Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért mert itt a kocsi magától végigmegy, ha mindent bekapcsolsz. Az nem kifejezetten fair azokkal szemben, akik megpróbálnak magukból kihozni valamit.
Beszéljünk róla, hogy mi legyen a legmegfelelőbb beállítás, ezzel egyet értek. Ezért is vagyunk még mindig teszt fázisban.
A levágásról az a véleményem, hogy szabályok vannak. Igenis törekedjünk arra, hogy ne vágjunk le pofátlanul kanyarokat. Megértem, hogy kicsúszik valaki, ez megesik. De csak azért, mert "ő kockáztat, vagy sikerül vagy nem" ezt nem tudom elfogadni.
A szerveren az időket akárhogy be lehet állítani. Azért tettem viszonylag hosszúra, mert ha a többség úgy akarja, szavazással tovább lehet lépni. Tökéletesen tud érvényesülni a többség dönt elv - szerintem ez így elég rugalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Programozás topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest