Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali23
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
No helppel FUJIN 1:12.790 a v3-al?
Na azt azért megnézném

-
Hali23
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Te helpekkel mész ugye? Hát úgy valóban szar a v3

Próbáld ki csak kuplunggal

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Kínában végre megvan az 1:32-es idő
Ti mit mentek? -
szatocs
őstag
Nem akarok szervezkedni, csak érdeklődni, hogy itt ki szereti a zárt kasztnis versenyeket?
T.D.Team rendezne egy WTCC BMW E90 versenysorozatot, első verseny ingyenes lenne, és jó lenne a minél több ember. (azért mondom, hogy rendezne, mert még nem biztos, hogy a héten elkezdődik)
Jönne valaki?
-
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szép főnök
nekem 1.13.039 sikerült billel,annál egyenlőre nem tudtam jobbat...mennyit mész a hosszú egyenesben? -
Motion_Blur
félisten
Ez a V3-as mod valami hihetetlenül butára sikeredett, rögtön újra is pakoltam az egész játékot

-
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a v2 ebből a fajta modból miben különbözik az első verziótól?érdemes feltenni?
-
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
leszedtem az általad javasolt pályát,tényleg gyengébb időket lehet ott menni,egyenlőre 1.13.810 sikerült,majd még javítok rajta...én billel megyek,a kormányosok biztos tudnak még ezen javítani bőven...ha valaki akar esetleg,csapathatunk a neten is majd vmikor

-
lacos001
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Leszedtem megjelenés napja után,nem dobtam el tőle az agyamat.Nagyon mesés szerintem,és túl "rajzolt" lett,vagy nemistudom,egyszerű.......nemjönbe nagyon,bár lehet kell neki még pár nap,amig megszerethető lesz. már amennyi időm van erre.....
-
Motion_Blur
félisten
Állítólag szarabb a fizika, mint az elődben. Azért egy letöltést megérdemel, majd írok róla véleményt

-
v!ct0y
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi

-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is 1:12,865-ot mentem. Néztem is, hogy kicsit jobb, mint a valós.
Megnézem én is azt a pályát, köszi
. -
Motion_Blur
félisten
Egy tipp: ha Fuji-n szeretnétek csapatni, akkor szerintem az F1RFT08-as pálya felejtős. Egyrészt a sompiros setuppal is iszonyat leér az alja végig, másrészt irreális az idő, amit lehet menni rajta. 1:12 elejét simán tudok menni, tavaly ha jól emlékszem száraz szabadedzéseken 1:18 környékét tudtak.
Ellenben ez a pálya rázkódásmentes (kanyarban és egyenesekben is sokkal jobb vezetni) és valamivel hosszabb is szerintem, mert 1:14 elejét tudok csak, bár ez még javulni fog.
-
PazsitZ
addikt
Nekem pl így vannak a fájlok:
[games\rFactor]
[games\rFactor\GameData\Locations]
[games\rFactor\GameData\Locations\Valencia Street Circuit]
info.txt
VALENCIAURBAN_FXP.MAS
[games\rFactor\GameData\Locations\Valencia Street Circuit\VALENCIA STREET]
VALENCIA_STREET.AIW
VALENCIA_STREET.cam
VALENCIA_STREET.gdb
VALENCIA_STREET.SCN
VALENCIA_STREETmini.tga
VALENCIA_STREETThmb.tga
VALENCIA_STREET_LOADING.jpg -
v!ct0y
veterán
Sziasztok!
Lenne egy icp pici gondom
Én az F1 RFT2008-at használom letöltöttem a szingapúri mapot és azt szeretném kérdezni, hogy ezen a mapon, hogy lehet menni
Addig rendbe van, hogy berakom a F1 es pályák közé a játék is felismeri de képet nem mutat hozzá ha elindítom kidob egy errort
Válaszotokat előre is köszi!
-
szatocs
őstag
Derby-hez kapcsolódva:
-
Iron Funeral
őstag
Közben rájöttem, hogy nem 1:40 volt az idő hanem 1:42.818, elírtam
, úgy néz ki az MMG-nek több köze van a valósághoz mint az F1RFT-nek, legalábbis az időkből kiindulva!
2007-es beállításokkal mentem egyébként, tehát volt tc, gondolom esett volna az idő ~1mp-t ha anélkül mentem volna
. Egyébként nekem azért nem tetszik az a mod mert teljesen irreális köröket mennek vele az emberek pl. kipróbáltam annó; magny-cours-> F2008 1:11.xxx, MP4-20 1:14.xxx idők voltak! pedig azért azóta eltűnt pl néhány lóerő az autókból, még tc sincsen...
(a másik mod a CTDP05 volt, ami nem valami sufnituning mod) -
PazsitZ
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
1:37,055 szektoridők
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
1:40.818(Soft gumik,MP4-22), de nem valami bejövős a pálya, szűk, nincs hova kicsúszni (ez nálam alapkövetelmény
), nem nagyon tudom belőni a jó féktávokat. Nem nagyon tetszik az ötlet, hogy börni ilyen pályákat szertene többet a naptárban tudni 
-
PazsitZ
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
[link]
Éjszakai és nappali is. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Iron Funeral
üzenetére
-
Iron Funeral
őstag
valaki tudna dobni egy linket a szingapúri pályáról? múltkor láttam valahol de már nem emlékszem hogy hol volt

-
Iron Funeral
őstag
Kicsit gurigáztam Interlagos-ban, az időm. 1:12.650, McLaren MP4-22, soft gumik (MMG07), valami nem jó a sebességfokozatoknál, nem tudom kihajtani a motort, vagy, ha kihajtom akkor max. ~295km/h a sebesség, ha emelek a gear ration akkor csökken a becsült végsebesség(és nem is tudom kihajtani a motort), lehet túl sok a leszorítóerő? engine radiator 3, engine boost 5/5(ez nem a klasszikus rF boost, mert limitál a progi 19k fordulaton, csak kisseb nyomatéknövelést ad meg ilyenek)a szárnyállás pedig 36/20 volt(45/20 a maximum)!. Valami tipp, hogyan menjek 1:12 alá?
Most néztem, Pajesz 317.4-el ment tavaly
, úgyhogy van mit csiszolni a beállításokon
. -
cselt
senior tag
Sziasztok!
A T.D.Teamnél hamarosan indul két új bajnokság. A Derby lényege az erőcsúsztatás és az élvezet, míg a GT Cupban Zonda-val Gallardo-val és MclarenF1-el róhatjátok a köröket.
Derby plakát
GT Cup plakátTovábbi információért látogassatok el a T.D.Team honlapjára!
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Aham
, 1.255 az rFactor, a TV dolog meg 0.9+a patch amitől 0.91 lesz
. A modok mind a legújabbak amiket el lehet érni a neten. Most néztem nemrég, WinXP alatt is ugyanezt csinálja, legalább kizárhatom az oprendszert
(CTDP1.2,MMG07 SE)#366: Honnan tudod, hogy nem Win98-ra gondolt?

-
MPowerPH
félisten
Srácok, ha valaki élesben is ki szeretné próbálni magát az rFactor RFT08 -as modban, az írjon nekem privátot. Nemsokára indul a ligában a szezon, és még pár pilótaülés betöltetlen.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Iron Funeral
üzenetére
1.255.ös az alapjáték?
-
Iron Funeral
őstag
Rászántam magam hogy beüzemeljem a TVStyle plugint, mert mégis cak faszábban néz ki a dolog azzal, de miután beállítom a plugint hogy melyik mod használja (pl. CTDP2005,MMG07) először elindul normálisan, de(!) másodjára már nem hajlandó elindulni egyik mod sem,: rFactor.exe leállt a windows megkérdezi Bill Gatest, hogy miért ilyen oprendszert csináltatott.... (na jó befejezem az ironizlást
) .Szóval ha letörlöm/uninstall a plugint akkor utána megint jó, újratelepítem, beállítom a modokat, elindul a game, majd megint másodjára már nem hajlandó elindulni... mi lehet a baj? Mondjuk nem halok bele ha nem lesz tvstyle csak azé' mégis miért csinálhatja ezt
? -
davidboy
csendes tag
Üdv!
Elég sok F1-es mod van rFactorra. Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt [link]
Kezdjük először is egy olyan F1-mod al amit maga a játékfejlesztő (ISI) kreált. Ez nem más mint a BMW-Sauber F1. Ennek van 07-es és 08-as kiadás is. Az előbb linkelt oldalról letölthető.
A következő mod az F1RFT 08 amely összes 08-as autót tartalmazza. Magyar alkotás és remekül sikerült.
Innen lehet letölteni a legegyszerűbben: [link]Jó száguldást!

-
vtomi
tag
Sziasztok.
Én már régóta keresek rFactor f1-et és semmit nem találtam!!
Nem tudnátok mondani valami jó helyet ahonnét letudnám szedni?De lehet hogy nem is kell mert jön a 2009es szezon amit a Codemasters fog csinálni
(Aki már játszott a Griddel az tudja nagyjából milyen grafikája lessz!!!).

-
D@ni88
addikt
XP-n is szarul megy... nem tom mi lehet
-
-
törölt tag
A TV plugin az fent volt nálam, de mivel keveset/ritkán F1-zem így levettem...de már nem emlékszem hogy volt-e valami macera, ha jól tudom csak társítani kell ahoz a moddhoz amivel használni akarod.meg testreszabod persze..de az már csak hab a tortán.
copy/paste Alex-től:
"
Inkabb hasznald ezt, ez mar be van allitva: [link]
SHIFT-F12-vel tudod ki-bekapcsolgatni.Ha allitgatni akarod, akkor az enbseries.ini-ben szepen, jol, angolul (egyszeru szavakkal) van minden bellitas.
"Sztem az RH2008-ban benne van a TV style plugin, ennek ellenére én Spet moddját javaslom...ért hozzá, és amennyire ismerem segít is ha kérdezel.
SG/rFactor topik...bocsesz az átlinkért, de itt még nem láttam, írj neki privátot(pl:#36517 hozszólás), vagy csak kérdezz meg a topikban.
írd le hogy mit szeretnél, F1 mod, TV style és HDR plugin....biztos vagyok benne hogy segíteni fog.pl. hdr videó a youtube-ról:[link]
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
-
törölt tag
-
Clubforum2
tag
Sziasztok.
F1 ligánkba keresünk versenyzőket.100%-os futamok,péntek esti versenyek megbízható szerveren.Érdeklődni nálam msn-en lehet.
Üdv -
D@ni88
addikt
akkor enki nem tud semmilyen graf modról? pedig múltkor láttam az egyik külföldi oldalon fasza HDR-es képeket...
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tegnap mentem pár kört a legjobb 1.21.988 volt.
Persze némi segítséggel.
-
Motion_Blur
félisten
rft08 mod + a hozzá tartozó Monzán milyen időt tudtok?
Nekem eddíg 1:20.213 a legjobb, minden off. (a cél a 19-es idő lenne, de egyszerűen képtelen vagyok rá
) -
D@ni88
addikt
Grafikai modról nem tud senki semmit?
-
[amne]
senior tag
Továbbá, leszedtem az EMG_Hungarornig modot, viszont nem a boxutcába rak be az egyik 'garázsba' hanem ki a box utca végére, egy szalagkorláttal elzárt területre, valami bug. Ezt hogy lehetne orvosolni?
-
[amne]
senior tag
Valaki írta visszább, hogy telemetria szerinte bent hagyott valahol x másodpercet. Jól sejtem, hogy a MoTeC i2 -t kell erre használni? Elég összetett programnak tűnik, így sokadik ránézésre is. Egy pár soros faq-t tudna szolgáltatni valaki?
-
Motion_Blur
félisten
A következő változások történtek:
- Ferrari "cápauszony"
- Honda "cápauszony"
- Toyota "cápauszony"
- Mclaren "fülecske"
- BMW orrkúpján a két szárny
- Red Bull festés javítás
- Toro Rosso "cápauszony" javítás
- Force India "cápauszony" festés javítás
- Renault "cápauszony" javítás -
lbalog01
tag
a stability control az amikor úgy érzed sínen megy az autó, lehetetlen szitukban is simán befordul és meg nem mozdul a kanyarban az istennek sem....külön-külön fékezi a kerekeket annak megfelelően mikor merre csúszna az autó, /aktív felfüggesztés esetén a lengéscsillapítókat is szabályozza, extrém verzióknál a kormányzásba is belenyúl, persze ezek egyike sem a versenypályára való/
-
Đusty
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
grat, ez szép volt
tudnál nekem setupokat küldeni?
köszi
-
Motion_Blur
félisten
-
szatocs
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vissza veszed egy pillanatra a gázt, és annyi, onnantól már Te irányítod a dolgot

-
konyv
csendes tag
Helló! Lenne egy kérdésem. Melyik az a mod ami a legjobb fizikával rendelkezik ? Nem érdekel a grafika, csak, hogy legalább 2006-os legyen. Nekem ez a legfontosabb egy F1-es játékban, hogy úgy viselkedjen az autó, mint a valóságban, már amennyire lehet persze
. Légyszi segítsetek. -
McCartman
őstag
tényleg..
-TC
de akkor ez mi?-Anti-Lock Brakes?és akkor még erre rájön a Stability Control..na az mit csinálhat ezeken felül?

-
McCartman
őstag
lenne itt még pár segitseg amiket nem értek:
Tracktion control
Opposite Lock
Spin recovery -
McCartman
őstag
köszönöm a sok segítséget.
akkor a fékerőt illetően 60/40ről majd probalgatom. (55/45 fele?) -
PazsitZ
addikt
válasz
McCartman
üzenetére
Motor teljesítményt 10esre szoktam tenni. Versenybeállítás kérdése, hogy túlmelegedhet-e
Ez ellen mondjuk nagyobb radiator-ral (hűtéssel) védekezhetsz. Viszont nagyobb hűtővel lassabb leszel...
Teljesítménynövelést még nem használtam.
Fékerőelosztás fontos lehet. Ha jól állítod be jelentősen csökkenthet a féktávod! Olyan 60-40 elosztásból indulj ki szvsz. De ha különböző elosztást próbálgatsz majd érezni fogod. Érdemes lehet futam közben is állítani esetleg.(bár én nem nagyon szoktam
pedig kalibrálva van )
TC akkor hasznos, ha megpördülnél, gyorsabb megfordulást nyújt, mint mondjuk Y-ozni.
Indítási segédletet jelenleg használom, nem tudom tényleg ér-e valamit. Régebben egyáltalán nem használtam, mégis voltak jó rajtjaim... -
Motion_Blur
félisten
válasz
McCartman
üzenetére
55/45 és 60/40 között ideális általában a fékerőeloszlás pályától függően. TC-t meg alapból kapcsold mégis csak 2008-at írunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Próbáltam TC-vel menni Valenciaban és közöm nem volt ahhoz az időhöz, amit TC nélkül sikerült hozni. Szeritnem a stabbal is ugyanez a helyzet, ha féktáv elején/közepén kicsit megblokkolod a kerekeket, sokkal nagyobbat lassulsz, mint "ABS"-el, csak nyilván a fékúton folyamatosan engedni kell fel a féket, hogy a fordulásnál már időben el tudd fordítani az autót

-
McCartman
őstag
értem , köszi. és ezekből te melyeket szoktad verseny közben babrálni?

az engine boost mindig legyen 10esen , el tud egyáltalán fustölni a motor..?a fékerőelosztó részét nem igazán értem. be lehet állítani középállásba?

-
PazsitZ
addikt
válasz
McCartman
üzenetére
Motor teljesítmény
ideiglenes motor teljesítmény növelés elvileg ezt benyomva (bár sose használtam) rövid ideig növeli a teljesítményt
fék arány (első) : (hátsó) a fékerő milyen arányban hasson előre avagy hátra (telitank-ürestank esetén is változik az ideális)
Traction Control "felülírás" -->kipörgésgátló kikapcsolása ha megakarsz fordulni ezzel azonnal kipörgetheted a kerekekket
indítási segédlet ezt benyomva nyomhatod a gázkart, majd felengedve "elrajtoltat" -
McCartman
őstag
Engine Boost 1-10,
temporary boost
break bias (F) ; (R)
TC Override
Launch controlezek mik és mire valók?
előre is köszi -
McCartman
őstag
-
-
McCartman
őstag
köszi , már sikerült megoldani.

amugy ez volt a probléma.
vannak olyan szerverek/ligák ahol a(z egyelőre) tört játékommal is tudnék gyakrolni? (nem feltétlen f-1es)
-
uszkart
tag
Hi!
Én F1RFT08-hoz keresek setupokat. Bármelyik pályára való érdekel.
-
McCartman
őstag
sziasztok,
az F1RFT 2008 modot akarom feltenni de beleütköztem pár problémába.
[URL=http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=19923100]Ezt[/URL] a telepitesi utmutatot követtem , az rfactorban a forma-1es pályákat ki is tudtam választani , de a kocsikat nem találtam..
aztán alaposabban megnéztem a telepitesi utmutatot .." Telepítsd fel a F1RFT 2008 FULL -t, majd a legutólsó ablakon hagyd bekapcsolva a pipát és menj tovább. Előjön egy menü, amiben a 2008-as fizikát válaszd ki és telepítsd fel! Ezután tetszés szerint telepítsd (állítsd be) a TVStyle menüpontnál a megjelenítést. A TVStyle nem kötelező!"
nekem az install utén csak az marad h kilép.. mire gondolhat ez? ti hogy raktátok fel?
előre is köszi -
Motion_Blur
félisten
semmi.
-
Motion_Blur
félisten
Valencia Street Circuit-ről mi a véleményetek? Nekem leginkább Kanadára hasonlít setup szempontjából (is), bár a hungaroringi beállítást módosítgattam és így tudtam 1:34 végét minden off. Ha jól tudom a szakértők 1:37-es köridőt várnak versenyen?
-
White
tag
Az duplamagos AMD prociknál előfordul, hogy szaggatást látsz a játékban annak ellenére, hogy az fps-ed megfelelő, ha használod a cool 'n quiet opciót. Ha ez nincs bekapcsolva, akkor még előfordulhat, hogy valami ellenőrző program, pl. valós idejű spyware kereső fogja meg 1-1 pillanatra a gépet. Ha egyik sem, akkor sajnos több ötletem nincs.
-
cselt
senior tag

A T.D.Team egy új bajnokságot indít útjára. Ezúttal a hangsúly nem az őrült setupoláson és a tizedmásodpercek keresgetésén van, hanem az önfeledt versenyzésen. Ebben a bajnokságban megismerhetitek az erőcsúsztatás művészetét. A választható autók listáján megtalálható a Subaru, Mitsubishi, BMW, Mustang. A pályák terén is szép felhozatallal találkozhattok: Goldenport, Rallychina, és Mid Ohio, hogy csak egy párat említsek.
Ebben a pontvadászatban a lényeg a vezetés emiatt is a szerveren nincs gumikopás, benzinfogyasztás, mechanikai meghibásodás és törés. Így ezekkel nem kell foglalkoznod.
Ha szeretnél részt venni ebben a nagyszerű bajnokságban, akkor nincs más dolgod, mint a Fórumban jelentkezni T.D.Team tagnak. A jelentkezés feltétele a 3000Ft-os éves tagdíj befizetése, ami után már róhatod is a köröket a szerveren és természetesen minden a T.D.Team által szervezett bajnokságon részt vehetsz.
További információért látogass el a Fórumba , vagy keress minket Teamspeak-en.
-
xardas
tag
lejárt a mod idö
nah mind1 most megkerestem a barcelona-i körödet(csak mert már egyszer át"nyálaztam" a topicot) és lehet h én vagyok hülye de nálad is láttam hasonló "akadást"
szoval most már.... nem tom...
azé néztem a barcelonait mert én is mentem azon összhasonlításnak(no nem idő miatt kormányom sincs ezé kell tc help+stab is jol jön de anélkül is megy végülis). -
xardas
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
az fps szám nekem is ott van. nem is igazán akadás hanem mitha ki maradna 1-1 ezred másodperc vagy nem tom kicsit kockán néha a mozgás... vagy ahoz tudnám még hasonlítani mitha neten játszanék és laggolna... szoval pl elöre ugrik 1 métert hirtelen....
-
herrober
tag
Textúúúra parára semmi megoldás???
Jóóó lenne
-
Sino
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Szertnék videót készíteni. Azt szeretném tudni hogy milyen progival csináljam. Régen mikor MOHAA vidit csináltam Fraps-et használtam, csak az a gond hogy a felvett dolgoknak nagyon nagy volt a mérete. Majd vegas-al szerkesztettem. Azt szeretném tudni hogy Fraps-en és vegas-on kívül van-e más progi? És ha nincs fraps-en kívül más akkor azzal tudok-e valamit kezdeni hogy a felvett vidi ne legyen olyan nagy méretű?!

Aki tud légyszíves segítsen.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Cyberpunk 2077
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung kuponkunyeráló
- Metal topik
- További aktív témák...
- Razer Huntsman Mini Purple Switch Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ti mit mentek?

. Egyébként nekem azért nem tetszik az a mod mert teljesen irreális köröket mennek vele az emberek pl. kipróbáltam annó; magny-cours-> F2008 1:11.xxx, MP4-20 1:14.xxx idők voltak! pedig azért azóta eltűnt pl néhány lóerő az autókból, még tc sincsen...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nah mind1 most megkerestem a barcelona-i körödet(csak mert már egyszer át"nyálaztam" a topicot) és lehet h én vagyok hülye de nálad is láttam hasonló "akadást"