Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10489 üzenetére
Gránitba!
A naptár megsárgul, de a gránit örök!
-
unravel
őstag
Egy másik galaxy készüléken folyamatosan kint van az ertesitesek között az aktuális időjárás. Ezt A54en ezt nem csinálja és ötletem sincs miért.
Az is érdekes, hogy a beállítások menü sem egyezik. [link] -
válasz
Kezdőként #10497 üzenetére
Esetleg próbáld meg Android szakmai topicban
-
Kezdőként
kezdő
válasz
Luck Dragon #10495 üzenetére
Beléptem a recovery mod-ba. Egy pillanatra felvillant ez a kép. ( levideóztam,így ki tudtam kockázni)
Olyan mint ha nem lenne rajta op rendszer, nem? Lehet,hogy frissített a telefon,és közben kikapcsolták? ( feleségemé)
-
Kezdőként
kezdő
válasz
Luck Dragon #10495 üzenetére
Köszi mégegyszer.
-
-
Kezdőként
kezdő
válasz
Luck Dragon #10492 üzenetére
Sajnos az sem látja. A számítógép érzékeli azt a pár másodpercet,mikor majdnem elindul, de utána szét is kapcsol.
-
-
-
Kezdőként
kezdő
válasz
Luck Dragon #10488 üzenetére
Néhe elindul, de csak odáig jut,hogy a nyelv kiválasztása, aztán újra.
Már a Recovery mod-ba sem enged belépni.
Megpróbálom lemeríteni teljesen,bár jó sokáig tart így biztos.Köszi a segítséget.
-
Skod
aktív tag
válasz
Luck Dragon #10489 üzenetére
Akkor ezt arany színű tollal kell beírni a naplóba :D
-
-
válasz
Kezdőként #10486 üzenetére
A leírtak alapján a telefonod valószínűleg úgynevezett “boot loop” problémával küzd, amit Skod kolléga is ir. amikor a rendszer nem tud rendesen betölteni, és folyamatosan újraindul.
Hagyd, hogy a készülék teljesen lemerüljön, néha ez segíthet .
Pc mivel nem látja így az alábbi megoldások is kiesnek; Samsung Smart Switch & Odin
Szerintem érdemes lenne felkeresned egy hivatalos Samsung szervizközpontot, vagy partnert ahol profi segítséget kaphatsz. És erre megfelelő szoftveres géppel visszaállítják a rendszeredet. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10480 üzenetére
Köszönöm szépen, más útvonalon : keresőbe beírtam, hogy Intelligens WiFi, és eddig el is jutottam:
Viszont én ameddig le nem írtad a megoldást, itt megakadtam. Azt hittem - tévesen - , hogy angol nyelven használod valamiért a telefont, különben rájöhettem volna gyorsabban, hogy ez valami fejlesztői funkcióViszont az útmutatásod alapján már sikerült feloldani
!
-
Kezdőként
kezdő
Üdv. Bekapcsoláskor megjelenik a "SAMSUNG" felirat,majd a "SAMSUNG Galaxy Powered by android", és utána semmi . Majd újra, és újra. Recoveri módban már csináltam egy "factory reset"-et, de semmi. A számítógép sem látja ebben az állapotban a telefont. Merre induljak el? ( ja, a telefonbolt felé :-) )
Köszi
-
válasz
GoodSpeed #10479 üzenetére
Na jó
Először húzd le az értesítési sávot, majd tartsd hosszan az ujjadat a Wi-Fi ikonon. Ha ez megvan, koppints a „Részletek” lehetőségre.
Ezután a jobb felső sarokban látni fogsz három függőleges pontot, arra is kattints bátran. A megjelenő listából válaszd ki az „Intelligens Wi-Fi” opciót.
Görgess egészen az aljára, amíg meg nem találod az „Intelligens Wi-Fi 6.0.0” feliratot. Erre nyomogass addig, amíg a visszaszámláló el nem éri a nullát, és a menüben fel nem bukkan alatta a „Connectivity Labs” funkció.
Most már felfedezheted, mi minden rejlik itt! Kíváncsiságod szabadon szárnyalhat!
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10478 üzenetére
Nem találom, pontos elérési utat kérhetnék?
-
-
-
dzf007
aktív tag
Megérkezett a frissítés!
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10471 üzenetére
Ezt mivel?
-
Tetszik, hogy a telefon megmutatja a wifi használatát.
-
unravel
őstag
Egy redditező szerint a Google play szolgáltatások adatainak törlésével megjavul a Google térkép iránymutatása.
-
-
Fény , mennyi fény
-
-
MadGame
senior tag
válasz
Luck Dragon #10452 üzenetére
Köszönöm!
-
GoodSpeed
addikt
Tegnap miközben vittem a sokadik fólia, és a harmadik edzett üvegfólia cserére, azon morfondíroztam, hogy vazze a telefon már 70K-t sem nagyon ér aprón... de végül meggyőztem magam, hogy 2028-ig van tervbe véve, és még ezt a 3500 Ft-ot megéri ...mert amilyen pechem van legközelebb tényleg a kijelzőben lesz beékelődve a homokszemméretű kavics. Akkor meg 20K-t sem fog érni :XD Meg még az jutott eszembe, ha gyárilag lett volna felhelyezve és edzett üveg, most akkor is cserélnem kellene
#104621976ramones: Köszi
#10461Luck Dragon: Na erre is gondoltam, megmondom miért: mert van felhelyező kerete. Csak ugye a szokásos felállás volt, akut helyzet szokás szerint egy kisvárosban. Ebben a hónapban egyébként 7000 Ft-om ment el A54 üvegezésre, tehát lényegében megvettem
Ilyet a POCO X6 PRO 5G-re fogok szerintem rendelni, mert most ezen már van üveg (meg horror már mit költöttem el rá, a saját pénzemből és az, hogy a Telekom is 20K-ért tett rá akcióban az övéből - mondjuk ő jobban állja azért), szóval bízok benne, hogy bírja évekig, mint az A50. A telefont nem is szándékozom kivenni a Nillkin tokból, ugyanis pont annál a saroknál kezdtem el a szokásos rítust. Viszont ha most lesérül az üveg, akkor
1. Ha csak nem pókhálós, akkor addig nem veszem le, ameddig meg nem érkezik a berendelt Spigen.
2. Ha pókhálós, akkor leveszem nyilván, de addig ameddig meg nem érkezik a Spigen, marad úgy, van X6 PRO addig azt használom főként (jelenleg felváltva pipálják ki a napokat) -
GoodSpeed
addikt
válasz
1976ramones #10459 üzenetére
Heló, nekem nem nyílik meg mobilon a link:
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #10457 üzenetére
Plasztikkártya a tuti. Még Xiaominál tapasztaltam ki
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Luck Dragon #10454 üzenetére
Pedig a Nilkint legalabb 15 percembe kerul, amig le tudom szedni 🤣
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10454 üzenetére
Igen, úgy abból a szögből és a vaku nélkül nem látszik:
szabad szemmel látom, meg vakuval:
De nem jelentős, meg annyira belefásultam már, hogy azzal is kiegyezek, hogy tudom: a kijelző makulátlan! Ja ahol úgy volt, hogy a kavics nyomott hagyott, ott semmi sem látszik.
A Nillkin tokot le lehet venni, csak sokkal nehezebb mint pl Xiaomiról, mert sokkal vastagabb a telefon és a tok is.
-
GoodSpeed
addikt
Nos Aliról kinéztem párat, mert rendelni akarok utánpótlást:
5Pcs Screen Protector for Samsung A55 A15 A54 A34 A13 A14 A53 A52 A12 A33 A52S A32 A35 A71 A72 A51 A22 S10E S20FE Tempered Glass - AliExpress 509Galaxy A42|samsung Galaxy A54 5g Screen Protector 9h Tempered Glass 2/4pcs
Ez a fekete keretes annyira nem jön be:
Ti melyiket választanátok?
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
GoodSpeed #10328 üzenetére
Az imént kapott új edzett üvegfóliát. Nem esett le, és tegnap vettem észre, hogy a sarkánál meg van repedve. Úgy voltam vele, ha sérült a fólia, akkor cserés... ez egyébként rekord saját eseteimen belül, hogy ennyi időn belül cserélni kell. Eleinte nem értettem, hogy miért repedt meg. De már azt hiszem, hogy tudom - legalábbis ez az egyetlen logikus magyarázat.
A napokban vásároltam új MicroSD kártyát. Ahhoz, hogy behelyezhessem, ki kellett vennem a Nillkin tokból, amit mindig Plasztikkártyával vagy az iFix-it plasztik lapjaival szedek le. Ekkor repedhetett meg, bár ez azt jelentené, hogy a ház hajlott volna, ami eléggé meredek lenne ...
Na mindegy, úgy voltam vele, hogy veszek egy új fóliát és itthon felhelyezem én. Viszont a csajszi megkérdezte, hogy felhelyezze e... egy picit hezitáltam, aztán mondom oké, tedd fel
...
A Nillkin tokot nem tudta leszedni, így az fent volt, amikor feltette
Azt azért nem mondanám, hogy teljesen makulátlan lett... van pár kicsi légbuborék, de már totál nem érdekel, csak annyiban, hogy legközelebb már tényleg én teszem fel.
Az is biztos, hogy ennyi hydrogél és edzett üveg fóliát egyik korábbi készülékem sem kapott még!
-
MadGame
senior tag
válasz
Luck Dragon #10449 üzenetére
Köszi. És ez a csevegőszolgáltatás dolog esetleg?
-
GoodSpeed
addikt
-
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Múltkor már beszéltük, hogy másnál is előfordul, hogy hívásnál nem cseng ki, és ezt a wifi okozhatja. Hálózat blokkolás pár másodpercig orvosolja. Viszont mostanában egyre többször jön elő ez a probléma... Másnál is gyakran előfordul ez?Másik: Üzenetek appban miért nem tudom regisztrálni a csevegőszolgáltatást? Vagy inaktív az egész, vagy sikertelen.
-
GoodSpeed
addikt
Az A54norexia Nervosa bemutatja:
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10441 üzenetére
A Facebook, Messenger, TikTok, Instagram, simán áthelyezhetőek:
Egyetlen hátulütője van a dolognak: a telefon indításakor az SD-lévő applikációk ikonja így néz ki:
mivel bár elteltek az évek 2014 óta - egyébként ez is olyan élmény amit az LG-s korszakom óta nem tapasztaltam meg - a MicroSD kártyák is sokkal gyorsabbak és nagyobb kapacitásúak lettek,a telefon indulásakor - főleg ha a kártya titkosítva is van, nem észrevehetetlen az, hogy nem a belső tárhely van megjelölve.A Google, a Microsoft és a Samsung alkalmazásai jellemzően NEM helyezhetőek át, ugyanaz igaz a böngészőkre is, sem a Brave sem az Opera nem mozgatható,pedig azoknál is rengeteg kis cache állomány van.
Nekem egyelőre ennyi appot sikerült átvinnem: -
ViharVadász
őstag
válasz
Luck Dragon #10443 üzenetére
Sajnos arra még nem találtam megoldást én sem, én aztán végül megoldottam úgy, hogy töröltem a letöltéseket és a már új beállítással letöltöttem.
-
válasz
ViharVadász #10442 üzenetére
És tényleg
, bár a meglévőt már nem engedi áthelyezni , csak az új letöltött tartalmat.
Arra van valami megoldás , hogy régebben letöltött tartalmat is áthelyezésre kerüljön ?
-
ViharVadász
őstag
válasz
Luck Dragon #10441 üzenetére
A YouTube Music-ban van lehetőség a zenéket áthelyeztetni app-on belül a memória kártyára.
Beállítások, Letöltések és tárhely majd SD kártya használata opciót beaktiválod.
-
válasz
Jack Oneill #10438 üzenetére
Érdekesen hangzik , kíváncsian várom.
#10440 GoodSpeed
Nem gond, meg tudok ezzel barátkozni. Bár sokkal jobb lett volna, ha a YouTube Music-ot át tudtam volna helyezni az SD-kártyára – ezzel felszabadult volna 29 GB tárhely. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10439 üzenetére
Ismerem ezt a jelenséget, régi emlékek idéződtek fel 2014-2015-ből, az LG Optimus L7 II illetve LG Leon H340N-es korszakomból, akkor is így volt, hog,hogy nem minden appot lehetett áthelyezni, kivéve lentebb linkelt app + roottal. Mondjuk én sosem rootoltam. Meg akkor még Android 4, illetve 5 volt. 🤣
-
-
Jack Oneill
veterán
[link]
Új infók! -
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10436 üzenetére
Biztosan én vagyok a láma, de itt:
Nem látok áthelyezést.
Szerk: közben rákerestem Google-ben, nem mindegyiket engedi, pl Tiktokot igen:
https://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/using-an-sd-card/
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10434 üzenetére
Remek kártya.
Köszi a tippet a konkrét típushoz
. Leld benne örömöd.🙃☺️
-
GoodSpeed
addikt
Nagyon régen vásároltam ezt:
Viszont már úgy néz ki, hogy nem fejlesztik.
Milyen megbízható appot használtok nagy méretű appok áthelyezésére? -
-
AttilaMvh
tag
válasz
Luck Dragon #10430 üzenetére
Ilyenformán teljesen okés! Használd egészséggel!
-
válasz
AttilaMvh #10428 üzenetére
Külső mentéseket készítek, amelyekhez egy WD külső háttértárolót használok.
Ezen kívül van egy hordozható Samsung T7 1TB-os SSD-m is, amelyre folyamatosan mentem az aktuális projekt anyagait.
Azért kedvelem ezt a megoldást, mert egyetlen C-típusú kábellel könnyedén menthetek róla adatokat, akár telefonról, akár számítógépr
ől. -
joergie
őstag
Sziasztok. ceges a35ön mókolok, de nem talalok egy beállítást. ha van megoldás, ugyanaz lesz, mint az a54nek(ezt tűnt a legaktivabb samsung topiknak hirtelen)
zárolt képernyő időkorlatjat akarom modosítani, mert raktam ki naptárat, meg par infót, és ha megnyomom a bekapcs gombot, nem feltétlen akarok belépni, de az infokat azért megnézném, az a 2-3sec viszont nem elég. -
AttilaMvh
tag
válasz
Luck Dragon #10426 üzenetére
Azért biztonsági mentést csinálj rendszeresen, felhőbe, külső tárhelyre, stb. Elhiszem, hogy garancia van rá hosszú, de ha mégis megadná magát, s elszáll róla minden akkor nem tudom mennyire fog vigasztalni, hogy ingyen kicserélik. Használd egészséggel, és sokáig, maradjon hibamentes!
-
ViharVadász
őstag
válasz
Meglivorn #10424 üzenetére
Amikor a Plitvicei tavaknál voltam, még iPhone-om volt amiben csak 64 GB memória volt. Állandóan törölgetnem kellett képeket, videókat és applikációkat mert elfogyott a helyem.
Csak egy nap alatt több mint 700 kép es kb 30-40 videó készült.
Amióta A54-re váltottam, bár a 256GB-os változatot kaptam meg, még így is megnyugodtam amikor még egy 256GB-os microSD kártyát vettem bele pont ilyen esetekre.
-
válasz
Meglivorn #10424 üzenetére
Rengeteg fotót és videót készítek munkám során dokumentáció elkészítésére,emellett magán célú felhasználásra is használom amelyek gyakran nagyfelbontásúak, és szeretném őket hosszú távon is biztonságban tudni. Egy ekkora tárhelyen nem kell állandóan aggódnom, hogy mi fér el, és mi nem . Mobilnet néha igen tré ahol vagyok , ez ugyan úgy érvényes wifi esetében és így nehezen tudok hozzá jutni a felhőalapú tárhelyekhez . Amikor egy Teams is kihívás , akkor ebből lehet elképzelés milyen körülményes lehet.
Emellett sokat utazom, és gyakran töltök le filmeket, sorozatokat és zenéket, hogy offline is elérhetők legyenek. Zenéből megközelítőleg 60GB van csak. Egy ilyen gyors és nagy kapacitású memóriakártya lehetővé tenné, hogy soha ne fogyjak ki a helyből és ne kelljen kompromisszumot kötnöm. Röviden ennyi.
-
Meglivorn
aktív tag
Most tényleg komolyan kérdezem, mire használtok ekkora tárhelyet? Mi foglal ennyit?
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10422 üzenetére
Klassz
120 hónap garancia!
Még a jövőre megjelenő S osztályt is kikoszorúzza!
2034.12.13-ig
Sőt kb az S28 lesz az, amivel azonos időben ér véget a garanciája!
-
-
GoodSpeed
addikt
Megjött az A54-et 768GB-osra bővítő kártya. 🤣
Most akklimatizálódik. 🤣 -
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10419 üzenetére
Pedig a kábelmenedzsment is aktívan használva van.
Sok eszköz használatának ez a velejárója.🤣 -
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10417 üzenetére
Tegnap kellett csinálnom közeli képet, szerintem remek képet készít
Ezen a téren a Samsung jobb
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10415 üzenetére
Igen, USB 2.0-n mozgatni ennyi adatot,csak ha nincs gyors WiFi.
-
-
unravel
őstag
válasz
Luck Dragon #10413 üzenetére
"Kiváncsi leszek , hogy a telefon a memóriakártyára milyen gyorsan másolja át azt a közel 80+ GB-ot."
Fogalmam sincs hol a szűk keresztmetszet, nekem laza hat óra volt laptobról usb-c kábellel.
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10411 üzenetére
Köszi, amúgy ezt nem is láttam, hogy így is lehet rendelni, az előző gépemben volt külön kártyaolvasó. Mondjuk, úgyis mindig a Galaxy A5x-ben lesz.
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10409 üzenetére
Használd egészséggel.
Mennyi volt az adapter felára? -
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10407 üzenetére
Remélhetőleg.
Jó döntés.
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10405 üzenetére
Közbejött a hétvége, a futárszolgálat meg szombaton nem dolgozik akkor sem ha ünnepi időszak van:
[kép] -
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10403 üzenetére
Ma csináltam meg, a régiről ( Sandisk 128GB micro SDXC Ultra UHS-I Class 10) Solid Explorerrel az A54 belső tárhelyére mozgattam át, mivel a Samsung 512 GB-os még várhatóan kedden ér ide leghamarabb. A SanDisk megy a sportkamerába.
-
-
GoodSpeed
addikt
24 FE-re kint van a decemberi frissítés.
Szóval várható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Gurulunk, WAZE?!
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest