Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jack Oneill #4097 üzenetére
Szerintem semmi előrelépés nem lesz ezen a téren.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #4095 üzenetére
Nekem a novemberi patchig nagyon jól bírta az akkumulátor. Azóta annyira nem... Most várom az Android 14-et, mert az érdembeli javulással kecsegtet, rendszerszinten.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Jack Oneill #4093 üzenetére
Kérdés az, hogy ha az előfizetői csomag nem 5G-s, csak 4G, akkor a telefon akkor is próbálkozik-e.
(ezt nem tudom, csak tippelek hogy nem) -
Jack Oneill
veterán
Ne felejtsetek el, hogy akik (koztuk en is) nem hasznaljak az 5G halozatot, azok a halozati beallitasoknal kapcsoljanak vissza az 5G-rol 4G-re, igy nem erolkodik feleslegesen a keszulek az 5G halozatra valo felelseges csatlakozasban. Szervizes kollega ajanlotta, bevalt, mert latom a keszenletbol. Aki hasznalja az 5G szolgaltatast, termeszetesen ne nyuljon hozza.
Es egyetertek az elozoekkel. Rengetegen nem 5G előfizetést hasznalnak. -
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
Telekommal 5G-vel megszívtam. Előző telómat megvettem, mert a Telekom kampányt indított, hogy 5G... 2021-ben vettem a 11 Lite 5G-t 2023 nyarán végre lett is 5G... A54-et szeptember 22-én vettem, ekkor már leszedett a Telekom a Magenta 1-es tarifacsomagom ellenére az 5G-ről, mert az csak azoknak jár, akik fizetnek 1690 Ft-ot az 5G-ért (nem fogok), vagy Gigaerős netre fizetnek elő vezetékes optikán, nos ezt sem fogok, amikor az elsődleges lakásom utcájában (Hajdúszoboszló, fürdőnegyed) nincs Telekom, csak DIGI optika... így úgy alakult, hogy az A54-esem egy percet sem lógott 5G-n, miközben már lenne a városban
. Nyáron bezzeg a Dominósokat is felengedték 5G-re... ja egyébként az 5G-t nyáron tesztelgettem sebesség szempontjából, nem ájultam el tőle... a többi meg nem érdekel, csak a sebesség.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #4087 üzenetére
(A lényeg, hogy Föld bolygócska előfizetőinek nagyon nagy része nem is 5G-s csomagban van. Az manapság még egy nagyon szűk hányad)
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #4085 üzenetére
Meg kinek-milyenek a telefonálási szokásai, milyen csomagban van.
Nekem vállalati, 4000 Ft/hó, korlátlan EU1 hívás + 10 GB adat, ebben nincs 5G.
Ennek a nagytesóját hoztam ki fiamnak, 9000 Ft korl EU1 + korlátlan adat (EU27GB), na ez már 5G-s.
Eként én is tojok rá, hogy a telefonjaim tudják-e vagy nem, mert én nem váltok csomagot... -
Szerintem annyira nagy érvágásnak nem mondanám az 5G hiányát, mert nem csak kis hazánkban de más országokban is gyerekcipőben van a kiépítése. Mire odaér az imént említett lefedettségi problémák teljeskörű szolgáltatásának lefedése , addig az említett trió mindegyikét a felhasználok zöme úgy is lecseréli egy korszerűbb ezközre.
-
Volband
tag
Köszi, megpróbálom elcserélni Media Marktban. Elvileg nem kötelezőek, de talán rendesek lesznek.
-
ZN1980
csendes újonc
válasz
tDr1v3r #4079 üzenetére
Nekem a legrosszabb tapasztalatom a Galaxy tab S2 value edition-nel van (t813), flagship tab volt de iagazabol kiadtak az elozo évit ujra. Egy darab Android foverzio frissitest kapott aztan szevasz, igazi szopatas volt.
Az iPhone 11-nel annyi gond van h nem 5G-s, vkit zavar vkit nem de tobb ev tavlataban szamihat.
Felesegemnek most vettunk black friday kereteben az emag tol 179e-rt uj iPhone 12-t 3 ev garival, ennyiert nem annyira rossz, egy nap alatt kihoztak...tolto tok van hozza korabbi mhelyi telom is ez az iPhone 12 volt. jelenleg nekem egy sajat a52 van a nagyobb meret miatt elsosorban, nagyobb iPhone nekem draga mar. meg annyi h az a52 sotetben jobb videokat keszit kiprobaltam egyszerre rogzitettem a kepet a ket teloval... -
-
osonte
őstag
válasz
Volband #4078 üzenetére
Az Apple adaptert csak Apple vagy Windows-os laptop tudja rendesen a hangerőt szabályozni. Minden más telefonon halk lesz, nekem is van, csak laptopra jó. Amúgy a Neutron lejátszó tudja hangosan működtetni, mert hozzáfér a belső hangerőszabályozóhoz, ami alapból Androidon egy halk hangerőn maximalizálódik.
Igen, vegyél gyári Samsung USB-C to Jack adaptert, az a biztos. A Xiaomi adaptere is csak a saját telefonjaival működik.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Luck Dragon #4076 üzenetére
Jók, van, én még Ugreent használok mellette.
-
tDr1v3r
veterán
Az egy dolog hogy kap biztonsági frissítéseket, ez Samsung-nál is benne van hogy kaphat, volt is már rá példa. Az más kérdés hogy az appok kompatibilitása hogy alakul majd...
Nekem annyi hogy a 11-et semmiképp sem venném meg. Nekem a használt iPhone amiért pénzt adnék a 13-tól felfele van, a 11 SoC.je már régi, idővel meg fogják érezni az appok is, aztán befutunk oda hogy miértisnem vett az ember újabbat... és utána jön persze a frissítés kérdés is.
Mondom ezt úgy hogy asszony kapta meg az XR-emet (egy tavalyi (!) Redmi Note 11-et váltott ami borzalmasan megbízhatatlan volt), ennek is csak egy akkucsere kell és hibátlan lesz. Csak azért vettem meg az A54-et mert 1) untam kicsit az iOS-t elég sok év után 2) asszony nagyon elégedetlen volt a telefonjával és valami normálisat akartam neki ami nekem is megbízható, ez meg így adott volt neki. Nincs is baja vele.
Szvsz btommi80 sokkal jobban járt az A54-el mint azzal a 11-el. Ha a 13-as lett volna ellene akkor elgondolkodtató lett volna hogy melyik a legjobb opció neki, de így, ebben a formában szerintem egyértelmű.
-
Volband
tag
Akadt gondotok jackbemenetről usb-c átalakítóra váltással? Apple dongle-t vettem és a Spotify max hangerőn is elég halk nekem.
Esetleg vegyek egy másfajta átalakítót?
-
-
fogselyem
senior tag
Tudtok ajánlani olyan USB-C USB-C vagy USB-A USB-C kábelt ami nem "szopósodik ki" pár telefonra dugás után?
Eddig van / volt gyári, telefonhoz (A33, A54), Samsung töltőhöz kapott kábelem és az összes pár rádugás után elkezdett lötyögni, mint bíró fertályában a lószerszám.
Nem vandál módjára dugom, húzom ki a kábeleket, nem hajtogatom, a csatlakozókat porszívózás közben ki szoktam porszívózni.Számomra kellően csalódás keltő a dolog, hogy a Samsung a telefonok mellé milyen minőségű kábelt ad, a Xiaomi kábelek több éves használat után is feszesek, nem "szopósodtak ki".
-
btommi80
csendes újonc
válasz
Luck Dragon #4073 üzenetére
Igen, pont erre gondoltam! Ez alapján is döntöttem az A54 mellett.
-
válasz
btommi80 #4071 üzenetére
Szerintem MKBHD csatornájára gondolsz .(S23U vs A54)
-
thboxx
aktív tag
válasz
Öcsielvtárs #4070 üzenetére
Leginkább én is csak a qi miatt vettem S21FE-t. Egyébként ki sem használom a hardverben rejlő tartalékokat. Ahogy nézem asszon A54-ét, nekem is bőven elég lenne a teljesítménye.
-
btommi80
csendes újonc
válasz
Öcsielvtárs #4070 üzenetére
Na azt majd írd meg mi a különbség! De van egy videó a youtube-on ahol pont az S23 és a A54 összehasonlítása ment, ott azt mondták, h az A54 70-80%-ban tudja az S23 dolgait.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Sziasztok, tegnap óta használom, megváltás az A40 után. Költözés sima ügy volt, nyomogatom becsülettel. A vezeték nélküli töltés jól jött volna, de amúgy egy szavam nem lehet rá, nagyon tetszik. Fiamnak tavasz óta S23+ van, majd holnap nyomogatjuk kicsit egymás mellett, érezni e a háromszoros árkülönbséget...
-
kárátékutyá
őstag
válasz
btommi80 #4063 üzenetére
iPhone 11 pro-ról váltottam A54 -re, így azt gondolom elég pontos választ tudok adni. Nem pénzhiány volt az oka a döntésemnek, hanem 50 éves koromra sok mindent másképpen látok és gondolok már. Bent álltam a Voda-nál, kihozták a sima 14-et, elhozhattam volna kamatmentes részletre is, bele is fizethettem volna bármennyit, tényleg nem lett volna sok a havi fizetnivaló sem ha emellett döntök. De néztem az árát, 350e, és semmivel sem tudtam megindokolni egyszerűen ott azt magamnak, hogy szükségem van 350e Ft-os telefonra. (egyébként egy összegben fizettem volna ki). Megköszöntem és inkább nem kértem. A nejem mellettem csak lesett (ő elképzelhetetlennek tartja hogy más telefont használjon mint iPhone)
Rövid de alapos mérlegelés után azért lett Samsung, mert a sok éves iPhone használat előtt Androidos időszakomban egyedül a Samsung telefonokkal voltam megelégedve.
1 hónap használat után én ezt gondolom:
iPhone 11 pro:
- Kompaktabb méret
- Természetesebb kijelző
- Teljesen fluid rendszer
- Gyakorlatilag hibamentes működés mind hardveres mind szoftveres térenSamsung A54:
- Jobb hangminőség minden téren
- Jobb akkumulátor
- Nagyobb tárhelyA nagyobb méretet és a kijelzőt megszoktam, 120 HZ miatt már szeretem is. Természetesen a nagyobb méret miatt sokkal jobb tartalom fogyasztásra. Androidhoz képest meglepően stabil és Fluid, azért döccen persze néha. Nagyon stabilnak érzem, és az igényeimet szinte maradéktalanul teljesíti, abszolute jó döntés volt.
Én odáig "sűllyedtem" hogy egy 2 hetes KP-ra vásárolt MM-os készüléket vettem meg 125-ért, mert a tulaja inkább visszament almára. Azért ezt, mert egyrészt makulátlan volt, másrészt el tudtam volna veszteség nélkül adni ha mégsmem jön be. Maradt.
-
ZN1980
csendes újonc
válasz
tDr1v3r #4066 üzenetére
Az iphone verhetetlen frissítések terén, még ha pl. az iPhoneX nem is kap már új iOS verziót, a biztonsági frissítések még mindig fognak jönni rá. A 2016-os iPhone SE még mindig kapott securty update-et:
https://en.wikipedia.org/wiki/IPhone
Asszonynak ilyen telója van, döccenésmentesen megy rajta minden, most cseréljük iPhone 12-re, ez is 6 évet biztosan ki fog bírni (valszeg akkucsere azért lesz menetközben)
Az A54 pár hónappal fogja csak tovább fogja bírni frissítések terén, kérdés hogy akkorra mennyire lesz használható a teló. De lehet az Apple is emeli a lécet és tovább él majd a support.
Ha nyolc év securty update-el számolok akkor az iPhone 11 2027 végéig fog kapni patch-eket az a54 2028 elejéig. -
tDr1v3r
veterán
válasz
btommi80 #4063 üzenetére
Nekem iPhone XR volt (kicsit gyorsabb a 11 nála, semmi extra), annyi biztos hogy sokkal újabb és tovább fog kapni frissítést az A54.
Kijelző Liquid Retina (IPS) 60 Hz helyett AMOLED 120 Hz, kamera kb egál szint, akkuidő viszont jobb az A54-ben, meg azért a több RAM is mutatkozik a Samsungnál - iOS nagyon agresszívan lövi ki az alkalmazásokat...
De nagyon nem fair összehasonlítani a két telefont, nem csak a kezdőáruk, de a koruk is teljesen más, a 11 2019-es konstrukció, ez meg idei. Nekem a 11 sosem merülne fel hogy megvegyem, pofátlan sokat kérnek érte szvsz, miközben tipikusan olyan telefon amit lepasszolni illik a családban, nem magunknak venni. Szvsz.
-
btommi80
csendes újonc
válasz
bodorjanos #4001 üzenetére
Jobb az A54 mint az iPhone 11 volt? Azt néztem használtan de inkább egy új A54 mellett döntöttem, de még mindig filózok, hogy jól döntöttem-e. Miben jobb az A54?
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #4061 üzenetére
Ebből ez jön le nekem is!
Amúgy a Huawei nálam tiltólistás, csak hirdetés jött szembe Huawei 90 tok személyében, és rákerestem. Elsőnek Ak-s listán láttam, hogy 135K, és aztán meg mobilarena-s cikk, és akkor meg azt, hogy Snapdragon 7 gen 1 van benne, ami meglepő módon volt, hogy gyengébb itt-ott mint a 1380, és csak ezután jött, hogy az UFS 3.x-et milyen szépen ki tudja hajtani. Mondjuk a 778G is az UFS 2.2-t de az mégis másik liga tárhely szempontjából.
-
-
GoodSpeed
addikt
https://mobilarena.hu/teszt/honor_90_teszt_bemutato_kritika_velemeny/hardver_teljesitmeny.html
Érdekes ez is. A Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 néhol alulmarad az Exynos 1380nal szemben, ez önmagában is meglepő, de az is látszik, hogy bizony az UFS3.x 4x gyorsabb és ki is tudja hajtani.
-
-
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
Ki használ közületek Bluetooth fülest? Van nekem egy Redmi Air Dots 2 ami BT5.0
Néha csinál olyat hogy beakad mindkét füles hangja 1-2másodpercre pedig fél méterre sincs a telefon ha nézem a tiktok-ot. Nektek is csinál ilyet? Azóta rendeltem egy kicsit komolyabb Tronsmart Onyx Pure-t az már BT5.3 meg azért jobb mint a Redmi. -
kárátékutyá
őstag
válasz
GoodSpeed #4043 üzenetére
Szerintem a Samsung időjárás app egész pontos, én nyugotan használom, nem igazán ad okot kételkedésre. iPhone gyárija egy katasztrófa volt Magyarországi előrejelzéssel kapcsolatosan, nem is használtam.
#4051unravel : Réges - régen, az ezelőtti Androidos időmben nekem is kedvencem volt. Gyönyörű volt, és pontos, mert emlékeim szerint időjárás szolgáltatót is be lehetett állítani rajta.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #4044 üzenetére
csak a fotó kedvéért
-
GoodSpeed
addikt
válasz
unravel #4047 üzenetére
Akkor megbarátkozom vele...
Az a baj, hogy nincs jelenleg szép, informatív egyszer fizetős, reklámmentes időjárást előre jelző applikáció. Anno 2013-tól ezeket használtam és vásároltam meg a Google Play-ből:
Beautiful Widgets Pro – Alkalmazások a Google Playen (Ez volt az elsődlegesem, de a fejlesztő teljesen leállt vele, már nem működik)
Hd widget, amiből ennyi maradt: play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdextras.highres
AccuWeather Platinum (fizetős) – Alkalmazások a Google Playen (másikat fejleszt helyette az AccuWeather ami már havidíjas)
Fent van még az Időkép, de a gyári jobban tetszik. Reklámmentes, informatív. Csak ugye felhőszakadást mond amikor csepereg, és lehet majd hóvihart amikor szállingózik -
GoodSpeed
addikt
válasz
GoodSpeed #4034 üzenetére
Még egy gondolat kimaradt...
Ha valaki eladja a szolgáltatótól kedvezményesen vásárolt telefonját, akkor is baba kerülhet a vevő, ha a készüléket kifizette a tulajdonos pl nem részletre veszi, hanem esetünkben az A54-et 182E helyett 130 E Ft-ért, ám valamiért a két éves szerződést idő előtt felmondja. Például nem kell semmilyen rosszra gondolni, elég ha elköltözik olyan helyre, ahol a szolgáltató nincs jelen.A készülékkedvezményt ugyanis a szolgáltató visszakövetelheti, és jó eséllyel így jár el. Mert azért kapta meg 130-ért, mert azt vállalta, hogy 2 évig az ügyfelük lesz, ha tehát becsengette a 130-k-t az eladó átnyújtja a vevőnek a számlát, hogy tessék, ki van fizetve, majd az eladó szerződést bont, a vevő meg les mint hal a szatyorban amikor a telefonja le lesz tiltva... Ugyanis az eladónak jelzi majd a szolgáltató, hogy jön még 52 E-rel, de ha nem becsületes, akkor a szolgáltató azt már lesheti ellenben letilthatja a készüléket.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
GEPESZ66 #4045 üzenetére
Abban bízom én is. Lehet, hogy az angol verzió nem ezt írja, csak félre van fordítva.
A50-nél szerintem még jó volt, mert 2 évig volt meg nekem az a telefon és erre nem emlékszem. Amikor megvettem az A54-ét a Tescóban kaptam az értesítést, hogy felhőszakadás van... na mondom remek... hát csak el kell indulni kifelé... megyek, aztán csepereg -
-
GoodSpeed
addikt
Az időjárás app érdekes, mert egyrészt sokszor jelez felhőszakadást, másrészt eddig maximum csak szimpla eső volt, de most pl még az sincs...
-
kbyte1024
veterán
válasz
kárátékutyá #4038 üzenetére
Nézd én is a beallitasokban kutakodtam. Xiaomin egyszerűbb volt
-
Skod
aktív tag
válasz
kárátékutyá #4038 üzenetére
Öcsém S22 Ultráján sincs ott, nekem az A54-en első perctől fogva ott van. A családban 3 vodás Samsungból csak egy készüléken elérhető a menüben. Én Yetteles vagyok.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
kbyte1024 #4037 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Azért kérdeztem mert a leírtak szerint már régen mindenhogyan kerestem, de nem találtam. Eleve a Beállítások - Kapcsolatok menüpontban benne kellene lennie a kapcsolónak, de nincsen. VoLTE felirat van a wifi jel mellett, tehát a VOLTE aktív, ami egyebek mellett a feltétele.
-
kbyte1024
veterán
válasz
kárátékutyá #4033 üzenetére
Beállítások, és üsd be a keresőbe így, WiFi.
-
Skod
aktív tag
válasz
kárátékutyá #4033 üzenetére
Gyors panelen tudod ki-be kapcsolni. Vodánál aktív a szolgáltatás.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Viktor0610 #4021 üzenetére
Igen, sokan adják el úgy, hogy ketyeg a részlet. Az ilyen új, és olcsó ajánlatoknál ha operátortól van, el kell kérni a számlát, hogy teljesen ki van e fizetve, mert könnyen előfordulhat, hogy megveszi 2 éves részletre, aztán eladja úgy, hogy nem fizetett be messze mindent, tehát jelentős haszna van rajta, majd ilyen- olyan okból bontja a szerződést, fizet némi kötbért (vagy azt sem) a telefont meg tiltja a szolgáltató.
-
kárátékutyá
őstag
Vo Wifi hívást bekapcsoló lehetőséget nem találom. Ezt aktiváltatni kell a szolgáltatónál, vagy Vodafone-os felhasználóként egyenlőre felejtős lesz?!
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #4031 üzenetére
Ez igaz. Épp ezért kerülnek legkevesebbe.
-
-
-
Jabby
őstag
válasz
Viktor0610 #4027 üzenetére
Senki nem vett részt?
-
-
-
Jabby
őstag
Valaki belefutott már?
"A Samsung több mint két héttel az után, hogy legújabb csúcstelefonjára, a Galaxy S23-ra kiadta az Android 14-en alapuló One UI 6 frissítést újabb készülékekre tette elérhetővé azt.
Így mostantól - legalábbis Európában - már a Galaxy S22 különböző modelljeinek, illetve a Galaxy A54 mobilok tulajdonosai is letölthetik telefonjaikra az új rendszert."
Forrás: pcforum -
Volband
tag
válasz
bodorjanos #4019 üzenetére
Note 7-ről váltottam, úgyhogy csak pislogok
Dongle-kel viszont lehet bajban leszek. Vettem egy Apple donglet, ès a minőség jobb lett, de nekem ez túl halk. Próbáltam egy BT fülekkel is, de az sem az igazi. Utcára ès vonatra ez nekem túl halk lesz.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Viktor0610 #4021 üzenetére
Nekem se tiltották le
-
-
Volband
tag
Fény derült a yetteles ármágiára: a 256&os A54-esekből össz-vissz pár darab volt csak, parasztvakítás céljából. Maradt a kisebb verzió (8 gigával elvileg ez is), de legalább volt belőle fehér! Prime+-ommal 115 körül volt. Kíváncsi leszek, első Samsungom.
Az emagban bitang erőszakos arcok vannak, nem voltak szimpik. Tudom, hogy ez az érdekük, de azért na.
-
válasz
Jack Oneill #4013 üzenetére
Most ürítettem gyorsítótárat, megnézem, javul-e a helyzet.
Köszi a tippet!
Az előbb egy képet sem akart elküldeni.Szintén kellett neki a memóriából kidobás, restart.
-
TeeJay
félisten
válasz
kárátékutyá #4003 üzenetére
60Hz-en meg 10-11órát összehozok otthon wifin tiktok-ot nézve
Nem játszok telefonon csak böngészés, facebook, messenger, viber, térkép, cellmapper, tiktok meg bankolás
Erre nekem bőven elég a 60Hz, mellesleg ha speciálisban benyomjátok hogy mutassa a képfrissítést láthatjátok hogy csak kép mozgáskor megy 120Hz-re egy villanásra amint statikus lesz a kép megint 60Hz-en megy adaptív módot beállítva is.
Az lenne jó ha az adaptív 1 és 120Hz között tudná állítani, na akkor én is használnám de mivel 60 és 120Hz között ugrál csak így sok értelmét nem látom -
TeeJay
félisten
válasz
GoodSpeed #4004 üzenetére
Természetesen email-ben kaptam meg az eredeti Telekom által küldött pdf-et amin rajta van minden adat, számla száma meg a telefon értéke is (182volt mindkét srácnak akik 115 meg 120-ért tovább adták
utóbbira adta ajándékba az átlátszó tokot meg egy jófajta üveget is úgyhogy tuti vétel volt.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #3965 üzenetére
Szerintem ennek üzletpolitikai döntés az oka. Az A54 például az A74 nem létezése miatt az A osztály teteje, ezért meg is kapta az 5000-es akkut.
Az S23-nál 5000-es akkumulátort csak az Ultrába passzíroztak bele, az S23-ban 3900-as van (vélhetően nem is fért bele nagyobb, annyira kicsi) az S23+-ban 4700-as az S23 FE-ben meg nehogy már nagyobb legyen mint az S23+-ban és az S23 Ultrában meg pláne nem, így kapott egy 4500-ast.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Viktor0610 #4011 üzenetére
Nalam Viber rendben van. Napi szinten hasznalom. Idonkent erdemes lefuttatni a nemreg belerakott karbantarto funkciot. Beallitasok, tarhely es ott neha torolni, ami mar nem kell. De mondom, nalam es ismerosoknel teljesen rendben. Messenger baromsagai miatt lett felteve alternatívakent.
-
Becksman
őstag
válasz
kárátékutyá #4010 üzenetére
Igaz én siettem el , meló közben olvastam szünet alatt.. de ha ők kapnak ezután más is kaphat ..
-
válasz
kárátékutyá #4003 üzenetére
A Viber nálam is problémás pár napja. (Üres képet tölt be, ha kidobom a memóriából, majd újraindítom, jó.)
Mondjuk, én kikapcsoltam az akkuoptimalizálást. -
Becksman
őstag
https://pcforum.hu/hirek/26793/android-14-one-ui-6-frissites-samsung-galaxy-s22-a54-letoltes
Elvileg már valahol tölthető a 14!
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #4006 üzenetére
Nekem a túlszaturált színorgia
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #3997 üzenetére
Most próbálgatom a természetes színeket, eddig jónak tűnik.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
btommi80 #3995 üzenetére
Egy hónapja van meg a telefon, idáig 120Hz Adaptív használtam. Most visszatettem 60Hz-re...azt hittem kifolyik a szemem olyan rossz volt úgy. Ment is vissza Adaptív módra. Az akkumlátor dolgot ezzel kapcsolatban nem értem, 7-8 óra kijelző időt kibír 120 Hz-el, az estig nem elég?
Más! Viber 2 napja nekem szarakodik, iPoneon és más Androidos telefonokon meg jó. A rendszer már mélyaltatni szeretné. Másnál is előjött esetleg ez a probléma?
Nilkin tokokat jó pár éve nem használok már. Volt sok telefonomra, de valahogy keménynek és bumszlinak éreztem mindig is. Lehető legvékonyabb tokokat vadászom az enyémre, olyanokat amiknek a kamera része kiemlkedik a vékony anyaghasználat miatt.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
GoodSpeed #4000 üzenetére
Szintén zenész, bár csak 3 nilkin tokom volt. Most az A54-en, előtte Iphon 11-re két féle. Elégedett vagyok eddig mindegyikkel. Az A54-hez nem camshield tokot vettem végül, de ez a design jobban tetszett
https://www.speedshop.hu/nillkin-super-frosted-pro-samsung-galaxy-a54-5g-muanyag-tok--kek-c72833
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Wise (ex-TransferWise)
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- PS Plus előfizetések
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD