Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenmukk
tag
Sziasztok!
A játékon belül ,hol találom a pályákat?? Találtam elég sokat ,de pl a Hungaroringet,az ausztrál pályát, ées egy csomó mást egyszerűen nem találok

Ha valaki leírná lépésről-lépésre ,hogy hol vannak azt megköszönném

-
sparx
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Úgy értettem, hogy a defaulthoz közeli setup.
Saját legjobb idő : 1:29.380 -
sparx
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez a kör default, vagy a közeli setuppal volt ?
Az M6 mod pedig tényleg elég silány, mondjuk a '08rft után elég nehéz is megszokni a féktávokat.

-
szatocs
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szép kör

Más: Jut eszembe, kipróbáltam a BMW M6 modot, gondoltam, hogy most milyen jó lesz, de már csak a hang is érdekes volt, az irányítás meg... A Corvette - ét viszont nagyon jól megcsinálták.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Drift_Elek23
üzenetére
Nekem most a 2008rft moddal 2,9G
De volt már 3,6 is
-
szatocs
őstag
válasz
Drift_Elek23
üzenetére
A játék kicsit kevesebb, mint 2 GB, de a modokkal ez igencsak feltornázható

-
Drift_Elek23
aktív tag
hány MB a játék ?
-
peterszky
őstag
Valaki tudna segíteni beszerezni az eredeti játékot (nem letöltési kóddal, hanem DVD tokban)?
-
Bocaa
senior tag
nem tudja vki miér tirja ki inditáskor az rfactor hogy coreshaders.mas balabla?????
PLS HELP -
slayer006
addikt
van egy kicsi ,sajnos
(no nem a "futással" ,gép az adatoknál
1280x1024 DX9 32bit )Lienz 3. pálya - kék halál az XP -nek
semelyik másik pályán nincs ilyen
ami érdekes: délelőtt még teszteltem az autót ezen a pályán ,este kékhalál
megpróbáltam másik meghajtóra is feltelepíteni a programot és onnan bemásolni ezt a pályát ,az eredmény ugyanaz
tök mindegy milyen MOD -al próbálom
-
slayer006
addikt
sziasztok
9600GT -vel játsza itt valaki az rFactor 1.255 -t??
-
m3tr0
őstag
sziasztok
felraktam ezt a szupi kis szimulátort,csak az a bajom,hogy nincs kormányom...
nem lehet beállítani,hogy egérrel is lehessen irányítani,mert LFS -be tökéletesen lehet veretni egérrel is...mert ezt billel lehetetlen...főleg amit én szeretnék...Drift
ötleteket kérnék...köcce -
törölt tag
-
Anakin17
csendes tag
Üdv lenne egy olyan problémám hogy a játékba belépek és mennék multizni f1 el és ha felmegyek egy szerverre vagy a,ledob a server (connection lost)vagy b, beenged a szerver csak nincs race gomb hogy elinduljak. Letöltöttem már több verzióját a játéknak 1.255 több helyröl leszedtem a full részét meg mindent ami hozzátartozik vagy nem tom hogy kell e még valami de nem tom miért nem enged versenyezni ha valaki tud segíteni pls.
-
PazsitZ
addikt
válasz
DanielGT500
üzenetére
3.1MBos a 1255ös patch?
Ugyanez volt a helyzet nálam is
.
2 win újrarakás, 3 féle videódriver után rátaláltam egy másik patch-re.
Ez 4.6MB méretű és ezzel végre nekem is működik
[link]
Érdekes amúgy van akinél simán jó a másik van akinél nem...
-
No-kia
addikt
válasz
DanielGT500
üzenetére
szintén ugyan ez a probléma,vkinek megoldás
? -
DanielGT500
csendes tag
Hi!
Van egy olyan problémám, hogy nem tudok játszani a játékkal!!
Mégpedig ez nem az én bénaságomat takarja, hanem hogy el se indul, szokásos win hibaüzenet: "A(z) rFactor hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. Az adatok melyekkel dolgozott, valószínűleg elvesztek. Tájékoztassa a microsoftot a problémáról." Tájékoztatja a fene. olvastam olyanokat néhol, hogy ezt a problémát a 1255ös verzió megoldja, na igen, de nekem ez van fent! 1255 crack.
Akitől van, annál működik. az időlimites változat működik, de az nekem nem elég. segítsen vki pls! kösz! -
herrober
tag
Aki rFactor fan úgy is tudja, de azért leírom kicsit hátha éled a topic, mostanában Én is sokat nyomom vele.
Részemről nagyon ajánlom az F1 RFT 2008 modot, aki F1 fan, póbálja ki mindenképpen!
-
-Mike-
addikt
Alulról a 3.linkről (http://tobi.sinfin.de/ns/dl/rF_Nordschleife_v1.2.rar) nekem szépen elkezdte szedni a 91megát.
-
szatocs
őstag
Miért van itt ilyen pangás?

Most próbáltam a ferrari f430, a pagani zonda, meg a mitsubishi evo9 & subaru impreza modokat.
Az első kettő kemény, a harmadikkal meg nagyon jól lehet driftelni, szinte adja magát a drift, már-már az a nehéz, hogy ne drifteljek velük

Apropó drift. Próbálta már valaki azt a modot? Nekem nagyon nem volt jó az irányítás benne. A legkisebb mozdulatra bekeményedett a kormány, és iszonyat rángatásba kezdett az autó. Egy kicsit javított a helyzeten, hogy 20% holtjátékot adtam a kormánynak. De hát úgy meg mégsem lehet játszani...
És még egy kérdés: letöltöttem egy pályát, a Nordschleife 2007 - et, és ilyen a formátuma:
rF-Nordschleife2007_V2-release08312007.7z.002
Ezt hogyan lehet beoperálni a játékba? valami 52 MB - os mod úgy emlékszem, de csak ez az egy fájl van.
Előre is köszi! -
C0D
csendes tag
Sziasztok !
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, amivel már elég rég óta szívok !
Ha ONLINE játszom a gémmel teljesen rapszódikusan, de kiírja, hogy CONNECTION LOST !!!
Elméletileg az internetkapcsolat meglétét hiányolja a játék vagy a szerver vagy nemtommi, de a versenyek alatt ventrillo-n foyamatosan beszélek a versenyzőtársaimmal és ha megszűnne a NET, akkor értelem szerűen onnan is kijelentkezne a progim ! De sem a ventrillo, sem az MSN nem szakad meg !!!
Már beszereztem 1 másik routert, de ezzel sem oldódott meg a problémám !
UPC Chello 10Mb/s NET-em van, ha ez segít esetleg valamit .
Kérlek titeket, hogy ha van ötletetek, akkor segítsetek pls !
Köszönöm szépen !!!
Üdv -
törölt tag
-
Boboka
tag
válasz
üzenetére

már rajta van vagy 20 mod
azért ez elég durva oylan mintha mindegyik mod egy külön játék lenne

viszont ha rárakom all cars all tracksre akkor azé van amelyiket nem tudja betötlteni...(ilyen betöltési hibaüzit ír ki)
ez neked is így van??
amúgy ha a modokat külön használom úgy tökéletes
már csak gyakorolnom kell mert ha leveszem a segítségeket nem nagyon megy egy kör sem

-
törölt tag

Semmi gond, a játékon belöl tudod váltogatni, némely játék (az Fsone is) saját UI-t tesz bele a játékba ezért megváltozik a játék menüje is akár.
Nem kell megijedni, bármi van írd ide, lesz rá megoldás.
Nekem több mint 50 mod van fent és még egy sem cseszte el az alapjátékot (még a sajátom se
), szal nincs pánik 
A Player menün belül tudod kiválasztani a moddokat.
innen: [link] nyugodtan szedhetsz bármit, garantáltan nem fogja összekeffenteni a játékodat.
Ezen belül is elsőként a Hall of Fame-be jutott moddokat/pályákat..egyéb kiegészítőket érdemes nézni: [link] -
Boboka
tag
Sziasztok még kezdő vagyok naon...
és az lenne a kérdésem hogy felraktam az fsone2006 modot de az eredeti rfactort már nem tom elindítani... mi ennek az oka mindig le kell uninstallálni?? gondolom nem

valami tipp??

ha több modot akarok felrakni hogy tudok közte váltogatni???
játékon belül kell??
[Szerkesztve] -
Ronin-
senior tag
csövi.
Nost, ma felraktam a 64bites Vistát, erre ''örömmel'' látom,hogy nem indul egyik kedvenc játékom... mi a fene ?! Vista alatt nem indul a dx10 miatt ? De külföldi oldalon láttam,hogy írta 1 srác,hogy neki lazán megy... nekem ezt a hibát dobja: '' Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert D3DX9_30.DLL nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. '' természetesen próbáltam újratenni is de ugyan ez a szitu.. valami ötlet ? -
IRON STORM
őstag
Sziasztok. Aki szeretne Rfactor ligába játszani, az írjon. Van még hely gyertek.
-
robszi
csendes tag
Sziasztok! Lehet itthon kapni ezt a szuper gamet PC-re, ha igen hol?
-
laci666
senior tag
Sziasztok!
Most raktam fel R-Facor-t(F1 mod) és nem tom hogy lehet háloba játszani,egy kis segítség kellene.
[Szerkesztve] -
Cosmic Gate
aktív tag
Hali!Tudna valaki nekem linkelni egy oldalt ahonnan rali mod-ot tudnék letölteni!!Rali pályám már van egy csomó csak autóim nincsenek!
Előre is thx! 
-
Lui76
őstag
Az F1 modot felrakva abban a sebességet kidobálja!
másnak ilyen volt már?
Alap Logitech kormánnyal nyomom.
Ti itteniek milyen szerveren versenyezgettek ?
Eddig GTR2-tem a SG.hu-sokkal
Rfactorba még csak most kezdek. -
davidboy
csendes tag
Hi!
Még kezdő vagyok az rFactor-ban, úgyhogy ez lenne a kérdésem:
Van egy drift mod-om (rar) és ezt, hogy lehetne a játékba telepíteni, mer leírást nem találtam hozzá. Előre is kössz! -
dangt
csendes tag
Azt szertném megkérdezni ,hogy honnan lehet ezt a játékot leszedni meg a kiegészítéseit??? Láttam róla képeket ,gyönyörű volt a garfika meg a játékélvezetet is dicsérték,,Nekem az F1 challenge 2007 van meg de az ehhz képest nagyon szar!!
Előre is köszz!! -
Balinov
titán
üdv,
tudnátok nekem ajánlani egy rFacotor-os F1-es modot,ami kezdő rfactoros számára sem tűnik túl nagy fának. Billentyűzzettel szeretném játszani. Alapjáték megvan.
Köszi
Balinov -
törölt tag
-
Balinov
titán
Köszi a gyors választ!
Lenne még pár kérdésem:
- CTDP F1 05 MOD honnét érhető el,ill. nem is honnét,hanem ezek köztül melyiket kell leszedni hozzá? [link] otthon letölthetném ezeket 100kbyte/sec-cel mind,de jobb lenne itt melóhelyen 3-400k-val lekapni a tutit,hogy otthon ne kelljen sokat bas*kurálódni a töltéssel.
- szóval javallott legalább egy gémpad. van egy mezítlábas 8gombos usb-s Saitek padom,remélem megfelel neki,bár azért megpróbálom keyboard-dal is az irányítást (vagy venni egy mezítlábas kormányt,csak azzal az a gondom,nem megoldható a megfelelő rögzítés,csak gumitapadókorongos jöhet szóba).
üdv
Balinov -
munky
őstag
igen az FSone.us ről tölthető full mod megfelel az rFactor ''F1-esítésének.''
nekem csak a CTDP F1 05 MOD meg az FS one 06 mod volt fent egyszerre eddig, nem akadtak össze nem volt probléma velük.
kormány elrősen ajánlott de minimum egy gamepad kell szerintem , billnetyűzettel még nem próbáltam , most egy gamepad-al nyüstölöm.
sajnos a magyarosítással sincs sok tapasztalatom. de kipróbálom és majd írok ide hogy miket tapasztaltam.
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
üdv munky F1challange topikban kedved adtál az rFactor -hoz.Lenne pár kérdésem:
- jól gondolom,hogy az alapjátékhoz kell mod,adott esetben az FSone.us ről tölthető full mod megfelel az rFactor F1-esítéséhez?
- több mod megfér egymás mellett békésen az rFactorban? a linkelt torrent oldalról letöltöttem egy egyversenyes modot,az megfér az fsone 1.0moddal (1.0b fix letöltve)
- billentyűzetem van csak,mekkora játékélménytől esek el,hogy nincs kormányom. irányítható billentyűzetről?
- snakeszimworld.uw.hu féle rFactor magyarítást nyugodtan felrakhatom? nem veszik össze a mod-okkal?
Köszi a válaszokat
Balinov -
munky
őstag
hű de kihalt ez a topic. na majd jövök kedvcsináló képekkel meg videókkal.
[Szerkesztve] -
Napster01
tag
Oksa, nincs warez, felfogtam, de nem hiszem, h nektek mindenetek, amitek van eredeti.
Lényeg a lényeg mindnekinek van warez progija, vagy játéka!!! 
[Szerkesztve] -
Napster01
tag
Bocs mindneki, de én nem fogom megvenni
, na mind1ha már fórumon se lehet írnom, akkor hol hirdessem a bajnokságot??? 
-
Loretto
veterán
Napster01 kapott egy a figyelmeztetést. Warezmunka nem kell ide.
-
-Mike-
addikt
warez bajnokságot sztem nem kéne így, itt hirdetni, de ez csak egy tipp
-
cselt
senior tag
Ha nem eredeti a game akkor hogy sikerült elindítanod? Mer nekem nem nagyon jött össze. Ha lehetne nem eredetivel is versenyezni akkor én mennék

-
Tottu
senior tag
Ismeritek ezt a progamot: rFactor Server Spy.
Mert nekem vmiért nem működik. Amikor rámegyek az update-re, akkor nem találja a server-t. És így nem is tudom frissíteni a listát.
-
bzoley
veterán
-
törölt tag
![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/eljen.gif)
Nem is vettem észre eddig a topic-ot.
Csatlakozom Mike-hoz, vannak nagyon jó modok és nagyon jó pályák, de érdemes válogatni, mert nem mindegyik méltó a játékhoz.
De például a
Renault Megane
Porsche Carrera Cup
Lienz
StockCar
CTS
modok mindenképpen amik csak így hirtelen eszembe jutnak.
és egy viszonylag friss hír:
Bmw-Sauber F1 hivatalos autó: [link] -
-Mike-
addikt
Hali!
Mi itt [link] az autóversenyes topicban gyűltünk össze páran. Többek között az rfactorral is szoktuk küldeni. (Renault Trophy Megane mod, Formula Nippon mod). Rengeteg mod jön ki a game-hez, de fontos szortírozni, mert akad szép számmal.. öö hogy is mondjam.. selejtes cucc. Ha kell valami infó nézz be szerintem oda illetve gyere küzdeni a bajnokságunkban.
-
bzoley
veterán
Nos, azóta a GP4-et valóban nyugdíjba küldtem, ahogy Bash a topicját(minden ok nélkül).
Akik szeretik az F1 szimulátorokat, lehet érdekes egy még frissnek mondható F1 mod, amit a Hungarian Simworld-ről le lehet szedni.
A helyenként ''érdekes'' grafika utalhat a pályák konvertálására, de az rFactor fizikája szerintem kárpótol mindenért. Lehet kapaszkodni a kormányba rendesen
-
Kain
senior tag
Havernál kipróbáltam,és mély benyomást tett rám,pedig inkább NFS fan vagyok.Engem megfogott,de nekem már a Live for Speed is tetszett.
-
bzoley
veterán
Hát igen. Az élményhez egy kormány elengedhetetlen. És mivel a játék támogatja, hogy minden sebességfokozatnak külön gombot lehessen megadni, elkezdtem építeni egy pedál-kézifék-váltó szettet, ami magában foglal egy harmadik(kuplung) pedált, kéziféket és egy hétfokozatú fésűs váltót. Az egészet egy Genius gamepad elektronika fogja hajtani. Kiváncsi vagyok, mennyiben növeli, vagy csökkenti az élményt

-
HolloW
senior tag
Én játszottam vele, de mivel nincs kormányom ezért ez a hiányosság durván lefaragott a játékélményből

[Szerkesztve] -
bzoley
veterán

Az rFactor-t az Image Space Incorporated (röviden ISI), készítette, 2005-ben.
Az rFactor egy számítógépes verseny-szimulátor. Az rFactor célja az volt, hogy idejének a legpontosabb és legélethűbb szimulátora legyen.
Legfőbb ellenségei az F1 Challenge ’99-’02 és az LFS, vagyis a Live for Speed.Mivel a játék szimulátornak készült, ajánlott egy kormány beszerzése, ugyanis a billentyűzet rengeteget ront a játékélményen!
A játékot a készítők honlapján vehetjük meg illetve tölthetjük le, ám csak 60 perc játékidőt hagy nekünk, utána meg kell vennünk hozzá a termékkulcsot.
A játékhoz rengeteg mod készült, érdemes szétnéznünk az http://rfactorcentral.com-on, ugyanis itt található szinte az összes mod, autó és egyéb dolgok.
A letöltéshez regisztrálni kell, ami természetesen ingyenes.
(Alap angol tudás javasolt!)Nos, amint beszereztük a játékot, elindítjuk ekkor bejön egy konfigurációs ablak.
Itt beállítjuk kedvünk szerint a dolgokat, aztán OK és mehet a játék.
Amint megnéztük az intro-t, a játék kéri, hogy adjuk meg a profilunk nevét, válasszuk ki a mod-ot, amiben versenyezni szeretnénk, majd a csapatot és az autót.Bal oldalt három ikon található, ezek a Customize, Control, Connect, röviden ezek a „főmenük”.
A Customize menüpont alatt állíthatjuk be a profilunkat, az autót és a beállításokat, a Control pont alatt pedig testelhetünk, versenyhétvégét indíthatunk vagy egy egész szezont.
A Connect menüpont alatt pedig a multiplayer-es beállításokat találhatjuk.Nos, röviden ennyit a játékról.
Motion_Blur kolléga röviden összefoglalta a játék beállítását:
"Felrakod az alapjátékot, megcsinálod a profilod, beállítasz mindent, kalibrálod a kormányt, stb. Felnyomod a modokat és a hozzájuk tartozó trackpackeket. Utána connect/settings. Beállítod a kapcsolat típusát, regeled magad a Racecast-on és már kreálhatsz/csatlakozhatsz is."Jó játékot és sok szórakozást!
Ha bármilyen kérdésed merülne fel, nyugodtan kérdezz a topic-ban!
Hivatalos oldal: [link]
Letöltés: [link]Készítette: ádyz
Eredeti hozzászólás:
Azért én mégis letrehoztam ezt a topic-ot, mert nem hiszem, hogy senkit nem érdekel ez a játék.
Igaz, az mp test tpoic-nak sem volt túl nagy a látogatottsága. De azért ebben a játékban mégis több lehetőséget látok annál, hogy csak úgy eltűnjön. A Need fos Speed fan-oknak talán nem okoz túl nagy örömöt, de egy próbát nekik is megér. A játék inkább a szimulátor kategóriába sorolható, önmagában majdhogynem botrányosan szegényes és drága, mintha egy félkész játékot adnának teljes áron. Arra építve, hogy majd a rajongók befejezik. Állítólag elfogyott a pénzük és ki kellett adni, hogy folytatni tudják a fejlesztést. Khmm... Szerencsére készülgetnek is szépen a modok és kiegészítők, amik értékessé fogják tenni. Talán az rFactor-nak köszönhetően végre nyugdíjba küldhetem a GP4-et. Aki szereti a szimulátorokat, ne hagyja ki!
A többiek se.
A készétők oldala: Bővebben: link
Egy kölföldi fórum, sok okossággal: Bővebben: link
És a Hungarian SimWorld sok okossággal: Bővebben: link[Szerkesztve]
[ Módosította: Foglalt név ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Vicces képek
- Formula-1
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/wave.gif)