Hirdetés
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
F1-es ligával Dunát lehetne rekeszteni.
-
Ronin-
senior tag
-
will5
tag
Hamarosan indul a ligánk második szezonja. Lehet jelentkezni rá.
Részletek itt: http://aawtccliga.hupont.hu/2/fooldal
-
-
Alex85
csendes tag
Üdv!
Köszönöm az eddígi segítséget! Sajnos nem működik...
rFactor 1.255, RFT2008 mod, mindez router mögül.
A számítógépen és a routeren kikapcsoltam a DHCP opciót, a gépen beállítottam fix IP címet(a router felé), a routeren pedig erre az IP-re megnyitottam ezeket a portokat: 34297, 34397, 34447, 34384(elvileg ezeket használja az rFactor). A játék partnernél ugyanezek a beállítások megtörténtek.
Mindezek ellenére sem dedikált szerverrel, sem játékból indított hosttal nem láttuk egymást a játéklistán.
Van valakinek ötlete?
(A játék multiplayer beállításánál a matchmaker címnek jó az alapértelmezett match.rfactor.net?)
Előre is kösz a további tippeket! -
will5
tag
Hali!
Legegyszerűbb megoldás, ha egyikőtök elindít egy dedicated servert. (amelyőtöknek mondjuk nagyobb a feltöltési sebessége). Ott van ahol az rfactor.exe. Ott be lehet mindent állítani.
Ha ez megvan elindítjátok mindketten a játékot, és a join után miután betölti a szerverlistát a bal felső sarokban van egy + ikon. Arra ráklikk, majd kéri az IP-t. Oda beírjátok az IP címet, amelyikről a dedicated szerver el lett indítva és elvileg kéne látnotok a játékot. Beléptek és GO!
Tűzfal és vírusírtó bekavarhat arra figyeljetek.
-
Alex85
csendes tag
Helló!
Tapasztalt rFactor használóktól szeretnék kérdezni.
rFactor 1.255-t használok F1RFT moddal, eddíg csak offline játszottam. Kábelnetem van, router mögül, külföldi fórumokn találtam 3 port címet, amiket megnyitottam a routeren. Egy barátommal akartunk duóban játszani a neten keresztül, de ha létrehozok egy játékot, a partner játéklistáján az nem jelenik meg. Fordítva ugyanez.
Leírná valaki, hogy milyen online beállítások szükségesek? Pl: A "matchmaker" sorba mit kellene megadni? A "racecast" regisztráció mit befolyásol? Stb...
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
fjani8
csendes tag
Már megoldottam. újraraktam az egészet és már jó

-
fjani8
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van a monaco-i pályával hogy nem tölti be a pályát a játék, és ezeket írja ki:1, error loading texture grass01d for material grass!
2,error loading global material grass!Ezután újra leszedtem a tracket de megint ezt írta. Aztán jött az hogy beállítottam a beállításoknál a texturát fullra de még mindig semmi.Most meg a Dx-et i variáltam de még mindig csak ez a két hibaüzenet jelenik meg.
Ha tudtok segítsetek!

-
kissumi
csendes tag
Megoldódótt a gond. köszi a segítséget
-
kissumi
csendes tag
hali.
Most vettem egy momo kormányt és van egy gondom vele. Xp alatt tökéletesen működik a kormány, de vista alatt teljesen bekeményedik a kormány. Rfactor-t próbáltam mind a 2 oprendszeren. A játék simán megy gond nélkül, de a kormánynnal van valami gond. próbáltam úgy hogy xp kompatibilitással futtatom de úgy se jó. ütközött már valaki ilyen hibába? hogy lehetne ezt kiküszöbölni? -
szatocs
őstag
válasz
fekeandras
üzenetére
Neten

Rfactor -
-
Zoza24
senior tag
hali!
vki nem tudja,hogy melyik sort kell átírni s melyik plr fájlban ahhoz,hogy a safety car ne jöjjön pályára olyan sokszor?
régen tudtam de elfelejtettem s nem jövök rá
-
solder81
csendes tag
Szevasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy amikor elindítom a játékot bejön a video config és utánna ha le okézom mindig az ugrik vissza, hogy lehet ezt megoldani. Ja ez az rfactor 1255 és vistam van fent.
HELP.

-
bisztriz
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem,hogy bármilyen módban indítom a játékot,egy race weekend elindítása után pillanatok alatt visszadob a menübe,és nem lehet menni.Ez Mi???
1255 van fenn.Légyszi help!!!

-
v!ct0y
veterán
válasz
Taurus-1047
üzenetére
Nekem 32 bites Pista alatt simán megy.
-
Taurus-1047
csendes tag
válasz
Napster01
üzenetére
Köszi, de próbáltam többféle dx-et telepíteni, de nem oldódott meg a dolot. (Ugyanis nincs külön dx10 telepítő. dx9c tölthető le és telepíthető, mely tartalmazza a 10 fájljait, de azt csak akkor telepíti ha Vistát érzékel.) Sajnos újra kell telepítenem a gépet, remélem megoldódik ez a probléma is.
-
Napster01
tag
válasz
Taurus-1047
üzenetére
keress valahol egy friss DX9.0c-t, rakd fel, elvileg nem akad össze a 10-el és próbáld meg még1x

-
MaTTeS
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ki lehet cserélni a hangokat a régire
nekemis más hang van berakva mint az alap. -
Taurus-1047
csendes tag
-
will5
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogyan lehet egy bérelt rFactor szervert rendesen irányítani? Gondolok itt rajtrács beállításra, restartra stb...
Mintha egy sima dedicated szervert irányítanék úgy kéne hogy működjön. -
MPowerPH
félisten
Ha lesz időtök, benézhettek vasárnap este.
A liga, Monaco élő közvetítésM-power néven megyek, szurkoljatok.

-
cselt
senior tag
válasz
Taurus-1047
üzenetére
Ezt nem igazán értem, de rfactor nem megy Dx10-ben. Dx9-re állítsd az rF config.exe-ben.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na, azt nem is tudtam. Sima V3 -at még nem próbáltam.
-
Santses
aktív tag
sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy gázadáskor kattogó hangot lehet hallani. Előfordul 1-2-x, hogy rendesen működik, de 10ből 9x élvezhetetlen. Úgy emlékszem egyedül a Corvette meg az m3 megy rendesen. Kocsinként változó, van amelyik már gázadásra kattog van amelyek csak akkor ha kanyarba nyomom a gázt meg váltáskor.. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Van vmi ötlete vkinek? Előre is köszi
-
cselt
senior tag
válasz
Taurus-1047
üzenetére
Rendszergazdaként próbáld meg elindítani.
-
Taurus-1047
csendes tag
Sziasztok!
rFactorozik valaki Vista alatt?? (64bites)
Ha igen akkor nem okozott semmilyen gondot a játék elindítása?
Köszi -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Miért ne?

-
Frenky89
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Már késő
viszont tudom vezetni a "széfti kár"-t
igaz csak kölső nézetben. -
Motion_Blur
félisten
V3.1-es RFT modot le ne szedjétek..
-
Frenky89
addikt
MOMO Racing-gel rFactor-ozik itt valaki? Esetleg F1RFT 08? Az érdekelne, hogy milyen értékekre van beállítva a kormány.
-
volvoguy
addikt
mi kell ahhoz ha ligában szeretnék nyomulni? mármint bármikorbárhova lehet jelentkezni, vagy csak szezon előtt, és oylan helyre, ahol van üresedés?
-
tkazmer
addikt
Tud valaki esetleg olyan helyről, ahol ezt a játékot még meg lehet vásárolni? Sajnos csak a play.com-on találtam meg, de ők nem szállítanak kis hazánkba.

-
MPowerPH
félisten
válasz
Zsolesz62
üzenetére
Erre muszáj válaszolnom, sajna csak most láttam meg. De degenerált, hogy jössz te ahhoz hogy másokat becsmérelj. Jössz itt a szar dumáddal, hogy milyen a fizika meg minden, és hogy a sok amatőr meg megeszi.
Szerintem csak irigykedsz, mert pancser vagy az ilyen szimulátorokhoz, és pont te vagy az, aki nem tudsz rendesen körbeérni.
Hát irigykedjél csak, balfék.
1 körön kettőt vernék rád segítségek nélkül/segítségekkel is. Mert egy dolog körbeérni, ami nálad már valószínűleg bravúrnak számít, és még egy dolog jó időt is menni.
Mennyé azt jácc az NFS szériával, az való az ilyen gyökereknek.
Bassz, jár a pofája a gyereknek, közben az összes külföldi országban a Sompir féle moddal tolják.
Az ilyen gyökerek miatt megy el a kedve az embereknek a fórumokat látogatni. -
MPowerPH
félisten
Ha van időtök, nézzetek majd be az SSTV oldalára.

-
volvoguy
addikt
sziasztok. mivel imádom a forma1-et, ám pc-n nincs épkézláb f1-es játék, ezért szeretnék belekezdeni egybe, amig majd kijön a hivatalos codemasters játék..és szeretném megkérdezni, hogy jelenleg melyik alapjáték szolgáltatja a legjobb alapot a moddoláshoz? tehát az érdekel, melyik játékot szerezzem be, hogy arra a legjobb módot letöltsem és feltelepitsem, f1 challange? gp4? avagy az rfactor? nekem fontos a graf is, és az rfactor nagyon szépen néz ki, de érdekel, hogy a feltelpitett módok után megállja a helyét mint f1 szimulátor?
-
Dózer
tag
Egy olyat kérdeznék( hátha valaki találkozott ilyennel)
Amikor Vista x64-el indítom az rFactor akkor telepítés után bejön az rF Config és miután beállítom nem a játék indul, hanem újra az rf config jön be...
Valakinek 5let?
A Helpért THX
-
czuzia
csendes tag
Üdv.
Honnan tudok letölteni olyan kiegészítéseket aamelyekben bennevannak a pályák és kocsik is? Egy WTCC modot találtam ami ilyen, viszont ott több pálya esetében is valamilyen hibával kilép. Néztem az rfactorcentralon meg több más oldalon is de csak egyesével találtam pályákat vagy csak kocsi pakkot. Tehát egy track pack is jó lenne.
Előre is kössz, és bocsi az amatőr kérdésér.
-
szatocs
őstag
válasz
Taurus-1047
üzenetére
Ha más nem, Vista mellé felfér az XP? Ha már tényleg nincs más...
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Zsolesz62
üzenetére
nehogy már te tudd jobban hogy mennyivel szedek le modot a szerverre...
sok a segítség és? nem mindenki olyan nagy atomkocka hogy azért jáccon, jaj most itt vigyázni kell a gázadással juj.... hobbibol jáccunk heti 3-4 órát futammal együtt, ha nem tetszik igy jártál lehet csendbe maradni... pfff 0 napos 1 hsz-os ujoncka -
Zsolesz62
csendes tag
Hát ez LOL!
Sorra születnek a LIGA-nak nevezett csapatok, ahol annyí segítség van, hogy akár az AI is mehetne a játékosok helyett
Sompirnak soha a büdös életben nem volt 100/100-as szervere, nagy kamu.
Meg a mod is, BMW F1 fizika, melyre festegetett autókat, a fizikába belenyulkál s teljesen irreális lesz! Leragasztja a pályára, hogy körbe tudjon menni. Össze lopkodja a cuccokat hozzá s kiadja sajátjaként
A sok kis amatör meg megeszi
-
cselt
senior tag
válasz
Taurus-1047
üzenetére
Próbáld meg az rFactor Support könyvtárában lévő DirextX-et feltelepíteni.
-
Taurus-1047
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék játszani az rFactorral az új gépemen is. Csakhogy ugyebár a Vista64 által dx10-em van, de az rFactrort elindítva azt írja, hogy dx9c vagy újabb szükséges, és ő dx9b-nek látja a direcx-emet. Újratelepítettem már párszor mind a játékot, mind a videókártya drivert, mind a dc-et de sajnos nem sikerült megoldani a dolgot.
Ha valakinek lenne valami ötlete azt megköszönném, már ki szeretném próbálni az F1 2008 V3-at!
Köszönöm előre is!
-
MaTTeS
senior tag
Emberek, látom vannak akik játszanak ezzel a gyönyörüséggel

Így ha nem gond kicsit hirdetek/toborzok remélem lesz jelentkező innen.
Tagfelvétel az RFTFAN ligába. egyenlőre és minden bizonnyal még jó darabig az f1rft 08 V2-es modjával megyünk. A szerver 100/100mbit (sompir szerverén megyünk tudjátok ő aza faszi aki csinálta a modot). Jelenleg a liga 1.5éve fut, keressetek meg pü-be vagy akárhogy msn-en ahogy jólesik.
Jah igen a weblap: http://f1-rftfan.extra.hu -
Iron Funeral
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nekem is dobhatnál helpet ezügyben, mondjuk nekem Wingman FormulaForce GP van de itt is nyomódik a fék néha, vicces amikor nem gyorsul 220~ fölé, mondom megállt a motor biztos
, ja nem csak a fék nyomódik
Annyit csináltam vele már, hogy a kábel ami a pedálból kijön nem "kanyarodik" olyan élesen így jobb már sokkal, régen nem is tudtam használni 
-
czuzia
csendes tag
Üdv
Valaki megtudná mondani annak a programnak a nevét, amivel joysticket tudok csinálni az egérből? Kormány híjján ez a legjobb megoldás egyelőre, vagy egy éve mikor játszottam az rfactorral már egészen ráéreztem.
-
lacos001
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ohhh,én csak a v3-at hagytam meg,abban pedig nincsenek a Sompir féle cumók.Mind1,módosítom tovább az rfactorcentral-ról leszedetteket.Jó móka,ha idő engedi.....

-
lacos001
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kell a setup-od,mert nemtudok lejjebb menni !

(szabadság miatt tudok ennyit játszani,még mielőtt vki megemlitené,hogy itt irkálok percenként
) -
lacos001
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ok,látom mennem kell még pár kört,majd ha megközelítettelek legalább akkor lesz videó

-
lacos001
senior tag
Vki csapja már interlagosnak v3-ban?
Kérdezem csak,hogy mire is számítsak,sztároljam fel magamat,vagy sem !?
Kis segitséggel 1:12:720 az idő,helpek nélkül 1:13:750.Majd dobok vmi videót is talán ha lesz még rá időm...... -
FeRRaR1
őstag
Hye all!
Eddig F1 Challenge 2007 Seth V.3 al versenyeztem 1 ligában, de most át tértünk, az F1 RFT 2008 ra, és lenne 1 olyan kérésem/kérdésem, hogy vannak e setupjaitok hozzá

Vagy ez már akkora pofátlanság, h inkább húzzak innét

-
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
én is mentem pár karikát,1.35.467 lett eddig de én segítségeket is használtam a billhez

-
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
most akkor mégis érdemes feltenni?

-
Motion_Blur
félisten
Legjobb időm Shanghaiban: 1:35.542
szektorok: 25,027 - 28,599 - 41,914sMa voltak a szabadedzések - Lewis Hamilton: 1:35.617
szektorok: 25,112 - 28,398 - 42,107sElég reális ez a V3 mod

-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Válaszoltam.

-
MPowerPH
félisten
Meg a G25 -öt F1 -re nem ajánlom, szar virsli kormány/2 gomb. Egyedül a pedálok nagyon jók, de azokat meg hozzá tudod rakni a MOMO kormányodhoz.

-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Motion, nekem is volt ilyen gondom. Ha gondolod segíthetek megcsinálni. Nekem azóta tökéletes.
-
Motion_Blur
félisten
F1RFT2008-as, fentebb linkeltem a videot

V3-as modot feltettem esős pályák miatt, ott is megnéztem Shanghai-t, szárazon sompiros setuppal 1:35 közepe sikeredett. Itt már reális a köridő, de ezt úgy sikerült elérni, hogy alulkormányzottá tették az autókat, és tolja az orrát, akárhogy állítod. Végülis szokható, már egész jól elvagyok vele. Esős pályák meg nagyon tetszenek, alig lehet rajtuk megmaradni
Spa valami kegyetlen! 
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Na, mivel mi a ligában használhatunk segítségeket, én élek is velük. Az előző módot használjuk, mi nem fogunk áttérni az újra. Elég silány lett, és a régi beállítások semmit se érnek, kukázni kellene az összeset.
Eddig 1 futamon vagyunk túl, +Bahreinben teszteltem.Melbourne - 1:20:482
Bahrein - 1:26:508Malaysia az nem megy nekem+ nem is teszteltem. 1:28:435 volt a legjobb időm, 30 kör alatt.
De a többiek 1:28:0 -át mennek. -
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
s melyik verziós kínai pályán nyomtad?
-
Hali23
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja, azzal már talán lehet....ott nagyon irreális időket lehet menni, V3 ebből a szempontból sokkal reálisabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robotporszívók
- Reklámblokkolók topikja
- World of Warships
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Surface Pro 7 12" 2K IPS érintő i5-1035G4 8GB 256GB NVMe IR kam 790 g gar
- ZBook Fury 16 G9 27% 16" FHD+ IPS érintő i7-12850HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Próbáltam kompatibilitást váltani, de az sem segített..

igaz csak kölső nézetben.
Szerintem csak irigykedsz, mert pancser vagy az ilyen szimulátorokhoz, és pont te vagy az, aki nem tudsz rendesen körbeérni.