Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Skod
aktív tag
válasz
Luck Dragon #10096 üzenetére
Én egyre jobban kezdem elengedni az A szériát. Nyáron tervezek telefont cserélni nagyon úgy néz ki, hogy S24 v. S24+ lesz a következő. Az FE kezét is elengedtem, mert pont az említett két S között van és így is kompromisszumos.
-
-
Skod
aktív tag
Még csak mende monda, de nem sok jót ígér ha ez beigazolódik kamera fronton...
-
GoodSpeed
addikt
Ugyanúgy Kecskemét Microsystem szerveren, a lakásomban:
A54:
X6 PRO:
-
GoodSpeed
addikt
válasz
TeeJay #10086 üzenetére
Nálam már nagyjából az van,hogy Yettelnek ugyanott vannak a tornyai, Vodafone-nak nem, de nekik meg sokkal kevesebb tornyuk van, szóval Yettel kártyával is célszerű lenne megnézni.
A gyér sebességre a magyarázat,a MultiSIM-ből három van nálam, ebből kettő okosóra SIM-nek lett beállítva a Telekom által, ami azt jelenti,hogy le volt korlátozva a két okosórás 1 Mbps-ra, felhívtam a 1414-et és feloldották a POCO X6 PRO -ban lévőt is, így csak a Galaxy Watch6 lóg 1/1 Mbpson.
Ez meg Berettyóújfalu:
-
TeeJay
félisten
válasz
GoodSpeed #10085 üzenetére
A Telekom a kellemetlen hogy nem fejleszt
Látszik hogy a B28 erősebb jellel van mint a B3 pedig nincs nagy táv a toronytól
Szimplán vagy nem arra sugároz vagy ennyire béna a hálózatukItt pesten Yettel torony 120méterre tőlem panel telepen és brutál térerő de ha átmegyek a másik oldalra ott is egy torony 200méterre és ott is van bőven 5G
B28-on nem sok sebesség lesz, azt arra építették ki hogy pincébe is "lemegy" mert alacsony frekvencián fut
Ahol van sebesség az a B3 meg B1 vagy B7 de nálad gyanítom nincsHa feljönnél mondjuk BP-re a Xiaomi és Samsung között alig mérnél 1-2dBm különbséget és ne a pálcikát nézzétek mert azt bármelyik gyártó úgy állítja be ahogy akarja mennyi dBm értékhez hányat mutasson. Lehet Samsung 1 csík -110dBm mellett a Xiaomi meg 3-at mutat neked de nem jobb a térerőd
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
A Samsung Health-ben be lehet valahol állítani, hogy értesítsen a napi edzésről?
Köszi!
-
GoodSpeed
addikt
Élmény
😊😆
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #9128 üzenetére
Most hasonló csónakba kerültünk!
Csak nálam az X6 PRO. Most lehet vennem kell egy másik SIM kártyát is, hogy kipróbáljam. hogy legalább a küldés megy e. Amúgy Yettelest akarok, mert legalább a térerőt is fel tudom mérni vele
Az a helyzet, hogy Multisimem van, két eSIM, az egyik az A54-ben a másik meg a Galaxy Watch6-ban, a fizikai SIM meg az X6 PRO-ban havi 1000 darab SMS-t küldhetek korlátlanul. Szóval ezzel nincs baj, majd lehet megkérem egyik haveromat. De mondjuk ez a Yettel-es dolog befészkelte a fülembe magát, mert fel kell mérni a térerő helyzetet, nem mintha 18 hónapom kb nem lenne rá.... :XD -
GoodSpeed
addikt
válasz
Ricardo #10075 üzenetére
Az a szuper szexi, hogy a fürdőnegyed kellős közepén lakom. Apartmanokkal körülvéve.
Ez olyan 400-600 méter tippre. Sőt -118 is vanIgen, mondták, hogy néha nagyon rosszul hallanak ... három helyről is jelezték. Remek. Magenta 1-em van az újfalui címem miatt, még úgy 2026 közepéig. De Telekom optikát ide, Hajdúszoboszló ezen frekventált részére nem húzott a Telekom, amikor beoptikázta a várost 2020-ban. Azon sem könnyen tettem túl magam, de van DIGINet 1000-em helyette, és nagyon meg vagyok vele elégedve (FTTH az is). Viszont ez akkor is érdekes, hogy elvileg nincs messze a torony és mégis ilyen gyenge.
-
TeeJay
félisten
válasz
GoodSpeed #10070 üzenetére
3dB-el erősebb a jel...
Bocs de jó messze vagy a toronytól ha 1800MHz-en ennyit mutat
én 120m-re vagyok B3 1800MHz és -82dB a jel 4 vonallal, te vagy 2km-re vagy tőle legalább
-120körül el is kell dobja tehát ismét csak kiderült hogy nem pálcikákat kell nézni hanem dBm értéket amiben alig minimális az eltérés két telefon között.
Majd nézd már meg cellmapperen hol van az a torony amire csatlakozol, kocsikázz el mellé 100méterre tiszta rálátásra és nézd meg ott mennyi dBm érték lesz a különbség a két telefon között -
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10069 üzenetére
Na igen, biztonságosabb is, meg ugye a dolgozó alig tudja másra használni mint munkára. Ment ez a vita, hogy Exynosnál térerő gondok lehetnek:
A54
POCO X6 PRO.
Változik de, minimális eltérés van cellmapper szerint. -
-
Ricardo
titán
Amíg nem látszik az eladásain, nem fog változtatni. Márpedig az eladásik, jók.
Ebben az is benne van, hogy egy csomó cég, akik nagy tételben vásárolnak, a dolgozóiknak, csak Samsung vagy Apple készüléket vesznek. Az ok a hosszú, megbízható támogatás, és a biztonság.
Amiben egyedülálló androidos fronton a Samsung az a Knox, és a Dex. -
GoodSpeed
addikt
válasz
odipapa #9945 üzenetére
Korábban azt írtam, hogy nem tapasztaltam ilyesmit. Korrigálnék annyiban, hogy nemcsak Brave-ben, de tegnap óta a POCO-ban is azt látom, hogy Google Chrome is sokkal gyorsabban tölt be. Eddig nem volt összehasonlítási alapom, mert korábban a Xiaomi 11 Lite 5G NE és az A54 között ilyen téren nem volt nagy különbség, csak annyit láttam, hogy a Brave nagyon gyors. Most tegnap óta azt látom, hogy a Chrome is sokkal sebessebben hozza be az oldalakat ha nem az A54-et használom.
#10065TFSi: Az a helyzet, hogy az A55-nél már volt egy jelentős előrelépés, nem a SoC erejében, hanem a tárhely sebességében. Az A55-be már UFS 3.1 került.
Compare Samsung Galaxy A54 vs. Samsung Galaxy A55 vs. Xiaomi Poco X6 Pro - GSMArena.com
Ami a SoC-ot illeti a jelenlegi fejlődési tempót illetően, az A osztályban A58 körül várom, hogy beérje az Exynos 1780 majd a Mediatek Dimensity 8300 Ultrát.
Szokták mondani, hogy a flahsip teljesítményt, 4-5 év után kapod meg Samsung A osztályban. Persze akkor már nyilván újabb WiFi szabvánnyal, meg egyéb, korszerűbb technikával. Ez gyakorlatban azt jelenti ,hogy az Exynos 1380 nagyjából azt tudja, mint az S10, ami a sebességet illeti. Annak, hogy a Samsung nem tolja az S osztályból lefele a chipeket az A-ba egyetlen haszna van, két fejlesztési vonalat tart fent, egyet az A osztálynak egyet meg az S osztálynak 1xxx-es széria, és 2xxxx-es széria, hogy amikor beérjük 4-5 év múlva a mostani S24-es szintet, akkor már lesz benne korszerű Bluetooth, WiFi 8 stb támogatás. Mondjuk a WiFi 8 nem biztos még 4-5 év múlva.
-
válasz
GoodSpeed #10064 üzenetére
Itt az ideje összednie magát a Samunak is ár-értèk versenyben, hogy egy potenciális második teló is az legyen, pláne ha első. A felhasználók zömének még mindig megfelelő, ha megjelenés után egy félévvel vesz Samut normált árazásban. Az A54 is horribilis árral kezdett. Na, de a vas.. Egy csúcs A széria kapjon már erőt is a masszív terméktámogatás mellé..
-
GoodSpeed
addikt
Amiben győzött az A54: /Frissítésben, és KNOX-ban az ereje/
A banki applikációk csak egy telefonon lehetnek fent beaktiválva egyszerre!
Így a CIB és az OTP mobil applikáció maradnak az A54-en mert a havi frissítés és a KNOX androidon Samsung sajátosság, a KNOX meg csak Samsung specifikus. -
GoodSpeed
addikt
ASUS RT-AX86S WIFI - DigiNet 1000 POCO X6 PRO:
ASUS RT-AX86S WIFI 6 - Samsung Galaxy A54 :
-
GoodSpeed
addikt
válasz
isti732712 #10060 üzenetére
-
Skod
aktív tag
válasz
isti732712 #10057 üzenetére
Beállítások/A telefon névjegye/Szoftver adatai alatt is megtalálod.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
isti732712 #10057 üzenetére
Itt:
-
GoodSpeed
addikt
Na.😆
-
Skod
aktív tag
válasz
Luck Dragon #10052 üzenetére
Lehet :D
Mea culpa
-
Angel2014
addikt
Én ne tudom nálatok mi lehet de nálam 67MB jött és Októberi lett.
-
-
Skod
aktív tag
válasz
Luck Dragon #10049 üzenetére
Maradt szeptember 1.
-
unravel
őstag
válasz
Jack Oneill #10041 üzenetére
Én az értesítéseket lőttem ki és már azzal tapasztaltam javulást.
-
-
Skod
aktív tag
válasz
Luck Dragon #10046 üzenetére
-
-
dzf007
aktív tag
Play Rendszerfrissítés érhető el!
-
Jack Oneill
veterán
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #10041 üzenetére
Lite esetleg? 2014 óta mondjuk nem használtam Lite-ot.
-
Jack Oneill
veterán
Facebook app melyalvasba téve brutal mod jobban birja az akksi. Hihetetlen, mennyit zabal a facebook egyebkent.
-
Off off!
Köszi! -
GoodSpeed
addikt
válasz
Ricardo #10034 üzenetére
Igen, csak úgy nem olyan könnyű éket verni közéjük, hogy hardveresen Android fronton nem piacvezető. A Samsung szvsz egy valamit nem akar tudomásul venni. Nevezetesen azt, hogy nehéz ugyanazt játszani mint amit az Apple játszik, mert az Apple nem adja ki más gyártóknak az iOS-t, így nincsen konkurense OS-en belül. A Samsungnak viszont nincs saját OS-e a Google-ét használja a Xiaomival meg a többivel együtt, akik viszont erősebb hardvert tesznek alá. Persze az almával is előfordulhat, hogy valaki azt mondja, hogy, jó 400K- ért inkább veszek Samsungot vagy Xiaomit, de akkor ugye OS-t is váltanom kell. Akik- jellemzően amerikaiak - Almán nőttek fel, azok nem fognak váltani, nálunk Európában, vagy Ázsiában más a helyzet.
-
Mai hír [link]
-
válasz
GoodSpeed #10036 üzenetére
Az igazat megvallva, ez nem feltétlenül neked készült, és valószínűleg nem te vagy a célközönsége sem.
Inkább azoknak lehet vonzó, akik az A36 modell beszerzésén gondolkodnak, hiszen most jött el az ideje a váltásnak. Ugyanakkor fontos szempontok is közrejátszanak – például a költségvetés, amely sokak számára a legszűkebb keresztmetszet. Ha látják, hogy például a T2 Pro vagy egy másik modell akár feleannyiba kerül, biztosan elgondolkodnak a választáson.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #10033 üzenetére
Á.....
Ugyanez a SoC, gyenge, de ebbe bezzeg tudtak vezeték nélküli töltést tenni meg 6.8" AMOLED, 120Hz-es kijelző. 8 GB RAM, 55 K az együtt velednél.
Vajon fólia van rajta?😆
Amúgy két problémám van vele (ja eSIM-et is tud), az egyik nyilván a gyenge SoC, a másik, hogy erre nehéz mobiltelefon márkaként tekinteni, akárhogy Telekom...
Legalábbis nekem. Anno régen a Vodafone-nak is voltak 20K-s telefonjai a 2000-es években. Akkor sem vettem, mert nem márka ezen a piacon. -
Ricardo
titán
válasz
Luck Dragon #10033 üzenetére
Ezzel teljes mértékben egyetértek. A Samsung árazását figyelembe véve (nem hiszem, hogy jelentősen csökkentenék az árát), elég merész húzás lenne.
-
-
GoodSpeed
addikt
Olyanra nem emlékszem ,hogy Exynos-ról Snapdragonra váltással lett volna Samsungon belül visszalépés... eddig nem volt ilyen. Eddig!
Fordítva már igen!
Persze ez csak találgatás, de logikusnak az tűnik, hogy sokan dönthettek úgy, hogy megvárják az aktuális A5x-et, aztán ha nagyon jó, akkor még várnak 1 évet, és megveszik, ha kicsit kevesebb RAM-mal is, A3x-ként, és nyernek plusz legalább 1 Android főverziót. Meg a Qualcomm kifejlesztett, vagy jobban mondba lefejlesztett egy ilyen gyenge valamit, nagyon olcsóért. Így egyébként lehet megugrik az A55-re is a kereslet.A Samu tényleg ennyire segíteni akarja a kínai mobilos előretörést?!
Ár (6/128 GB, HUF)149 990Ár (8/256 GB, HUF)179 989
A fentebbi árakon nyitott az A35. Ami Az A54 -es Exynos 1380-at tartalmazta, gyengébb körítéssel.
Ha tartják magukat az A36-nál is ehhez az árszinthez, akkor felmerül a kérdés: hogy ki nem fog helyette A55-öt vásárolni? Vagy speciel úgy dönteni, mint én, hogy visszamegy a Xiaomihoz? Ennél 50K-val olcsóbb a POCO X6 PRO, és a teljesítménye az A55-höz viszonyítva is dupla SOC-ban, másfélszeres pedig RAM-ban, tárhelyben meg UFS 4.0.Illetve az A54-et is érdemes lehet beszerezni valakinek, ha megkapja még valahol újonnan 100K körül, mert az is rommá gyalázza az A36-ot, amennyiben ez a gyenge Qualcommal szerelt verzió kerül a piacra.
-
GoodSpeed
addikt
Elsőre én sem értettem, de van benne logika. Pl az Exynos 1480 azért nem rossz, az A55 jóval drágább mint az A35,ahogyan az A54 is mint az A34, lehet sokan úgy voltak vele, hogy jövőre vesznek Exynos 1480-at olcsóért és ugye plussz 1 év alapból, de jövőre már emel a támogatási időn megint a Samsung. Aztán az is lehet, hogy olcsóbban kapja a Qualcomm-tól ezt a gyenge Chipsetet mint amennyibe neki kerül az Exynos 1480, és még az is, hogy nincs elegendő Exynos 1480 legyártva illetve a kapacitások másra akarja használni. Kicsit olyan ez mint amikor 9 éve a UPC Liberty jól bevásárolt az olcsó Intel Puma 6-ból.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Manimaci #10026 üzenetére
Erre már más is panaszkodott, vagy nem általános a dolog,vagy pl nálam azért sem jön elő, mert sosem tartom a fejemhez és vagy kihangosítva van,vagy a Samsung Galaxy Buds FE fülhallgatóval használva illetve én ingzsebben hordom.
Más:
A Samsung Galaxy A36 5G teljesítményteszten bukott le: szerényebb számok, Snapdragon lapka
Ezek szerint nem az Exynos 1480-at kapja meg, és gyengébb lesz az Exynos 1380-as A35-nél is. -
Manimaci
tag
válasz
GoodSpeed #10024 üzenetére
Az ujjlenyomat azért nem jó, mert zsebben folyton úgy érzékeli, hogy próbálkozás történt és 10-ből 9-szer úgy veszem már ki a zsebemből, hogy kéri a pint, mondván sokszor próbálkoztam az ujjlenyomattal. Szőrnyen béna a telefon virtuális "érzékelője". Viszont minta, pin, egyéb esetén meg röhejes ez a felhúzósdi bénaság.
-
GoodSpeed
addikt
Már nem az Apple telefonjai a legértékállóbbak?
Előz a Samsung, azonban már olyanfajta értékállósságról sem a Samsung sem az Apple esetében nem beszélhetünk mint 7-8 éve.
A54-et 128GB tárhellyel már 75 000 Ft-ért is lehet kapni, miközben a készülék 210 000 Ft-os áron debütált, és 1.5 éves.
Ezzel szemben a 2021-ben vásároltam 115 E -Ft-ért vásárolt Xiaomi 11 Lite 5G NE-t idén 55 000 Ft-ért adtam el, 3 évesen. Igaz sok hónapig hirdettem mindenhol. -
Manimaci
tag
Sziasztok!
Van valami mód arra, hogy képernyő bekapcsolásnál ne kelljen a pinkód/minta elött még felhúzni a képernyőt? -
svbela
csendes tag
AOD-ra duplán kattinva megjelenik a zárolt képernyő és akár a zsebemben is tud segélyhívást indítani. Ezt ki lehet valahogy kapcsolni? Az A52s-nél ez nincs.
-
-
picur10
aktív tag
válasz
GoodSpeed #10018 üzenetére
Nem gondoltam, hogy feljelentést teszt, azt hittem/gondolom hogy ha kifizetetlen tartozás van, akkor előbb-utóbb egy behajtó cégnek kiadja behajtásra.
A közvetítővel beszéltem, felsorolta a lehetőségeket, de az nincs benne, hogy teljes vagy részösszegben visszavásárolja. -
GoodSpeed
addikt
válasz
picur10 #10017 üzenetére
A telekom nem tesz ilyenkor feljelentést, mert az,hogy Neked továbbértékesítette nem rá tartozik. Az,hogy nem fizette k a Telekom felé nem bűncselekmény, mert akár fizetésképtelenné is válhatott. A Telekom letiltotta, részükről addig áll az ügy ameddig nem fizeti ki. Ha örökre akkor örökre.
Streaming eszköznek használható, sőt telefonáláson és SMS-ezésen kívül bármire.
Max az akksit tudod eladni belőle, de jobban jársz ha veszel egy újat, és akkor van egy tartalék akkumulátorod.
Az előtted lévő kolléga is közvetítőn keresztül vásárolta.
Esetleg jelezd a közvetítőnek, hátha ő lép valamit.Szerk: ugyanis azzal,hogy nem ellenőrzött készüléket árult ő sem makulátlan.
-
picur10
aktív tag
Végülis a Samsung is bevette, ha hibás lett volna megjavítják. Azért kezdtem el reménykedni, hogy mégis hibás, mert baromira elhúzódott a bevizsgálás.
És valóban, az első telekomos ügyintéző is megnézhette volna a tiltást, főleg hogy tudta, hogy használtan vettem és össze-vissza cserélgettük a sim-eket, még az ő telójában is járt a kártyám.. De erre nem gondolt.
Mondjuk csak az időt spóroltam volna meg vele.
A tartozás (amiről nem tudhatnék) valamivel alatta van értékénél, szóval direktben tuti nem fogja senki kifizetni. (és eljátszották ugyanezt egy laptoppal is
)
Ami nehezebbé teszi a dolgot, hogy közvetítőn keresztül vettem, tehát aki nekem eladta és aki tartozik a telekomnak nem ugyanaz a személy.
Első körben megnéztem mennyit adnának érte alkatrészárban, aztán meglátom.
Vagy várok pár évet, hogy behajtsák a telekomosok a tartozást, mert akkor állítólag auto feloldják a tiltást. -
GoodSpeed
addikt
válasz
picur10 #10011 üzenetére
+ pár gondolat:
1. A Telekomnak a boltban -legalábbis partner szaküzletben- leadhatod javításra ha nem a te neveden van is, pl a Xiaomi 11 Lite 5G-t úgy adtam le,hogy anyukám nevén volt, mondjuk egyezik a nevünk csak ő né. 😆
2. A szerviz sokkal tovább ült rajta, mint indokolt volt szvsz.
3. A Telekom boltban ezt megnézhette volna az illetékes is egyből,hogy IMEI alapján le van e tiltva náluk, elvégre ő a szolgáltató ( bár lehet nem tudta, hogy aprón vásároltak
4. A rendőrségi feljelentést ha megteszed akkor esetleg megijed az illető és ha tud fizet, neked innentől az is jó ajánlat ha nem a szolgáltató felé fizeti ki a jóval magasabb árat, hanem téged kártalanít.
5. A 4. Optimista pont inkább mintsem realista. -
Ha esetleg valakit érdekel, és Bluetooth fejhallgató vásárlás előtt áll, az A54 az alábbi kodekek és specifikációk alapján képes megszólaltatni a leendő fejhallgatót.
Támogatott kodekek:
• SBC
• AAC
• aptX
• LDAC
• SSCKodek mintavételezési gyakorisága:
• 44.1 kHz
• 48 kHz
• 88.2 kHz
• 96 kHzKodek bitmélység:
• 16 bit
• 24 bit
• 32 bit
• 24/32 sampleAz LDAC lejátszási minősége külön is beállítható.
-
-
picur10
aktív tag
válasz
picur10 #9797 üzenetére
Jó lassan, de a Samsung szervizből visszakaptam a telót (nem kapkodták el..)
A készülék nem hibás, a gsm teszter mindent frankónak mutatott, mondták. Menjek a telekomhoz.
Nos, ott végül kiderült, hogy a teló le lett tilva.
Eladás után nem fizették többet a részleteket. Ők hagynak a tiltás előtt a számlarendezésre 90 napot. Addig tudtam is használni..
Van egy wifi képest tamagocsim..
A telekomos srác rendes volt, nem hivatalosan elárult pár dolgot, jó eséllyel ezt soha nem fogják már rendezni, tehát marad a tiltás.
Hivatalosan csak a vásárlóval kommunikálnának a jótállás esetében, szóval én be sem tudtam volna adni hozzájuk javításra.
Arra a kérdésre, hogy hogyan lehet az ilyen eseteket elkerülni egy tanácsot tudott adni (jó, kettő, vásároljak inkább megbízható helyről):
A vásárló kérhet tőlük nullás igazolást, mellyel tudja tanúsítani, hogy a telefon tehermentes. Úgy nyilván nem lehet gond. -
GoodSpeed
addikt
A Windows kapcsolat, Phone link appot még akkor próbáltam, amikor LG-m volt, szóval 2017 előtt talán. Annyira nem jött be. A Microsoft Ballmer alatt alábecsülte az okostelefonok piacát, eleinte lenézte az iPhone-t, mert nincs fizikai billentyűzete, szinte biztosra vette, hogy bukni fog. Illetve a vásárlókról gondolta azt,hogy nem fogják tudni használni. Utána már késő volt, csak kullogott az események után, hiába vásárolta fel a Nokiát.
Valamelyik másik gyártót kellene neki, a Xiaomi nagy falat lenne, a Huawei viszont a mobilos részlegét eladhatná... Bár most kezdenek talpra állni, nekik a keleti piac is bőven elég 3-4 milliárd emberrel. -
válasz
Luck Dragon #10005 üzenetére
Még mindig különleges mobilok. Mekkora balfék volt az MS, te jó ég.. Ebből mára lett egy Samsung-MS együttműködés szoftveres téren.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
TeeJay #10004 üzenetére
Az A54-hez vásároltam eredeti Samsung EP-TA800NBEGEU töltőfejet, és mivel a Samsung az S24FE-t is 25W-os áteresztő képességgel látta el, így vélhetőleg az A56/A57 is marad ezen a szinten szóval az már megvan. Pedig miután megvásároltam eszembe jutott nem e lenne jobb befektetés egy 45W-os.
A Xiaomi által mellékelt 67W-os töltő még a 13000 Ft-os Ldnio A4809C-n is túltesz 2W-tal.😆
Mit találtam:
[kép]
Hát ennyiért már nem adnám el...
A WiFi 7 nem tudom mennyire lesz reális az A57-ben, de a WiFi 6E is nagy előrelépés a 6 GHz-és tartomány miatt, ahol kevés az interferencia, mivel keveseknek van 6E routerük. Még nekem sem tudja az ASUS RT-AX86S.
-
TeeJay
félisten
válasz
GoodSpeed #10002 üzenetére
Hidrogel fólia pár dollár 5darab és tökéletes
tokból úgysem gyárit használom mert a Nillkin super frosted a jó, töltőből meg van egy darab 30wattos PD töltő de havonta 1x használom amikor gyorsan kell tölteni a telefont, amúgy felesleges.
Kocsiba is van PD meg QC szivargyújtós töltő de szinte sosem merült még le a telefon nálam 1nap alatt
A57 tökéletes lesz csak legyen wifi 7 meg nagy szenzoros fő kamera -
GoodSpeed
addikt
válasz
TeeJay #10000 üzenetére
Ja igazából ezen én is hezitáltam:
Samsung = havi frissítések + remek szoftveres ökoszisztéma, hosszú támogatás (Galaxy Watch6 csak ezzel teljes), magas ár, gyenge gyárilag járó tartozékok nincs fólia felhelyezve alapból.
Xiaomi: olyan erős hardver amely Samsungnál várhatóan az A osztályban még két - három évig nem jelenik meg. Luxus tartozékok gyárilag mellékelve, fólia felhelyezve, 1.5x annyi RAM, egy évvel rövidebb támogatás (ezért is ideális, hogy csak idén rendeltem meg a POCO X6-ot)sokkal gyorsabb töltés (67W), cserébe szoftveresen nem annyira összeszedett, 90 naponként van frissítés. Nagyon baráti árazás. 1.3, -1.4 milliós AnTuTu pontszámmal és 12 GB RAM-mal biztos,hogy nem lesz gondja az Android 17-tel, és ugye az évekkel nő az appok mérete is, ott meg az 512GB tárhely nyújtja a kényelmet.Gepesz66: anno én a 6GB RAM miatt nem vásároltam meg az A52S-t. A Xiaomi a 11 Lite 5G NE-nél már 8GB-ot adott..
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Wise (ex-TransferWise)
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével