- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Kicsit beborult az agyam. Tegnap egyértelműen én okoztam a rajtbalesetet, mert megcsúsztam, de azért nem kamikaze módon.
Kicsit kiszorultam a szélére, és Mityu is kissé benne van a dologban. Annyiban, hogy elindult felém. Tudnám miért kellett néki olyan hirtelen felém fordulnia, amikor előrefelé bőven volt hely.
Ezt azért érdemes volna megnéznie azoknak, akik értenek hozzá.Tehát nem arról van szó, hogy az én viselkedésem miatt volt, hanem véletlen baleset volt.
Most el vagyok keseredve rendesen, mert olyan szavakat használtak, amit nem kellett volna.Úgy indultam a mezőny után, és meg lehet nézni végig szépen mentem. Nem csúszkáltam, és hacsak a 9. helyen is de bevittem az autót a célba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- További aktív témák...
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest