- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skod
aktív tag
válasz
Lord Amper #11759 üzenetére
Szerintem a One Ui 8-ra koncentrálnak már.
-
válasz
Lord Amper #11512 üzenetére
Nálam az egyik példa a Xiaomi outdoor ,nem is hajlandó kihelyezni, megjeleníteni. Csak a Bluetooth menüben található és ennyi. Működtetését nem befolyásolja , csak nem látok róla semmi adatott .
-
Jabby
őstag
válasz
Lord Amper #11512 üzenetére
Melyik widget?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Lord Amper #11284 üzenetére
Erdemes trukkozni ezzel az animacio sebesseggel?
-
Nekton
aktív tag
válasz
Én gyorsabb tempót inkább a telepítéseknél vettem észre, de az meg ugye nem a mindennapi használat része. Azanimációkat lejjebbkapcsoltam az asszony A25-én, és úgy bazigyorsnak néz ki, pedig az egész telefon elég lassúcska.
-
válasz
Indítsd egymás mellett újra a kettőt. Havi frissítésnél csak azért nem tudod egyszerre megnézni, mert az S osztály napokkal korábban megkapja a frissítést is.
Az A5x. még logót mutatja , amolyan trutyimutyisan szenved, még az S24 már régen elindult és kb böngészhetsz is. Perceket ver rá. -
válasz
Lord Amper #11179 üzenetére
Nálam inkább a tárhely írás általi kímélése volt a fő szempont, amikor az 512 GB-os Samsung Pro microSD-t vásároltam. Nem mindegy, ha sok videót ír (bár a nagyméretű fájlok jobban fekszenek ennek a technológiának, de akkor is "felesleges vagy megspórolható írásmennyiség") azt a drága és NEM cserélhető belső tárhelyre teszi, vagy egy olcsó külsőre, amit 25K-ból még garanciális időn túl is cserélhetek, és nem mellesleg 120 hónap garanciával rendelkezik, szemben az A54 24 hónapjával.
Amúgy természetesen igazad van, bár 128 GB-os modellt nem vásárolnék már, ahogyan nem is vásároltam 2021 óta, de 256GB bőven elég. Ráadásul ott már van UFS 4.0.
OneDrive-ön meg havi 599 Ft-ért van 125 GB felhőtárhelyem van. 😆
-
Skod
aktív tag
válasz
Lord Amper #11062 üzenetére
És a S25-nél csak dísz ráadásul :D
link 1:24-től.
-
Skod
aktív tag
válasz
Lord Amper #11060 üzenetére
-
válasz
Lord Amper #10939 üzenetére
Nem vártam tőle, csak kíváncsi voltam debütáláskor milyen tulajdonságokkal fog bírni. Pl a Qualcomm féle megoldástól elmaradó Apple 5G modem csak pár napja derült ki.
Másrészt. Pont a Samsung jó példa arra,hogy néha a drágább modell elmarad bizonyos hardveres jellemzők tekintetében az olcsóbbtól, kapásból két példa:
Samsung Galaxy M55 - 45W-os töltés, miközben az S24 FE 25W
Vagy ázsiai A osztály 12 GB RAM miközben az S24 FE-ből ott sincs 8 GB-osnál több.A fizikai RAM mennyisége meg fix, makacs dolog.
-
válasz
Lord Amper #10718 üzenetére
Legutóbb igen, lefrissült, de előtte meg azt jelezte csak, hogy megnyitni hajlandó.
Más:
Ma hívott egy görög szám, nem vettem fel, mivel speciel görög partnerem nincs.
Samsung:
Google Telefon:
itt most egy fokkal az utóbbi volt informatívabb.
-
válasz
Lord Amper #10638 üzenetére
Bekapcsolható Samsungon, hogy a telefon jelezze, ha kopog valaki az ajtón,vagy pl jelez a CO érzékelő , stb. Az általa érzékelt hangokat el is lehet nevezni, nekem pl két CO érzékelőm is van a lakásban, és mind a kettő másként jelez, így elnevezhetem őket pl a típusúk alapján esetemben:
Emos GS819-nek és Honeywell XC100D-nek. -
válasz
Lord Amper #10569 üzenetére
Sajnos a Google ugyanazt a szoftver politikát folytatja Androidon amit anno a Chrome esetében honosított meg. Nevezetesen arról van szó hogy az alverziók helyett folyamatosan főverziókat ad csak ki és egyre kevesebb a látványos újdonságok száma. A böngésző piacon ez érthető volt, mert 2008-ban azaz nagyon későn lépett a piacra. Ott be is vált ez a politika mert ennek köszönhetően idővel legyőzte az Internet Explorert legyőzte a Firefoxot, az Operát és ma már ott tartunk, hogy Chromiumot használ a Firefox kivételével az összes böngésző, még az Edge is. A másik oldala pedig az - és az a negatív -, hogy a verziószám teljes mértékben Már senkinek nem mond semmit. Android esetében az 5.0 után tért át az alverziók elhagyására.
Ebből a szempontból az Apple az a cég amely nem ült fel a bóvli vonatra. Náluk még most is vannak alverziók, és ha nincs dörgedelemes újdonság,akkor nem iOS/iPadOS 19-nek hívja,hanem csak 18.1-nek.Azonban van olyan innováció amely a Google előremutató érdeme, és nem kevesebb mint 8 éves, de jelen pillanatban is csak a Samsung Galaxy A55 rendelkezik vele:
https://www.mobilissimo.hu/seamless-updates-a-galaxy-s25-ben-miert-kellett-ennyit-varni-a-samsung-ujitasara/
Pedig ez olyan fontos innováció aminél kb érthetetlen, hogy a Samsung, és a többi gyártó miért nem vezette be sokkal előbb. -
válasz
Lord Amper #10323 üzenetére
Több készüléket láttam, amin ilyen fólia van, hónapok után sem lett semmi baja, erősebbnek is tűnik, mint az alis hidrogél fóliák.
Szerintem nálad a felhelyezés rosszul sikerült. -
válasz
Lord Amper #10314 üzenetére
Ha új lenne megérhetné.
https://firstphone.hu/product/samsung-galaxy-a54-5g-uvegfolia-atlatszo-586201
Amúgy ez lesz.
Viszont- oké eddig is tudtam, csak más tudni meg gyakorlatban megtapasztalni-, hogy ezek a 10K-s fóliák, az öngyógyító marketinges dumájukkal kamu.
Amikor leesett nem is volt bennem, hogy jaj vajon a kijelző nem e tört össze! Tudtam, hogy nem, mert nem érte nagy ütés, és ezt sem bírta ki.Mondjuk a POCO-n is ott van a fólia, de marad is, ameddig nem indokolt a csere.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Lord Amper #9884 üzenetére
Ez valtozo. Felesegemnek pl A52 van egyszer ő kap hamarabb frissitest, egyszer meg en.
-
szjoci
őstag
válasz
Lord Amper #9541 üzenetére
Köszi, több mint valószínű hogy ilyesmi lesz a megoldás: a telekomos smartboxok amikre a hbo max fel van telepítve, valamiért integrálódott a home assistantba és a google home-ba. Ezt a kártyát a google home rakja ki, de a google home-ból nem tudom törölni a smart boxokat... Na mindegy, ha lesz időm futok rá még pár kört, mert engem is bosszant...
-
válasz
Lord Amper #9515 üzenetére
Szerintem szándékosan szűkítették a kínálatot, mondom ezt úgy, hogy jelenleg a 20-as széria a minimum ajánlható, alatta nihil és nonszensz. Ezzel együtt azért az mégsem volt járható út előtte, hogy 11 vonalat vitték eleinte az A szériában és onnan karcsúsítottak. Na ott 80-tól felfelé S kannibálok voltak a készülékek..
Az A54 mutatta meg azt az arany középutat, amely kategóriaazonos. Szép kijelző, masszív üzemidő, jó sebesség, szép képek, igényes megjelenés, hosszú támogatás. Az A55 még ehhez képest is minőségi előrelépés, olyannyira, hogy értelmetlenné tette az S23FE-t.
-
válasz
Lord Amper #9515 üzenetére
-
djtörök89
kezdő
válasz
Lord Amper #8532 üzenetére
Nekem is a dupla koppos ébresztés kikapcsolása oldotta meg a problémát. De nálam csak a nyári melegben jelentkezett, gyanítom, mikor nagyon izzadtam, és a vékony nadrágon keresztül nedvességet kapott a kijelző.
-
knltuning
tag
válasz
Lord Amper #8500 üzenetére
Jól írta Todi1111 ott találod.
-
TODI1111
veterán
válasz
Lord Amper #8500 üzenetére
Az S szériánál itt:
Beállítások-Speciális funkciók-Kéz-és egyéb mozdulatok
Szerintem valahol itt lehet ennél a készüléknél is. -
knltuning
tag
válasz
Lord Amper #8410 üzenetére
Nekem is volt ilyen, még amikor kijött a teló. Vissza is hívtak. Azóta kikapcsoltam ezt a három dolgot. Nem tudom melyik oldotta meg de azóta nincs ilyen.
1. Ujjlenyomat olvasás mindíg be - kikapcsolva
2. Védelem a véletlen érintések ellen - kikapcsolva
3. Képernyő bekapcs két érintéssel. - kikapcsolva -
dzf007
aktív tag
válasz
Lord Amper #8393 üzenetére
Nekem is többször előfordult a 112- t zsebben felhívta többször, majd vissza is hívtak.
Vagy elkezdi a karaktereket beírni..Le van zárva a telefon...képernyőminta, újjlenyomat, arcfelismerő védelem aktív..
-
válasz
Lord Amper #8393 üzenetére
Sosem jártam még így.
Használsz valamilyen védelmet (jelszó, PIN, jelkód)? -
fogselyem
senior tag
válasz
Lord Amper #8352 üzenetére
Ha cserelheto az akkumulator akkor vesz az ember egy tartalekot es tolti.
Vagy megint megjelenek a piacon a nagy akkumulatoros hatlapok. -
válasz
Lord Amper #8352 üzenetére
A jelenlegi akkumulátor technológia mellett a készülékház szélesség/hossz/magasság triumvirátusa mellett el kell dönteni, hogy azt hagyják sérthetetlennek, és akkor a kapacitást csökkentik, vagy a készülékházat terjesztik ki, és akkor a kapacitás, ha nem is nő, akkor is változatlan maradhat. Szvsz a magasságnál látom, hogy pár milliméterrel megemelhetik.
Pl a Xiaomi 11 Lite 5G NE, ha ilyen vastag lenne mint ez, simán belefért volna az 5000-es akksi. De ott ugye nem ezt választották.
A térkitöltésre már így is születtek meglepően "forradalmi" amorf alkazatok, melyek eltérnek a szokásos négyzet vagy téglalap formától annak érdekében, hogy minél jobban kitöltsék a teret.
Az egyik telefonom:
LG Optimus L7 II - visszafogott fejlődés - Mobilarena Okostelefon teszt
Alap akkumulátor 2460 mAh-s lítium-ion Készenléti idő 430 óra Beszélgetési idő 400 perc
A hátlap alatt egy 2460 mAh kapacitású lítium-ionos akkumulátor lapul, mely papíron igen masszívnak tűnhet. Erős használat mellett persze egy nap alatt is le lehet nullázni a mobilt, visszafogott terheléssel és a beállítások között megtalálható energiatakarékos üzemmód alkalmazásával a kétnapos rendelkezésre állás is elképzelhető.
Hát most az 5000-es mellett rá kellett töltenem nappal is
A másik: ebben még kisebb volt:
LG Leon 4G LTE - nem profi, de teszi a dolgát - Mobilarena Okostelefon teszt -
Vazil
tag
válasz
Lord Amper #8195 üzenetére
Az lehet. Én a főkamerára gondoltam. Raktam fel gcamet, azzal élhető lett.
-
válasz
Lord Amper #8195 üzenetére
Nem vette még meg a telót.
Tehát lehet, ez is gyatra lenne neki. -
knltuning
tag
válasz
Lord Amper #7837 üzenetére
Ezt még nem vettem észre, a képernyő mód nekem élénkre van állítva. De amit észleltem az oldalak görgetésénél mintha simább lenne.. például itt is néha megakadt de most nem látok ilyet. Samsung böngészőt használok.
-
válasz
Lord Amper #7595 üzenetére
Igen, ez a tény nagyban segítette, hogy NE engedjek a kísértésnek, és ne kísérletezzek egy fehér modell megvásárlásával.
Érdekes amúgy ez a vélhetőleg spórolási szándék, miszerint mennél kevesebb szín van, annál jobban csökken az előállítási költség, hiszen egy gyártósor kimarad, de alap felszereltségű modellnél van színkavalkád, attól feljebb meg nincs. Talán azért mert 256 GB-osból adhattak el kevesebbet.
Ez a trend a Samsung tartozékoknál is megfigyelhető:
Gyári töltő kábel: csak fehér színű van ( érdekesen is néz ki, amikor fekete telefonhoz és töltőfejhez fehér a kábel.
Töltőfej: van belőle fekete és fehér is.
Fülhallgató: Ha Buds FE, akkor ott a TWS Fülhallgató és a bölcső belseje lehet fekete, de a bölcső burkolata mindenképpen fehér, szóval ez ilyen hibrid. 🤣 -
válasz
Lord Amper #7495 üzenetére
Jaj!
Illyenkor mindig beszomcsizok
Ezt az információt igazán nem kellett volna most így reggel...
Amúgy gratu, úgy emélkszem, hogy volt akinek 9-cessel kezdődött
-
joci86
senior tag
válasz
Lord Amper #7469 üzenetére
Nem mertem lágyítani rajta, így is elmos itt-ott részleteket
-
Liller7
tag
válasz
Lord Amper #7383 üzenetére
Igen.Ahogy minden máshoz is van kupon.pl.óraszámlap az órámhoz.....
De hidd el megveszem,ha olyan......
Nem kell ezen fenn akadni..... -
válasz
Lord Amper #6902 üzenetére
Esztétikailag nézve, meg azt tekintve, hogy mikor nem érzi magát átverve az ember az a fém, és az üveg esetére igaz csak. A műanyag az mindig "gagyi" érzést vált ki az emberből, mert mindig álcázzák, fémhatásúnak, vagy fényeségével variálva, üvegnek. Az A54-nél is hol azt írták, hogy a keret üveg (nem a SAMSUNG), hol meg azt, hogy plasztik. De a műanyagnak is van előnye. Jobban elnyeli az ütődést, ezek az üvegek mondjuk már nagyon erősek, de van egy pont, ahol elreped(het), és akkor készen van. Ez a pont meg vélhetően alacsonyabban helyezkedhet el, mint a plasztiknál. Mondjuk az is reped... A fémnél meg az a baj, hogy behorpad. Egyébként a fém a legelőnyösebb ilyen szempontból, mert deformálódhat, de legalább nem törik el.
Az A osztályban kísérleteznek egyrészt azzal, hogy mikor melyiket használják, másrészt mikor melyiket lehet a legjobban megetetni, mikor "fárad el" egy trend, itt ugye 7 évvel ezelőtt volt már fém, a köztes időintervallumban meg nem, így már éhezett a világ népe arra, hogy legyen valami újdonság.
S osztálytán annyira nincs tág mozgástere, mert prémium termék, prémium áron, ott a plasztik annyira nem játszik, vagy üveg vagy fém.
-
válasz
Lord Amper #6760 üzenetére
Tiktok orosz.
Nem mintha jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged