor, valszeg nekinyomódott a háttámlának, erre ébredtem.
- Volume Down + Power 7 sec --> rögtön ide bootol
- Restart + kábelt bedug + Volume Up+Down --> feljön a figyelmeztetés, hogy a custom ROM veszélyes --> Volume Down (a cancelhez) --> ugyanúgy Downloadba bootol, ha kihúzom a kábelt, ha nem
- Ha ilyenkor továbbengedem, akkor jön az Odin Mode a fail nélkül, de ez semmin nem változtat
- Találtam még 1-2 gombkombót, de zéró eredmény
- A hangerőgombokra változik a kijelző fényereje, meg ez a restart is megy, úgyhogy a kapcsolók jónak tűnnekMentsetek meg egy Samsung telefont az erőszakos haláltól!
-
válasz
Luck Dragon #10619 üzenetére
Ezekre már alig emlékszem, pedig volt 920/930/950XL WP-m is. Nagy kár, hogy elbaltázták.. Az Offot befejeztem.
-
válasz
Luck Dragon #10613 üzenetére
-
válasz
Luck Dragon #10617 üzenetére
iPadOS-t használtam 2018-2021 között. Igen, mindegyikkel vannak gondok, ezen a téren az elmúlt 12+évben nem nagyon volt dorgedelmes fejlődés.
Sőt anno volt Swype (megszűnt) SwiftKey ( MS felvásárolta). Most a Samsungon a Samsungét használom, POCO-n Google-ét. Utóbbiaban szeretem a diktálást, de olyan buta, ha azt mondom neki, hogy Microsoft, Google, Samsung stb kisbetűvel írja. 🤣 -
-
válasz
Luck Dragon #10617 üzenetére
Én csak a WP billentyűzetét sírom vissza, azóta is keresek egy olyan jó gépelési élményt nyújtót.
-
-
-
válasz
NdrewSunix #10612 üzenetére
Egy hónapban 672 óra van! Az utolsó frissítés körülbelül 2 hete, december 13-án volt. Nagyjából 552 óra telt el azóta. Nem telepítetted?
-
válasz
NdrewSunix #10612 üzenetére
Hiszem ha látom
-
-
24 lett volna, csak elgépeltem. A Samsung One UI -ban javasolta, még 2023-ban láttam, most mondjuk nem találtam a 24 órát, helyette ezt igen:
Illetve ezt:
Restart your Galaxy phone regularly to prevent it from slowing down or freezingA Galaxy telefon rendszeres újraindítása a lelassulás és a lefagyás megelőzése érdekében
Viszont van benne egy fontos kitétel, aminek anno a meg nem léte miatt vetettem el anno:
A SIM-kártya zárolása ki van kapcsolva
Viszont nálam a telefon le van zárva, sőt mivel az előfizetéses számom eSIM-es, így ha a telefon le van zárva, akkor a szám is védve van, hiszen a fizikai SIM-mel szemben az eSIM-et nem lehet kiszedni belőle. Ez az eSIM nagy előnyei között van.
Viszont ha le van zárva, akkor nem is fog csörögni újraindítás után valószínűleg ameddig nem történik meg az első feloldás, és nem fut le a telefon elindítása folyamat. -
válasz
Luck Dragon #10607 üzenetére
Akkor még van hova fejlődnöm ezen a téren, bár szvsz maximum 31 nap +- pár napig tudom halogatni, mert szerencsére frissítés havonta van, az meg újraindítással jár.😂
Kicsit vicces, hogy a Samsung a 23 óránkénti újraindítást javasolja.
Most nálam az a játék zajlik,hogy a két telefon versenyt fut egymással, melyik bírja tovább.😂
X6A54:
talán még két hét van az új frissítés érkezéséig.😂
-
-
sajby
senior tag
válasz
NdrewSunix #10596 üzenetére
Notebook-alkatresz.hu-n vettem huaweihez gyári akkumulátort. Van samsunghoz is. Nem csalódtam bennük.
-
válasz
NdrewSunix #10604 üzenetére
Amazonról.
-
-
válasz
NdrewSunix #10601 üzenetére
Az oké, hogy ott készül, de amit az EU-ban hoznak forgalomba az megfelel egy tucat előírásnak. Ez kínából rendelve azért tud lutri lenni, főleg az olcsó variánsok között.
-
válasz
NdrewSunix #10601 üzenetére
Természetesen semmi! Csupán fórum-kollegalitási szándék, meg ugye valahol el kell kezdeni a felkészülést arra az időre ha az én aksim is cserére kerül.😂
Ha a műtét sikerül ugyan, de a beteg elhunyt, akkor valószínűleg jobb ötlet a szerviz keresése.
Ha a műtét sikerül, és a telcsi is új életre kell, akkor mindenki jól jár.😂Anno az első CPU és alaplap cserét is a szomszédom gépén hajtottam végre, a sajátomhoz nem mertem hozzányúlni.... Ellenben az övében olyan magabiztossággal dolgoztam,hogy nem gondolta volna, hogy az elméletet nála alkalmazom elsőnek gyakorlatban. Sok, sok évig használta a rendszert.😂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az A54 külsejével vonzza a tekintetet, szoftverben licitál riválisaira és vagy fél év, mire megfizethető lesz.
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honda topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest