Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjanos97
csendes tag
válasz
Inspirat
üzenetére
Szia!
Próbáld ki úgy, hogy csinálsz egy másolatot az rFactor főkönyvtáráról, és akkor abban lesz pl. a V2, míg az eredetiben a V1. Arra kell figyelni, hogy így akkor külön parancsikonra lesz majd szükséged, ha használod egyáltalán. Érdemes olyan nevet adni, amit könnyen megkülönböztetsz. -
Inspirat
csendes tag
Sziasztok!
1 éve rfactorozom leginkább RFT2012 moddal...olyan kérdésem lenne,hogy hogyan lehet egyszerre használni az RFT2012 MP V1-et és amikor kell,akkor a V2-t...a ligában V1-es moddal játszunk,de ha felrakom a V2-t,nem tudok felmenni a ligás szerverre.Pedig kéne a V2 is,mert pl a Nopit szerveren meg mindig sokan vannak.Szóval azt hgyan oldjam meg,hogy néha ezt a modot használom,néha azt?
Felrakom mindkettőt és a Player-->Settingsnél beállítom? -
-
eksunmen
csendes tag
Sziasztok!
Töltöttem le egy pályát és az a bajom, hogy nem méri az időt és a köröket sem számolja.
Mit lehet tenni a pályával, hogy mindezeket számolja?
Ha lehet részletesen írja le valaki.
Köszönöm! -
-
eksunmen
csendes tag
Van más dolog is ami érdekelne.
Olvastam itt: http://www.tfrc.hu/faq/4-1
Engem ez a kérdés érdekel: Milyen paranccsori kapcsolókat használhatok a játék indításához?
És ezen belül is ez: +fullproc
Ez van leírva hozzá: Ezzel érhetjük el, hogy az rFactor kihasználja a többmagos processzorunkat modern - tehát azt kezelni tudó - operációs rendszereken.Nekem 2 magos procim van, emiatt érdekelne ez a dolog.
Illetve egy másik kérdés.
Ha valaki megírja, hogy ezt a +fullproc -ot hova kell írni, milyen változást fogok észre venni ha játszom?Köszönöm segítségeteket előre is.
-
eksunmen
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Töltöttem le egy módot, Renault Twingo RS vs Abarth 500 cup, de nem a neve a lényeg.
Single player -ben kipróbáltam és azt vettem észre, hogy a Renault -ok gyorsabbak körönként az Abarth -nál. A végsebesség egyforma. Az első Renault körönként kb 0,5 - 1,0 másodperccel gyorsabb az első Abarth -nál.
Hogyan lehetne változtatni valamelyik autón, hogy ez a különbség csökkenjen?
Kezdő vagyok e téren így kérlek részletesen írd le a menetét.
Köszönöm segítségetek előre! -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Gyertek csatlakozzatok a HRF1RT-hez.Jó közösség,izgalmas futamok.
Honlapunk: HRF1RT LINK -
Z0C!
őstag

-
PaJa1
őstag
Üdv!
Remélem mindenki átbújt az új évbe
Indítunk egy laza bajnokságot Peugeot V12es gépekkel, amik rendkívül könnyen kezelhetőek. Az autók szabadon festhetőek, 2 fős csapatok is pontozásra kerülnek, beállítással lehet játszani.
OBHUN V12 kiírás
Promo video
9 futam lesz, melyből 7 kerül értékelésre, így az esetleges hiányzás nem szab gátat a pontok gyűjtögetésének. 2 futamból fog állni egy versenyhétvége. -
F4Zi
tag
mindegy. megoldottam. kösz

-
F4Zi
tag
Sziasztok!
Tudom nem egészen ide tartozik, de hátha tudtok segíteni. Tesóm kormánya néha duplán vált le, nem garis. A kérdésen az lenne, hogy be lehet-e állítani rFactoron belül valahogy, hogy mondjuk ezredmásodpercen belül ne váltson duplát. Valmit átírni a játék fájljai közt vagy nemtudom. Nem igazán értek hozzá.
Várom a válaszokat, és előre köszi a segítséget
-
Z0C!
őstag
Hamarosan bajnokság!
Ma teszt!

-
Z0C!
őstag
gyertek!
FELTÁMADUNK!!!

-
Z0C!
őstag
-
Z0C!
őstag
Hosszú szünet után újra beindulnak a motorok a HRC háza táján...
2006ban alakult kis közösség számos új dologgal, hamarosan újra pályára hívja a játékosokat

-
Chrys_
addikt
Használ valaki rFactor-hoz TrackIR-t? Most néztem a TrackIR 5-t, tetszik (nem akarok többmonitoros rendszert építeni). Ehhez a cucchoz mindenképpen kell a fülhallgatóra vagy sapkára rögzíthető LED-s egység?
-
Chrys_
addikt
rf2-nek mikor lesz saját thread-je? vagy ide lehet róla kommentelni?
-
A purchase oldalon látni fogod. Ha jól emlékszem 45$.. A lifetime pedig 85$. Ezel nem csak 1 év online játékot kapsz, mint a simával. Azt meg kell újítani évente (offline továbbra is menni fog), ami 10$nak rémlik. De ott a fórumban ezt meg fogod találni, meg a purchase oldalon is ki fogja írni, hogy mennyit kell pengetned, mielőtt levonják a zsét.
-
KaraDani
addikt
Ha megveszed most a bétát, használhatod amíg béta, és természetesen megkapod a teljes játékot amikor kijön, és a kiadás dátumától 1 évig él az előfizetésed az online lobbyra is. Úgyhogy semmilyen hátrányt nem szenved aki már bétaként megveszi, magáért a béta időszakért így külön nem fizetsz semmit.
-
Azt is az ISI-től. Letöltöd és aztán telepítés után, ha elindítod a purchase menüben tudod megvenni. Ezt már csak és kizárólag így. Nincs és nem is lesz belőle a tervek szerint dobozos verzió (most pedig még mindig béta, tehát vannak hibái és a gyári tartalom jó része nem elérhető).
-
Chrys_
addikt
Helló!
Amatőr kérdésem lenne:
Tegnap megvettem az rFactor 2-t, és ahogy látom, a mod-okat külön kell letölteni. Az itt hirdetett versenyek is mod-okra épülnek. Meg lehet a 2. résszel etetni ezeket, és részt venni a bajnokságokban, vagy kifejezetten az rFactor első része kell hozzá? Ha kell az eredeti, akkor azt külön kell megvenni? -
-
válasz
N€T0X|N
üzenetére
És itt a kipróbálható, nem végleges verzió: TFTC letöltés.
-
Sziasztok! A TFRC-ben saját túraautós modot készítünk. WTCC-ből és egyéb valós sorozatokat feldolgozó modokból van már végtelen+1 db, meg ezek amúgy is megkötik a készítők kezét, úgyhogy mi másképp gondolkodtunk. Többféle teljesítményszinttel (250-350 LE) és sok tekintetben valós adatok alapján készülő, teljesen saját fizikával fogjuk meglepni a nagyérdeműt (persze egyikünk se versenypilóta/-mérnök és elsődleges cél a szórakoztatás, egészséges kihívással keverve), ha elkészül, de addig is egy kép az autókról. Hátha érdekelni fog valakit.

Bár a modellek nem a mi kezünk munkáját dícsérik, ugyanis Shift 2-ből konvertálta őket át Kindersupresa, aki egy ismert figura ilyen téren - és engedélyt adott ezek felhasználására. -
Dózer
tag
Továbbra is zajlik a tagfelvétel a bajnokságba.
Ha szeretnél egy nagy múltú bajnokságban indulni, vagy
csak egyszerűen kipróbálni, milyen késhegyre menő csatát vívni
egy órán keresztül, akkor jelentkezz:f1rct@hotmail.com
Amit a majnokságról tudni érdemes(részletes szabályzat az oldalon):
- Handicap rendszer, hogy elősegítsük a fejlődést, és kezdőként is ott lehess a mezőny elejében akár
- 75%-os versenytáv, hogy a taktika is érvényesülni tudjon, de csak a nyers tempó
- a VFR F1 2012-es autói egy saját fizikávalFelvételi menete:
- Jelzed felénk, hogy szeretnél indulni
- Megbeszélünk egy időpontot, amior ráérsz te is és mi is
- A megbeszélt időpontban felmegyünk a szerverre, és megnézzük mit tudsz
- Ha megfelelően gyorsbak és sportszerűnek találunk leadod a nevezésed, és a következő futamtól tag vagyHa felkeltettük az érdeklődésed jelentkezz!
-
-
JoinR
őstag
Ha valakinek esetleg megvan, feldobná valami tárhelyre az Euroringi pályát? Sajna sehol nem lehet már elérni neten..

-
fuqx767
csendes tag
sziasztok. lenne egy olyan gondom, hogy 3 napja felakaram menni egy szerverre ahol játszom de nem töltött be a textúra.. elkezdtem nyomni az esc-t és hibákat írt ki(memory) ....újraraktam az rfactort.demikor beakaroklépni beírom a jelszót rálépek az okra de nemcsinál semmit. Nem jelentkezik be.
-
F4Zi
tag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Kösz megpróbálom

-
F4Zi
tag
Heló! az a problémám, hogy rFactorozás közben teljesen random leteszi tálcára a játékot. Minden más alkalmazást bezártam játék közben, de még mindig csinálja. Valaki tudna segíteni?
-
Dózer
tag
Ha szeretnéd magad kipróbálni egy erős bajnokságban, most megteheted:
Az F1RCT liga június 2-án nyílt futamot rendez délután 5 órai kezdettel.
Ahhoz, hogy indulj rajta nem kell mást tenned, mint letölteni a szükséges modot,
illetve küldened egy mail nekem.A versenyről röviden:
Két verseny lesz egymás után, az első a Hungaroringen, majd utánna
megyünk át Barcelona-ba. Az első verseny elöt egy 20 perces időmérővel kezdünk,
majd a második verseny, az első verseny után, fordított rajtsorrendel indul
A futam során az F1RCT liga szabályzata lesz érvényben.Gyakorlásra nem csak offline, online is van mód: 94.247.88.21:34333
Tehát ha szeretnél jelentkezni, ne habozz!
-
KaraDani
addikt
Ha van az adott modban H váltó upgrade, vagy alapból olyan, hogy nincs szimulálva fix váltási idő akkor lesz jó. Nézd meg, hogy a kocsinak az upgradek között van-e Gated shifter upgradje. Ha van vedd meg és azzal menj, úgy már nem szimulál fix időt, hanem tőled függ a sebesség.
-
Tálydi
senior tag
-
Tálydi
senior tag
válasz
Gr3GoRi
üzenetére
Köszi, működik rendesen!

(#1431) KaraDani: Esetleg lehet valahogy "gyorsítani" a váltás menetét? Arra értem, hogy ha gyorsan "kirúgom" a kuplungot "berántom fokozatba" nem érzékeli, pedig tuti jó a váltás menete, a többi játékban elfogadja ha ilyen gyorsan csinálom
. így viszont sokáig tart a váltás 
-
KaraDani
addikt
Hát sajnos így látatlanban nem tudom mi lehet a baj. Ha minden úgy van beállítva ahogy itt írja, és az rF/plugins-ban ott a grinding tranny dll-je és ini-je is mennie kéne. A reshiftmethod az már a grinding tranny ini-jében van. Azt megpróbálhatjuk majd, hogy elküldöm azokat fileokat amik szükségesek vagy állítani kellett bennük, és megnézed azzal.
-
Tálydi
senior tag
válasz
KaraDani
üzenetére
Hello!
Igen, többször is elolvastam, legfeljebb ott bukhatott a dolog, hogy nem találtam a Gear Select Button Hold-ot, az auto blip-et átírtam 1-ről 0-ra. Lehet hogy valamit félre értettem, bemásoltam a fájlokat, átírtam amit át tudtam, ellenőriztem a beállításoknál a játékban, hogy a fel és leváltásnál ne legyen semmi, viszont a 3. lépést nem értem

Mellesleg a recsegés is elmarad

-
KaraDani
addikt
Szia!
"Installation:
1. In your controller.ini / plr file you should have "Gear Select Button Hold" enabled, and "Auto Clutch", "Auto Blip", and "Auto Lift" disabled.
2. Unpack the archive to your rFactor installation folder (e.g. C:\Program Files\rFactor).
3. In rFactor, go to the Controller panel, and map a key to the "Neutral" function.
4. Also in the Controller panel, make sure Upshift and Downshift are unmapped, as these affect how rFactor treats shifts."Ezekre odafigyeltél és megcsináltad?
ricsard444:
ReshiftMethod-ot kell állítani az inijében, hogy mi történjen ha hibázol. Működik tökéletesen, ha rosszul váltok kuplungolhatok újra, rakhatom üresbe, majd újra sebességbe
-
Megmondom őszintén, nem tudom hogyan kell beállítani, mert én csak a Historic GT modban kínzom magam vele, de az alapból beépítve és felkonfigolva tartalmazza.

Edit: Be lehet állítani úgy, hogy ne csak recsegjen (A HGT-ben ha elrontod a kuplungolást, akkor nincs váltás). KaraDani tudna erről mesélni, majd ide irányítom.

-
A grinding tranny plugint tudom ehhez ajánlani. A játék alapból sajnos ennyire komolytalanul kezeli a kuplungolást. Evvan.
-
Tálydi
senior tag
Üdv az úraknak!
Egy kis segítségre lenne szükségem, vásároltam G27-es kormány szettet, és az a probléma, hogy a váltásokhoz nem kéri a kuplungot(kinyomom működik a játékban is...) a játék. Tehát a boxban beteszem 1-esbe, kis gáz, elindul, és kuplungolás nélkül veszi a többi fokozatot. Semmilyen segédlet nincsen bekapcsolva a játékban. (Touring Car Legends mod)
Tud ebben valaki segíteni, eléggé élményfaktor nyirbáló így
.Köszi!

-
Dózer
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
azt a UserData/Profilod/Controller.ini-ben be tudod állítani hogy mennyit fordul a kormány
Steering Wheel Range="480"
(Formula Force 200, MOMO 270, DFP/DFGT/G25/G27 amennyire van állítva)Szerk:
Illetve érdemes a Sebesség érzékenységét levinni 0-ra hogy nagy sebességnél is ugyanúgy forduljon -
Dózer
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Próbáld meg a függőleges látómezőt fixen 70-80 körül. (Beállítások/Grafika)
-
zoltanz
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Én a 2 -vel játszok, belső nézetben jó, külsőt használok néha ott hátrébb kell vinni a kamerát.
-
ricshard444
veterán
Van valami mod arra,hogy nagyobb legyen a sebességérzet? Valami elmosódás effekt vagy akármi

-
Dózer
tag
Remélem senkinek nem lesz útba, de amúgy se túl aktív a fórum érdekel annak nem kell keresgélnie.
Szóval a lényeg:Az F1RCT liga tagfelvételt hirdet:
Ha szeretnél egy jó baráti közösségbe kerülni, ahol jókat csatázhatunk akkor jelentkezz!

Csak a néhány mondatban:
- 2012-es autók a VFR 2012-es modifikációjával, saját fizikával
- Handicap, hogy szoros és élvezetes csaták alakulhassanak ki. Valamint ezáltal a kevésbé rutinos versenyzőknek lehetőség nyíljon a fejlődésre, anélkül hogy unatkoznának.
(nem a WTCC és egyéb szériákból ismert súlyozás, annál összetettebb)
- 75%-os (230km ~ 1ó15p) versenytáv a valódi Formula 1-es futamokhoz képest. Olyan pályákon is ahol régóta nem körözött a mezőny: Magny-Cours, San Marino csak hogy néhányat említsek.
- DRS, KERS, motorhasználat és mindkét keverék használata, mint ahogy a nagyokA futamok nagy valószínűséggel szombat este, még egyelőre fix időpont nélkül.
Tehát ha valaki ki szeretné próbálni magát egy jó társaságban az jelentkezzen: f1rct@hotmail.com címen vagy látogassa meg oldalunkat: http://f1ct.szasztv.hu/e107/.
-
Dózer
tag
Remélem senkinek nem lesz útba, de amúgy se túl aktív a fórum érdekel annak nem kell keresgélnie.
Szóval a lényeg:Az F1RCT liga tagfelvételt hirdet:
Ha szeretnél egy jó baráti közösségbe kerülni, ahol jókat csatázhatunk akkor jelentkezz!

Csak a néhány mondatban:
- 2012-es autók a VFR 2012-es modifikációjával, saját fizikával
- Handicap, hogy szoros és élvezetes csaták alakulhassanak ki. Valamint ezáltal a kevésbé rutinos versenyzőknek lehetőség nyíljon a fejlődésre, anélkül hogy unatkoznának.
(nem a WTCC és egyéb szériákból ismert súlyozás, annál összetettebb)
- 75%-os (230km ~ 1ó15p) versenytáv a valódi Formula 1-es futamokhoz képest. Olyan pályákon is ahol régóta nem körözött a mezőny: Magny-Cours, San Marino csak hogy néhányat említsek.
- DRS, KERS, motorhasználat és mindkét keverék használata, mint ahogy a nagyokA futamok nagy valószínűséggel szombat este, még egyelőre fix időpont nélkül.
Tehát ha valaki ki szeretné próbálni magát egy jó társaságban az jelentkezzen: f1rct@hotmail.com címen vagy látogassa meg oldalunkat: http://f1ct.szasztv.hu/e107/.
-
Sziasztok!
A TFRC_ben 06.01. kezdettel egy nyári fun sorozatot indítunk heti mod- és pályaváltással. Ebből láthatóan könnyed szórakozás, nem komoly bajnokság indítása a cél, tekintettel a nyári időszakra, amikor senki nem a gép előtt akar folyton tespedni a tizedekért rohangászva 35 fokban.
Ha érdekel valakit a sorozat, keressen bennünket honlapunkon!Mindenkit szeretettel várunk!
-
atesz_95
csendes tag
Valaki leirna hogyan kell rfactorban f12011 modban szervert kesziteni? Koszonom...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Autós topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Home server / házi szerver építése
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 16GB RAM/512GB SSD Space gray
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. így viszont sokáig tart a váltás
egyéb teendő?