Hirdetés
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Kérdezd hugo-tól privátban, vagy inkább az OBHUN honlapon, neki is G25 van. Mi jelenleg leginkább a BMWM3GTR CUP-moddal játszunk, jöhetnél gyakorolni...
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard
üzenetére
Köszi, de most nem az a lényeg hogy mivel gyakoroljak, hanem hogy végre brutáljó beállítást találjak a gémhez!
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Üdv. Crea!
Gyere inkább gyakorolgass a Megane-okkal, mert avval legalább lehet menni online szervereken rendesen. A többi modban elég kevés játékos van, illetve az f1rft és egyéb f1 modokban van még sok játékos.
Én egy ideje a Renault-okkal csapatom, elég élvezetes.
Ezt keresd letöltésnél: rfactor megane trophy v2.02 illetve hozzá való track pack! -
Creative997
őstag
Hali!
Tanácsért jöttem, elsősorban G25 tulajokhoz! Kellene nekem pár jó beállítás rFactorhoz! Időhiány miatt még nem tudok aktívan játszani vele, de ez szeptembertől remélhetőleg változik, jelenleg még csak gyakorlok offline, F1-es pályákon meg a régi Nürburgringen egy Imprezával, de nem találok megfelelő beállítást
Tudnátok adni jó részletes ffb device settingseket és fokot, illetve a játékban milyen beállítással mentek? Hálás köszönet érte! 
Szia bubi a.k.a. JackShephard

-
JackShephard
tag
Szevasztok!
Érdeklődnék, hogy Reanult Megane-okkal van-e magyaroknál valami liga féle, bajnokság, haveri versenyezgetés, ilyesmi..Szeretnék versenyezni ráérős időmben. Leginkább az eurocuppal szoktam menni, de esetleg a V6 is szóba jöhet. -
Rolika82
tag
Ez felettébb érdekes. Feltettem az F1rft2009es modot és igy meg már tökéletes.

-
Rolika82
tag
Hello!
Én most tettem fel ezt a játékot, de az a hiba, hogy nem működik a billentyüzet. Tehát nem tudok beirni semmit és ezért a profillétrehozásnál nem tudok tovább lépni. Ugyanez volt a problémám a Projecz Tourqal is. Mit lehet csinálni ilyenkor? -
Sziszifeca
őstag
Csináltam egy kis videót az egyik ligában!

-
D-evil
aktív tag
hi all!
ha vki szeretne rfactorozni,akkor F1RFT2009el tud velünk szerdánként 19.30tol.várjuk szeretettel.akit érdekel,keressen meg a részletek miatt privátban.
tehát: szerdánként 19.30tol rft2009.üdv és thx
-
Ronin-
senior tag

hátha valakit érdekel.
-
g-bor
csendes tag

idézet a VSR.hu-ról:
Vasárnap este kezdetét veszi a NASCAR Summer Cup Daytonában. A két és fél mérföldes ovál pályán 80 körön át tartó száguldás várja a pilótákat. A Daytonai versenyre jellemző, hogy a mezőny végig együtt van hiszen itt különösen nagy szerepe van a szélárnyékban autózásnak és egymás tolásának az előrébb kerülés érdekében.Amennyiben kedvet kaptál az induláshoz és szeretnél részt venni a szezonnyitó futamon, ne habozz és jelentkezz a fórumban. Az utolsó tesztfutamra Péntek este kerül sor, ahol az új jelentkezők és az indulási engedéllyel még nem rendelkező pilóták megszerezhetik a Vasárnapi futamon való induláshoz szükséges "jogosítványt".
-
SimaSuna
csendes tag
Szombaton a HRC-Team.hu folytatja a V8Supercars futamát Hidden Valley-n.
Este 8órától
részletek - www.hrc-team.hu
-
Motion_Blur
félisten
-
macy
addikt
-
Fundy00
csendes tag
Hali,
Lenne egy kérdésem, de mielőtt feltenném azért leírom, hogy megpróbáltam használni a keresőt, nem találtam semmit, de biztos vagyok benne, hogy ezerszer ki lett már tárgyalva a kérdés
.
Szóval a kérdés:
2 barátommal néha játszogatunk az rfactorral f1rl 2009 trackpack és f1mg car moddal, de nekünk is rá kellett jönnünk, hogy hárman a játék nem élvezetes az AI viszont olykor oltári hülyeségeket tud csinálni. Olvastam néhány fórumon, hogy vannak AI file-ok, amik tudnak javítani ezen valamilyen szinten. Ezeket hol tudom beszerezni, illetve mod függők?Köszönöm a segítségeteket és elnézést a buta kérdésért

-
Sziszifeca
őstag
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
a rFactorhoz milyen kiegészítők vannak? DTM,Le Mans,GTR?

-
g-bor
csendes tag
-
g-bor
csendes tag
GPHungary NASCAR Summer Cup 2010 by Virtual SimRacing and European NASCAR Racers

rFactor 1255F VHR 2010 v4.0
Idén ismét megrendezzük a nyári NASCAR bajnokságot!
Versenykiírás:
Versenynaptár:
1. futam 2010.07.04 Vasárnap Daytona INT
2. futam 2010.07.11 Vasárnap California
3. futam 2010.07.18 Vasárnap Las Vegas
4. futam 2010.07.25 Vasárnap Charlotte
5. futam 2010.08.01 Vasárnap Talladega
6. futam 2010.08.08 Vasárnap Michigan
7. futam 2010.08.15 Vasárnap Homstead Miami
8. futam 2010.08.22 Vasárnap Daytona INTIdőterv:
Versenynap: Vasárnap
Szabadedzés: 19:50-20:00
Kvalifikáció: 20:00
Warm Up: 20:05-20:10
Race: 20:10 (Eredeti verseny 40%)Versenykörülmények:
Gumikopás: Normál
Üzemanyag fogyasztás: Normál
Mechanikai hibák: Normál
Időjárás: száraz
Autósérülés: 40%
Megengedett segítségek: Kuplung
Zászló szabályok: TeljesFIXED SETUP!!!
Tesztfutamok:
Minden verseny előtt lesz egy tesztfutam ahol az esetleges új jelentkezők belerázódhatnak a futamokba A tesztfutamok távja a bajnoki futam 50%-a lesz. A tesztfutamokat időpontját minden futam utána közzétesszük!további részletek a VSR fórumán
Ingyenes!
-
Sziszifeca
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Hali.
Én ma este, vagy holnap ki fogom próbálni.

Ha jó, akkor gurulhatunk...csak jobb lenne többen..
Ha van szérótok, akkor priviben írd meg légyszi a részleteket.
-
HartgeH3-2.8
addikt

-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok , GP Hungary-n találtunk egy ilyet..[BMW 320 E21] Ha valaki esetleg jönne tépni a gumikat akkor keressen meg bármilyen formában.Nagyon komoly kis mod érdemes kipróbálni. Üdv

-
cselt
senior tag
Valószínüleg eltérő verzióju mod és/vagy pálya van meg neked, mint ami a szerveren megy. Javaslom, hogy lépj be egy ligába, ahol megkapod, hogy pontosan melyik moddal, melyik páláyn megy a szeró és akkor nem lehet probléma.
Esetleg ha nem eredeti a játékod, akkor az is okozhatja a problémát.
Könnyebb lenne kideríteni, ha leírnád, hogy mit ír ki mielőtt kidob a szerverről.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Találtam végre egy működő TV Style verziót, és ment is kemény 1 kör erejéig, majd kiléptem, és most már nem jelenik meg csak a fordulatszámmérő és társai, de az is csak összeesve egy kupacban. Valamiért a időmérős rész eltűnt.
Most ott vagyok, hogy leszedtem mindent, és szépen pakolom vissza...
Vicces, mert régebben mindig működött, igaz legutoljára 3óra volt beállítani, mert Vistától kezdve valamiért nem megy a előnézet gomb.
-
v!ct0y
veterán
Hali!
Leszedtem az F1 RFT2009 et hozzá pedig az update-t, update_1 et és a sisak packot meg persze a pályákat is. Multyban mindig kidob van esetleg még valami update? -
gogle
aktív tag
Sziasztok.
Régebben játszottam ezzel a játékkal ment is minden szépen.
Most felraktam és nem tudok csatlakozni a szerverekhez.(vagyis tudni tudok de kidob)
Múltkor is volt ilyen gond de orvosoltam de már nem emlékszem.
Tud valaki ebbe segteni?
A választ előre is köszi
-
macy
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
2010 beta Nem próbáltam még ki.
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
F1 2010 TV Style-hoz tud valaki működő linket?
-
mackosajt
addikt
válasz
Gabesz1019
üzenetére
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Van olyan mod amiben H-s Astrák vannak?
Néztem az rfactorcentral-on, de ott nem találtam ilyet. -
Heló!
Az lenne a kérdésem hogy tudtok-e olyan helyet Magyarországon ahol lehet vásárolni ilyen játékot DVD verzióban?
Köszi
-
Redcaster
őstag
Hali. Az lenne a kérdésem, hogy az rfactor elfutna 32 mb-os videókártyával? Kösz

-
cila1
aktív tag
válasz
lauda6868
üzenetére
Szia.
Azért nem tudsz mert nincsen pénzed.
Belépsz a játékba és a chetelésbe beírod hogy ISI_BABYFACTORY és nyomsz 1 entert.
Ahányszor beírod anniszor több pénzed lesz.Ha meguntad az irogatást akkor kilépsz és a lóvéd menni fog felfelé és utána tudsz bajnokságot indítani, és fejleszteni. -
Roger6
csendes tag
Sziasztok! ingyenes verseny Renault Megane Trophy mod-al:

-
Arshavin23
csendes tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy mikor elakarom innditani az rfactort akkor ilyen hiba jelentést ir ki erre a kettőre (lehet menni hogy hiba jelentés küldése és mégse)és lécci segitsetek hogy ezt hogy lehet meg előzni vagy mitől van????Előre is köszi
-
mackosajt
addikt

-
lauda6868
csendes tag
sziasztok valaki megtudná mondani hogy az rfactor f1-el miért nem lehet bajnokságot kezdeni letöltöttem hozzá ezt a rar-t F1 2010 v0.99 mindent felül irtam ahog kell minden tökéletesen megy de bajnokságot nem lehet arra gondoltam lehet hogy csak netten lehet,,ha valaki tud segítsen ha részletesen leírná megköszönöm,emailban is jó köszi.mindenkinek.
-
Debilon
addikt
hali!
XP alól milyen könyvtárakat kell és hova átmásolni hogy win7-en is menjen az aktivált rfactor?
-
miklos16
csendes tag
hello!
Az rFactor-t ingyen le lehet tölteni?Van már f 1 2010??Ha igen akkor vlaki fobjon már meg egy linkel!
Köszönöm!
-
kisJack
aktív tag
-
kiki888
csendes tag
az rf főkönyvtárában van egy config file, azt megnyitod jegyzettömbbel, az alján van egy ilyen: MaximumVidRes=(x, y) az x helyére beírod, hogy 1900, az y helyére meg hogy 1080, vagy amit akarsz lényeg hogy első szám, vessző, utána szóköz, utána 2. szám
remélem működik
-
cselt
senior tag
válasz
kisJack
üzenetére
A két mag kihasználásához az ikon tulajdonáság lapján a cél résznél a sor végére írd oda, hogy +fullproc. Elvileg így mind a két magot fogja használni a játék és így nő az fps is. Ha még további fps-t szeretnél és nvidia kártyád van, akkor van fent rfc-n talán egy dll fájl amit ha bemásolsz, akkor megdobja az fps-t (Wombats_nVidia_FPS_Fix a neve). Viszont ez csak nvidia kártyáknál működik.
A felbontási problémára csak tippem van, próbáld meg a kompatibilitást átállítani vistara, vagy xpre.
-
kisJack
aktív tag
Sziasztok!
Látom elég nagy itt a pangás, de azért feltennék néhány kérdést, hátha válaszol vki.
Szóval: régen sokat toltam az rFactort különböző f1-es modokkal és ha az emlékezetem nem csal, nem is volt vele semmi gond. Nemrég előszedtem újra, ezzel is hangolódok a hamarosan kezdődő f1-es szezonra, de van egy-két problémám.
Az egyik, hogy nem engedi a maximum felbontást beállítani, pontosabban az rFactor configjában meg sem jelenik a tv natív felbontása (1920x1080), csak vmi 1280x768 vagy mi, de ha azt választom, akkor 1360x768-ban fut, de ezt már csak onnan tudom hogy a tv-vel ki lehet íratni hogy pillanatnyilag mi a szitu. Régen ilyen nem volt, ebben biztos vagyok.
A másik, hogy emlékszem régen mindig állítgatni kellett a feladatkezelőben a proci affinitást, mert csak az egyik magot volt hajlandó magától használni. Most hiába próbálom átállítani, azt mondja hogy sikertelen, mert hozzáférés megtagadva, vagy vmi ilyesmi, nem emlékszem pontosan. Próbáltam már rendszergazdaként is futtatni, hátha akkor engedi, de nem.
Jah, és ha versenyhétvégén vagyok és sok résztvevő van,néha durván belassul, de érdekes mert nem az fps esik le, legalábbis nem olyan mértékben ami indokolná ezt a lassulást, hanem vmi más baja lehet. Fraps-szel mértem menet közben és volt olyan hogy 50-60 fps-sel szalad és mégis belassul, olyasmi mintha laggolna, de az ugye lehetetlen, mert offline vagyok.
Nos, röviden ennyi, remélem tud vki segíteni!
Ja, persze és ami még fontos lehet, XP sp2-ről közben váltottam Win7-re, 64 bites verzió.Kösz előre is!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Barell
őstag
Üdv. Ne haragudjatok hogy lusta vagyok keresgélni de megkérdezném hogy van-e a játékhoz olyan mod amit csak telepíteni kell nem importálgatni? Ami érdekelne hozzá F1 + Rally.
-
Motion_Blur
félisten
Thx dude

Én meg linkelnék egy modot azoknak, akik újra hallani akarják a V10-es motorok visítását, darálását: WCP F1 1999
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
rfactorcentral-on nem találom a valenciai pályát (Ricardo Tormo), linkelné valaki? én nem találom sehol..
-
KissP
tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy melyik az az Rfactor F1 MOD amelyik a legközelebb áll köridőkben a valósághoz?
Az lenne a fontos, hogy hardcore szimulátor legyen.
Előre is köszi a segítséget! -
Target78hu
aktív tag
válasz
Target78hu
üzenetére
-
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu
üzenetére
Jó lesz az, ne szerénykedj.
Mi örülünk neki!
-
menfisz17
csendes tag
kösz a segítséget
de nem nagyon értek progikhozz most hozzak hozzá létre a tűzfalon portot??
TCP és UDP-t -
menfisz17
csendes tag
hali
valaki tudna segíteni rfactorba hogyan leshet servert készíteni mert ha készítek szervert mások nem látják a szerveremet még ip-vel sem.
ha valaki tud ja mi a gond írjon
előre is kösz -
JoeYi
őstag
-
japana
csendes tag
Ha esetleg érdekel benneteket egy út az f1-ig bajnokság akkor vegyetek fel és én mindent elmondok. prince--001@hotmail.com
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy honnan tudok letölteni komplett auto packot F12009TP hoz? -
JoeYi
őstag
kiscsillagon tök random, hogy mikor nyit ki egy szerver?
-
macy
addikt
-
Beast99
csendes tag
A kicCsiLlag.hu Fur Race-t szervez 2009.12.09-én a saját szerverén. Minden további információ megtalálható a [link] oldalon.
-
raczger
őstag
[link]
Próbálgatom a pályaépítgetést, eddig ez lett belőle
-
macy
addikt
Szerezzétek meg nekem az LMT 2009-et

-
Angyalifény
tag
Hali-
Az RTF-es F1 módban nem lehet megoldani hogy ne látszódjon a pilóta keze ?

idegesítően belóg a látómezőbe belső nézetnél.
SZERK:
Én bill-el játszom szerintem élvezhető.
-
will5
tag
Sziasztok!
Akit érdekel egy most induló bajnokság az látogasson el honlapunkra.
www.alfaamoreracing.hu
A jelenlegi mod: Mégane Trophy v2.02 apró módosításokkal
Segítségek: ABS és ASR low-on + kuplung
Mindenkit szeretettel várunk!
-
Corsa1
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
sikerült most.hihetetlen.köszi a segitséget és türelmet.
üdv
-
Corsa1
tag
na Motion,szerinted?
-
Corsa1
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Corsa1
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
na jo ez.sokkal jobb mint ami nálam van.nem értem.na mind1 mégegyszer megprobálom.
ha igy nézne ki mint neked akkor bőven elfogadnám,de nekem olyan mint mací 1.képén.na üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudnátok adni jó részletes ffb device settingseket és fokot, illetve a játékban milyen beállítással mentek? Hálás köszönet érte! 

Kösz még egyszer!