Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Hát egy PC low grafikához képest persze, hogy szebb a PS full homály grafikája is, de szerintem Te még nem láttad, hogy hogyan néz ki ez a játék full grafikán amit egy youtube videó nem ad vissza teljesen
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete
üzenetére
Dehogynem.
Feltételezem a profilodban látható konfiggal próbáltad,hidd el az 1060-hoz képest egy 3060 durva.
Keress rá a jujtúbon. -
Plata
félisten
válasz
Triathlete
üzenetére
Szerintem próbáld ki egy modernebb géppel és RTX 3xxx vagy 4xxx-es kártyával.
Másképp fogod látni.
-
Triathlete
senior tag
-
30z.Samu
titán
Megosztom Veletek tapasztalatomat a RDR 2 kapcsán. Megvettem akciósan 20€-ért, megvolt ugyan PS-en de ott eléggé blur-ös az egész és bizonyos szituációkban (pl harc közben) kevésnek gondoltam a 30fps-t is. Szóval úgy voltam vele teszek egy próbát, maximum kérek refund-ot. Hát gyerekek, az élmény ég és föld, pedig Deck-en a grafikát úgy lőttem be, hogy kb megegyezik a PS-sével. De egyrészt kisebb képernyőn ez nem annyira gáz, másrészt jóval tisztább képet tudtam csinálni, harmadrészt a teljesítmény is lényegesen jobb. Ugyan lock-oltam 45fps-re és néhol (pl városokban) beesik akár 35-re is. De összességében lényegesen reszponzívabb és intenzívebb az élmény. Kíváncsiságból elindítottam PS-en is este miután letettem a Deck-et és majdnem sírva fakadtam.
Nem is értem amúgy a Rockstar-t hogy miért nem ad ki egy nextgen patch-et konzolokra. -
Đusty
addikt
Az 1-ben csak automatikus mentés van illetve ágyon alvás? Nem lehet akárhol akármikor elmenteni? Így elég rossz nekikezdeni játszani, hogy nem tudni mikor lehet abbahagyni.
(az időt és a pénzt ami nálam van hol lehet megnézni?) -
VTom
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem vulkannal brutál szemcsés és csúnya volt. Mintha kikapcsolhatatlan extrém durva film grain effekt lett volna rajta.
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Alap esetben én a vulkán elől futnék.
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Sok évvel ezelőtt próbáltam egy gyenge gépen a játékot futtatni melóban,a vulkan-al szépen ment.
De egyébként gőzöm sincs mi az a vulkan.
Azt tudom mi amelyik néha böfög egy kis lávát.de ami a számítógépbe van az nekem kínai. -
30z.Samu
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Tudom nem engem kérdeztél, de Steam Deck-en Vulkan-al jobban muzsikál a játék.
-
VTom
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Teljesen gyári, dx12, DLSS kikapcsolva, TAA van csak, és minden beállítás maxon.
-
Plata
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Én is akarok ilyen red deadet.

#17878Mike
A francokat,ég és föld az első és a második karakter közt.
Amikor Artúr egy mellék küldiben találkozik egy pucér csajjal a játék elején már ott gyanítottam hogy a pasi enyhén furán viszonyul a nőkhöz,de aztán ahogy a barátnőjét lekoptatja majd később a másik lehetséges csajt és inkább választja hogy pasikkal mászkál.Ott már világos volt. -
Mike
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nem akarok kötözködni, de a cga monitoron grafikus módban nem volt ilyen zöld szin.
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Szerintem gyári.
Nekem is régi gépem van,de gyönyörű rajta.
GTA 6 gépigény amíg nem jön,nem fejlesztek gépet,hiába régi. -
Plata
félisten
válasz
30z.Samu
üzenetére
Amikor esik eső vagy csak elvan borulva menj fel az egyik magasabb hegyre a felhők fölé,az is csodás.
#17858Roland861010
Ahogy haladsz a sztorival rájössz hogy a pasi fél a nőktől.
Egyrészt a csaját is lepattintja mert inkább a haverokkal lovagol el a naplementébe.
Másrészt mellék küldetéseknél ha véletlen meglát egy lengébben öltözött nőt akkor pánikrohamot kap.
Mellelseg ha bármilyen nő kikezdene vele akkor visítva elszalad.
-
VTom
veterán
válasz
arcitec
üzenetére
Nekem pont az benne a legjobb, hogy nem kell minden sarkon harcolni valakivel/valamivel, mint a legtöbb open world-ben.
Viszont útközben egy csomó érdekesség van, ahol megállok, körülnézek, és egy csomó érdekességet lehet találni.
Véletlenül lehet belefutni mellékküldetésekbe is, mert ezeket nem jelzi a térkép, csak amikor már ott vagy a környéken.Nagyon valósághűre sikerült megcsinálnia a R*-nak.
-
VTom
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Engem em zavar, hogy sokat kell lovagolni
-
30z.Samu
titán
Nem HDD-ről, MicroSD kártyáról, Steam Deck-en játszom vele. Áttettem SSD-re, jobb lett a helyzet. Kicsit játszottam a grafikai beállításokkal, összességében egy jóval élesebb képet kaptam, mint ami konzolon van. PS-en megvan, de ott valamiért rohadtul blur-ös az egész meg a 30fps néha rohadtul be tudott zavarni. Pl. ha gyorsan kellett volna valahova tolni a célkeresztet. Örökkévalóságnak tűnik néha. Steam Deck-en belock-oltam 45fps-re, városokban meg sűrűbb erdős részeken beesik 37-re. Összességében sokkal jobb élményt kapok, mint PS-en.
-
homerhamm
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Amúgy komolyan én is örülnék mondjuk egy kis
pisiszexnek meg seggbekukinak.
Halál komolyan. -
Plata
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én imádom a western-t,láttam kismillió western filmet,amerikai,német,jugoszláv meg a franc tudja mit.
A játék jó is,csak az első főszereplő nagyon unszimpatikus figura.
Bár sosem láttam a túl a barátságon című trágyahalmazt,de én úgy éreztem hogy szerintem Artúr oda tartozna inkább.
Na és az ahogy egyes harcok megvannak csinálva az gáz.
Egy ilyen klassz játékba ilyen szánalmas hülyeséget betenni,már gáz.
Ha biztosra akarnak menni hogy legyőzök egy ellenfelet akkor az legyen nagyon erős ellenfél,ne egy lófing akit simán levadászok késsel,csak épp nem lehet mert halhatatlan és hiába lövöd szét a fejét egy tárnyi golyóval,vagy robbantod fel dinamittal,esetleg szét szzúrkálod a fejét.
Francot,csak dumál tovább miközben a feje már rég vagdalthús. -
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem árt szeretni hozzá a westernt, akkor jó móka lesz.
-
Roland861010
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem tudom milyen gépen játszol.
De ha legalább high-ra tudod húzni a grafikát akkor már csak maga a környezet el tudja vinni az embert ha egy kicsit is fogékony az ilyen játékokra.
Olyan kicsit kisarkitva mint a GTA sorozat, hogy nem.akarod egyből kipörgetni hanem jössz mész midnen felé. -
homerhamm
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Lehet pókerezni, meg még Blackjackezni is. (Csak nem onlineban.
) -
RazoR
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ez tipikusan olyan játék ami nem mindenkinek jön be. Sokat (rengeteget) kell benne lovagolni, de bármikor történhet bármi út közben
Egy végletekig részletesen kidolgozott játék (szerintem a legrészletesebb a mai napig a piacon) ami vagy bejön vagy nem. Lassú a játékmenet ez tény, de ha vevő vagy rá akkor be fog jönni, adj neki egy kis időt, megéri.
-
Plata
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az tőled függ.
De arra számolj hogy ha elmész csak úgy szabadon mászkálni a flúgos banda bármikor bárhol rád támadhat.
Ha a karidnak megjelölöd a célpontot hogy hova menjen majd benyomod az autopilótát vigyázz mert bármikor rátámadhatnak ha nem figyelsz.
Ha elérhetővé válik a gyorsutazás akkor inkább azzal mászkálj.
Nekem a játék vége jobban be jött,de hogy miért azt nem írom le,mert spoiler. -
MikeWazowski
veterán
Egyébként én is tegnap vettem meg, eddig 6 órát tettem bele, most költöztünk át az új helyre, meg a városba csináltam pár questet, de hogy ez mennyire nem köt le engem.... ez majd jobban beindul, jobb lesz, vagy erre számítsak végig?
-
30z.Samu
titán
Oké, elfogadom hogy “low” grafikán így fut a játék. Mivel sokat jàtszom BR jàtékkal annyira nem akadok fenn meg mégis csak OW ez a játék is. Csak valahol azt olvastam hogy ez bug, azért kérdeztem. Köszönöm az infót, talàn mèg annyit megpróbálok hogy átpakolom a játékot az SSD-re.
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Megvettem Steam-re a játékot, jelenleg Steam Deck-en tolom. Lehetőségekhez mérten sikerült egy átlag 45fps-t kihozni belőle, ami igazából számomra elegendő ezen a gépen. De…néha látom hogy a karakter előtt pop in-ol 1-1 objektum vagy NPC. Állítólag ez bug. Valóban az? Ha igen, lehet ezt valahogy javítani? Válaszotok előre is köszönöm.

-
Roland861010
veterán
Lecseréltem a laptopot 1 fokkal jobb asztalira.
Hát azért a Asroc B760 Pro Rs alaplap a 6000Mhz-es memória és a RTX 4060 abban a PCIe 5.0 foglalatban.
1440p minden ultran is hoz mindenhol 70 FPS-t
az eddigi 45-55 közöttihez képest ami inkább Highra volt belőve.
A laptop rtx 4050-el volt szerelve. -
Plata
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Jó nincs,de gépi szár van.

De ne használd online játék közben vagy mehetsz csinálni banán shake-et.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Van a játékhoz jóféle magyarosítás? -
Dilikutya
félisten
Gondolkodtam én is rajta, de végül elengedem még kis időre, így is drága még.
Na meg van is mivel játszani. Halloween környékén az Undead Nightmare miatt kipróbáltam a "demót", de az nem kapott el. Magát az alapjátékot direkt el se indítottam, nem akarok demózva belefogni a sztoriba, a lényeg kiderült, 4K maxon 30fps a gépemmel, vállalható.
Az Undead Nightmare játékmenete mindenesetre elég kopottas, bár meglehet, az új korában se volt egy innovatív játék.
Arra azért komolyan kíváncsi lennék, hogy futott volna PC-n 2010-ben.
-
Đusty
addikt
Az 1-esből egy tizes azért leugrott most a steam-es őszi vásár alatt.
4.-ig van idő. -
VTom
veterán
nvidia app-ban van HDR opció, tegnap este kikapcsoltam a játékbeli HDR-t, és bekapcsoltam az nvidiát.
Utána a bokámat összef...
Szóval szép lett, na, érdemes kipróbálni.Sajnos ebben a játékban PlayStation-re sem sikerült megcsinálni a HDR-t normálisan, ahogy PC-re sem, de a bőrkabátosék megoldották.
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha be van kapcsolva a felhő,akkor igen.
-
Roland861010
veterán
Helló,
Úgy néz ki ma elviszik a laptopomat.
Az érdekelne, hogy a mentéseket felhőbe teszi a játék vagy a gépen van valahol.
Ha a gépen akkor tudnátok segíteni hogy hol? -
Plata
félisten
Régebben mikor a GTA V még új volt és sokan kapták ajándékba, karácsony után mindig voltak akik megszívták mert feltették magyarosítás és bannolták.
RDR2-nél ugyanez van, volt.
Tele van modderrel de az nem gond.
Jó párszor lehetett olvasni hogy hányan szívták meg.
Vagy amikor hibás frissítés játékosok tömegét bannolta mert kipróbálták az új autoversenyt.
Ott sem kaptak kárpótlást, vissza kapták üresen az accot. Le nullázva. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Basszus.
Meg ne próbáld még egyszer.
Gondolom karit nem kreáltál. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Insta csak nem a WoW-ban.Függ a csapat DPS-től is a hossza.
Egyébként ha befejezted a sztorit próbáld ki a az online-t is,de ha felmész online-ba akkor kapcsolj ki minden modot.
Online-ban is van egy sztorija a játéknak,de nem olyan hosszú,de szerintem elég jó.
Viszont egy részéhez jó a másik részéhez meg rossz hírnév vagy mia túró kell.
Jah és vigyázz a karikészítővel,elég vacak.
Ui:Magyarosítást is kapcsold ki. -
.LnB
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
De amúgy érdekelne nem?
Plata, ennyire ne szemeteld már tele a topikot offal.
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Mert sok mindennel játszom.

Én ma már reggel le toltam két swarm TFO-t ahogy beértem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De most egy ideig nem lesz semmi mert melózni is kéne.
-
.LnB
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Akkor szerencsére elkapott a hangulata.
Mi is úgy vagyunk a játékkal ahogy te. De érdekes módon, van akinek nem tetszik. Amit én sosem fogok megérteni. Mert még ha a western téma nem is kedvence valakinek, már az csoda amilyen komplex ez a játék. Egyébként a westernért én sem voltam oda korábban.#17799Roland861010
Na, elég hamar kiismerted Plata-t.
Bár ebben ő is mindig "segítőkész".
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Az is de a F2P része veszett rossz,nekem előfizetésem van régen.
Sőt olyan karaktereim vannak ami F2p-nek nem is elérhető.
Viszont ha előfizetsz a kiegek járnak automatikusan.
Nekem például jedi knight/sith sorci kari a kedvencem, a hatodik kieg óta lehet keverni a kasztokat,jedi lovag eredet történettel játszom sith sorci karival és képességekkel.
Ami okoz néha nagyon poén bugokat,mert a játékban két frakció van,birodalom és a köztársaság.
Köztársasági oldalon birodalmi karival néha lehet hogy birodalminak néz egy két npc.
Az alapjáték 50-es szintig tart,az alapjátékban minden kasztnak egyedi saját sztorija van,ami függ a döntéseidtől,néha a fajodtól,de a nemedtől is változhat.
Sith sorci sztoriban például emberként csak egy rabszolga leszel a kezdetben.
WoW-ban az allit szeretem,Sw ToR-ban a köztársaságot.
Most már hogy lehet keverni a combat style-t még érdekesebb.
[link]
Igazából nem ilyen ronda a szeme,csak rosszkor kaptam le.
[link]
Viszont Sw ToR-ban a legacy system miatt a karaktereidnek lehetnek egymásnak a családtagjai. Egyfajta családfába rendezheted őket.
Lehetsz jó is meg nagyon gonosz is.
[link]
Mivel a KoToR folytatása,lehet összefutni benne ismerős arcokkal.
[link]
Most jön az aktuális kieg utolsó frissítése a 7.6.
Nagy grafikai ráncfelvarrás meg egyéb. Az aktuális sztori befejezése.
Azt igérik az új magy meglepi lesz. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Muhahaha,ma délelött is is voltam.

De még estére is tervezek párat.
Sőt tegnap este megcsináltam a rampage conquestet Sw ToR-ban.
Utána meg toltam egy kis timewalkingot WoW-ban.
De volt olyan is hogy Sw ToR-ban megcsináltam az Eternal flashpoint conquestet,ami zsínórban 10 FP utána még WoW-ban egy kis timewalking.
Fp olyan mint a dungeon wow-ban. operations meg a raid megfelelője.
De a kedvenc sorcimmal meg a két rosszcsont lánykájával akármennyit képes vagyok tolni.
Főleg hogy a kissebbik is max szintű. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Egyszerűen nem fogott meg, nem tudott lekötni és unalmas volt.
Így nem lehet végigjátszani. -
arcitec
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem kell Plata-t védenem, de neki más tetszik mint nekem is, neked meg szintén.
Egyszerűen tudomásul kell venni, hogy nem mindenkinek egyformán tetszenek dolgok.
Ebből kifolyólag -ami lehet nem szerencsés- mondhat akár negatív véleményt is és az
vice versa érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem is értem amúgy a Rockstar-t hogy miért nem ad ki egy nextgen patch-et konzolokra.

Halál komolyan.
)