Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Dell Precision munkaállomások
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szikra191
csendes tag
joh ok csak rákerestem neten de sehol nem találom akkor hol vegyem + ???? ez az utolsó kérdésem
-
Szikra191
csendes tag
üdv segítene nekem vki ?? először felraktam a ( MOD OLIMPUS RF1 2008 PREMIUM EDITION 1.2 ) -t és amikor game-ni akartam kidobott RUNTIME ERROR -AL
most találtam 1 cracket most a hiba nélkül dob ki :S aki tud segíteni kérem vegyen fel msn-re vagy írjon email-t mert nem igen tok feljönni az oldalra kössz előre is -
Bator92
tag
Hogyan lehet csatlakozni egy szerverhez, amikor így van megadva: ninja.dnsalias.net:34300 ?
-
szatocs
őstag
Amennyiben kultúráltan tudsz versenyezni, úgy lehetőséged van Fun futamokon részt venni. Sok liga szervez ilyeneket, most nyáron még jobb esélyed van egy ilyet kifogni, mivel kevesebben szoktak versenyezni a ligából, kell az ember ilyenkor.
SIMConál van pl. egy fun versenysorozat, az a lényeg, hogy a fórumban feliratkozz, hogy Te is jönnél.
Most szombaton talán HRC-nél lesz egy fun futam.De biztos van még máshol is. Amennyiben valamire való közösségben szeretnél a továbbiakban versenyezni, nem árt így elkezdeni, utána meg meglátod, hogy szeretnél-e ott versenyezni, vagy sem.
A nyílt szervereken eléggé elterjedt, hogy "azt csinálsz, amit akarsz", mindenki megy mindenkinek, ész nélkül.
-
Bator92
tag
Hello!
rFactor-ban vannak magyar szerverek, amikre bárki felcsatlakozhat? Vagy ahhoz, hogy neten tudjak játszani vele mindenképpen valami ligába kell benevezni? Ha vannak magyar szerók küldhetnétek pár IP-t!
-
kiki888
csendes tag
1.0B
-
pbalu
aktív tag
Üdv!
FSONE 2008-ból most melyik a nyerő verzió multihoz?
- FSONE2008_V1_MP.exe ~1GB
- FSONE 2008_v1.0B_FULL_FINAL.rar ~730MBLehet hogy ez esetben a kevesebb jobb

-
szatocs
őstag
Kis részt tartozik csak ebbe a topicba, de ha valakit érdekel, akkor:
A SIMCo akciót hirdetett, mely szerint GTR Evo+Race 07 packot lehet venni 4ezer forintért, és az ár magában foglalja a 2009-es év hátralévő idejében a SIMCo tagságot is, mely feljogosít, hogy bármelyik versenyen részt vegyél, legyen az rFactoros, vagy a kéthetente szerdánként megrendezésre kerülő GTR Evo bajnokság. Nem kis akció. Amennyiben nem akar valaki 8ezer forintért Evo-t vásárolni, most 4-ért megteheti.
30 darab állt rendelkezésre, ebből eddig 14 lett lefoglalva. Ha érdekel valakit, a fórumban lehet foglalózni.
-
Frenky89
addikt
Üdv!
Kedves mindenki, tudnátok nekem olyan, jó mod-ot/mod-okat mondani, ami viszonylag kis kategóriás autókra épül, gondolok itt pl. clio, astra, mini, megane, leon és társaira.
-
Corsa1
tag
hi all!
szerdán lesz futam haverokkal. F1RFT2008as mod. francia pálya.
1.11.985-t mentem.ez jo időnek mondható?üdv és thx
-
kiki888
csendes tag
szvsz valamire való 2009-es mod még nincs, de azért:
www.f1wcp.com
www.f1ligue.com -
v!ct0y
veterán
Sziasztok!
Tudtok mondani valami letöltési linket, ahonnan a legnépszerűbb 2009 es modot tudom letölteni a hozzá való összes cuccal.
RFT 2008 van meg de mivel már nincs szeró kénytelen vagyok váltani
-
Bator92
tag
Régi kormányommal (Logitech Wingman Formula Force GP) kipróbálnám az LFS-t meg rFactor-t , és kifagy a játék amikor indítanám, ha be van dugva a kormány. Szerintetetk lehet ez amiatt, hogy Windows 7-em van? Vagy miért csinálja ezt? Ha kihúzom megszűnik minden probléma.
-
orszagtom
csendes tag
Így van! Ajánlom a ligánkat, most fog indulni, ha gondolod nézz be hozzánk!
rFactor Megane Trophy -
pbalu
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És még ha ezek meg is vannak, minden fájlnak meg kell egyeznie az adott szerveren lévő mod és pálya fájljaival. Tehát ha egyedileg belepiszkáltak bármelyikbe (mint ahogy mi is a saját szerverünkön) akkor eltérést fog észlelni és le fog dobni csatlakozás után.
-
-
Bator92
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De, hogy fel tudjak valahova csatlakozni ahhoz modok kellenek. Honnan tudjam, hogy melyik modot használják?
-
Motion_Blur
félisten
Felrakod az alapjátékot, megcsinálod a profilod, beállítasz mindent, kalibrálod a kormányt, stb.. Felnyomod a modokat és a hozzájuk tartozó trackpackeket. Utána connect/settings. Beállítod a kapcsolat típusát, regeled magad a Racecast-on és már kreálhatsz/csatlakozhatsz is.
-
Bator92
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És miket kell letölteni, hogy neten is tudjak játszani? Hogy kell ezt az egészet elkezdeni?
-
Bator92
tag
Az rFactor-hoz egyszerre több mos is fenn lehet? Milyen modokat érdemes felrakni? Melyek az igazán jók? Vagy inkább LFS-sel foglalkozzak? Szerintetek melyik a jobb? Indokoljatok is!
-
becinho
csendes tag
Ha nem volt érthető amit mondtam akkor megpróbálom másképp.
Letöltöttem az rFactort 1255-t mellé az rfactor 1255 crack-et.Amikor rákattintottam a .exe fájlra kihozta a configot, azt le OK-ztam és kiírta hogy vagy megveszem vagy elindítom a próbaverziót.
A cracket amikor felülírtam az eredeti .exe-vel akkor csak a configot hozza ki még ha az OK-t nyomom meg akkor is. Erre keresem a választ.
-
becinho
csendes tag
Hello!
Lenne egy olyan problémám hogy letöltöttem az rFactort és amikor a cracket beleteszem és megnyomom akkor állandóan a configot hozza ki még ha azt le is ok-zom
Mi lehet a probléma?

-
orszagtom
csendes tag
nosza, akkor tessék csatlakozni

-
kiki888
csendes tag
sztem a megane 2.0 az egyik legjobb mod rfactor alatt

-
pcguru1
őstag
kiprobáltam a modot,hát elsöre nem nagyon jött be de lehet hogy csak szokni kell
azért még probálgatom -
orszagtom
csendes tag
Sziasztok!
Pár baráttal indítunk egy ligát, ahol Renault Megane Trophy autókkal szeretnénk az aszfaltot kaparni, és ebbe a ligába várnánk versenyzőket. Csak semmi komoly dologra ne gondoljatok, hiszen ez egy FUN-liga, nem vesszük véresen komolyan a versenyeket, inkább a jókedv a lényeg. Természetesen azért vannak tehetséges pilóták is a versenysorozatban, azért legtöbben kezdők vagyunk - ennek megfelelően közepes kipörgésgátló és közepes ABS használata engedélyezett. Szóval ha gondoljátok, nézzétek meg a weblapot, és regisztráljatok. Versenyek csütörtök esténként lesznek. A ligába nevezés 500 Ft-ba kerül, amit legszívesebben eltörölnék, de amiatt kell, hogy ne jelentkezzen minden vérpistike, akinek az a szórakozás, hogy másokat kilök versenyzés közben.
Nézz be hozzánk, és ha kedvet kaptál regisztrálj! -
thomikaf1
tag
ha csak a hang a agond, akkor azt simán át lehet ültetni az egyikből a másikba!
-
kiki888
csendes tag
majd sompir/Simco kiadja az F2-t és az ütni fog

-
cselt
senior tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Az tény, hogy csak pár éve álltak át a ligák az rFactorra, de azért az nem hiszem, hogy kevés rFactors liga lenne. Kapásból tudok mondani neked legalább 8 komolyabb ligát ahol leginkább rF-el játszanak. Igazából szerintem ez se olyan jó, mert nagyon szétoszlanak a játékosok és így alig vannak a futamokon. Bár ezt most kicsit cáfolva látom nálunk a Simco-nál, mert egész szép létszámban szoktunk résztvenni a futamokon, de lehetnénk többen is.
Szerintem igazából elég lenne 3-4 nagyobb liga, ahol lehet játszani, nem kéne ennyi fele oszlani az embereknek. -
Sanya595
senior tag
Azért irtam,hogy kevés van,mert Te azt irtad,hogy sok van.Enyi.Nem kell tovább irogatni egymás ellenére,mert ez nem jó.
Amúgy az a sok liga amiröl beszélsz az mind F1 CH-t használ.
Nézz körbe,hogy hány liga tolja rfactorral.Én is Ch-t használtam vagy 6 évig és 2006-tol használom az rf-t. 2007-ben pl nem nagyon volt olyan liga rf-et tolt volna.Utána álltak át a ligák rf-re.Már ami átállt. -
cselt
senior tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Nem milliókról beszélek, de kb minden liga aki F1-ezik (és ők vannak sokan), csinál egy kis külön modot magának, ami nem probléma. De azért be kell látni, hogy ebből nem csak 3-4 van.
Igazából nem értem akkor, hogy minek írtad, hogy kevés az F1 mod rF-re, ha neked bőven elég az a 3-4 ami van.
-
Sanya595
senior tag
Nekem jobban bejönn a kocsik fizikája.Jobban lehet setupolni és jobb idökett tudtam belöle kicsikarni.Nagyon sokkan már az FSONE-t használják.Sok liga.
Szerintem jobb lett,mint a MMG 2007-es.Próbáld ki,mert szerintem megéri.Én sok modott kipróbálok,szinte mindett,de eddig annál maradtam mindig.Amitt linkeltem,azt is kipróbáltam mentem vele vagy 200 karikát,de már vissza is állitottam az FSONE-ra. -
cselt
senior tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Ne az ideivel akarjatok most játszani szerintem. Mostanra már tök jó 2008-as modok lehetnek. kiforrot a dolog, nincsenek bugok. De persze tudom, hogy mindenki azzal szeretne játszani meg úgy, ahogy a TV-ben látja, de akkor sem lehet ilyen hamar szerintem jó modot készíteni.
-
Sanya595
senior tag
Félre értettél.Nem azt mondtam,hogy szezon felénél legyen 10 mod.Szezon végén legyen 2-3 jó,de ha olyan sok van rf-re akkor irj párat.Ami igazán jó az MMG vagy FSONE vagy Sompir felé RFT és enyi.Viszont ezzek közül még nincs egy sem és nem is nagyon lesz a szezon végéig.Akkor addig ne is játszunk?
-
cselt
senior tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Hát nemtudom, azért szerintem pont, hogy F1-ből van annyi mod mint a fene. Mindenki csinál magának egyet, kicsit belepiszkálnak aztán már verik a mellüket, hogy milyen király modot csináltak.
Azért szerintem azt nem kéne elvárni, hogy a szezon felénél legyen 10, az idei évet feldolgozó mod. Illetve lehet, de akkor el kell fogadni, hogy csak kamu adatokból lehet megcsinálni, mert nincs olyan csapat, aki kiadná szerintem az idei adatait, de még a tavalyit se nagyon. Szerintem bőven elég lenne az a 2-3 mod F1-ből egy évre, de az legalább legyen jól megcsinálva.
Zártból van sok mod, ez tény, de abból is kevés az ami igazán jó. De ezeknél sem egy sorozatot dolgoznak fel 10 modban, hanem szinte mindig más kocsit csinálnak, ami azért már megint más dolog. Ennyi erővel nyitottból is van kismillió még az F1 mellett.
-
Sanya595
senior tag
Nem beszólás,de hány f1-es mod van rfactora?F1 CH-ra már van vagy 10 idei.
Rfactora 2 normális.Nem csinál rfactorra f1-et szinte senki.Viszont zártban van kis millió ilyen olyan super cup meg minden.Én szeretem azokatt is,de f1-et nem igazán csinálnak rf-re.Magyarok közül meg szinte senki,csak Sompir. -
-
pbalu
aktív tag
Mert engem ha autósportról van szó csak az F1 érdekel
Vagy max a gokart, de azt élőben is lehet művelni. Próbáltam poén szinten pl. Honda Civic modot, de az hosszú távra nem kielégítő. Meg online ligákból is F1 van a legtöbb, az egész más mint egyedül AI ellen körözgetni. -
cselt
senior tag
Nem értem, hogy miért mindenki az F1-ért van oda annyira. Oké lehet vele játszani, kell is belőle egy-két-három konkurens mod, hogy lehessen választani, de nem kismilliószámra kéne csinálni az "új" modokat háromnaponta. Régebben énis F1el játszottam, de mostanra rájöttem, hogy a zárt autók, ill más nyitott autókkal sokkal jobban tudok szórakozni mint az F1-el.
A félreértések elkerülése végett ezt nem ezt a modot akartam leszólni, mert nem tudom, hogy milyen, csak kicsit az aggaszt, hogy mindenki csak az F1-et látja maga előtt, pedig mellette sok-sok nagyon jó mod is van, amivel talán még jobban is lehetne szórakozni.
-
Sanya595
senior tag
Tudom Én is.Mint láttad irtam is,hogy nem 2009-es.
2007-es volt,de most más mint volt és nem muszály leszedned.
A témától nem tér el,valótlant nem állitottam és ha vissza olvasol,akkor láttod,hogy hónapok óta csak pár ember irt ide.Eddig senkit nem zavart.
Mellesleg játszotál a MMG 2007 2.1-el???Mert Én igen és sok minden változott bene.
MMG 2007 2.1-re épülö mod,de nem az!!!
Amúgy nehéz volt kitalálni,amikkor direkt publikálva van:Az F1CL MMG07 2.1 alapú modja! -
Sanya595
senior tag
Ez a 3 kell és a telepités sorendje is ez:
1. F1CL09 carset (287MB)
2. F1CL09 Trackpack (716MB)
3. F1CL09 Trackpack patch 1.01 (100kb)A többitt,csak akkor ha akarod.
Én mindet feklraktam sorban,de ezt:TVStyle kiegészítés (6MB) mindenkép ajánlom,mert ez az olyan ford szám mérö,mint a tv volt 2008-ban. -
Sanya595
senior tag
Találtam egy jó modott,de ez még 2008-as.Nekem tetszik a fizikája és szépek a kocsik is.
Képek:
kép
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6Rámentem a kerékvetöre kicsitt agreszivan és már nem tudtam megfogni:
kép
kép1
kép2
kép3Ha valakitt érdekel a mod akkor innen tölthetö.Full magyar és tv styleok meg minden.
LETÖLTÉS
Aki kipróbálta mondjon véleményt róla. -
Frenky89
addikt
Hi!
rF-ben hol tudnám megnézni a szerveremhez (távoli/bérelt) csatlakozó player-ek IP-jét? Valamelyik log-ban nincs benne véletlenül?
-
Blue@X
senior tag
Valaki megtudta már verni a gépet maximumra állítva? Egyszerűen hihetetlen köröket mennek FSOne2008-ban. Monzában pl. 1:22-ket mennek...

Meg valaki ha játszik FSOne2008-al, leírhatná melyik pályán mennyi a körrekordja (itt vagy priviben is). -
KIMI__4
csendes tag
Nekem egy problémám lenne. Letöltöttem az F1 2004 rh mind2 részét (Basic, Trackpack) rfactorban ([link]) és mikor kicsomagoltam és feltelepítettem és el akartam indítani egy manager programmal (mert azzal kellett) akkor azt írta ki hogy nem találja a exe fájlt. Tudtok valamit segíteni? Remélem. Kösz szépen!!
-
kiki888
csendes tag
na most előkaparom én is az fsone-t ujra

-
pcguru1
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hol lehet megvenni,mert én már néztem egy-két helyen de nem találtam

-
Blue@X
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szép kör volt, a végéért kár.
Ha vannak FSOne2008-as modhoz beállításaid, nem tudnád megosztani velünk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Mesterséges intelligencia topik
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Dell Precision munkaállomások
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest