Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Motion_Blur #1064 üzenetére

én nem használtam, de gondolom ha lehúzod újra akkor meg tudod nézni milyen fájlokat módosít, illetve ír felül. Azokból kell beszerezni egy eredetit.

amit olvastam:
    "
    Real FFB PlugIn

Csak az probalja ki aki "megszalott" es van kedve kiserletezni:) Aki az extra-csicsa ossze-vissza rangatos FFB-t szereti, az felejtse el:) Ez inkabb a "normalisabb" FFB-t szamito programokhoz (probal) hasonlo (lenni) (LFS, NR, VGP2, NetKar).

Nem mindegyik autotipusnal mukodik rendesen. Gondolom mas mas a felfuggesztes adat es/vagy azert mert 0.5;) Nalam a Trainer, a Panoz, GTR2-GT mukodott, de a GTR2-G2 kategoria mar nem.

Minden effektet kikapcsol, vagyis csak azok maradnak, amelyeket a felfuggeszteseken erezni (pl. ha a kerekveto csak 1 pup, akkor nem fogja elohuzni a szokasos rangatast, csak egyszer elhuz a kormany ahogy kell, de ha a kerekveto tobb reszbol van, akkor a meretetol fuggoen rangat, stb.)

Allitgatni nem sokat lehet, de azert erdemes megnezni. A lenyeg, hogy minden auto tipushoz, kategoriahoz sajat beallitast general, amit utolag valszeg allitgatni kell!! Az ertekeket a palyara belepes utan hozza letre, utana erdemes kilepni es vissza (a jatekbol).

..\rFactor\RealFeelPlugin.ini

[General]
    SteeringDamper=2500.000000
    RealFeelIsOn=True
    [rtAdvanced]
    MaxForceAtSteeringRack=-1500.000000

- SteeringDamper: "Szokasos" Damper ertek, vagyis a kerekek/felfuggesztes "fuggoleges" elmozdulasanak az ereje, reszletessege.
    - RealFeelIsOn: RealFFB ki/be kapcsolas (True/False)
    - [rtAdvanced]: Auto(kategoria) neve
    - MaxForceAtSteeringRack: A felguggesztes, kasztni elmozdulasanak az ereje. Ez lehet PLUSZ es MINUSZ ertek is, az autotipusatol fugg!
    "
    (Alexease)

Új hozzászólás Aktív témák