Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #11399 üzenetére
Nekem még ebben a hónapban megjön
-
One UI Update lista a GA oldaláról [link]
-
GoodSpeed
addikt
Vannak eltérések A54 és S24 FE között funkciók tekintetében (itt nem az AI-ra gondolok, hanem olyanokra melyek mind a kettőben egyaránt rendelkezésre állnak):
A54:
S24:
-
unravel
őstag
-
Skod
aktív tag
Frissült a Store, az új ONE UI 7 ikont kapta meg.
-
-
MadGame
senior tag
válasz
hampidampi #11388 üzenetére
hampidampi, Luck Dragon, GoodSpeed
Nem használtok véletlen vowifit? Nálam is volt ilyen proléma és kaptam rá megoldást: pár másodpercre repülőüzemmód, visszakapcs. hálózatra, aztán ment a hívás.
Yetteles vagyok. Szerencsére mostanában nincs baja. -
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #11389 üzenetére
Ez velem is előfordult, mindig azt gondoltam, hogy a másik lakásban nem kóser valami... de az érdekes, ha Samsung, Apple, és Xiaomi esetében is ugyanaz a jelenség ugyanúgy jön elő.
-
válasz
hampidampi #11388 üzenetére
Igen, és nem csak ennél a készüléknél tapasztaltam ezt – a Xiaomi és az iPhone-om is produkál hasonlót. Szerintem ez inkább szolgáltatói probléma lehet.
Jelenség:
Hívásindításkor megjelenik a hívás menü, de a hívás nem csörög ki, és semmilyen hang nem hallható – teljesen néma marad. Újraindítás után viszont megoldódik a probléma. -
hampidampi
őstag
Sziasztok!
Egykét oldalt visszaolvastam és nem találtam itt olyan hibát amit én tapasztalok a készülékemen. Hátha ti tudtok segyteni.
Bizonyos kontaktoknál hiába indítok telefonhívást, a rendszer úgy csinál, mintha tárcsázna, de igazából nem indít semmilyen hívást. Megjelenik a hívási képernyő, de semmi kpacsolási hang. Úgy marad. nem fagy le, ki tudok lépni, csak egyszerűen nem indít hívást. Ezután akárhányszor próbálva is rossz marad. De más kontaktoknál meg sikerül tárcsáznia. Csak újraindítás segít.
Ngayon idegesítő, ha egy fontos hívást kéne lebonyolítanom, de nem sikerül és indíthatom újra a telót.
Kb. fél éve csinálja és eddig egy szoftverfrissítés sem oldotta meg.
Találkoztatok ilyennel? Tudtok rá esetleg megoldást?
Köszönöm. -
FattyDove
őstag
Nemide.
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
-
FattyDove
őstag
Na, csak megkapta az A56 is a márciusi secu frissítést így 2014 októberi után
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #11381 üzenetére
Meg kellet nekem smucigkodni, amikor pár hónapja az AdGuard 10 gépes Lifetime licenc 90%-os kedvezményben volt. Nem baj, ha megint lesz rá akció veszek egy olyat is a meglévő 4 mellé, mert ez betelt
Csak úgy voltam vele, hogy sok évig elég volt a 2+2 -
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #11379 üzenetére
Köszi szépen, így már át is allítottam. 😊
-
Jack Oneill
veterán
válasz
GoodSpeed #11378 üzenetére
Helyesbitek, mukodik a webvedelem, de nem ugy. Probald ki, barmilyen teszt virust letoltesz, azonnal ugrik ra. Nyugodtan allitsd be. En kaspersky-t hasznalok, nem tamogatja a Brave-t. ESET sem, de ha letoltok egy fertozott fajlt, azonnal ugrik. A bongeszo sajat vedelme pedig boven eleg az adathalasz oldalakhoz.
-
GoodSpeed
addikt
Elöntött a reklám A54-en
Ilyen élményem sem volt 2017 óta.
Na most az van, hogy Brave lett a favorit böngészőm, viszont nem állíthatom be alapértelmezettnek:
Mert akkor az Avast Webvédelem nem működik, viszont a Google Discover meg Chrome-bán nyitja meg a híreket.
Így meg ez az eredmény Chromeban:
Azon kívül, hogy ne használjam az A54-et - egyébként erősen háttérbe szorult, mostanában Safarizom, vagy S24 FE-n Chrome-ozok,van valakinek ötlete, hogy mit lehet ezzel kezdeni? -
Ricardo
titán
válasz
Luck Dragon #11373 üzenetére
"A cég szerint a változtatás célja a fejlesztési folyamat egyszerűsítése. A Google jelenleg párhuzamosan dolgozik a nyilvános és a belső ágakon, amivel egészen addig semmi probléma nincs, míg azok idővel nem kezdenek eltérni egymástól, amire azért már bőven volt precedens. Ilyenkor a kiadások előtt bonyolult egyesítési folyamatokra van szükség, ami nemcsak időigényes, de feleslegesen terheli a fejlesztőket is. A belső ágra való teljes átállás lehetővé teszi a vállalat számára, hogy gyorsabban és hatékonyabban fejlesszen. Legalábbis elméletben."
Így érthető. Persze csak ha valóban egyszerűsödik ezzel a folyamat.
-
-
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon #11359 üzenetére
Vettem helyette egy Apple 13-t ezért került eladó sorba az A54.
-
Kovi71TM
tag
Megoldódótt!
A play frisstés fel sem ment, maradt február.
Pc-én az ADB AppControl látta a telefont, elkezdtem visszarakni a törölt appokat, és egyszer csak elindult.
Valamelyik alkalmazás összefüggésben lehet ezzel a frissítéssel.
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon #11359 üzenetére
Pedig vagyok, aktivan!
Most pont árulom az A54 5G-t! -
-
Skod
aktív tag
válasz
Luck Dragon #11353 üzenetére
Csak megérzés. A logikám az, hogy letöltötte rendben a frissitést és telepítés közben történt valami. Vagy nem tudta elérni a teljes letöltött csomagot, vagy telepités próbált olyan helyre írni ami sérülhetett. Én sem vagyok szakértő a rendszergazdai tanulmányaimra próbáltam hagyatkozni. Lehet hülyeség az elméletem :D
-
Kovi71TM
tag
válasz
Luck Dragon #11355 üzenetére
Köszi, írtam oda is
-
-
Jack Oneill
veterán
Ti a hangminoseg es effektek resznel allitottatok valamit a hangszinszabalyzon, vagy hagytatok alapon? Kicsit jobb hangminoseget lehet kicsikarni.
-
Kovi71TM
tag
Play rendszerfrissítés után, ez az üzenet fogadott!
Ha bezárom, óránként előjön.
-
unravel
őstag
Nagyon nehéz az élet.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
FattyDove #11338 üzenetére
De vegyünk egy alapszitut, nem biztos, hogy ez történt, de lehetséges ez is:
a Yettel, amikor még Te vetted, úgy gondolta, hogy sokkal jobban fog fogyni. Mivel nem hozta azokat a számokat amiket várt, mellécsapott egy 21 E Ft-os aktivitásmérőt, amivel még mindig jobban jár, mintha engedne még 21 E Ft-ot. Így nem várható el, hogy kompenzáljon, meg egyébként ha elvárható lenne sem így szokott ez működni. -
Skod
aktív tag
válasz
Luck Dragon #11330 üzenetére
Néha kell csalni kicsit 😎 0 ft-ért jó deal lehet annak aki gondolgodik a váltason.
-
-
Skod
aktív tag
Nagyon OFF lesz
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #11326 üzenetére
Igen az, hónapokig csak fent volt
Hóember: a nevem nem titkos, a címemből meg annyit tudsz, hogy Hajdúszoboszló
-
GoodSpeed
addikt
Ma búcsút vettem az Adguard oldalán az A54-től:
A Chrome-ot ott a Brave váltja! -
dzf007
aktív tag
Play rendszerfrissítés! Március 1.
-
dzf007
aktív tag
Play rendszerfrissítés letölthető!
-
vlevi
nagyúr
válasz
Jack Oneill #11308 üzenetére
Igazad van, visszaáll az eredeti 1x értékre. Szóval akkor ne kapcsold ki, nálam se volt.
-
unravel
őstag
válasz
Jack Oneill #11308 üzenetére
Én úgy emlékszem kikapcsolt fejlesztői beállításoknál nem marad meg a beállított animáció sebessége.
-
atua
aktív tag
válasz
GoodSpeed #11287 üzenetére
Az appok továbbra is a háttérben frissülnek, azt sem tudom, hogy mikor. Pont nem érdekel, mennyi ideig tart.
"Nem olyan (elit) körökben mozogsz az fixen látszik. Mert pont nem így van. Igenis számít, hogy milyen telefon van nálad, nézik." - ezen meg csak röhögni tudok, irigylem a problémáidat...
Egyébként senki sem mondta, hogy az S széria nem jobb az A-nál, csak a júzerek többségének semmi szüksége rá, mert még az A képességeit sem használják ki...
-
vlevi
nagyúr
válasz
Jack Oneill #11292 üzenetére
Hogyne. Nálam az alap dolog, tizenvalahány éve, hogy csak azért kapcsolom be a fejlesztői beállításokat, hogy mindhárom animáció sebességét 0.5-re visszavegyem.
Nem mindegy, hogy pl. egy ablak zárás , és a következő megnyílása közötti animáció időtartama 1-1 tizedmásodperc, vagy csak 0.5-0.5 tizedmásodperc.
Egyéni ízlés kérdése, nálam pl. nem tetszett, ha teljesen kikapcsoltam az összes ablak animációt, ezért hagytam meg 0.5 értéken.
A telefon valójában nem lesz gyorsabb tőle, tehát az, ami tovább tart, mint az animáció, az ugyanannyi ideig fog tartani, ilyen pl. weboldal betöltődése, stb. sok minden, de az előbb említett bezárás-megynitás sokkal gyorsabbnak fog tűnni. Persze, valamennyi processzoridőt elvesz az animáció, de az azért annyira nem jelentős. Szerintem.
Próbaképpen átállíthatod mindegyiket mondjuk 2, vagy 5x időtartamra, és akkor fogod igazán megérteni, miről van szó.
Utána a fejlesztői beállítások kikapcsolhatóak. -
-
-
válasz
Jack Oneill #11292 üzenetére
Igen. Pörgősebb lesz a telefon.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Nekton #11296 üzenetére
"Szebb kijelző? Szubjektív dolog. Funkcionálisan vállalható kb. mindegyik Samu kijelző."
Ma két munkatársam egyszerre mutatott facen infokat. S24+ a másiknak a35 telefonja van.
Akár hiszitek, akár nem, de mind a kettő gyönyörűen nézett ki, ha nem tudom milyen telefonokat nézek, nem mondom meg, hogy melyik a drágább.
Amúgy samsung 'A' széria és az felett, kb minden teszt kiemeli a kijelző magas minőségét. -
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11298 üzenetére
Build számot kell nyomogatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest